» »

Covid, PC(T), razširjeni odloki in njihovo spoštovanje ter ostalo

Covid, PC(T), razširjeni odloki in njihovo spoštovanje ter ostalo

Temo vidijo: vsi
««
12 / 85
»»

vaščan ::

Sej kajenje je tud vredu. Pa predebelost itd še azbest je bil včasih ok. Nobena reč ne škoduje dokler zares ne škoduje. Ne rabim brat nobenih študij. Nataknem si jo na faco in ti v parih minutah povem da za moje zdravje ta stvar ni ok. Podobno kot če me zapreš v sobo in me zapliniš moje telo hitro sporoči ko se ne počuti ok enako je z masko. Pa lahko zagovarjaš v nebesa mi je vseeno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: vaščan ()

Miki N ::

Problem je element zdravstvenega/varnostnega teatra - večina sicer čuti, da to je faktor v nekem obsegu, a koliko? Po tihem večina upa, da ni velik in da je razlog za naobrazno krpico zelo znanstven in zelo objektiven.

No, pa saj je v vsakem primeru! Psihologija je tudi neke vrste znanost. To je pač kombinacija vsega po malem. Zato krpico na gobčka pa veselo na delo!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Vse škoduje to vemo vsi v nekih zmernih dozah se niti ne pozna kej dost. Zjeza me ko nekdo reče da ne škoduje. Sej si dal lepe primere. Še sonce škoduje če nebi nič škodovalo bi živeli večno. To sprenevedanje mi gre na jetra. Sorazmernost je važna pri teh zadevah.

Ta zdravstvena debata je neke vrste diverzija sama po sebi. Niso vsi problemi zdravstveni - saj ne samo fizično. Stvari so lahko škodljive družbeno tudi drugače - od kondicioniranja ovčadi... do družbeno vedenjskih motenj . Recimo krpice v šolah mogoče vzgajajo nove generacije nevrotičnih oseb - upam da ne, a kdo ve? Te stvari znajo ratati grde, sploh pri odraščajočih.

Da ne bo potem presenečenj, ko bo kdo svojo mamo nasekal, ker je vstopila v njegovo kletno sobo nezamaskirana.

Zgodovina sprememb…

ripmork ::

vaščan je izjavil:

Sej kajenje je tud vredu. Pa predebelost itd še azbest je bil včasih ok. Nobena reč ne škoduje dokler zares ne škoduje. Ne rabim brat nobenih študij. Nataknem si jo na faco in ti v parih minutah povem da za moje zdravje ta stvar ni ok. Podobno kot če me zapreš v sobo in me zapliniš moje telo hitro sporoči ko se ne počuti ok enako je z masko. Pa lahko zagovarjaš v nebesa mi je vseeno.

Ironično je, da so ravno znanstvene študije dokazale škodljivost vseh omenjenih škodljivih stvari (ki so prej veljale za neproblematične). Ker so ljudje vse po občutku predvidevali. Pri zaščitnih maskah je pa ravno obratno situacija.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

feryz ::

Pozabil si omeniti, da so študije to dokazale v par desetletjih.
Maske pa se množično uporablja dobro leto. Tako da bo treba na študije še malo počakati. Da jih otroci nosijo desetletje ali dva, pa bomo izmerili učinek.

Pozabite ta CO2 - problem mask je psihološki. V deželah kjer so se še bolj zadekali po šolah je menda cel problem tamalim te krpice strgati s fac, dobesedno nočejo jih dati dol pred nikomer (nekatri psihoti mali jih nosijo zdaj tudi na samem), imaš očitne poraste patološke introvertiranosti, nevrotičnih vzorcev obnašanja ipd. Nekateri tamali so dobesedno postali rahlo čustveno pohabljeni. To dela kondicioniranje povezave "talismana" s strahom, precej močna zadeva, ki dela več škode kot vsak "CO2" pri odraščajočih (pa delno gotovo tudi pri odraslih).

Rabili bi prav že "demaskifikacijo" teh otrok - ali pa se navaditi na novo generacijo čudakov. Nova normala bo precej nevrotična, izgleda.

Zgodovina sprememb…

LukiYo ::

Da se ne cepiš, ker ne poznaš zadev, ok. Da pa ne nosiš maske, ker kao škoduje, pa je že too much. Folk a res nimate drugega, kot paranojo zganjat za take minimalne zadeve, kot je maska na obraz. Pa saj niso maske od včeraj, kirurgi, gradbinci, čistilci, azijci že vrsto let, pa od kje taka paranoja v dobi interneta, kjer so vse informacije, a je tako težko brat? Pomojem še leta 1910 ob španski gripi niso take pokali.

BTW: Kaj ste po izobrazbi tisti, ki menite da maske škodujejo?

Utk ::

LukiYo je izjavil:

Da se ne cepiš, ker ne poznaš zadev, ok. Da pa ne nosiš maske, ker kao škoduje, pa je že too much. Folk a res nimate drugega, kot paranojo zganjat za take minimalne zadeve, kot je maska na obraz. Pa saj niso maske od včeraj, kirurgi, gradbinci, čistilci, azijci že vrsto let, pa od kje taka paranoja v dobi interneta, kjer so vse informacije, a je tako težko brat? Pomojem še leta 1910 ob španski gripi niso take pokali.

BTW: Kaj ste po izobrazbi tisti, ki menite da maske škodujejo?

Ni je problem nosit pol ure v trgovini. Da bojo to imeli 6 letniki pol dneva je pa malo prehuda. Treba pogledat realno kako se otroci obnašajo. Maske bojo letele po celi šoli, teptale se, potem pa natikale nazaj na obraz. Bojo letele v koš takoj ko priletijo na tla? Najbrž ne...A kirurg pobira 3 dni stare maske s tal ali si jo stalno menja?

Phantomeye ::

Notnow je izjavil:

Phantomeye je izjavil:

Jaz se strinjam s tabo! Menda, po raziskavah sodeč, letno umre 10% kirurgov, zobozdravnikov in drugih strokovnjakov, ker po cele dneve nosijo masko!

Maske ubijajo!

/s

A res? a dohtrji tut šmrkajo v maske? pa majo pol te maske gor še 6 ur? pa ko pridejo v službo,jim maske med preoblačenjem tut letijo povsod po tleh,pa si potem dajo te maske na obraz?
Pa med malco ko leti fujter po maskah,po tleh?
res? to primerjaš z otroci? a ti jih maš? si sploh polnoleten?
Noben zobozdravnik še ni mel celi čas maske gor kar sem bil tam...še posebi pa ne 6-8ur in to skos z isto masko...

Seveda, masko morš zamenjat na približno 2 uri. Nikjer nisem napisal, da moraš imeti isto masko gor 6 ur. Trditve, da maske škodujejo so bizarne in nepodprte.

Če rečem, da je fajn nosit gate, ne pričakujem od tebe, da boš nosil iste gate, dokler ne bodo rjave.

Ne vem pa od kje si otroke privlekel. In predvsem, kaj ima nošnja mask veze s tem koliko sem star in ali imam otroke ali ne.

No, star sem 11 let, in imam 6 otrok. Boš dal masko gor zdej?

Pa še to. Otroka tudi naučiš kakat v kahlico, ne pričakuješ, da se bo tega sam naučil. Če je problem z otroci, se vključi učitelje, ki poskrbijo, da se maske menja redno. Ob normalnih intervalih. Če so učitelji skrbeli za dnevno umivanje zob v šoli, lahko poskrbijo tudi za to.

Zgodovina sprememb…

pirat ::

feryz je izjavil:

Pozabil si omeniti, da so študije to dokazale v par desetletjih.
Maske pa se množično uporablja dobro leto. Tako da bo treba na študije še malo počakati. Da jih otroci nosijo desetletje ali dva, pa bomo izmerili učinek.

Ja, eni bi samo čakali… in še malo čakali… pa potem, da bo za zihr, bi še malo počakali. Pa še par študij, pa za vsak slučaj še novo študijo, zihr bojo rezultati drugačni kot pri vseh ostalih študijah… potem pa, kakopak, še malo počakati…
Ko ti žena pomežikne in reče ‘a greva v posteljo?’ tud rečeš… ‘ej počakva še mal… še kak mesec, da se res potrdi da nisi bolna.. pa pol še kak teden, da za zihr ne bo kej… pa pol počakva še na kako neodvisno študijo, da je kontracepcija res OK… pa potem še kako leto, da se vidi, če pri sosedovih res deluje… Ja, jaz sem absolutno zato, da greva v posteljo, ampak v najboljšem primeru torej septembra 2027…’
Ob tem pristopu boš koronco dobil, ženo pa izgubil :D

widj3098dj32 ::

sbawe64 ::

Izraelski otroci letos junija, ko izvedo, da jim ni več treba nositi mask
https://twitter.com/ajlamesa/status/140...

Sem prepričan, da bi lahko enako reakcijo posneli v poljubni šoli.
2020 is new 1984
Corona World order

sbawe64 je izjavil:

Letos še. Čez par let tega bo pa reakcija takšna kot je v prvih 5s videa. Nikakršna, pustili jih bojo gor.

Kredibilne študije o dolgotrajnih učinkih nošenja mask pri množični uporabi, lahko najdeš trenutno samo na fejsbuku.
V medijih pa je zgolj propagandni material.
Tudi pri cepivih je podobno.

Pithlit ::

sbawe64 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

vaščan je izjavil:

Noben to je samo hiter test v praksi za tiste ki bi radi sprobal dolgoročne posledice maske pri normalni nošnji. Tisti ki ne vrjamejo da dela maska precej slabega.

Pizda Azijci padajo k muhe že desetletja ker te maske nosijo v javnosti. Poleg vseh drugih skupin ki so že bile omenjene ampak smo nekateri pač funkcionalno nepismeni, kajne?

Azijci jih pretežno nosijo zaradi smoga.

Japonci, če kašljajo in morajo nekam v javni prostor

Aja, če je zaradi smoga (al pa če si bolan) potem maske niso škodljive. Dobro da vem.
Life is as complicated as we make it...

Iz ene bedarije kot je cunja na obrazu lahko skregaš folk kaj šele s zaresnini zadevami. Ste dojel kaj nam delajo. Nekateri vrjamete v ukrepe zagovarjate argumentirate super. Jaz nesmisle kot so maske otrokom pač ne morem zagovarjat. Bi pa nekaj izpostavil. Vmes med debato se pojavi beseda neodgovoren. In da smo ravno mi neodvovorni ki se nočmo cepit krivi za to stanje. Pa dejmo pogledat kaj je odgovorno početje. Je pitje kajenje predebelost vse zanemarjanje zdravja neodgovorno? Pomoje je. Pa vseno tudi vsi komentatorji tu to počnemo ok so svetle izjeme. So pa vse te zadeve prostovoljne. In poglejte kako si je lepo vlada oprala roke. V zvezi s obvladovanjem virusa niso premaknili nič ama nič zaradi njihovih budalaštin je kader celo odšel iz bolnic. So pa javno razglasili da imajo rešitev zadeve v cepljenju in preložili odgovornost na ljudi ter jim dali svobodno izbiro. Potem pa je jeza ker nekdo ne naredi kar se od njega pričakuje ravna kao odgovorno. Zakaj pa si mu dal izbiro potem. Nared zakon obvezno cepljenje basta. Zdej tukej se pa stvari zataknejo ker cepiva le niso čudežna rešitev in bi s obveznim cepljenjem izpadli bedaki ker bi bilo pozimi stanje v bolnicah v vsakem primeru slabo. Tko da ta neodgovornost in kdo je kriv je neumnost. Jaz mislim da je za potop ladje vedno kriv kapitan tud če delavc zajeba. In prelaganje odgovornosti na posadko ter pranje rok je skrajno neodgovorno od naših voditeljev. Tko da ne se med sabo kdo je kriv. Realno gledano kolikor se čudno sliš zadeva nima veze s ljudmi mi smo samo figure v večji igri.

pirat ::

feryz je izjavil:

Kredibilne študije o dolgotrajnih učinkih nošenja mask pri množični uporabi, lahko najdeš trenutno samo na fejsbuku.

Tako. In ob vsem tem, izključno propagandnem seveda, materialu, si vseeno uspel zbrati dovolj kredibilnih informacij, da vehementno sam presojaš kaj drži in kaj ne! Dober si, ni kaj!

Phantomeye ::

sbawe64 je izjavil:

lol, kot da ljudje nosimo maske iz lastnega veselja... verjemi, nobemu ni fajn met maske na faci.

pirat je izjavil:

feryz je izjavil:

Tako. In ob vsem tem, izključno propagandnem seveda, materialu, si vseeno uspel zbrati dovolj kredibilnih informacij, da vehementno sam presojaš kaj drži in kaj ne! Dober si, ni kaj!
Kje piše, da kaj presojam? Samo povem, da leto dni trajajoča študija, ni nobena študija.
Navsezadnje spreminjajo tedensko "strokovno znanstvena dognanja" o učinkih cepiv. Na koncu bomo vse izvedeli, ja. Čez par deset let, bodo znanstvene študije že vsaj približno točne.

Sicer pa sem glih v nedeljo kirurško masko opral po dolgem času. Skupaj z jakno. Za naslednjih par mesecev bo spet ok.

3p ::

rafunc je izjavil:

Jaz imam eno resno vprašanje. Imam starega očeta, ki se noče cepit. Star je 85 let, s pridruženimi boleznimi srca in ledvic. Tako da bi moral bit prvi v vrsti za cepljenje.
Nikakor mu ne morem dopovedati da bi bila ta odločitev zanj smotrna. Je izobražen človek in vsi njegovi prijatelji so cepljeni. Je komu uspelo nekoga prepričati oz. na kakšen način mu je uspelo??

Moje znance s podobnim emšom je streznilo, ko se je njihova necepljena kolegica vrnila iz bolnišnice. Nekaj se jih je šlo cepit, drugi pa se še bolj družijo izključno s svojo televizijo.

Poskusi najti kakega znanca ali sorodnika, ki ima izkušnje s prebolevanjem...

Slopek ::

ČikoMajor. Na tem forumu je nekdo tvojega kova zapisal, da mu maska pomaga pri astmi. Tega sam nikakor ne sprejmem.

Sam imam tako blago obliko astme, da sploh vedel nisem, da jo imam. Diham pa težje na nos, zaradi zvitega nosnega pretina, kar je jeba, a se navadiš.
No, z masko se mi stanje dihal poslabša, a najprej sploh nisem vedel, da gre za maske, saj je poslabšano zdravstveno stanje(spet blag bronhitis) sovpadalo s še enim faktorjem.
Ko mi je bilo jasno, da gre za maske, je zdravnica, ta moj brez mask neobstoječi problem, hotela reševati s kortikosteroidi. Samo, da bom lahko zdrav z masko? Me hecaš?

Moje povsem subjektivno mnenje je, da mi maske preverjeno škodijo. Nosim jo kar se da malo. V nakupovalne centre ne hodim, tako, kot ne nikamor drugam, saj mi v resnici ni treba. Vse je na bojkotu. Se ne testiram in funkcioniram. Veliko se pa predihavam v gozdu, hribih.
Pomagajo pa maske tistim, z fantomskim očesom, to pa.
Maske so BS in nikakor ne pripomorejo k boljši saturaciji.....

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

vaščan je izjavil:

Glede mask. Začel sem razmišljat zakaj tako tišijo dolgoročno uporabo mask. Mogoče pa želijo s tem doseči, da nam pade imunski sistem in te prej rukne kakšna bolezen. Recimo z masko športat nemorš ker ne dobiš dost kisika predihavaš lasten predihan vlažen zrak ubistvu ti škoduje konkretno. Če ne športaš za isti efekt jo moraš nosit dlje časa najbolje cel dan. Masko bi lahko primerjali s zaprto sobo cel dan tičiš v zaprti sobi in predihavaš zrak tebi se sploh ne zdi tako grozno ko pride kolega na obisk najprej reče uff ker slab zrak dej zluftej. ...

"Covid je nahod, če si zdrav." "Ampak če bom pa lasten zrak dihal, bom pa takoj vmru."

Ne bo te maska ubila ne. Sploh kirurška. In ne, ni to rezervoar za zrak. Poskusi dihati v vrečko, če hočeš videti razliko.

Celotno obdobje - od 4.3.2020 do 9.11.2021
Opravljeni HAGT testi - 7092627
Pozitivni PCR testi - 365095

Delež pozitivnih HAGT testov po PCR preverjanju - 5,1475...%

In kje piše, da so vsi pozitivni PCR testi iz množice opravljenih HAG testov?

in young, healthy participants

Ja...sej na te niti korona nima strašnega vpliva.

Hiter test masko gor pa trči najbolje vidiš kako je s tem. Še ko sem pri miru in diham pod masko se telesu meša ker vdihavam vroč zrak in telo avtomatsko začne švicat ker misli da si nekje zunaj na 35 stopinjah.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: vaščan ()

Utk je izjavil:

Celotno obdobje - od 4.3.2020 do 9.11.2021
Opravljeni HAGT testi - 7092627
Pozitivni PCR testi - 365095

Delež pozitivnih HAGT testov po PCR preverjanju - 5,1475...%

In kje piše, da so vsi pozitivni PCR testi iz množice opravljenih HAG testov?

Nikjer. Je pa dejstvo da gre zelo, zelo malo ljudi direkt na PCR. Navsezadnje zato ker sploh ni poceni.

Boš zadovoljen če zaokrožim na 5%? Al boš verjel unemu ki ti prodaja 0,35%?

Je pa dejstvo da gre zelo, zelo malo ljudi direkt na PCR.

Kolk jaz vem grejo vsaj pri nas vsi, ki so bolni, direkt na PCR.
Pa tudi verjetno tistih par, ki jim samotestiranje pokaže, da so pozitivni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Telbanc ::

Po zadnjih podatkih je kar 40% v bolnicah cepljenih. (RTV Portal)

Kot smo že diskutirali, so cepljeni tud prebolelniki, kar izboljšuje rezultate učinkovitosti cepljenja, na to sem dobil pod nos, da je to večinoma starejša generacija, kar je čista resnica. Mislim na cepljene.

Če pogledamo potem še en aspekt. Po moje jih še zmeraj preveč pristane v bolnicah, ker če pogledamo starostno strukturo cepljenih, je jasno da so cepljeni okuženi v majnšini vsak dan, ker se vsakodnevno okuži relativno malo cepljenih, v bolnicah jih pa nato pristane že kar nekaj.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Utk je izjavil:

Je pa dejstvo da gre zelo, zelo malo ljudi direkt na PCR.

Kolk jaz vem grejo vsaj pri nas vsi, ki so bolni, direkt na PCR.
Pa tudi verjetno tistih par, ki jim samotestiranje pokaže, da so pozitivni.

Ponavljam, kar na dan s številkami pa jih bom rade volje uporabila v izračunu. Do takrat imamo pa uradne podatke s katerimi lahko operiramo.

matic492 ::

Jaz sem v študentskih časi pozimi odlaufal od 10 do 21 kilometrov parkrat na teden pri -5 do -10 stopinjah zunaj z šalom ali ski masko čez usta, ker je pač mrzlo. Nisem vedel da bi moral zaradi tega težje dihat.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Telbanc je izjavil:

Kot smo že diskutirali, so cepljeni tud prebolelniki, kar izboljšuje rezultate učinkovitosti cepljenja, na to sem dobil pod nos, da je to večinoma starejša generacija, kar je čista resnica. Mislim na cepljene.

Če pogledamo potem še en aspekt. Po moje jih še zmeraj preveč pristane v bolnicah, ker če pogledamo starostno strukturo cepljenih, je jasno da so cepljeni okuženi v majnšini vsak dan, ker se vsakodnevno okuži relativno malo cepljenih, v bolnicah jih pa nato pristane že kar nekaj.

Tako je pač, če te je matematičarka "spustila" v sedmem razredu.

1) Pri primerjavi cepljenih z necepljenimi moraš primerjati jabolka z jabolki, ne pa cepljenih starcev z necepljeno mladino. Pa naj bo še stoprvič: https://medium.com/sledilnik/ko-u%C4%8D...

Če primerjaš iste starostne skupine vidiš, da je cepivo še pri najstarejših učinkovito. 5x boljša prognoza za cepljene kot necepljene.

2) A necepljeni pa niso lahko zatajeni prebolevniki ali kako?

3) Ne pozabi, da je skupina prebolevnikov 5000 najšibkejših že vrgla "z voza" v prvem in drugem krogu.

Znaš pa interpretirat samo kar ti paše. Poglejmo družbeno odgovornost. Veliko je zanemarjenih ljudi glede svojega zdravja ki imajo več šans da resno zbolijo in s tem povzročajo problem v zdravstvu ob to se nobeden ne obregne. Problem je samo procent necepljenih. Nevem no a znamo res samo eno in isto lajnat. Rešitev človeštva maske in cepivo. To da jih bo umrlo cel kup rakavih ker se raka ne odkriva zarad covida to nobenga ne zanima pa nebom naprej našteval kakšne vse posledice bodo zaradi podrtega zdravstva. Vlada je imela dost cajta da bi kekšen rezervn plan zrihtal vse kar so naredl je maske cepivo. Ko tu napišeš da so idioti v vladi očitno nekomu stopiš na žulj in te začnejo trolat.

Na Danskem ja...Izraela ne smemo več omenjati.

Berem, da povsod padajo rekordi. Sputnik razvija pršilo za nos GO.
Njihov šef poziva k kampaniji: rešimo otroke.....
Noro, noro....
In ja, maske so BS!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

3p je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Tako je pač, če te je matematičarka "spustila" v sedmem razredu.

1) Pri primerjavi cepljenih z necepljenimi moraš primerjati jabolka z jabolki, ne pa cepljenih starcev z necepljeno mladino. Pa naj bo še stoprvič: https://medium.com/sledilnik/ko-u%C4%8D...

Če primerjaš iste starostne skupine vidiš, da je cepivo še pri najstarejših učinkovito. 5x boljša prognoza za cepljene kot necepljene.

2) A necepljeni pa niso lahko zatajeni prebolevniki ali kako?

3) Ne pozabi, da je skupina prebolevnikov 5000 najšibkejših že vrgla "z voza" v prvem in drugem krogu.

Zakaj potemtakem ni podatkov, koliko se okuži cepljenih vsak dan? Se bojim da nimaš blage veze o čem sploh pišem.

Zgodovina sprememb…

Kot ni smiselno testirati cepljenih, ni niti smiselno razkrivanje takih stvari.

Slopek je izjavil:

Pač videlo bi se razmerje koliko se jih okuži in koliko od tega pol gre v bolnice. Da gre a starejšo populacijo mi je čist jasno, ampak me zanima učinkovitost cepljnja.

Zgodovina sprememb…

Maska gotovo izboljša saturacijo...
Seveda. Po novem je to itak protokol...

scipascapa ::

Danes dokaj znana restavracija v Stegnah.

Nobene kontrole, NIČ. Še en gost za mano brez maske.

Telbanc je izjavil:

Slopek je izjavil:

Pač videlo bi se razmerje koliko se jih okuži in koliko od tega pol gre v bolnice. Da gre a starejšo populacijo mi je čist jasno, ampak me zanima učinkovitost cepljnja.

Pravim, da ni smiselno in ker tega ne počnejo, lahko zaključiva, da imam prav ;)
Moraš gledati iz njihove strani.
Kaj se zdi tebi, ali meni, je pa povsem vseeno ;)

Danes v medijih, panika v Franciji, Nemčiji, Avstriji, Češki, Slovaški, Grčiji, Danski, Sloveniji, Srbiji ....

Cepiva in maske nucajo. Za prmej. Predlagam, da to mantro gonimo še naprej in smo zmagali.

feryz je izjavil:

Danes v medijih, panika v Franciji, Nemčiji, Avstriji, Češki, Slovaški, Grčiji, Danski, Sloveniji, Srbiji ....

Cepiva in maske nucajo. Za prmej. Predlagam, da to mantro gonimo še naprej in smo zmagali.

Glej, lahko zadevo rešimo tudi po budal-logiki.

Vsakemu državljanu pošljemo dve injekciji cepiva in dozo covid virusa. Eno ali drugo naj uporabi in naslednjih 14 dni naj ne hodi iz hiše, ne glede na to, ali pljuča delujejo ali ne.

Problem solved.

Anticepilci ne samo da so krivi za 4. val pri nas, krivi so tudi za 2. lani pozimi, preden je prvo cepivo prišlo v Slovenijo, ker tudi takrat smo imeli po 5x več okuženih in/ali mrtvih kot katera druga država.
Pri taki "stroki" anticepilcev sploh ne rabiš...

widj3098dj32 ::

Utk je izjavil:

Anticepilci ne samo da so krivi za 4. val pri nas, krivi so tudi za 2. lani pozimi, preden je prvo cepivo prišlo v Slovenijo, ker tudi takrat smo imeli po 5x več okuženih in/ali mrtvih kot katera druga država.

Ne pozabimo tudi na male krivce - otroke, zato se jih bo popikalo zdaj, da ne ubijejo babice.

Utk je izjavil:

Čudno. Nekaj je posebnega na naši kokoški. Imamo več prebolelih, pa ponovno večji izbruh.

Ne, seveda proticepilci niso bili krivi, dokler nismo imeli na zalogi dovolj cepiva. Zdaj pa so, ker so opustili eno bolj enostavnih (za rabo) orodij za zaviranje epidemije. (Saj ne, da ni boljših. Vsi spet domov, kruh pečt, pa nadomestila in dodatki... To je še boljše, če se spoštuje, samo ni ravno vzdržno.)

6bt9hmDwY ::

Samo, kako je zdaj s tem PC statusom, če ima vsak tretji plačan ponaredek? To nekako ne deluje več potem zanesljivo.

3p je izjavil:

Utk je izjavil:

Čudno. Nekaj je posebnega na naši kokoški. Imamo več prebolelih, pa ponovno večji izbruh.

Ne, seveda proticepilci niso bili krivi, dokler nismo imeli na zalogi dovolj cepiva. Zdaj pa so, ker so opustili eno bolj enostavnih (za rabo) orodij za zaviranje epidemije. (Saj ne, da ni boljših. Vsi spet domov, kruh pečt, pa nadomestila in dodatki... To je še boljše, če se spoštuje, samo ni ravno vzdržno.)

Lej, prav, ampak kdo je bil kriv pa za 2. val, ki je bil še veliko bolj smrtonosen? Iščemo krivce al ne?

Zgodovina sprememb…

6bt9hmDwY je izjavil:

Samo, kako je zdaj s tem PC statusom, če ima vsak tretji plačan ponaredek? To nekako ne deluje več potem zanesljivo.
Vsak drugi pa dolfe ali miki miška qr kodo.
Ni čudno, da vse leži.

6bt9hmDwY je izjavil:

Dejmo vprašat "stroko". Kolk vem noben admin antivax fb skupine nima možnosti izdajat potrdil o cepljenosti, tako da...se ve iz kod pridejo potrdila.

Zgodovina sprememb…

Dansko? Tam imajo preko 80 posto ta pravo qr kodo in imajo zdaj indijo koromandijo. PCT in te fore nikoli več. Smo slišali stroko dober mesec nazaj.
««
12 / 85
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Dnevno Stevilo Okuzenih (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Problemi človeštva
1124117075 (95272) dsfsfawer235

Resnejši stranski učinki po cepljenju ali Covidu-19 (pričevanja resničnih zgodb) (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

758113331 (90769) AliRes

Testiranje cepljenih? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36465630 (53935) D3m

Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

1722252200 (231285) Conini

Več podobnih tem