Forum » Loža » Covid, PC(T), razširjeni odloki in njihovo spoštovanje ter ostalo
Covid, PC(T), razširjeni odloki in njihovo spoštovanje ter ostalo
Temo vidijo: vsi
l0g1t3ch ::
Adder ::
Pridržana zdravnika, ki sta neupravičeno izdajala zdravniška spričevala, eden tudi covidna potrdila https://www.24ur.com/novice/crna-kronik...
O tem sem ze govoril. A še nobeden ni preveril ZD, kjer so se prodajala covid potrdila.
Pravtako je ves mestni vrh MB cepljen s fiziolosko. Preveril bi se samo termin direkotrja ZD in bi imeli price. Pa nič.
Potrdila letijo tudi iz ZD Celje in Kopra.
Dokler ne bo konkretnih kazni, se bo to dogajalo.
spegli ::
"Izdajala sta tisoce potrdil, a sta postala zanimiva za MSM sele pri covidu hahaha. Obupanci. "
1.5 leta se že iščejo krivci. Vedno se kdo najde. Barabe. Ljudje vas plačujejo iz davkov, da delate dobro za njih.
1.5 leta se že iščejo krivci. Vedno se kdo najde. Barabe. Ljudje vas plačujejo iz davkov, da delate dobro za njih.
grobijan ::
Znanka dela v leku,cel oddelek precepljen in skoraj vsi okuzeni s covidom,razen nje ki ni cepljena haha. Tok o vsemogocnem cepivu.
Lažeš ti ali znanka. Preveril iz prve roke.
Ti še jaz potrdim iz svoje prve roke, da je tole laž. Res nevem, zakaj si je potrebno vse tole tako izmišljevati. Vedno večja žalost vse skup.
Kaj je ta vlada naredila razen sranja, ki ga noben tožilec in sodnik ne upata sprocesirat ? A to vam je normalno upm
sbawe64 ::
Ta vikend je bil slab za vacinacije tudi čez lužo.
https://www.politico.com/news/2021/11/0...
Všeč mi je del, kjer dajo vladi ponedeljek do 17 za odgovor. Nice touch. Se pravi tudi oni oblavadajo te vikend variante.
WTF Joe ?
White House tells businesses to proceed with vaccine mandate despite court-ordered pause
https://www.cnbc.com/2021/11/08/biden-v...
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
solatko ::
Tik, tak, tik, tak, če bojo tolk zagnani, kot so proti necepilcem, bo joj. Ni mi pa jasno, kje se bojo dogovoril, ker niso na FB edino, če se bo povečalo število novih računov.
Delo krepa človeka
Moja izkušnja je da sem najebal enako kot cepljeni okuženi. Ni pa to pravilo. Okužil me je cepljeni v pisarni. Cepljenje je še vedno v prid znanosti.
Voss ::
rafunc ::
Jaz imam eno resno vprašanje. Imam starega očeta, ki se noče cepit. Star je 85 let, s pridruženimi boleznimi srca in ledvic. Tako da bi moral bit prvi v vrsti za cepljenje.
Nikakor mu ne morem dopovedati da bi bila ta odločitev zanj smotrna. Je izobražen človek in vsi njegovi prijatelji so cepljeni. Je komu uspelo nekoga prepričati oz. na kakšen način mu je uspelo??
Nikakor mu ne morem dopovedati da bi bila ta odločitev zanj smotrna. Je izobražen človek in vsi njegovi prijatelji so cepljeni. Je komu uspelo nekoga prepričati oz. na kakšen način mu je uspelo??
Slopek ::
Jaz imam eno resno vprašanje. Imam starega očeta, ki se noče cepit. Star je 85 let, s pridruženimi boleznimi srca in ledvic. Tako da bi moral bit prvi v vrsti za cepljenje.
Zakaj ga sploh prepričuješ?
Praviš, da je izobražen. Še uporablja glavo?
Kako bi ti gledal, če bi te on prepričeval.
Pa ajde, pusti ga.
Do zdaj mu je očitno šlo kar nekako, če je 85.
Zakaj si kar jemljete pravico, da nekaj vsiljujete?
Pithlit ::
Vem. Ampak preventivno pač ne bom hodila na PCR teste najmanj enkrat na teden. Če bom posumila na okužbo bom šla.
Do takrat bo pa HAT. Če ne pokaže nič, in jaz nimam simptomov, je kul. Če pokaže in jaz nimam simptomov, grem na PCR. Kar se mene tiče je dovolj zanesljiv in s tem počnem več kot marsikateri član zanikovalskega tabora. Jih imam dovolj okoli sebe da dost dobro vem da v resnici vse to javkanje nima veze s cepivom, ampak s tem da "meni pa noben ne bo govoril kako naj delam!".
Do takrat bo pa HAT. Če ne pokaže nič, in jaz nimam simptomov, je kul. Če pokaže in jaz nimam simptomov, grem na PCR. Kar se mene tiče je dovolj zanesljiv in s tem počnem več kot marsikateri član zanikovalskega tabora. Jih imam dovolj okoli sebe da dost dobro vem da v resnici vse to javkanje nima veze s cepivom, ampak s tem da "meni pa noben ne bo govoril kako naj delam!".
Life is as complicated as we make it...
Miki N ::
Folk rabi zastonj hitro svetovanje, ne testiranja. Psihoterapevtski kontejnerji, razpostavljeni po šoping centrih - saj to bi rabili že pred Rono. To da povsem zdravi ljudje stalno travmirajo o nekih "nevidnih sovražnikih" in boleznih bi te v bolj civiliziranih časih spravilo na kak lep dvorec na deželi, če veste kaj mislim. Normalizacija tega sranja je bila zločin. Vztrajam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Zakaj ga sploh prepričuješ?
Praviš, da je izobražen. Še uporablja glavo?
Kako bi ti gledal, če bi te on prepričeval.
Pa ajde, pusti ga.
Do zdaj mu je očitno šlo kar nekako, če je 85.
Zakaj si kar jemljete pravico, da nekaj vsiljujete?
Prepričujem ga zato, ker ga imam rad, ker nočem da umre. Mislim kako vprašanje je sploh to?? Očitno je, da je v najbolj ogroženi skupini populacije. Stari oče je še izjemno luciden, ampak nevem kako so ga lahko razni antivaxerji tako grdo zavedli. Na vsake toliko mu nekdo pove, da je ta pa ta umrl zaradi cepiva in se preprosto noče it pičit. No dejansko čisto resno sprašujem, če je kdo koga prepričal da se gre cepit, ki se prej ni želel?
Aston_11 ::
V letu in pol je država naredila 0 za covid zbolele v smislu povečanja kapacitet in resursov. Ma kje zjebala je še osnovno zdravstvo. No to je pa cilj.
Telbanc ::
V letu in pol je država naredila 0 za covid zbolele v smislu povečanja kapacitet in resursov. Ma kje zjebala je še osnovno zdravstvo. No to je pa cilj.
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
""Kateri koli kader je, samo da je. Veliko sester je šlo iz kliničnega centra, želela bi si, da bi vsaj kdo od teh ljudi začasno prišel nazaj.""
"Tatjana Lejko Zupanc za Radio Slovenija"
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Lonsarg ::
Dejstvo je da tudi če bi 20 posto povečali zaposlene, še vedno bi ob takem navalu morali masovno ostale zadeve ukinjati. Kolaps bi bil malenkost manjši, še vedno pa bi bil.
Če ti bo kaj zdravstvenega(covid ali necovid) falilo to zimo bo oskrba precej precej slabša. Precej ljudi bo nasrkalo, marsikdo celo umrl ko v normalnih okoliščinah ne bi.
Če ti bo kaj zdravstvenega(covid ali necovid) falilo to zimo bo oskrba precej precej slabša. Precej ljudi bo nasrkalo, marsikdo celo umrl ko v normalnih okoliščinah ne bi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Telbanc ::
Dejstvo je da tudi če bi 20 posto povečali zaposlene, še vedno bi ob takem navalu morali masovno ostale zadeve ukinjati. Kolaps bi bil malenkost manjši, še vedno pa bi bil.
Če bi povečali za 20% bi meli pol skoraj 40% več kadra ko zaj, če jih skor 20% ne bi šlo.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
vaščan ::
Glede mask. Začel sem razmišljat zakaj tako tišijo dolgoročno uporabo mask. Mogoče pa želijo s tem doseči, da nam pade imunski sistem in te prej rukne kakšna bolezen. Recimo z masko športat nemorš ker ne dobiš dost kisika predihavaš lasten predihan vlažen zrak ubistvu ti škoduje konkretno. Če ne športaš za isti efekt jo moraš nosit dlje časa najbolje cel dan. Masko bi lahko primerjali s zaprto sobo cel dan tičiš v zaprti sobi in predihavaš zrak tebi se sploh ne zdi tako grozno ko pride kolega na obisk najprej reče uff ker slab zrak dej zluftej. Ampak ne nočeš zluftat v sobi sediš še ene 2 dni in veselo predihavaš zrak dokler ne zboliš. Podobno je z dolgoročno uporabo maske samo, da pri maski se efekt zatohle sobe začne skoraj takoj. Ščitiš druge a počasi ubijaš sebe posledično si bolj dovzeten za vse bolezni. Ukrepi so nasplošno same cvetke. 70% prebivalsta pc lahko dela kar če 30% necepljebih ljudi se mora testirat in ti ki se testirajo so krivi za nastalo situacijo. Ukrep še bolj pogosto jih testirat ter vsi nosit maske povsod. Otroci nosit maske cel dan da zaščitijo starejše. Kdo pa bo zaščitil otroke? Budale se delajo z ljudi nekateri jih pa še kar zagovarjajo. Če je res koga iz vlade skrbelo za virus dva poletja sta bila ko bi lahko zorganizirali svega in svašta ter se pripravili za najhujše. Kaj so naredili fjakali so se z jadrnicami po hrvaškem zdej pa težijo z maskami in testi. Ne me jebat kako naj lepš povem.
LeQuack ::
Dokler vlada ne odstopi itak nima smisla upoštevati zakone, ker jih tudi vlada ne.
Quack !
jernejl ::
športat nemorš ker ne dobiš dost kisika predihavaš lasten predihan vlažen zrak ubistvu ti škoduje konkretno.
A, zato športniki nikoli ne grejo trenirat na višino, ker manj kisika škoduje in se tam ne da športat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jernejl ()
Phantomeye ::
Glede mask. Začel sem razmišljat zakaj tako tišijo dolgoročno uporabo mask. Mogoče pa želijo s tem doseči, da nam pade imunski sistem in te prej rukne kakšna bolezen. Recimo z masko športat nemorš ker ne dobiš dost kisika predihavaš lasten predihan vlažen zrak ubistvu ti škoduje konkretno. Če ne športaš za isti efekt jo moraš nosit dlje časa najbolje cel dan. Masko bi lahko primerjali s zaprto sobo cel dan tičiš v zaprti sobi in predihavaš zrak tebi se sploh ne zdi tako grozno ko pride kolega na obisk najprej reče uff ker slab zrak dej zluftej. Ampak ne nočeš zluftat v sobi sediš še ene 2 dni in veselo predihavaš zrak dokler ne zboliš. Podobno je z dolgoročno uporabo maske samo, da pri maski se efekt zatohle sobe začne skoraj takoj. Ščitiš druge a počasi ubijaš sebe posledično si bolj dovzeten za vse bolezni. Ukrepi so nasplošno same cvetke. 70% prebivalsta pc lahko dela kar če 30% necepljebih ljudi se mora testirat in ti ki se testirajo so krivi za nastalo situacijo. Ukrep še bolj pogosto jih testirat ter vsi nosit maske povsod. Otroci nosit maske cel dan da zaščitijo starejše. Kdo pa bo zaščitil otroke? Budale se delajo z ljudi nekateri jih pa še kar zagovarjajo. Če je res koga iz vlade skrbelo za virus dva poletja sta bila ko bi lahko zorganizirali svega in svašta ter se pripravili za najhujše. Kaj so naredili fjakali so se z jadrnicami po hrvaškem zdej pa težijo z maskami in testi. Ne me jebat kako naj lepš povem.
Jaz se strinjam s tabo! Menda, po raziskavah sodeč, letno umre 10% kirurgov, zobozdravnikov in drugih strokovnjakov, ker po cele dneve nosijo masko!
Maske ubijajo!
/s
Kayzon ::
Phantomeye ::
Kayzon ::
Koliko casa bo potrebno jemati booster? Kako to vpliva na naravni imunski sistem scasoma? Se kej ve o temu?
Massacra ::
To s plačevanjem hospitalizacij (IZ LASTNEGA ŽEPA) necepljenih v Singapurju, pa tudi ni glih tako. Ma F*** off MSM!
solatko ::
Naj vrnejo vplačani denar - porabljen za dosedanja zdravljenja, potem pa naj se grejo fašizem.
Delo krepa človeka
styrian ::
Scaramouche je izjavil:
Je Maher norec? Ali govori o nečem?
Bill Maher je anticepilski idiot. Cepil se je samo zato, ker mu drugače HBO ne bi pustil imeti oddaje z občinstvom.
Jaz ga spremljam že 20 let. Ima conspiracy miselnost glede farmacije. Govori da je mogoče z "naravnimi" zdravili in zelišiči (predvsem ganja) mogoče pozdraviti vse bolezni. V svoji oddaji je že gostil pritegnjene šarlatane, ki so govorili da lahko pozdravijo HIV in podobno.
Očitno je da Bill Maher govori o P pogoju, katerega v ZDA ne priznavajo. Pri nas in pa drugod po EU prebolevniki izpolnjujejo PCT in ni problemov.
Verjetno je v Ameriki problem z dokazovanjem prebolelosti (ni nekega centraliziranega zdravstvenega sistema).
Se pa strinjam, da je idiotsko in nelogično nepriznavanje naravne imunosti. Pač Amerika
Verjetno je v Ameriki problem z dokazovanjem prebolelosti (ni nekega centraliziranega zdravstvenega sistema).
Se pa strinjam, da je idiotsko in nelogično nepriznavanje naravne imunosti. Pač Amerika
Notnow ::
Phantomeye je izjavil:
Jaz se strinjam s tabo! Menda, po raziskavah sodeč, letno umre 10% kirurgov, zobozdravnikov in drugih strokovnjakov, ker po cele dneve nosijo masko!
Maske ubijajo!
/s
A res? a dohtrji tut šmrkajo v maske? pa majo pol te maske gor še 6 ur? pa ko pridejo v službo,jim maske med preoblačenjem tut letijo povsod po tleh,pa si potem dajo te maske na obraz?
Pa med malco ko leti fujter po maskah,po tleh?
res? to primerjaš z otroci? a ti jih maš? si sploh polnoleten?
Noben zobozdravnik še ni mel celi čas maske gor kar sem bil tam...še posebi pa ne 6-8ur in to skos z isto masko...
torentino ::
Kaj si pa mislite o pozivu ga.Brigite Skela na proteste v petek?
Se vam zdi pametno, da kljub prepovedi zborovanj in tako velikem deležu okužb poziva na druženje?
Čeprav je medicinka?
Se vam zdi pametno, da kljub prepovedi zborovanj in tako velikem deležu okužb poziva na druženje?
Čeprav je medicinka?
styrian ::
Protesti so OK, če bodo ljudje nosili maske in držali medsebojno razdaljo.
Na odprtem je možnost prenosa minimalna.
Na odprtem je možnost prenosa minimalna.
hendriks ::
Kaj si pa mislite o pozivu ga.Brigite Skela na proteste v petek?
Čeprav je medicinka?
Glede na to da je članica stranke SD, je njen poziv najbrž politično motiviran.
https://socialnidemokrati.si/tag/brigit...
Ker pa poziva sredi epidemije k zborovanjem, bi pričakoval od Zdravniške zbornice da ji odvzame licenco (edit: vidim da ni zdravnica, ampak medicinska sestra z doktoratom). Nekaj podobnega se že dogaja:
https://siol.net/novice/slovenija/strok...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hendriks ()
Očitno je da Bill Maher govori o P pogoju, katerega v ZDA ne priznavajo. Pri nas in pa drugod po EU prebolevniki izpolnjujejo PCT in ni problemov.
Ja, za 6 mesecev.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Utk ::
Primer podatkov za 37 in 38 teden:
- 37 teden: 199236 HAT testov od tega pozitivnih 805
- 38 teden: 197002 HAT testov od tega pozitivnih 636
Pod črto; na teden testiramo cca. 200k zdravih ljudi, da odkrijemo cca. 700 pozitivnih primerov
oz. nekje 0,35%. Od tega niso vsi uradno pozitivni oz. potrjeni s PCR testom. Koliko izmed teh je cepljenih pa ni podatka.
Aha, tist čas smo imeli cca po 1000 okuženih na dan, se pravi je 10% okuženih bilo odkritih na ta način. Pa še od tega je najbrž nek del ljudi sumil, da je bolan in bi itak šel na PCR.
Massacra ::
@NMH
The respiratory viruses that most commonly circulate in all continents as endemic or epidemic agents are:
influenza virus,
Sars-cov-2
respiratory syncytial virus,
parainfluenza viruses,
metapneumovirus,
comon cold (rhinovirus, coronaviruses,
adenoviruses, and bocaviruses).
Samo comon cold predstavlja več kot 200 virosov.
Za koliko od teh virusov imamo cepiva?
Zgolj dva: influenca (sicer sev A in sev B) in sedaj sars-cov-2.
The respiratory viruses that most commonly circulate in all continents as endemic or epidemic agents are:
influenza virus,
Sars-cov-2
parainfluenza viruses,
metapneumovirus,
shmandi ::
Glede mask. Začel sem razmišljat zakaj tako tišijo dolgoročno uporabo mask. Mogoče pa želijo s tem doseči, da nam pade imunski sistem in te prej rukne kakšna bolezen. Recimo z masko športat nemorš ker ne dobiš dost kisika predihavaš lasten predihan vlažen zrak ubistvu ti škoduje konkretno. Če ne športaš za isti efekt jo moraš nosit dlje časa najbolje cel dan. Masko bi lahko primerjali s zaprto sobo cel dan tičiš v zaprti sobi in predihavaš zrak tebi se sploh ne zdi tako grozno ko pride kolega na obisk najprej reče uff ker slab zrak dej zluftej. Ampak ne nočeš zluftat v sobi sediš še ene 2 dni in veselo predihavaš zrak dokler ne zboliš. Podobno je z dolgoročno uporabo maske samo, da pri maski se efekt zatohle sobe začne skoraj takoj. Ščitiš druge a počasi ubijaš sebe posledično si bolj dovzeten za vse bolezni.
Kakšne blodnje...
A dihaš v vrečko ali SKOZI masko. Pod masko ti mogoče ostane le nekaj mililitrov izdihanega zraka, ki ga ponovno vdihneš. Je pa res, da maska zmanjša pretok zraka in je težje dihati ob govoru, športnih aktivnostih in fizičnem delu...
NMH ::
Janković za zakonsko uvedbo pogoja PC
Poziv s strani županov mestnih občin je, naj državni zbor in vlada sprejmeta zakon o uvedbi pogoja PC. Prebivalce Ljubljane pa pozivam, naj bodo solidarni in se cepijo.Tako je ljubljanski župan Zoran Janković komentiral najnovejše epidemiološke razmere v državi in dodal, da bi bilo treba, če bi se začele okužbe pojavljati v vrtcih in šolah, državo zapreti. Sicer pa je na novinarski konferenci govoril tudi o odnosu z vlado Janeza Janše in mestnih projektih, ki jih zavirajo v stranki SDS oziroma njihovi ministri.
No, zdaj se gre lahko tudi solatko cepit...
Kaj naj bi bil point tega, kar si napisal??
Poziv s strani županov mestnih občin je, naj državni zbor in vlada sprejmeta zakon o uvedbi pogoja PC. Prebivalce Ljubljane pa pozivam, naj bodo solidarni in se cepijo.Tako je ljubljanski župan Zoran Janković komentiral najnovejše epidemiološke razmere v državi in dodal, da bi bilo treba, če bi se začele okužbe pojavljati v vrtcih in šolah, državo zapreti. Sicer pa je na novinarski konferenci govoril tudi o odnosu z vlado Janeza Janše in mestnih projektih, ki jih zavirajo v stranki SDS oziroma njihovi ministri.
No, zdaj se gre lahko tudi solatko cepit...
@NMH
influenza virus,
Sars-cov-2
parainfluenza viruses,
metapneumovirus,
Kaj naj bi bil point tega, kar si napisal??
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NMH ()
Utk ::
Kritizirate (upravičeno) FB novice, včeraj pri Odmevih vam pa državna RTV prikaže fake "študijo" al karkoli je že tisto sranje bilo, pa se nihče ne obregne v to. Po njej bi imeli 6 ljudi na intenzivni namesto 180, če bi bili 70% cepljeni, čeprav je od teh 180 zdaj cca 60 cepljenih. Sej pravim, to cepivo je res jebeno čudežno, 15.9 je začelo delovat ne samo šele čez 2 tedna, ampak je delovalo še za 2 tedna nazaj. Če bi se dodatnih 15% cepilo, pa praktično nihče od teh 50%, ki so danes cepljeni, ne bi zbolelo.
Tisti ki radi dihate skozi masko. Ene dve ure na polno v hribe z masko ko pridete nazaj pa povejte kakšni so bili občutki. Isto je pri normalni uporabi je pa tako kot ste napisali tistega vročega vlažnega zraka ni veliko za predihat nazaj a po daljšem času uporabe stvar ni tako nedolžna kot mislite. Sej kemikalije tud lahko predihavaš na leta enkrat pa potem pridejo posledice. Daleč od tega da so maske največje zlo na svetu ampak so butast ukrep sploh za zunaj in zdrave ljudi. Za okrog dohtarjov hodit ob slabem počutju bi morale bit obvezne vse ostalo je neko sprenevedanje da se ščitimo med sabo.
Noben to je samo hiter test v praksi za tiste ki bi radi sprobal dolgoročne posledice maske pri normalni nošnji. Tisti ki ne vrjamejo da dela maska precej slabega.
Pithlit ::
Noben to je samo hiter test v praksi za tiste ki bi radi sprobal dolgoročne posledice maske pri normalni nošnji. Tisti ki ne vrjamejo da dela maska precej slabega.
Pizda Azijci padajo k muhe že desetletja ker te maske nosijo v javnosti. Poleg vseh drugih skupin ki so že bile omenjene ampak smo nekateri pač funkcionalno nepismeni, kajne?
Life is as complicated as we make it...
Pizda Azijci padajo k muhe že desetletja ker te maske nosijo v javnosti. Poleg vseh drugih skupin ki so že bile omenjene ampak smo nekateri pač funkcionalno nepismeni, kajne?
Azijci jih pretežno nosijo zaradi smoga.
Japonci, če kašljajo in morajo nekam v javni prostor
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Nosijo jih ko so bolni in morajo po nujnih opravki. Kar je prav. Tudi delavci ki v svojem poklicu potrebujejo masko pretehta zaščita proti bolj škodljivim vplivom od same škodljivosti maske. Ali v primeru zdravnikov ki morajo zaščitit pacientovo zdravje. Ne se pa sprenevedat da maska ne škoduje. Zelo zlo posplošujejš zadevo kot bi rekel da poglej kadilce kolk jih okrog hodi brez problema pa kadijo vsak dan.
Nosijo jih ko so bolni in morajo po nujnih opravki. Ali zaradi močno onesnaženega zraka Kar je prav. Tudi delavci ki v svojem poklicu potrebujejo masko pretehta zaščita proti bolj škodljivim vplivom od same škodljivosti maske. Ali v primeru zdravnikov ki morajo zaščitit pacientovo zdravje. Ne se pa sprenevedat da maska ne škoduje. Zelo zlo posplošujejš zadevo kot bi rekel da poglej kadilce kolk jih okrog hodi brez problema pa kadijo vsak dan.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vaščan ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Dnevno Stevilo Okuzenih (strani: 1 2 3 4 … 20 21 22 23 )Oddelek: Problemi človeštva | 116723 (94920) | dsfsfawer235 |
⊘ | Resnejši stranski učinki po cepljenju ali Covidu-19 (pričevanja resničnih zgodb) (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Problemi človeštva | 113116 (90554) | AliRes |
⊘ | Testiranje cepljenih? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Problemi človeštva | 65515 (53820) | D3m |
⊘ | Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 251678 (230763) | Conini |