» »

Covid, PC(T), razširjeni odloki in njihovo spoštovanje ter ostalo

Covid, PC(T), razširjeni odloki in njihovo spoštovanje ter ostalo

Temo vidijo: vsi
««
18 / 85
»»

Hemi426 ::

Lonsarg je izjavil:

Saj ni nobene hude matematike zadaj. Gre samo za to da bo zdravstvo lažje zadihalo, če se malo splošči vrh krivulje (okužene raztegne čez daljše obodobje). Lockdown necepoljenih to naredi najbolj učinkovito, saj te najbolj polnejo bolnice.

V Sloveniji pa ima pač necepljeni covidni bolnik prednost pred necovidnim bolnikom ker pač, solidarnost pa to ...

To ni solidarnost. To je taktika vlade/stroke, ker je Covid ultra nevaren in ima prednost pred vsemi drugimi bolezni in ZD stanji.
Če bi necepljene in cepljene bolnike normalno zdravili in ne bi imeli prednosti pred ostalimi bolniki, potem se jim podre vsa naretiva in ni razloga za paniko in strah ;)

Telbanc ::

tomlin je izjavil:

AVSTRIJSKI LOCKDOWN NAMENJEN PROTI ZRUŠITVI ZDRAVSTVENEGA SISTEMA!
SLOVENSKI ZDRAVSTVENI SISTEM JE PRAKTIČNO NA ISTEM! KAJ BOMO STORILI!?
Lockdown :
za necepljene po vsej Avstriji od ponedeljka. Otroci, mlajši od dvanajst let, so izključeni, saj zanje še ni uradno odobreno cepljenje proti koroni. Ukrep služi "preprečevanju propada zdravstvene oskrbe". To ni pravi lockdown, saj velja zgolj za necepljene.. .
Neimuniziranim osebam je dovoljeno zapustiti stanovanjsko območje le iz nekaj razlogov. Odhod v službo (tukaj velja PCT) ali k zdravniku, sprehod, nakupovanje v živilski trgovini, obisk cerkvenega obreda.
Ostajajo omejitve za stike z "najbližjimi sorodniki in skrbniki":
v gospodinjstvo lahko pride samo eno osebo izven gospodinjstva.

https://kurier.at/politik/inland/wie-di...

NIč ne bomo storili v tej smeri, ker mi nismo avstrjici. Avstrjici so pač zaradi povojne vzgoje, pohlevni in ubogljivi. Poleg tega bi si upal ugibat da smo mi bolj prekuženi ko jodlarji.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

kuall ::

LeQuack je izjavil:

Naslednja stopnja je, da se fizično loči necepljene v taborišča, to je logično.

sej bi bilo to res logično ampak z ljudmi je treba ravnati kot z dojenčki. ne moreš dojenčka kaznovati, ker se obnaša neumno, ker bi bilo to kršenje človekovih pravic. ga je treba prej prisiliti, da se ne bo neumno sploh obnašal. bo manj trpel. žal taki so slovenčki. dojenčki. :)

kuall je izjavil:

LeQuack je izjavil:

sej bi bilo to res logično ampak z ljudmi je treba ravnati kot z dojenčki. ne moreš dojenčka kaznovati, ker se obnaša neumno, ker bi bilo to kršenje človekovih pravic. ga je treba prej prisiliti, da se ne bo neumno sploh obnašal. bo manj trpel. žal taki so slovenčki. dojenčki. :)

Kam je taka politika pripeljala lah sam vidiš.

LeQuack je izjavil:

Hemi426 je izjavil:

Tomlin, vse kar si prekopiral in napisal drži. Tukaj ti ne oporekam.

Je pa ena BISTVENA razlika. Avstrijci so v 1,5 leta predrugačili njihovo verzijo ZNBja, so taki ukrepi uzakonjeni.
Pri nam tega ni.

Me pa nekaj zanima! Če bodo kljub izključitvi necepljenjih Avstrijcev(slabih 40%) številke okuženih vseeno naraščale(kar lahko glede na Dansko 80%+ precepljenih odraslih, predvidevamo), se bo uzakonila Končna rešitev odstranjevanja necepljenih ali se bo zapiralo tiste, ki ne bodo šli po 3. odmerek :)?

Mah, če so že določene generacije mojih prednikov morale biti v taboriščih, bom še pa jaz....

Lonsarg ::

Hemi426 je izjavil:

[To ni solidarnost. To je taktika vlade/stroke, ker je Covid ultra nevaren in ima prednost pred vsemi drugimi bolezni in ZD stanji.
Če bi necepljene in cepljene bolnike normalno zdravili in ne bi imeli prednosti pred ostalimi bolniki, potem se jim podre vsa naretiva in ni razloga za paniko in strah ;)
To je morda res. Ampak če bi covidne bolnike normalno zdravili (torej da ne bi imeli prednost, pač pa bi imeli zgolj določeno število osebja na voljo) bi le ti kar precej pogosteje umirali. Kar pa spet marsikomu ne bi bilo všeč, panika bi najbrž bila zgolj še večja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Lonsarg je izjavil:

Hemi426 je izjavil:

[To ni solidarnost. To je taktika vlade/stroke, ker je Covid ultra nevaren in ima prednost pred vsemi drugimi bolezni in ZD stanji.
To je morda res. Ampak če bi covidne bolnike normalno zdravili (torej da ne bi imeli prednost, pač pa bi imeli zgolj določeno število osebja na voljo) bi le ti kar precej pogosteje umirali. Kar pa spet marsikomu ne bi bilo všeč, panika bi najbrž bila zgolj še večja.

Ja, te razumem oz. sva na isti valovni dolžini. Ampak, če so cepljeni tako prepričani v učinovitost cepiva in svojo Covidno nedotakljivost, potem pa naredimo tako, da se cepljene/necepljene Covid bolnike ne obravnava prednostno. Cepljeni so dogmatično prepričani, da bodo preživeli, jaz pa imam tudi svoje mišljenje, da mi je na vse podane podatke Covid isto škodljiv kot nočna vožnja na Martinovo v bližini gostiln.

Pa magari podpišem, da se pravno odpovedujem potencialni Covid hospitalizaciji.
Zasebnega zobarja si že tako plačujem destletja, partnerka je bila ob očitnih predznakih kapi zavrnjena v javnem zdravstvu, "da je še premlada, da bi lahko bila kap" in potem je bila kap in sva celo prejela ustno opravičilo glavnega nevrologa v regijski bolnišnici, čeprav sem sam po nekaj dneh Googlanja ugotovil, da se pripravlja na kap.

Po eni strani zavidam Američanom in Švicarjem hibridni sistem samoplačniških ZD storitev.

V Slo si lahko izberem hibridno Kasko zavarovanje avta, zdravje je pa očitno neka sveta nedotakljiva pravica, ki jo moram uravnolovsko plačevati, čeprav je cel sistem dokaj v k.

Recima, kot necepljenu mi govorijo, da sem grožnja sebi in družbi. Čeprav sem zdrav mlad človek, redno testiran in spoštujoč vse osnovne ukrepe maske, razdalje in razkuzevanja. A, če bi se zdele popil litre žganja, ali si vbrizgal heroin, bi pa spoštovali, da ne to moja pravica in bi me brez težav zdravili?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hemi426 ()

jernejl ::

Hemi426 je izjavil:

Cepljeni so dogmatično prepričani, da bodo preživeli
Ne, niso. So bili pa vsaj toliko družbeno odgovorni, da so se šli cepit, zdaj ko je pritisk na zdravstveni sistem velik in je težava dobiti mesto na IT. Če se nihče ne bi šel cepit, bi danes precej (več) ljudi umiralo povsem po nepotrebnem samo zato, ker ne bi mogli dobiti oskrbe v bolnišnicah. Ne samo covid bolniki, ampak tudi ostali, ki potrebujejo tovrstno oskrbo.

da mi je na vse podane podatke Covid isto škodljiv kot nočna vožnja na Martinovo v bližini gostiln.

Potem verjetno tudi nimaš kakšnih zadržkov voziti pijan, ker itak je zelo verjetno, da tudi pijan ne boš nikogar ubil ali poškodoval.

A, če bi se zdele popil litre žganja, ali si vbrizgal heroin, bi pa spoštovali, da ne to moja pravica in bi me brez težav zdravili?
No, izpiranje želodca ti recimo zaračunajo :)
Zakaj potem ne bi zaračunali še ventilatorja tistim, ki so bili tako nespametni, da se niso cepili, potem pa množično hodijo trkat na vrata bolnišnic in zahtevajo kisik.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jernejl ()

Kayzon ::

Imeli so dve leti casa da usposobijo nov kader?
A niso imeli so dve leti da zgradijo novo infrastrukturo specificno za covid obolenja?

Kaj delajo nasi raje? Dajejo denar javni upravi? Kupujejo vojaske oklepnike v casu epidemije,za petsto milijonov evrov?

Koliko je povprecna starost ljudi na intezivni? Ali imajo tudi pridruzene bolezni?

Se zavedate da od 4000 covid smrti,jih je vecina starejsih kot 75 let? Da jih ima vecina druge kronicne bolezni..

Reycis ::

Brezveze se pritoževat. Vsi, ki smo se odločili, da se ne bomo cepili smo točno vedeli, da bo do sesutja trenutnega režima (še cca. 5-10 let) naše življenje postalo zelo težko. Tole je še vedno samo začetek in še mnogo težje bo. Za tiste, ki bomo/bodo zadevo preživeli pride glavna nagrada na koncu.
Diversity is our greatest strength

Pithlit ::

Kayzon je izjavil:

Se zavedate da od 4000 covid smrti,jih je vecina starejsih kot 75 let? Da jih ima vecina druge kronicne bolezni..

In? A ti nimajo pravice živet al kaj? Kaj točno hočeš s tem povedat?
Life is as complicated as we make it...

simonchelo ::

Kayzon je izjavil:

Zna kdo pojasniti zakaj se vedno ne testiramo cepljenih?

Zaradi tega, ker bi morali vse testirati s PCR testi!
Jest sem cepljen in se redno testiram 1x tedensko zaradi posla. pač se vsi, nima veze ali si ali nisi. Za sedaj še vedno negativen, čeprav sem bil že dostikrat v stiku s pozitivnim.

Fotr in mati, sta ravnokar pregurala Covid (brez težav hvalabogu) oba 2x cepljena. Mati se zaradi šihta še vedno testira.
se je slabo počutila, pred šihtom povedala vodji, da jo boli glava, ji vzame bris, test negativen, še enkrat vzame bris, negativen. Šele naslednji dan, ko je dobila vročino, gre na PCR, test pozitiven. To je bilo 3 tedne nazaj. Dela precej tesno s sodelavci, pa kokr je rekla ne nosijo mask, ker so isti mehurček. Po 8 urah ni okužila niti enega! Se je pa okužil fotr ko je doma skrbel zanjo, ampak nič resnejšega (smrk smrk in kašelj pa malce vročine)okoli 65 jih imata.

Torej. čisto osebna zgodba.
1. nima smisla HAGT delat pri cepljenih, ker očitno ne pokaže
2. moja mati je paničar, in če ne bi bila cepljena bi že psihično jo verjetno podrlo čisto.
3. Očitno je širjenja manj + cepljeni smo dejansko bolj zavedni (pač ob znaku se testiramo in upoštevamo ukrepe že tako ali tako)
ciao

feryz ::

Ogromno tega je placebo efekt. Ki so ga uspešno plasirali med rajo.
Folk je ponavadi dober, dokler test ne pokaže drugače. Potem jim v momentu sape zmanjka. Včasih so take zadeve predihali doma, zdaj se pa tresejo kot zajci po bolnicah.
Zdravstvo je pa seveda hepi. Če imajo na izbiro enega z gripo in kovidaša, bodo unga z gripo direkt na britof vrgli. Ali pa prekvalificirali. Denar je sveta vladar.

https://www.logicno.com/politika/otvore...

"Mi, međutim, znamo. Sjećamo se imena Josef Mengele. Neki od nas imaju osobna sjećanja. Doživljavamo déjavu koji je toliko užasan da ustajemo kako bismo zaštitili svoje jadne ljude. Ugrožene nevine sada uključuju djecu, pa čak i dojenčad. U samo četiri mjeseca, cjepiva protiv COVIDA-19 ubila su više ljudi od svih dostupnih cjepiva zajedno od sredine 1997. do kraja 2013., u razdoblju od 15,5 godina. A najgore su pogođeni ljudi u dobi od 18 do 64 godine, skupina koja nije bila u Covid statistici."

chucki ::

V petek so me zavrnili v ambulanti, da ne morem do zdravnika, ceprav sem cepljen. Danes me posiljajo na covid test, ceprav sem dobil angino in sreca imam doma sumamed tablete, ker drugace bi crknil od bolecine v zrelu in grlu. Postal sem sam svoj zdravnik :D
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

simonchelo je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Zna kdo pojasniti zakaj se vedno ne testiramo cepljenih?

Zaradi tega, ker bi morali vse testirati s PCR testi!
Jest sem cepljen in se redno testiram 1x tedensko zaradi posla. pač se vsi, nima veze ali si ali nisi. Za sedaj še vedno negativen, čeprav sem bil že dostikrat v stiku s pozitivnim.

Fotr in mati, sta ravnokar pregurala Covid (brez težav hvalabogu) oba 2x cepljena. Mati se zaradi šihta še vedno testira.
se je slabo počutila, pred šihtom povedala vodji, da jo boli glava, ji vzame bris, test negativen, še enkrat vzame bris, negativen. Šele naslednji dan, ko je dobila vročino, gre na PCR, test pozitiven. To je bilo 3 tedne nazaj. Dela precej tesno s sodelavci, pa kokr je rekla ne nosijo mask, ker so isti mehurček. Po 8 urah ni okužila niti enega! Se je pa okužil fotr ko je doma skrbel zanjo, ampak nič resnejšega (smrk smrk in kašelj pa malce vročine)okoli 65 jih imata.

Torej. čisto osebna zgodba.
1. nima smisla HAGT delat pri cepljenih, ker očitno ne pokaže
2. moja mati je paničar, in če ne bi bila cepljena bi že psihično jo verjetno podrlo čisto.
3. Očitno je širjenja manj + cepljeni smo dejansko bolj zavedni (pač ob znaku se testiramo in upoštevamo ukrepe že tako ali tako)

Sej mu je bilo že večkrat razloženo da so HAGT na cepljenih hudo, hudo nezanesljivi. Tudi tehnikalije (recimo o veliko manjšem viral load-u).

Iz istih razlogov se ne testira prebolelih.

Za obe ti kategoriji velja da ko se opazijo simptomi, se pokliče osebnega zdravnika, ta pa napoti direktno na PCR.

Sam wosu bo wosu.

chucki je izjavil:

V petek so me zavrnili v ambulanti, da ne morem do zdravnika, ceprav sem cepljen. Danes me posiljajo na covid test, ceprav sem dobil angino in sreca imam doma sumamed tablete, ker drugace bi crknil od bolecine v zrelu in grlu. Postal sem sam svoj zdravnik :D
Potem dohtarja kar preskoči.
Edino račun mu pošlji, ker si opravil njegovo delo.

D3m ::

Glede na to kako se "dohtarji" obnašajo.....

je vse skupaj malo CRINGE.

|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Miki N ::

Evo tale fantin da čisto nov pomen izrazu "preprečevanje TEŽJEGA poteka" - ampak saj ne bo obremenjeval kapacitet kot banda antivakserska. Špik - pa je zdrav! Tako preprosto je to.

sbawe64 ::

tomlin je izjavil:

AVSTRIJSKI LOCKDOWN NAMENJEN PROTI ZRUŠITVI ZDRAVSTVENEGA SISTEMA!
SLOVENSKI ZDRAVSTVENI SISTEM JE PRAKTIČNO NA ISTEM! KAJ BOMO STORILI!?
Lockdown :
za necepljene po vsej Avstriji od ponedeljka. Otroci, mlajši od dvanajst let, so izključeni, saj zanje še ni uradno odobreno cepljenje proti koroni. Ukrep služi "preprečevanju propada zdravstvene oskrbe". To ni pravi lockdown, saj velja zgolj za necepljene.. .
Neimuniziranim osebam je dovoljeno zapustiti stanovanjsko območje le iz nekaj razlogov. Odhod v službo (tukaj velja PCT) ali k zdravniku, sprehod, nakupovanje v živilski trgovini, obisk cerkvenega obreda.
Ostajajo omejitve za stike z "najbližjimi sorodniki in skrbniki":
v gospodinjstvo lahko pride samo eno osebo izven gospodinjstva.

https://kurier.at/politik/inland/wie-di...

Slo je od 15.9 nekaj stopenj naprej v smeri Avstralije, kamor so očitno po koncu ww2 pobegnili nacisti in se do letos skrivali.

https://novice.svet24.si/clanek/novice/...

Ker se gospodarsko kolesje ne sme ustaviti, necepljeni normalno hodijo v službo. Lahko se peljejo z osebnim vozilom ali javnim prevozom. Kadarkoli lahko gredo v trgovino, v kar so vštete tudi tržnice, obisk pošte, banke, drogerije, trafike in čistilnice, trgovine z gradbenim materialom, bencinski servisi, ...

Brez strahu lahko stopijo do zdravnika, lekarne ali bolnišnice.
Necepljeni dijaki in študenti lahko normalno obiskujejo pouk in predavanja ter vaje, le testirati se morajo.
Oblastem se tudi ni zdelo smiselno prepovedati športnih aktivnosti in sprehajanja. Dovoljeno pa je le v družbi oseb v istem gospodinjstvu in prijateljev.
Necepljenemu je dovoljeno obiskati partnerja ali ožje sorodnike (starše, otroke, brata ali sestro, stare starše), ki ne živijo v isti hiši ali stanovanju. Dovoljen je tudi dostop do druge nepremičnine, kar je bilo v času prvega lockdowna prepovedano.
Lastniki živali lahko kadarkoli sprehajajo svoje štirinožne prijatelje.
Koronavirusna "segregacija" nima vpliva na območje svetega. V cerkve, mošeje in sinagoge gredo lahko vsi, prav tako na pokopališče.

Kot zanimivost dodajmo, da je smejo necepljeni tudi na prijavljene demonstracije in shode, srečanja in sestanke političnih strank, pa tudi na sodišče, k notarju ali odvetniku.
Skratka, necepljenim je onemogočen predvsem dostop do "zabavnega" dela storitvenega sektorja.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Miki N ::

sbawe64 je izjavil:

[s
Skratka, necepljenim je onemogočen predvsem dostop do "zabavnega" dela storitvenega sektorja.

To vam jaz že od lani govorim. Ta virus je samozavedajoč - on VE, kdaj se imate fajn. Še celo v Bergamu ni napadal folka ki je šel na šiht - samo takoj, ko se začneš malo zajebavati, kavice, predstavice, nenujni nakupi... te pa položi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

vaščan ::

Pithlit je izjavil:

Kayzon je izjavil:

In? A ti nimajo pravice živet al kaj? Kaj točno hočeš s tem povedat?

Pravico imajo druga pa je ali je ta pravica vredna v smislu da se tepta vse druge pravice posledično trpi ves narod. Obravnat vse bolezni enako s tem ko dajemo covidu vsa razpoložljiva sredstva trpi vse ostalo v zdravstvu zraven pa še vse naše pravice. Zdej pa povej se bolni 75letniki s tem strinjajo moje stare mame in dedki vem da se ne. Veliko bolnih v domovih za ostarele si želijo da se drug dan ne zbudijo to je živa resnica.

CoolBits ::

Mislim, da bi že bil čas da začnemo govoriti o biološkem orožju.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/a...

Wrop ::

... the overall efficacy and safety profile of the BNT162b2 COVID-19 vaccine remains excellent for the general population ...

Obstajajo precej boljša biološka orožja, kot so "cepiva".

Dajte že enkrat nehat s temi pravljicami.
Komur paše, naj bo na igli, ostale naj se pusti na miru.
Če ne bo placa v bolnicah, ga pač ne bo. Smola. Pa bi med prvimi zbolel.

Wrop je izjavil:

... the overall efficacy and safety profile of the BNT162b2 COVID-19 vaccine remains excellent for the general population ...

Na primer?

NMH ::

feryz je izjavil:

Komur paše, naj bo na igli, ostale naj se pusti na miru.

Sladkorni bolniki so vedno "na igli". Da te ni sram...

Ker tema je o sladkorni bolezni.
Ja, saj vem, inteligenca in te fore.

otago ::

feryz je izjavil:

Novica včeraj je bila, da je 1/4 umrlih ali je 1/4 na Intenzivni sladkornih bolnikov.

Pričakujem vojno proti sladkorju!

otago je izjavil:

feryz je izjavil:

Novica včeraj je bila, da je 1/4 umrlih ali je 1/4 na Intenzivni sladkornih bolnikov.

Pričakujem vojno proti sladkorju!

Sej smo jo že imeli. Pa se je folk zbunil da to ni fer. Verjetno isti folk k se zdej buni kolk so segregirani ker so SAMI IZBRALI možnost necepljenja.

V bistvu ni problem necepljenje, ampak diskriminacija na podlagi zdravja.
Če si zdrav, ti to ne da nobene pravice. Celo omeji ti jih. Ker moraš imeti papir, ne zdravja.

Vem pa, da je enim normalno, da rabiš za kavico, ne samo eno, ampak celo dve legitimacije.
In tako bo tudi ostalo. Še kakšno bodo dodali tekom časa. Recimo social score. V novo biometrično osebno.

feryz je izjavil:

Dobro ti veš, kaj si mislil. Da tisti, ki hoče pomagat družbi, narest kar je v moči posameznika, da ne obremenjuje zdr. sistema in ne nazadnje da tudi verjame uradni medicini, je zate đanki.

DNO DNA.

3p ::

CoolBits je izjavil:

Wrop je izjavil:

Na primer?

Chia semena ustrezno obdelajo z mRNAjem, ki prodira skozi želodčne stene, in povzroči, da začne uživalec verjeti v vse mogoče teorije, ki jih širijo ne-MSMji.

Ali pa vodovodno vodo homeopatsko obdelaš z dodajanjem 1 kaple ovčjega urina na 1000m3 vode, in uživalec začne koj verjeti, da so vsi razen njega ovce.

Ali pa v meso dodaš kak nov "konzervans".

Ali pa v čokoladice.

Itd.

NMH je izjavil:

feryz je izjavil:

Dobro ti veš, kaj si mislil. Da tisti, ki hoče pomagat družbi, narest kar je v moči posameznika, da ne obremenjuje zdr. sistema in ne nazadnje da tudi verjame uradni medicini, je zate đanki.

DNO DNA.
Jaz hočem pomagati družbi, zato sem se odpovedal tako zdravljenju, kot tudi kvazi brezplačnemu fiksanju, ki nažira našo blagajno.
Test krvi sem pa plačal, upam da so mi ga prodali z dobičkom.

FireSnake ::

https://siol.net/novice/svet/avstrija-n...

Kje so zdaj pajaci, ki so govorili, da je pri nas "policijska država"?

Koliko jaz vem Avstrijci in Nemci nimajo pleškota.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

FireSnake je izjavil:

Saj je.
https://slo-tech.com/forum/t792660/p737...

Ter:
Ovir za neposreden vpliv Hojsa na kriminalistične preiskave ni več
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

FoxKnox ::

Ne razumem teh anticepilcev.Nasprotujejo vnosu strupov v telo in kakršnokoli poseganjem v njihova telesa , a vseeno trikrat tedensko stojijo v dolgih vrstah,kjer jim z sintetično palčko rijejo po nosu. Fetiš ali kaj ?

Neon87 ::

FoxKnox je izjavil:

Ne razumem teh anticepilcev.Nasprotujejo vnosu strupov v telo in kakršnokoli poseganjem v njihova telesa , a vseeno trikrat tedensko stojijo v dolgih vrstah,kjer jim z sintetično palčko rijejo po nosu. Fetiš ali kaj ?

A ni grozno, da to delajo\bodo delali 6 let starim zdravim otrokom? Tukaj ne gre za zdravje in takšni "ukrepi" sesujejo celotno zaupanje do vsega.

vaščan ::

Neon87 je izjavil:

FoxKnox je izjavil:

A ni grozno, da to delajo\bodo delali 6 let starim zdravim otrokom? Tukaj ne gre za zdravje in takšni "ukrepi" sesujejo celotno zaupanje do vsega.

Po vladnih prepričanjih bi moral itak vse pocepit z dojenčki vred. Pozabijo pa povedat da je trenutna doza cepiva mišljena za odraslega človeka. Tist ki je dal mlajše otroke cepit ala mu vera.

ripmork ::

Neon87 je izjavil:

FoxKnox je izjavil:

Nepredstavljivo grozno, res.

Fact: otroci so tudi prenašalci virusa, zato je testiranje absolutno smiselno

Bi se strinjal, ko boste znanstveno dokazali nevarno nalezljivo bolezen. Prej pa ne.

FireSnake ::

sbawe64 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Saj je.
https://slo-tech.com/forum/t792660/p737...

Ter:
Ovir za neposreden vpliv Hojsa na kriminalistične preiskave ni več

Popolnoma si zgrešil bistvo, kar sem jaz želel povedati.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Neon87 je izjavil:

FoxKnox je izjavil:

Zelo povezano, milgram eksperiment iz 1960, ponovljen v 2009 dal podobne rezultate
https://www.thoughtco.com/milgram-exper...

https://www.theatlantic.com/health/arch...
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

Notnow ::

Kje ste wax googl doktorji,bi en prebral tole...
https://www.mdpi.com/1999-4915/13/10/20...

Mechanistically, we found that the spike protein localizes in the nucleus and inhibits DNA damage repair by impeding key DNA repair protein BRCA1 and 53BP1 recruitment to the damage site.

In vam ne predstavlja nobenga problema to cepivo,vi bi še svoje otroke bli prpravlen cepit,eni že komi čakate...noro...

Notnow ::

pa da še ne pozabimo, tretino vsega kar FDA odobri, se izkaže da ma konkretne stranske učinke..celo po več letih...nekatera zdravila celo umaknejo...
https://www.nbcnews.com/health/health-n...

noro noro...
zaupaj znanosti,cepi otroke!

Notnow je izjavil:

Mechanistically, we found that the spike protein localizes in the nucleus and inhibits DNA damage repair by impeding key DNA repair protein BRCA1 and 53BP1 recruitment to the damage site.

In vam ne predstavlja nobenga problema to cepivo,vi bi še svoje otroke bli prpravlen cepit,eni že komi čakate...noro...

A sploh veš, kaj si linkal?

phantom ::

Notnow je izjavil:

Hvala, ker si podal odličen argument v prid cepljenju ;)

Pri okužbi se namreč proizvaja veliko, veliko, veliko več S-proteinov in to veliko dlje časa in je torej škoda od cepiva zanemarljiva napram prebolevanju. Cepivo nas za naslednjih nekaj mesecev 80% ščiti pred okužbo in še dlje pred težjim potekom (torej zmanjša nastajanje S-proteina, če se vendarle okužimo).
~
~
:wq

simonchelo ::

Oki oki fantje pomirite se no. Vsaj malo. Drugače je res maske otrokom za 8ur je noro, ker bojo itaq kljub maskam če bodo 8ur skupi fasal virus.

Se mi zdi v tem primeru testiranje celotnega razreda pon. Sre. Pet. Veliko bolj smiselno. Pač teh 5 minut zjutraj. Otroci vstanejo vzamejo bris naredijo test. Ta čas do rezultata razmigajo roke, vrat, naredijo 10 počepov pa je rezultat tukaj. To res ne bi smel biti problem.

Otroci so lahko super prenašalci. Trenutno so vsi sosedje pozitivni vsi so pokasiral od otrok v šoli. Enega 52.letnika so ravno danes z resilcem odpeljali na Golnik. (ni cepljen, ampak sej ni pomembno) Upam da pride čim prej nazaj, ker je ful uredu človek in sosed.
ciao

ginekk ::

Neon87 je izjavil:

FoxKnox je izjavil:

Totalna grozota. Kaj šele ko si morajo rit ubrisat s papirjem "na pamet" brez da vidijo umazan anus. Pa tist papir smrdi, je poln sintetike. Na dolgi rok bodo zagotovo posledice.
««
18 / 85
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Dnevno Stevilo Okuzenih (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Problemi človeštva
1124117037 (95234) dsfsfawer235

Resnejši stranski učinki po cepljenju ali Covidu-19 (pričevanja resničnih zgodb) (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

758113308 (90746) AliRes

Testiranje cepljenih? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36465622 (53927) D3m

Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

1722252047 (231132) Conini

Več podobnih tem