» »

Ali bi bilo ilegalno, če bi ponaredil ponudbo za nov avto?

Ali bi bilo ilegalno, če bi ponaredil ponudbo za nov avto?

1
2
»

lessie_slo ::

Daj poglej celo sliko, ne samo nakupa avtomobila... (daljša garancija? vključeni servisi in rezervni deli? popust na servise?)... tako boš dobil sliko, koliko te bo vse skupaj stalo.

Pa še nekaj - strogo loči faze nakupa (zmeni se za ceno, šele nato morebitna prodaja trenutnega vozila, šele nato financiranje ostanka)... Kot prvo te bodo resno jemali, kot drugo te ne ujamejo na "paketno" obdelavo...

Groove ::

Kot so že nekateri predlagali - najprej kontaktiraš po mailu. Je pa dobro, če že točno veš, kaj iščeš (npr. točen model in motor, katera oprema je must, kakšno barvo želiš, ipd).
Jaz sem nazadnje kontaktiral vse Oplove prodajalce (iskal sem novo Astro) po mailu, potem pa se naprej dogovarjal z najbolj resnimi. Mislim, da je bila na koncu dobra kupčija (po ceniku cca 23k€, nabavna cena cca 17,5k€ - je bil pa s točno tako opremo že na zalogi). Lepa beseda lepo mesto najde.

          ::

Pri Oplu se ne hvali s popusti, ker imajo tako politiko, je že nekdo zgoraj povedal.

Stikalo ::

Sam sem dober mesec naročil nov VW Touran 2.0 TDI, r-line pa nekaj opreme. Cene so med različnimi trgovci podobne in tudi dogovorjene. Najceneje je bil v Ljubljani.

Mislim, da je zelo nekulturno in neprimerno, da mahaš naokoli z drugo ponudbo. Vprašaj ga za njegovo ponudbo, kot da si prvič prišel.. pa malo jamraš, da ne veš a bi kupil novo ali staro.. in če bi bila res dobra cena bi novega.. V Ljubljani sem bil najbolj resen. Rekel sem da gledam za rabljene avtomobile in me zanima tudi nakup novega, da vidim kakšna je cena. Ta mi je ponudil tudi najboljšo ceno.

Se mi pa zdi, da se splača obiskati več trgovcev. Vsak ti pove kaj zanimivega. Recimo, meni je en rekel, da so vgrajeni otroški sedeži neumnost zaradi tega in tega, ampak on bi imel pa to pa to, zaradi tega...
Zamisli si, kje bi ga kupil, vzemi testno vožnjo, vprašaj čim več.. če bosta s trgovcem na ti, bo prej dal kaj dol, kot če boš priletel skozi vrata s ponudbo in mu rekel, daj mi ga za 500€ manj.

Mi je pa zanimiva tudi primerjava teh cen med Renault grand Scenic, Space tourerjem in VW Touranom.. na koncu, je Scenic in Spacetourer kakšne 10 % cenejši, cena rabljenemu Scenicu pa svinjsko pade po par letih..
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup novega avtomobila

Oddelek: Na cesti
276005 (4833) Blinder
»

Ali se lahko v avtohišah "handla"? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
10424708 (19958) St235
»

Nakup novega avta

Oddelek: Na cesti
499873 (8405) negot
»

Glihanje pri nakupu novega avtomobila

Oddelek: Na cesti
155974 (5312) dzinks63

Več podobnih tem