» »

Kako se da vse nižati ceno novega avta?

Kako se da vse nižati ceno novega avta?

Temo vidijo: vsi
«
1
2 3 4

BorutO ::

Po dolgem času sva z ženo premišljala, da kupiva nov avto, direkt iz avtohiše. Našel sem enega za 22k. Vendar mi je za to, kar vse ponuja za opremo, predrag. Rad bi probal spustiti z raznimi popusti itd ceno vsaj za 2 jurja.

Skozi leta sem velikokrat slišal, da so nekateri zbili ceno dol za 2 ali pa celo tri jurje z raznimi popusti, plus tega, da je avto že sam bil znižan.

Kakšne taktike in opcije vse vi uporabite, da bi kupil nek avto, ki mi je zelo všeč, pa bi mu probal ceno zbiti vsaj za jurja. Je kakšna razlika tudi v ceni, če v kaki mercedez trgovini v LJ kupim nek model avta, pa isti model avta nekje v pomurju? Nekoč, 10 let nazaj nekje, sem slišal, da če v pomurju kupiš avto, da je cenejši kot pa nekje v lj. Ampak to je govoril en, ki se ga že na sploh more jemati z rezervo vse kar pove.

Sodelavec mi je recimo danes govoril, da je novemu (testnemu) avtu zbil ceno dol za 1500 evrov, ko sta se en čas "prepirala" po testni vožnji, je rekel, da toliko da za ta avto, več pa ne, pa mu je ona prodajalka dala par popustov zraven.

PacificBlue ::

Poslji povprasevanje za doticni avto v vec avtohiš. Potem pa malo zavajaj in pritiskaj na trgovce, da ga dobiš pri drugi avtohisi ceneje. Lahko jim tudi pokažeš ponudbo druge avtohise in jim rečeš, da če ti ga dajo par stotakov ceneje, ga vzames takoj pri njih.
Postavi si ceno, nad katero ne gres. Seveda pa more imet avto tudi poln tank goriva in vse stiri zimske pmevmatike.
Bodi trd pogajalec, ne popuščaj jim niti malo, tudi če oddideš skozi vrata salona..in rečeš, da greš v drugo avtohišo..imaš ti več izbire, kot pa oni.

bambam20 ::

To je popolnoma odvisno za katero znamko se gre. Pri VW-ju se pretirano ne sekirajo in ti dajo na izbiro vzemi ali pusti.

HotBurek ::

Novi avti so prešane smeti. Če si res tolk v plajbo, in resno kupuješ, potem pojdi na banko, dvigni 16.000€ naprintanih na 200-takih, pojdi v avtohišo, vrži denar na mizo, reči jim "evo ti pare, tale avto tu je prodan. prodano je.", vmes se praskaj po jajcih (z levo roko, z desno se pol rokuješ...), pa bo avto res prodan. Mogoče imej 500€ rezerve, da daš ponudbo za zadnjo ceno.

Ne se pokakat, ne se pozicionirat v položaj obupa, zadnji kosi, ponudba samo še danes, nikjer ceneje, edinstvena priložnost itn. Naprintan denar + praskanje po jajcih = avto prodan.

Vso srečo z smetmi.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

bambam20 ::

HotBurek je izjavil:

Novi avti so prešane smeti.


Ja. Morepš kupit 12 let starega BMW-ja-. Samo tako boš pokazal, da imaš okus.

Furbo ::

HotBurek je izjavil:

dvigni 16.000€ naprintanih na 200-takih, pojdi v avtohišo, vrži denar na mizo, reči jim "evo ti pare,

Firme sploh ne smejo vzeti več kot tistih 5 jurjev v kešu.
2 jurja popusta bi moral dobiti brez večjih težav.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

kixs ::

Ce je avto sploh na zalogi... danes se caka po pol leta in vec za novega. Tako ti tudi noben ne bo dal kaksnega velikega popusta.

So krizo zakuhal in cene avtov so sle samo se gor in tako bo verjetno ostalo.

Seveda pa probaj sreco in porocaj kako je slo.

A. Smith ::

Trenutno je nove avtomobile težko dobiti do te mere, da se cene višajo že starim. To, da je dobavni krč pri čipih, se pozna tudi v avtomobilski industriji.

Tako, da se ne čudi, če ti namesto popusta rečejo "Vesel bodi, da si sploh avto dobil". Jugoslavija 2.0, kaj češ.

Morda se ti vseeno splača tiste peneze dati za kaj rabljenega. Na mobile.de se še vedno kaj solidnega dobi...
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

duque ::

PacificBlue je izjavil:

Poslji povprasevanje za doticni avto v vec avtohiš. Potem pa malo zavajaj in pritiskaj na trgovce, da ga dobiš pri drugi avtohisi ceneje. Lahko jim tudi pokažeš ponudbo druge avtohise in jim rečeš, da če ti ga dajo par stotakov ceneje, ga vzames takoj pri njih.
Postavi si ceno, nad katero ne gres. Seveda pa more imet avto tudi poln tank goriva in vse stiri zimske pmevmatike.
Bodi trd pogajalec, ne popuščaj jim niti malo, tudi če oddideš skozi vrata salona..in rečeš, da greš v drugo avtohišo..imaš ti več izbire, kot pa oni.


ja, točno tako

Žena je imela kar zanimivo taktiko (VW Polo, takoj ko je prišel ven). Najprej sva izbrala model, opremo, barvo oz. sva točno definirala avto. Nato je poslala povpraševanje trem avtohišam okoli LJ. Z najnižjo ponudbo je šla do četrte avtohiše (neka vukojebina na Koroškem), koliko pridejo naproti s ceno + da moramo po avto iz LJ. Itak so dali zanimivo ceno zaradi lokacije. Nato je šla s to ponudbo k prvim trem avtohišam, kaj se da narediti ... iskreno sem bil presenečen, ker so se odzvali z novimi ponudbami.
K tisti, ki je dala najnižjo, smo šli na pogajanja pogajanja in na koncu sva solidno naloadanga Polota iz 19,5kEUR dobila za 16kEUR. Tukaj pride moj del ... v pričo lastnika avtohiše rečem, da mora imeti cifro 15 spredaj, drugače hvala za kavo ... tip je še dodatno stisnil 250EUR dodatnega popusta.

Kasneje sledi ločena zgodba, da je avto zamujal pol leta (kar ni krivda avtohiše) ... ker smo sitnarili vsak dan, kaj se dogaja, je Porsche Slovenija pristal na gratis komplet zimskih gum na litkah.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: duque ()

starfotr ::

Ne kupujte stvari, katerih si ne morete privoščit.

kixs ::

Polo za 19.5K€ :lol:

FoxKnox ::

Avta nikoli ne kupujte v Ljubljani, ker so cene najvišje.
Prekmurje , Dolenjska, Goriška pa tudi gorenjska v manjših krajih ali po vaseh so cene nižje in popusti večji. Je pa sedaj pravi čas za nakup iz zaloge.

IL_DIAVOLO ::

Imo danes kupovati nov avto je ZELO drag spas. Res, izredno drago, se cena rabljenih je sla gor. Veliko denarja za precej oskubljen avto.

Nekako mislim, da so to povzročila električna precenjena jajca. Poleg ocitne krize, drazjega zelezja, pa se kaj.

Pocakaj na boljse case.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Taip4n ::

Odvisno od znamke. Bo pa treba osebno tja. Ko sem gledal Octavio sem pri vsaki avtohiši dobil identično informativno ceno pa sem pisal tudi izven Ljubljane. Šele ko sem prišel osebno so začeli s popusti. Imaš pa tudi znamke, ki ne jebejo popustov.

strawman ::

V času Covid kupoval nov avto, gledal predvsem japonske in korejske.
Poslal povpraševanja za hec po celi Sloveniji, ponudbe dobil nazaj približno iste.
Hitro ugotoviš, da ima večina znamk le enega uvoznika za celo Slovenijo, kar pomeni načeloma precej iste cene. 500-1000€ boš največ zbil za nek nižji/srednji cenovni razred, precej daleč pa lahko prideš z dodatnmi "ugodnostmi", kot so zimske gume, boljše feltne, dodatna oprema, itd. To dajo veliko raje, kot pa popust na ceno.
Malce bolj se da pritisnit na testne avtomobile ja, sploh če veš da v roku meseca, dveh, prihaja nova serija ali pa facelift modela.

styrian ::

Mogoče še preveriti v tujini za kakšno referenčno ceno za isti model.

Slovenija je tako mala, da se prodajalci iz različnih avtohiš osebno pozanjo, če niso celo v sorodu.

duque ::

kixs je izjavil:

Polo za 19.5K€ :lol:


odpri konfigurator, nameči notri malo bolj živahen motor, malo več opreme, dsg ... enako naredi pri ostalih in poročaj pri katerih cifrah se giblješ.

Mike_Rotch ::

Skozi leta sem velikokrat slišal, da so nekateri zbili ceno dol za 2 ali pa celo tri jurje z raznimi popusti, plus tega, da je avto že sam bil znižan.


Jaz redno poslušam te zgodbe, predvsem ob kakem pivu ali dveh so zneski precej visoki. Ker relativno pogosto kupujem avtomobile sem že parkrat ponudil, da mu dam polovico popusta, ki ga uspe pribarantati, pa kar nekako ni kandidatov.

Po mojih izkušnjah se da dobiti še kakšne 3 do max. 5% popusta na tisto, kar vidiš na avto.net, odvisno od znamke. V teh časih mogoče še to ne.

Dejstvo je, da sem slab pogajalec, ampak res dvomim, da kdo dobi 3 jurje popusta na 20k vreden avto.

DePalmo ::

Potem pa nevem ali sem jaz slab v pogajanjih ali Kia ne daje popustov. Sva bila s punco v salonu, prišla gledat rabljenega ceeda katerega so nama prodali pred nosom. Seveda so mi to povedali šele ko sva bila tam. Na novega niso hoteli dati nič dodatnega popusta, niti za dodatne feltne in gume niso hoteli slišati, pač vzemi ali pusti.
Na testnega so dali 1000e dodatnega popusta, kar sem jim takoj rekel da je premalo ker je le testni in da bojo morali dati več. Ali več popusta ali alu feltne z zimskimi gumami. Pa je spet bilo vzemi ali pusti.

S tem da je prodajalec nama res hotel prodati avto, je tudi poizkušal s psihičnimi pritiski ala da jih ni več toliko na zalogi, da bova zamudila priložnost, in kaj še lahko naredi da se odločiva takoj. Seveda, o dodatnem popustu ni hotel nič slišat.

In sva pustila ter našla par dni kasneje 3 mesece starega ceeda za 15 jurjev (nov je bil skoraj 18, prejšnja serija) na drugem koncu Slovenije. Ter tudi kupila za dobrih 14.

Torej, kako hudiča vam rata dobiti 4k popusta na 19k vreden avto?? Sreča? So pač eni nagnjeni k temu da jim ljudje bolj ustrežejo? Tak čas leta da se jim gre za bilance ali prodajo? Kako?

kixs ::

duque je izjavil:

kixs je izjavil:

Polo za 19.5K€ :lol:


odpri konfigurator, nameči notri malo bolj živahen motor, malo več opreme, dsg ... enako naredi pri ostalih in poročaj pri katerih cifrah se giblješ.


Ja, cene so danes malo smesne, ce ze ne cisto nore...

Machete ::

V avtih je neprimerljivo več zapletenih tech in green kosov in it znanja. To stane.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

zmist ::

Machete je izjavil:

it znanja


Cimmanj tega. Idealno nic.

pegasus ::

A ni to tako, da za znižanje cene najprej odrežeš middle mana, torej avtohiše in dilerje? Kupiš direkt od proizvajalca, vse ostalo so samo neki mutni posli.

karafeka ::

Največ popusta se dobi pri avtih iz zaloge, tik preden pride nov model oz. facelift. Takrat že sam distributer ponudi nižje cene.

eventyrer ::

kupi testno vozilo.
Pri nakupu testnega vozila imaš vsaj argument zakaj naj še malo znižajo ceno (pač avto ni nov in če cena ni bistveno nižja od novega se ti ne splača kupit rabljenega, za novega pa ne boš dal toliko kot hočejo).


Ta taktika ne deluje pri vseh trgovcih ampak zgolj pri tistih ki se trudijo dvigniti prodajne številke in dejansko kaj prodati. Če je prodajalec jebiveter...ne bo niti trznil.

Zgodovina sprememb…

profii ::

Tole o popustih so bolj miti in bajke.
Na e-maile niti ne odgovarjajo. Za mizo dobiš tistih 2k popusta na 30k vreden avto. Vzemi ali pusti. Aja, tepihe ti dajo gratis. Pa naj bo to Korejc, Nemc ali pa Japonc - informacije iz prve roke, stare manj kot 30 dni.

Furbo ::

DePalmo je izjavil:

Potem pa nevem ali sem jaz slab v pogajanjih ali Kia ne daje popustov. Sva bila s punco v salonu, prišla gledat rabljenega ceeda katerega so nama prodali pred nosom. Seveda so mi to povedali šele ko sva bila tam. Na novega niso hoteli dati nič dodatnega popusta, niti za dodatne feltne in gume niso hoteli slišati, pač vzemi ali pusti.
Na testnega so dali 1000e dodatnega popusta, kar sem jim takoj rekel da je premalo ker je le testni in da bojo morali dati več. Ali več popusta ali alu feltne z zimskimi gumami. Pa je spet bilo vzemi ali pusti.

S tem da je prodajalec nama res hotel prodati avto, je tudi poizkušal s psihičnimi pritiski ala da jih ni več toliko na zalogi, da bova zamudila priložnost, in kaj še lahko naredi da se odločiva takoj. Seveda, o dodatnem popustu ni hotel nič slišat.

In sva pustila ter našla par dni kasneje 3 mesece starega ceeda za 15 jurjev (nov je bil skoraj 18, prejšnja serija) na drugem koncu Slovenije. Ter tudi kupila za dobrih 14.

Torej, kako hudiča vam rata dobiti 4k popusta na 19k vreden avto?? Sreča? So pač eni nagnjeni k temu da jim ljudje bolj ustrežejo? Tak čas leta da se jim gre za bilance ali prodajo? Kako?

Sta že dajala vtis, da sta se zapičila prav v ta avto, da rabita avto itd..

Vsi mislite, da morate izpasti resni in kazati denar, nah, izgledat moraš medlo zainteresiran, bolj ti je všeč avto druge znamke 'ampak še malo preverjaš konkurenco' in biti moraš pripravljen odkorakati, če ti ponudba ni všeč.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

kixs ::

Lol... saj sta odkorakala...

Ce palis na popuste:
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...

in ostali:
https://www.avto.net/Ads/results.asp?zn...

Aston_11 ::

duque je izjavil:

kixs je izjavil:

Polo za 19.5K€ :lol:


odpri konfigurator, nameči notri malo bolj živahen motor, malo več opreme, dsg ... enako naredi pri ostalih in poročaj pri katerih cifrah se giblješ.

Daj napiši, kateri motor itd., da vržem v konfigurator, kaj rata.

bambam20 ::

Aston_11 je izjavil:

duque je izjavil:

kixs je izjavil:

Polo za 19.5K€ :lol:


odpri konfigurator, nameči notri malo bolj živahen motor, malo več opreme, dsg ... enako naredi pri ostalih in poročaj pri katerih cifrah se giblješ.

Daj napiši, kateri motor itd., da vržem v konfigurator, kaj rata.


1.0 tsi LOL... Itak je imel v mislih 1.5 tsi-ja... Še vedno preveč precenjena zadeva. Zato se poloti tudi ne prodajajo, ker so predragi. Konkurenca ponuja za manj denarja več.

Aston_11 ::

Model se je zamenjal. Nov model ali star model? 1,5 TSI mi ne meče ven na konfiguratorju.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Aston_11 ()

BorutO ::

Midva iščeva nekaj takega, podobnega temu ...
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...

Tudi Kio Sportage sem že gledal.

bambam20 ::

BorutO je izjavil:

Midva iščeva nekaj takega, podobnega temu ...
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...

Tudi Kio Sportage sem že gledal.


Pri peugeotu ti že naprej povem, da močno tovarna zavaja pri porabi.

Aston_11 ::

Si že sedel za volanom enega in drugega?

;-) ::

profii je izjavil:

Tole o popustih so bolj miti in bajke.
Na e-maile niti ne odgovarjajo. Za mizo dobiš tistih 2k popusta na 30k vreden avto. Vzemi ali pusti. Aja, tepihe ti dajo gratis. Pa naj bo to Korejc, Nemc ali pa Japonc - informacije iz prve roke, stare manj kot 30 dni.

To je res. Vecji popust dobis le ce jim avto ostaja na zalogo in ga nemorejo prodat. Še tepihe ti kupi tista oseba ki ti ga prodaja pa za tabo plača ker provizija tisti osebi ki ti proda pa je dobra.

BorutO ::

V Sportageu sem že ja pa še v parih drugih avtih, samo nekako mi je sportage top v rangu te cene. Tega 2008 pa bom šel jutri ali pa naslednji teden sprobat, ampak že nas liki je videti notri lepši od sportagea.

jan_g ::

Sveža izkušnja. Na nove avte se čaka 6-12 mesecev, odvisno od znamke in modela. Popustov praktično ni oz. so na zalogo, ampak zaloga je slaba. Se pravi, moraš delati kompromise, kar pa verjetno malokomu diši ... če že daješ 25 ali 30 tisoč (in več) za avto, si verjetno želiš točno določenega. Rabljeni so še večji wtf, sem opazil primere, da so leto dni starega prodajali za višjo ceno kot se dobi novega (isti model, motorizacija, podobna oprema). Kot zgleda, so ljudje pripravljani plačati več, ker ga pač dobiš takoj.

Jaz menim, da če se odločiš za rabljenega, potem poglej raje v Nemčijo. Pri nas se je prodajalcem skegljalo. Za novega pa čakaj, da dobijo kje kakšnega vsaj približno ustreznega v zalogo in kupi takoj. Če boš cenkal in mencal, ti ga bo speljal nekdo drug.

Aston_11 ::

jan_g je izjavil:

Rabljeni so še večji wtf, sem opazil primere, da so leto dni starega prodajali za višjo ceno kot se dobi novega
To je bilo že ves čas, sedaj je samo še bolj izrazito.

BorutO ::

Aston_11 je izjavil:

jan_g je izjavil:

Rabljeni so še večji wtf, sem opazil primere, da so leto dni starega prodajali za višjo ceno kot se dobi novega
To je bilo že ves čas, sedaj je samo še bolj izrazito.

Ja ravno v Kranju v oplovi trgovini imajo enega opla crosslanda rabljenega 3 leta. Cena? 17.000 ... je pa avtomatik, navigacija in nekaj ostale nepomembne opreme (šminke) ... Koliko že pride novi? Ročni menjalnik se začne pri tej ceni ...

IL_DIAVOLO ::

BorutO je izjavil:

V Sportageu sem že ja pa še v parih drugih avtih, samo nekako mi je sportage top v rangu te cene. Tega 2008 pa bom šel jutri ali pa naslednji teden sprobat, ampak že nas liki je videti notri lepši od sportagea.


O francoski elektroniki se se malo pozanimaj :D
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

BorutO ::

Trenutno imam Scenica ... Če bi mu mogel dati oceno od 1-10, bi ga brez dvoma ocenil s čisto 10. Kupil sem čisto novega takrat z nekaj dodatne opreme. V 10ih letih niti enih težav z njim. Vse, kar sem do sedaj menjal, so ploščice, diski, oljni in naftni filter ... pač, potrošni material. Nič rje nikjer ... čista desetka. Ampak danes bi si kupil grand scenica, samo je pa malo predrag. Sem si zadal ceno do okoli 20k za avto, mogoče še jurja zraven in to je to, oz. odvisno, kako zelo mi bo nek avto všeč. Čez 22k zagotovo ne bom šel, bi pa rad tudi kar ceno zbil dol, ker sem že slišal, da to delajo, tudi nekateri omenjajo to tu gor, zato bi bil vesel, če bi tega 2008 lahko zbil na 20k. :)

IL_DIAVOLO ::

Kaj pa vitara?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Mike_Rotch ::

Hmm...pa veš, da je 2008 pol metra krajši od Grand Scenica? To je čisto drug razred avtomobila.

Leko ::

Če si že na Renaultu in če gledaš mešanice SUVov, si testiral novega Megana Conquesta? To je v tvojem cenovnem rangu?

SambaShare ::

kixs je izjavil:

Lol... saj sta odkorakala...

Ce palis na popuste:
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...

in ostali:
https://www.avto.net/Ads/results.asp?zn...


To ni noben popust, to je zavajanje ki bi moralo biti sankcionirano. Sploh ne razumem, kako je dovoljeno tako oglaševanje, kjer niti približno ne veš koliko boš na koncu plačal.

Zgodovina sprememb…

BorutO ::

Kaj je še point prodaje novih avtov (verjetno tudi rabljenih) ... recimo, avto oglašujejo za okroglih 20k, če ga plačaš s kešom, je dražji, če ga plačaš na lizing in kredit, ga preplačaš za najmanj jurja ... kako potem moreš plačati, da ga lahko kupiš za točno 20k? Tega še nisem vprašal prodajalce, stalno pozabim.

bambam20 ::

BorutO je izjavil:

Kaj je še point prodaje novih avtov (verjetno tudi rabljenih) ... recimo, avto oglašujejo za okroglih 20k, če ga plačaš s kešom, je dražji, če ga plačaš na lizing in kredit, ga preplačaš za najmanj jurja ... kako potem moreš plačati, da ga lahko kupiš za točno 20k? Tega še nisem vprašal prodajalce, stalno pozabim.



Če ti ga prodajajo na njihovo financiranje, imajo potem 5-6 let reden mesečni pritok denarja.

BorutO ::

To pomeni kaj točno? Oni ti dajo denar in ne lizing hiša oz. banka? Ti pa jim potem ta denar nazaj vračaš ali kako gre to? Nisem se nikoli o tem pozanimal. Sem še le zdaj začel o tem razmišljati, ko kupujem avto. Ko sem scenica kupoval 10 let nazaj, sem ga kupil za toliko, kolikor je bila cena, nisem nič kompliciral, zdaj, ko mam familijo, pa morem malo gledati luknje.

SambaShare ::

Saj ni važno kdo posodi denar, zanima te koliko boš na koncu v celoti plačal. Zdaj je na žalost tako, da je iz oglaševane cene to včasih težko ugotoviti.

Glede pogajanj se pa ne sekiraj, vedno se najdejo bahači, ki baje nižajo cene za 10%+. Dandanes so to taki, ki kupijo tisto Kio višje za "16k", z vsemi stroški financiranja pa dejansko plačajo izvirnih 26k.

DePalmo ::

Furbo je izjavil:

Sta že dajala vtis, da sta se zapičila prav v ta avto, da rabita avto itd..

Vsi mislite, da morate izpasti resni in kazati denar, nah, izgledat moraš medlo zainteresiran, bolj ti je všeč avto druge znamke 'ampak še malo preverjaš konkurenco' in biti moraš pripravljen odkorakati, če ti ponudba ni všeč.

Sva se, sicer bi takrat raje 308 ampak nama ni bil všeč sredinjski touch screen, zato sva se odločila za Kio ki je imela celo gumbe. Avta sicer se nama ni mudilo kupiti, sva pa hotela posodobiti najine avte ker sta bila takrat 20 let stara. Mislim da je prodajalca kar presenetilo da sva se poslovila in sem pričakoval klic, a ga ni bilo. Očitno jim je že dobro šlo ... Zato mi ni jasno kako nekateri govorijo koliko popusta dobijo, midva sva pa imela gotovino in bi avto skeširala na mestu, pa se ni nič dalo dogovarjat.

bambam20 je izjavil:

Pri peugeotu ti že naprej povem, da močno tovarna zavaja pri porabi.

Kdo ne? Za ceeda se je takrat govorilo o porabi okoli 3l/100, vzela sva dizla in z res lepo vožnjo prideva na 4.8, ampak to je po AC max. 100 km/h.

Kar se pa financiranja tiče. Je tudi mene zmotilo da oglaševana cena ni bila več veljavna ko sem omenil da bi avto plačal takoj. Cena velja samo na 7 let lizinga, s tem da preplačaš 3500!
«
1
2 3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bi trenutno upali vzeti leasing za avto z variabilno obrestno mero (5 let)? (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8612752 (10331) kriptobog
»

Nakup novega avtomobila (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Na cesti
23527837 (10566) solatko
»

Ali bi bilo ilegalno, če bi ponaredil ponudbo za nov avto? (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
536212 (4171) Stikalo
»

Nakup novega avtomobila

Oddelek: Na cesti
276058 (4886) Blinder
»

Ali se lahko v avtohišah "handla"? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
10425053 (20303) St235

Več podobnih tem