» »

Covid, PC(T), razširjeni odloki in njihovo spoštovanje ter ostalo

Covid, PC(T), razširjeni odloki in njihovo spoštovanje ter ostalo

Temo vidijo: vsi
««
14 / 85
»»

kotanyi ::

3p je izjavil:

kotanyi je izjavil:

3p je izjavil:

Še tole: kaj točno, pri PCT, ti gre v danko? Je nadležno, ja, zaradi malo zakasnitve pri vratih, ampak če je najhujše, kar imam od korone, pa res buuu-uhaha, grozno.

...
Nevertheless, pri PCT mi (nam) gre v danko predvsem to, da v resnici ni prav nobenega dokaza, statističnega ali akademskega, kako in koliko naj bi tako budaljenje s preverjanjem neke butaste kode kakorkoli omejilo število novih okužb.
...

Se z marsičem zapisanim strinjam.

Dokaza ni, seveda, ampak reč je dovolj logična. Če se družijo P+C, je manj verjetno, da bodo uspeli med sabo okužiti. In precej manj verjetno, da bo zaradi tega obremenjeno zdravstvo. Pač, manj širijo virus in manj verjetno bojo, tudi če ga staknejo, pristali v bolnišnici.

T tu poleg pač ne paše najbolj. Ja, tudi testirani bojo težje okužili ostale P+C+T, proti temu, da bi drugi okužili njih, pa niso varni.

V teoriji se reč morda še zdi nekako logična (čeprav meni ni, iz več razlogov). Ampak kot si sam napisal je hudič v detajlih. Glede na detajle pa najbrž že sam vidiš kakšen je/bo končni rezultat? Kriviš lahko sicer kogarkoli, ampak osnovno vprašanje je še vedno - koji k* nam PCT v taki obliki sploh nuca?

3p je izjavil:

Skratka, pol kurca stavim, da bomo na spomlad lahko lepo poračunali: bolj odprte države => več okuženih. manj precepljene države=>več okuženih v bolnišnicah in na pokopališčih.

Tako je. Davek drugega in tretjega vala smo plačali predvsem zaradi kriminalne nesposobnosti vlade. Davek četrtega bodo plačali predvsem (starejši) antivakserji.

Pa PCT gor ali dol.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kotanyi ()

GregiB ::

Utk je izjavil:

Ja...in rešitev za vas je, da naj bi 100% voznikov imelo vozniško dovoljenje. Kaj bi to rešilo?

Really? Še malo, pa boste začeli pisati o kirurgih, če je rešitev v tem, da imajo vsi diplomo medicinskega faksa...?!
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

solatko ::

NMH - Že zdavnaj bi bili v karanteni, če bi Janezek imel denar za izplačila, ki to potegnejo za seboj, je bil preveč radodaren in preveč računal na 4 miljarde €, ki bi jih dobil od globalistov, če bi bil dosežen 50%-ni pik v ramo. Zato tak srd na necepljene (vam prišepnem, to je velik gnara).

3p - Znanstvenik, brez spričeval, če se bojo v istem prostoru družili P+C in bo samo en okužen, bojo šli ven vsi okuženi, tvoja trditev pade, kot knof od gat. Če se družimo sami necepljeni in ni noben okužen, bomo odšli vsi zdravi narazen, če bo pa samo en kužen, bomo pa mi tudi. Mi pojasniš razliko?

ripmork - Misliš, da se Danci ne držijo priporočil in cepljeni skaćejo okoli, se objemajo, rokujejo, pljuvajo drug drugemu v obraz, ne držijo distanc v vrstah? Pri nas se tega ne drži skoraj nihče več, glede na to,kaj dnevno vidim in kar povejo zaposleni, glede obnašanja kupcev v trgovinah, kjer je tistih nekaj s fake PCT-ji, ostali pa vsi cepljeni na polno.
Delo krepa človeka

NMH ::

kotanyi je izjavil:

Ahem, how's that working out for you? Sej spremljaš statistike okužb, kaj?

Mislim, lahko sicer kot papiga ponavljaš talking pointse "strokovne skupine", ampak pod črto je točno tako kot sem povedal gori - trenutno v resnici ni prav nobenega dokaza, statističnega ali akademskega, kako in koliko naj bi tako budaljenje s preverjanjem neke butaste kode kakorkoli omejilo število novih okužb.

So špekulacije pa lepe želje, ja. Nucajo pa zgleda ene tolk kot zdravljenje raka z vitaminčki.

Kakšni so to ukrepi, če se jih pa folk ne drži. Pač balkanska mentaliteta ljudi prežetih s teorijami zarote - dol proti Balkanu je še hujš (na Hrvaškem cepa 50+ ljudi vsaki dan, pa naj bi imeli boljšo situacijo glede okuženosti).

Pa ker vejo, da jih čaka postelja v bolnici, če se kaj zalomi (to velja za starejše predvsem).

kotanyi ::

NMH je izjavil:

Kakšni so to ukrepi, če se jih pa folk ne drži.

Česa se ne držijo? PCT-ja? Kje imaš dokaze za to? Al je to sam tko, malce anekdotično, rekla-kazala? Ker, kolikor jaz vidim in kolikor jaz hodim naokoli in kolikor imam jaz stik s storitvami, se preverjanje PCT-ja kar lepo izvaja.

Po drugi strani pa - še enkrat - trenutno v resnici ni prav nobenega dokaza, statističnega ali akademskega, kako in koliko naj bi preverjanje PCT kakorkoli omejilo število novih okužb.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kotanyi ()

ripmork ::

solatko je izjavil:

ripmork - Misliš, da se Danci ne držijo priporočil in cepljeni skaćejo okoli, se objemajo, rokujejo, pljuvajo drug drugemu v obraz, ne držijo distanc v vrstah? Pri nas se tega ne drži skoraj nihče več, glede na to,kaj dnevno vidim in kar povejo zaposleni, glede obnašanja kupcev v trgovinah, kjer je tistih nekaj s fake PCT-ji, ostali pa vsi cepljeni na polno.

Nisem bil na Danskem. Predvidevam pa, da so po svojem obnašanju v povprečju res bolj previdni in bolje upoštevajo stroko ter priporočila, kot je to pri nas. Med drugim pa se to odrazi tudi v tem, da se jih je veliko večje število bilo pripravljenih cepit.

ripmork - Cepili so se zato, ker se tam vlada ni vmešavala v navodila strokovnjakov in ni imela ob sebi "strokovnjakov", ki so kimali, ko je PV dejal, tako bo in nič drugače, boli me tist organ za vaše mnenje, če ne boste lepo pridkani pa noga in nič dodatkov.
Delo krepa človeka

3p ::

solatko je izjavil:

ripmork - Cepili so se zato, ker se tam vlada ni vmešavala v navodila strokovnjakov in ni imela ob sebi "strokovnjakov", ki so kimali, ko je PV dejal, tako bo in nič drugače, boli me tist organ za vaše mnenje, če ne boste lepo pridkani pa noga in nič dodatkov.

Tole mi paše v komplet skupaj z našo nisko funkcionalno pismenostjo. Pri nas se zaenkrat cepijo le odrasle osebe. No, polnoletne, za katere se predvideva, da so tudi odrasle. In te osebe morajo znati presoditi, če je zanje in za skupnost cepljenje koristno, ne glede na to, ali vlada hoče ali noče da se cepijo. Pa ali protesniki mislijo, da naj se cepijo ali ne. Pa če je žbrc123x na slo-tech forumu za vse cepljene napisal, da so ofce. Ali pa ne.

Ampak na vzhodu evrope piha nek čuden veter.
https://www.statista.com/statistics/119...

3p - Res je, naše politike blazno skrbi za skupnost, zato se vtikajo tudi tam, kjer bi morali imet glavno besedo strokovnjaki. Jo imajo? Strokovnjaki nimajo enotnih mnenj okoli celega projekta covid19, tako, da nehajte že enkrat srat po tistih, ki se nočejo cepit in prepirov bo hitro konec, upoštevajte pa tudi enotna priporočila strokovnjakov ob širjenjih respiratornih virusov pa bo tudi epidemije hitro konec, do naslednje pomladi in naslednje jeseni, zime. Ovce ste zato, ker vam roji po glavi samo cepljenje in mislite, da vas to reši vseh drugih problemov z okužbami, v kar vas napačno prepričujejo politiki.
Na vzhodu, zaradi znanih dejstev zadnjih 30 let, ni zaupanja v politike, pravi strokovnjaki pa ne pridejo zraven, ker politiki velikokrat nasprotujejo in jim otežijo plenjenje, kar je glavna skrb le-te.
Delo krepa človeka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: solatko ()

ripmork ::

solatko je izjavil:

Cepili so se zato, ker so v večji meri upoštevali stroko, end of story.
Sej se že dolgo strinjamo, da je ta nesposobna vlada kup stvari naredila narobe. Sam kot je @3p napisal, je to slab izgovor. Na mojo odločitev glede cepljenja je imela politika točno ničen vpliv. Delež funkcionalno nepismenega folka, ki ne zna brat statistike in nasede na čisto vsak fake news pod soncem je pri nas pač občutno večji - od tu razlika. Če bi imeli neko približno normalno politiko na oblasti bi bil rezultat mogoče malce boljši, prav dosti pa pomoje ne. Ironično je denimo že to, da je precepljenost praviloma najnižja v okrajih po Sloveniji, kjer je podpora največje koalicijske stranke ponavadi med najvišjimi. Skratka, tudi ob drugi politiki bi se hitro kak drug izgovor našel. Prijazne prošnje strokovnjakov pri nas noben ne posluša, šele ko inšpekcijske službe kazni začnejo talat, narod začne ubogat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

hendriks ::

Avstrija uvaja lockdown za necepljene: https://www.bbc.com/news/world-europe-5...

Kar se tiče izvajanja PCT-ja: Slovence bi morali samo orng udariti po žepu, to objaviti v vseh medijih pa bi bil mir. Pa niti ne rabijo prevaliti odgovornosti na izvajalca storitve. Kaznuje se posameznika z 2000€. Zagotovljeno spoštovanje v roku 1 tedna ali še prej.

jotunn ::

hendriks je izjavil:

Kar se tiče izvajanja PCT-ja: Slovence bi morali samo orng udariti po žepu, to objaviti v vseh medijih pa bi bil mir. Pa niti ne rabijo prevaliti odgovornosti na izvajalca storitve. Kaznuje se posameznika z 2000€. Zagotovljeno spoštovanje v roku 1 tedna ali še prej.

Saj zares je to vse kar bi morali narediti. Odgovoren za krsenje odloka je tisti, ki ga krsi, ne pa da tezis izvajalcem storitev naj krsijo zakon (na podlagi odloka... go figure). S tem zares v momentu resis vecino problemov. Ponudniki storitev niso v nasprotju z zakonom, ne potrebujejo nobenih dodatnih zaposlenih in nimajo dodatnih stroskov, ne spilajo policajo, uporabniki so odgovorni zase in za svoja dejanja, pa inspektorje se poslje opravljati delo za katerega so placani. Problem zakljucen, pa realno je vse bolj kot ne legalno, kar sedaj niti pod razno ni. Stvar bi bila hudicevo hitro resena.

feryz ::

Čez pol leta, ko se bomo še vedno drajsali tu kdo je kriv za tragedijo, bom šel ponovno na test krvi. In ponovno bodo ugotovili, da se še nisem srečal s korono. Tega hudiča je enostavno nemogoče srečati.
Nikoli ne bom dobil tistega "p". Ueeeee :'(:'(:'(

pirat ::

feryz je izjavil:

Čez pol leta, ko se bomo še vedno drajsali tu kdo je kriv za tragedijo, bom šel ponovno na test krvi. In ponovno bodo ugotovili, da se še nisem srečal s korono. Tega hudiča je enostavno nemogoče srečati.
Nikoli ne bom dobil tistega "p". Ueeeee :'(:'(:'(

Karma is a bitch.

redtech ::

hendriks je izjavil:

Avstrija uvaja lockdown za necepljene: https://www.bbc.com/news/world-europe-5...

Benjamin Franklin once said: "Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety."

simonchelo ::

Enostavno mi ne gre v glavo, kako ob poplavi podatkov kdorkoli še lahko trdi da je cepljenje brezveze. Moraš res mižat na obe očesi al pa tiščat glavo v zemljo kot NOJ. PCT funkcionira, če se ga spoštuje. pri nas je bilo ob uvedbi PCT polovica vasi na isti QR kodi.

pozabavajte se malce pa poskusite razložit podatke ki so nam dani:
https://www.worldometers.info/coronavir...
Recimo najprej Slovenija:
1. val, oki smo bli pridni in smo se bali Covida, nič hujšega.
2. in 3. val (pri nas je bil to en val) - Zaprta družba, nikamor nismo mogli iti. 50% ljudi je goljufalo in se družil na skrivaj in privat, število okuženih v nebo, število mrtvih precej visoko
4. val (imamo cepivo in PCT. - starejši kar dobro precepljeni). ogromno število okuženih, če pogledamo krivuljo dnevno umrlih zaradi ali s covidom, bistveno bistveno nižje...

Pojdimo v IZRAEL, 4. vala je konec, bil je višji, mrtvih manj
Pojdimo v UK. ogromno okuženih, večinoma cepljeni z AZ (naj bi bila zanič) pa imamo dnevno umrlih minimalno.
in podobno povsod po zahodni evropi.
Pojdimo v recimo Bulgarijo (Dnevno nič kaj več okuženih kot v 2-3 valu, dnevno umrlih tudi ravno toliko kot v 2-3 valu oz. še celo več.

Kdor ima oči vidi...
Je pa seveda možnost da je vsa statistika in vsi ki jo objvljajo lažejo, so podkupljeni, in plačani iz strani korporacij. samo če smo tok daleč in temu verjamemo, potem grem danes v gozd, kjer jem samo še črve in lišaje iz debelj dreves, saj je verjetno vse ostalo zanič in strupeno in pokvarjeno...
ciao

Zgodovina sprememb…

redtech ::

Problem je ravno v statistki ;)

redtech je izjavil:

Problem je ravno v statistki ;)

Problem je, ker je smrt nekoga za nekoga ki se ga ne tiče pač statistika.
ciao

Reycis ::

solatko je izjavil:

Tudi če bi pri nas jajo vse naredil popolno bi bilo cepljenih le za malenkost več ljudi. Problem je dejansko v mentaliteti. Ampak ne tako kot prikazujejo kratkovidni progresivci tj. da smo pač nazadnjaški v primerjavi z zahodnjaki ampak enostavno zato, ker imamo v svoji zgodovini izkušnje, da je vlada sposobna delat v škodo ljudstva. Teh izkušenj npr. Danci nimajo. Bo pa zato toliko bolj bolelo.
Diversity is our greatest strength

Mare2 ::

simonchelo je izjavil:

Enostavno mi ne gre v glavo, kako ob poplavi podatkov kdorkoli še lahko trdi da je cepljenje brezveze.

Statistika, statistika...

Če vzameš samo en element, torej koliko je cepljenih v bolnici je to znak, da nimaš pojma o statistiki.

Se spomnim, ko jih je bilo 10% so me vsi napadli (pač debata na FB), ker sem napovedal, da se bo ta odstotek povečeval. No, sedaj so vsi tiho.

Na kratko, v statističnem raziskovanju je pomembno, da vzamemo več vzorcev, več različnih podatkov, ki lahko vplivajo na hospitalizacijo.

Se spomnite, ko so lekarnarji hoteli prodati več vitamina D? Kako je bil ta podatek takrat pomemben in učinkovit. Kar precej pametnih zdravnikov je začelo prisegati na vitamin D. :)

Saj nočem nič spodbijat. Enostavno treba je vzeti več podatkov, tudi neugodnih. Torej, kako se obnaša neka populacija ljudi, kako se druži.

In potem, ko pridemo do rezultata, se te rezultate objavi, zraven pa navede, katere vzorce so uporabili.

Hvala. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Telbanc ::

V bistvu vsi čakajo da se folk zadost prekuži, kar gre res hitro, okol 10.000 na dan. Trenutno. Ko bo zmanjkalo dojemljivih, za korono, bo PCT "fino prijel". In to zna bit v kratkem. :)

Pol sledi prelet letal.....
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Telbanc je izjavil:

V bistvu vsi čakajo da se folk zadost prekuži, kar gre res hitro, okol 10.000 na dan. Trenutno. Ko bo zmanjkalo dojemljivih, za korono, bo PCT "fino prijel". In to zna bit v kratkem. :)

tako je... se mi zdi da bomo za praznike že ven...
ciao

simonchelo je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Ja zlo verjetno, k je unmu Cizlju enkrat ušlo, da bo pred novim letom velik upad okužb.

Mare2 je izjavil:

simonchelo je izjavil:

Enostavno mi ne gre v glavo, kako ob poplavi podatkov kdorkoli še lahko trdi da je cepljenje brezveze.

Če vzameš samo en element, torej koliko je cepljenih v bolnici je to znak, da nimaš pojma o statistiki.

Se spomnim, ko jih je bilo 10% so me vsi napadli (pač debata na FB), ker sem napovedal, da se bo ta odstotek povečeval. No, sedaj so vsi tiho.

Na kratko, v statističnem raziskovanju je pomembno, da vzamemo več vzorcev, več različnih podatkov, ki lahko vplivajo na hospitalizacijo.

Se spomnite, ko so lekarnarji hoteli prodati več vitamina D? Kako je bil ta podatek takrat pomemben in učinkovit. Kar precej pametnih zdravnikov je začelo prisegati na vitamin D. :)

Saj nočem nič spodbijat. Enostavno treba je vzeti več podatkov, tudi neugodnih. Torej, kako se obnaša neka populacija ljudi, kako se druži.

In potem, ko pridemo do rezultata, se te rezultate objavi, zraven pa navede, katere vzorce so uporabili.

Hvala. :)

Absolutno res... a vendar sedajle, in verjetno bolj kot bo šlo proti koncu vsega skupaj, bolj se bo to izkazalo za resnično. Vse kaže v smeri, da jo bodo bolj precepljene države bolje odnesle. vsaj z manj zapiranji in manj strogimi ukrepi. Slovenija je trenutno ravno nekje vmes. tako da verjetno bomo s spoštovanjem ukrepov nekako ušli najhujšemu. Tako da če zdržimo še malce, mislim da bo kmalu super.
ciao

Mare2 je izjavil:

sploh ne zastopiš strukture cepljenih v bolnišnicah

primer:

Glede cepljenih v bolnišnicah so to starejši (z defektnim imunskim sistemom, etc - povedano 100x kdo), medtem ko so med hujšimi stanji že mlajši, predvsem necepljeni.

Zaradi tega je povprečna starost v bolnicah okoli 10 let višja od onih na intenzivni negi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: NMH ()

Telbanc je izjavil:

simonchelo je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Ja zlo verjetno, k je unmu Cizlju enkrat ušlo, da bo pred novim letom velik upad okužb.

Ja sam s tem da tle PCT nima nobene veze. pač poskušajo cepljenim metati bonbončke, da se jih čim več odloči, to je pa to. Itaq mislim, da se je bazen izbpraznil, kdor se je cepil se je, kdor se ni pa se verjetno ne bo nikoli. tako da mislim, da po novem letu ne bo več PCT. (to sem zdej kao prerok) Lahko pa da nas bodo še bolj za*** in bomo zaprti cepljeni, necepljeni, vsi po dolgem pa počez. Janša bo pa v kleti igral tetris.
ciao

NMH je izjavil:

Glede cepljenih v bolnišnicah so to starejši (z defektnim imunskim sistemom, etc - povedano 100x kdo), medtem ko so med hujšimi stanji že mlajši, predvsem necepljeni.

Zaradi tega je povprečna starost v bolnicah okoli 10 let višja od onih na intenzivni negi.

Zanimivo da so necepljeni vsi zdravi ko dren, ali pa podatki niso znani. Cepljeni pa vsi po vrsti z veliko pridruženimi boleznimi. V bolnicah.

Če maš kak komentar, zakaj se to poudrja, da so cepljeni v bolnicah vsi že od prej težko bolni, necepljeni pa so vsi zdravi ko dren, ko pristanejo v bolnici. Čudno.

Zgodovina sprememb…

Telbanc je izjavil:

NMH je izjavil:

Zanimivo da so necepljeni vsi zdravi ko dren, ali pa podatki niso znani. Cepljeni pa vsi po vrsti z veliko pridruženimi boleznimi. V bolnicah.

8-O Očitno so zdravi ko dren. Vsi zdravi in sprašujejo se, zakaj bi se cepili, če so pa zdravi.

PS: Da cepiva pri določeni populaciji ne primejo, vemo iz drugih cepljenj.

NMH je izjavil:

Telbanc je izjavil:

NMH je izjavil:

8-O Očitno so zdravi ko dren. Vsi zdravi in sprašujejo se, zakaj bi se cepili, če so pa zdravi.

PS: Da cepiva pri določeni populaciji ne primejo, vemo iz drugih cepljenj.

No povej iz katerih če slučajno veš?

jest10 ::

Telbanc je izjavil:

simonchelo je izjavil:

Telbanc je izjavil:

V bistvu bo max okužb naslednji teden. Po predvidevanjih z upoštevanjem, da se bo strožje nadzorovanje PCT poznalo.
Trenutno je "R faktor" malo nad 1, to se bo dalo poštimati.

Kayzon ::

Dokler se ne zacne testirati tudi cepljene s PCTjem,ta odlok nima nubene logike.

crniangeo ::

Kayzon je izjavil:

Dokler se ne zacne testirati tudi cepljene s PCTjem,ta odlok nima nubene logike.

Saj ne vem kako merodajni so hitri testi.

Pri meni ni kazalo pozitivnega rezultata, dejansko mi je pcr test pokazal pravi rezultat, pa se to sem imel vročino 39 2 dni zapored, da so me poslali na pcr. Hag testi so bili skoz negativni.

Sele 5 dni po vročini mi je hag test prvič pokazal pozitiven rezultat.. Pri otrocih je pa pokazal pozitiven, pri ženi pa po 15 sekundah lepo rdeča črta na t delu.
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

Kayzon ::

Ja ce niso verodostojni naj se ukine pogoj PCT,ker potem nima smisla tudi za nas zdrave ljudi.

Aston_11 ::

crniangeo je izjavil:

Saj ne vem kako merodajni so hitri testi.

ST v vsem svojem sijaju. Sicer pa je večina folka nesposobnega, da bi si pogledalo,
na kaj je posamezna vrsta testa občutljiva.
Ringa raja so tile tehnične šole in faksi. Popolnoma nesposobni so output procesa.
Saj ne da so bili kot impust sposobni. Ne, utk?

jest10 je izjavil:

Telbanc je izjavil:

simonchelo je izjavil:

Telbanc je izjavil:

V bistvu bo max okužb naslednji teden. Po predvidevanjih z upoštevanjem, da se bo strožje nadzorovanje PCT poznalo.
Trenutno je "R faktor" malo nad 1, to se bo dalo poštimati.

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

Smo že na vrhu.

LeQuack ::

IJS pa res nobene napovedi ne zadane prav.
Quack !

LeQuack je izjavil:

IJS pa res nobene napovedi ne zadane prav.

Glede na to, da so zaj testi hag brezplačni, in se folk besno testira, pa delež okuženih že pada. Zna bit, da gremo po tobogančku spet dol.

Pithlit ::

A ni to logično?
Life is as complicated as we make it...

Pithlit je izjavil:

A ni to logično?

Kaj je logično? Da mamo enkrat več hitrih testov ko prejšnji teden in majnši del okuženih in da zarad tega sklepam na padec vala. Ja točno tko je.

Zgodovina sprememb…

Ne, da delež pozitivnih rezultatov pada z večanjem števila testov.

FoxKnox ::

Ravno zdaj gledam reportažo iz NC Aleja kjer izvajajo testiranje na covid. Sicer je zdaj brezplačno, ampak folk tam stoji v dolgih vrstah in to 3x na teden. Ne vem, ali je to nov fetiš ali kaj ? Koliko dragocenega časa se tam nepotrebno zabije ? Do kam seže človeška nečimrnost, zakaj odklanjanje enostavne rešitve, kjer si brez skrbi vsak dan , iz tedna v teden, v neki novi realnosti sicer ampak popolnoma svoboden.Res so egoti v teh časih malo veliki, ampak vsa v lastno škodo.

Pithlit je izjavil:

Če ne veš zakaj se gre, je boljš da greš nazaj kuhat večerjo. :D

FoxKnox je izjavil:

Ravno zdaj gledam reportažo iz NC Aleja kjer izvajajo testiranje na covid. Sicer je zdaj brezplačno, ampak folk tam stoji v dolgih vrstah in to 3x na teden. Ne vem, ali je to nov fetiš ali kaj ? Koliko dragocenega časa se tam nepotrebno zabije ? Do kam seže človeška nečimrnost, zakaj odklanjanje enostavne rešitve, kjer si brez skrbi vsak dan , iz tedna v teden, v neki novi realnosti sicer ampak popolnoma svoboden.Res so egoti v teh časih malo veliki, ampak vsa v lastno škodo.

Sej zdej je sam fora da se gre folk testirat. Da vidijo da pokazat ta kurčev PCT ni nek bav bav. Pol pa T ukinit. In bo spet naval na cepila mesta.

Glih mal nazaj sem dobila sms: "ej mam pct! A greva na pivo da mal odklopim?" sem odgovorila: "sorči, sm na vinu... res se mi ne da...". Sledil je dost užaljen monolog ki pa sem ga preprosto ignorirala.

Pithlit je izjavil:

FoxKnox je izjavil:

Sej zdej je sam fora da se gre folk testirat. Da vidijo da pokazat ta kurčev PCT ni nek bav bav. Pol pa T ukinit. In bo spet naval na cepila mesta.

Glih mal nazaj sem dobila sms: "ej mam pct! A greva na pivo da mal odklopim?" sem odgovorila: "sorči, sm na vinu... res se mi ne da...". Sledil je dost užaljen monolog ki pa sem ga preprosto ignorirala.

Ja pred volitvami, bojo maltretirali folk, ta film bi pa rad vidu. Ja sej so že enkat ukinli džabe T , pa je sledilo nitro prekuževanje. :))

Zaj pa poslušamo jokcanje vsak dan po TV.

Zgodovina sprememb…

Telbanc je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Oh daj, razsvetli me. Pa ne da misliš da zdaj ko so HAGT zastonj se pa hodi folk testirat zato ker kažejo simptome? Al pa da bi morali odkriti več pozitivcev zato ker je več testov (torej da bi delež ostal enak)? Žal se folk zdaj množično testira samo zato da grejo lahko ven, kamor do zdaj brez pct niso mogli. Vsaj ne brez goljufanja. V bistvu zdaj anticepilci počnete točno to kar cepljene obožujete že od vsega začetka. Ni panike mišek. Vi kr. Jaz se sicer skoz režim k se mimo teh ogromnih vrst peljem... ker mi je absurdno da ste kekci pripravljeni tm na mrazu stat 3x na teden, sam zato da greste lahko na pivo.

Pithlit je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Oh daj, razsvetli me. Pa ne da misliš da zdaj ko so HAGT zastonj se pa hodi folk testirat zato ker kažejo simptome? Al pa da bi morali odkriti več pozitivcev zato ker je več testov (torej da bi delež ostal enak)? Žal se folk zdaj množično testira samo zato da grejo lahko ven, kamor do zdaj brez pct niso mogli. Vsaj ne brez goljufanja. V bistvu zdaj anticepilci počnete točno to kar cepljene obožujete že od vsega začetka. Ni panike mišek. Vi kr. Jaz se sicer skoz režim k se mimo teh ogromnih vrst peljem... ker mi je absurdno da ste kekci pripravljeni tm na mrazu stat 3x na teden, sam zato da greste lahko na pivo.

Ja no, pa smo spet vsi zadovoljni, jaz ker se lah testiram brezplačno in ti, ker si cepljena, in lahko zaskrbljeno z velikim čutom za soljudi opazuješ dolge vrste necepljenih, ki pri minus 20 in primorski burji čakajo na test, ki ga ti ne rabiš.

No, z hag testom se nekaj le odkrije. Pozitivnih, ker je zaj le velka cifra testiranih. Je to neka cifra okol 300-500 se mi zdi.

Zgodovina sprememb…

FoxKnox ::

Pa še ena : Diplomirana medicinska sestra je postavila šotor pod mostom reke Ljubljanice in kjer izvaja HAT testiranje in zaradi dobre lokacije in povečanega obiska načrtuje tudi PCR testiranje.
Jaz bi jo predlagal najmanj za Gazelo, za dobro izkoriščeno poslovno priložnost. Pa sploh ni edina, je le ena od mnogih,ki služijo na " ljudeh, ki so spregledali "
Kjer je človeška neumnost, se vedno dobro zasluži

robertotrm ::

Ce bi famozne maske, testi in vsemogocno cepivo delovalo vsaj priblizno tako, kot ga vehementno promovirajo rezimski placanci, bi do zdej ne imeli nikjer vec nobenega bacila niti ne bi bil nihce okuzen. Tako pa smo famoznim vsemogocim cepivom smo tm nek, kot smo bli lani brez. Kar pomeni samo eno: nicvredna mocno preplacana krama, za katero je cist vseen al je al pa je ni. Kaj ko bi raje opustil vse te oslarije. Nej nosi masko kdor hoce, znotraj, zunaj in tudi v gozdu, pa se spodnice si lahko povezne na glavo, ce se mu zdi da bo bolj drzalo. Nobenih arbitrarnih testov, samo kdor glih hoce. Cepi naj se kdor hoce. Bomo 100% na boljsem in sigurno na nic slabsem kot z vso to nicvredno navlako.

pirat ::

Da, roberto. Same modre besede.

hendriks ::

robertotrm je izjavil:

Ce bi famozne maske, testi in vsemogocno cepivo delovalo vsaj priblizno tako, kot ga vehementno promovirajo rezimski placanci, bi do zdej ne imeli nikjer vec nobenega bacila niti ne bi bil nihce okuzen. Tako pa smo famoznim vsemogocim cepivom smo tm nek, kot smo bli lani brez. Kar pomeni samo eno: nicvredna mocno preplacana krama, za katero je cist vseen al je al pa je ni. Kaj ko bi raje opustil vse te oslarije. Nej nosi masko kdor hoce, znotraj, zunaj in tudi v gozdu, pa se spodnice si lahko povezne na glavo, ce se mu zdi da bo bolj drzalo. Nobenih arbitrarnih testov, samo kdor glih hoce. Cepi naj se kdor hoce. Bomo 100% na boljsem in sigurno na nic slabsem kot z vso to nicvredno navlako.

Komot. S tem da necepljeni plačate hospitalizacijo zaradi covida iz svojega žepa.
««
14 / 85
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Dnevno Stevilo Okuzenih (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Problemi človeštva
1124117061 (95258) dsfsfawer235

Resnejši stranski učinki po cepljenju ali Covidu-19 (pričevanja resničnih zgodb) (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

758113322 (90760) AliRes

Testiranje cepljenih? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36465626 (53931) D3m

Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

1722252062 (231147) Conini

Več podobnih tem