Forum » Na cesti » Nakup novega avtomobila
Nakup novega avtomobila
ginekk ::
hamez66 ::
Kako je z uvažanjem iz Nemčije? Če kupim rabljen avto v Nemčiji, moram tu plačati kakšen davek za uvoz itd.? Problem je, ker bi rad neko barvo, pa potem na avto.net ni dovolj izbire, ker so avtomobili take barve redki.
Aja, ko sem napisal, da sem že skoraj odločen,.. no žal me je nekaj odvrnilo od nakupa. Ne vem točno kaj je bilo, ni mi všeč notranjost Mercedes E razred.. bež barva, pa ni kul. Preveč zaslonov, linija armaturke mi ni všeč. Kičasto. Elementi na armaturki imajo čričke (wtf Mercedess???). Torej iščem dalje..
Aja, ko sem napisal, da sem že skoraj odločen,.. no žal me je nekaj odvrnilo od nakupa. Ne vem točno kaj je bilo, ni mi všeč notranjost Mercedes E razred.. bež barva, pa ni kul. Preveč zaslonov, linija armaturke mi ni všeč. Kičasto. Elementi na armaturki imajo čričke (wtf Mercedess???). Torej iščem dalje..
Dobra ideja.. Saj mogoče se bom spustil malo v car tuning in te zadeve. Oblike avtomobilov so podobno kot glasba, počasi se jih navadiš in nasitiš. Mogoče sprobam najprej car wrap na trenutnem.. Se mi v resnici nikamor ne mudi z nakupom, ker imam čisto ok avto letnik 2009. Z nekaj modifikacijami bi lahko zgledal kot letnik 2022.. Če bi odstranil značke z avtomobila, se sploh ne bi vedelo katerega imam.. Ker je precej redek. :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()
profii ::
Dobra ideja.. Saj mogoče se bom spustil malo v car tuning in te zadeve. Oblike avtomobilov so podobno kot glasba, počasi se jih navadiš in nasitiš. Mogoče sprobam najprej car wrap na trenutnem.. Se mi v resnici nikamor ne mudi z nakupom, ker imam čisto ok avto letnik 2009. Z nekaj modifikacijami bi lahko zgledal kot letnik 2022.. Če bi odstranil značke z avtomobila, se sploh ne bi vedelo katerega imam.. Ker je precej redek. :D
Torej imaš / kupuješ avto za druge. Važno da avto letnik 2009 izgleda 2022 letnik. :)
Mike_Rotch je izjavil:
In tebe to moti ker... ?
1. če ima nek "vreden" avto ga bo "uničil". Poglej kako izgledajo homemade facelifti.
2. fake people, pretvarjanje se za nekaj kar ni,...
3. postavljam ogledalo.
Mike_Rotch ::
1. če ima nek "vreden" avto ga bo "uničil". Poglej kako izgledajo homemade facelifti.
Ti praviš, da ima avto za druge, ampak hkrati ga ne sme prilagoditi po svojih željah, ker bo potem za druge "uničen"?
Dobra logika :)
Btw, a nisi ti enkrat pisal, da voziš toyoto ravno zato, ker se nočeš kazati z avtom navzven? Torej, zaradi imidža.
Mike_Rotch je izjavil:
Ti praviš, da ima avto za druge, ampak hkrati ga ne sme prilagoditi po svojih željah, ker bo potem za druge "uničen"?
Btw, a nisi ti enkrat pisal, da voziš toyoto ravno zato, ker se nočeš kazati z avtom navzven? Torej, zaradi imidža.
Torej so njegove želje kazat se pred drugimi? :) Uničen bo tudi za njega, vreden bo pol manj, kot ohranjen OEM primerek.
Ja, sem napisal to, ne vozim ŠE toyote, trenutno sem pešec. :) Kakšen imidž je to, da se nočem kazat? :) Isto kot v obleki brez logotipa. Jako kurčenje :)
Ja, sem napisal to, ne vozim ŠE toyote, trenutno sem pešec. :) Kakšen imidž je to, da se nočem kazat? :) Isto kot v obleki brez logotipa. Jako kurčenje :)
Tvoje besede: "Torej imaš / kupuješ avto za druge."
Upam, da vidiš ironijo.
WizzardOfOZ ::
Ne vidi. Ker ima sosed še vedno boljši avto in on sedaj špara, da bo kupil boljšega od sosedovega.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
WizzardOfOZ je izjavil:
Ne vidi. Ker ima sosed še vedno boljši avto in on sedaj špara, da bo kupil boljšega od sosedovega.
Z mojimi sosedi težko tekmujem. :)
Bi moral prodati stanovanje, dat vse prihranke pa bi imel mogoče za avto. :) Sem v okolju, kjer se težko kurčim z avtom. :) Sorry :)
Preseli se, boš lahko avto kupil, pa mogoče se boš preselil med slabše situirane sosede, da boš lažje tekmoval z njimi.
WizzardOfOZ je izjavil:
Preseli se, boš lahko avto kupil, pa mogoče se boš preselil med slabše situirane sosede, da boš lažje tekmoval z njimi.
Pa ravno iz takega okolja sem se odstranil Kjer je bila edina debata za šankomm kako se je obe turbini čipralo na BMWju, ne sam eno, da veš.
m0LN4r ::
Mike_Rotch je izjavil:
In tebe to moti ker... ?
ker potem nastanejo take grozote
Thats L'art pour l'art
Mike_Rotch je izjavil:
Torej so njegove želje kazat se pred drugimi? :) Uničen bo tudi za njega, vreden bo pol manj, kot ohranjen OEM primerek.
Seveda je, nocem se kazat in drugim pametujem enaka mantra.
Celo pa ce moras to na glas povedat je se toliko bolj ocitno, da je nekaj narobe.
Zdaj, ker pa nekdo hoce avto po zelji, recimo barvi, izgledu, je za tebe to avtomaticno kazanje, ker se ne usklajuje s tvojim misljenjem.
Torej, ce si nekdo kupi cevlje v barvi in obliki kateri so mu vsec, je to kazanje.
Ker ti izhajas iz logike, ker so tvoji cenejsi in nevtralne barve, da je vse ostalo kazanje.
Pa se vsakemu moras to razlagat. Nekako podobno je, pri veganih imas tiste, ki so tiho in imas tiste, ki morajo vsem razlagat na dolgo in siroko.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
WizzardOfOZ je izjavil:
Pa ravno iz takega okolja sem se odstranil Kjer je bila edina debata za šankomm kako se je obe turbini čipralo na BMWju, ne sam eno, da veš.
Pac si bil za napacnim sankom, jebiga se rece. Everyone has his Fable.
Mislis, da je za drugim sankom kjer se pogovarjajo o tistih za prvim sankom boljse? Oz. se pogovarjajo o tem kateri je vec prisparal, vzel cim manj opreme, cim bolj oskubljeno varianto?
Navzdol se gre tudi merit kurce in najeda.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Molnar, če bo iz 2009 avta naredi 2022 bo prišla ven samo rižota. Nevem kakšno osebno zadovoljstvo bo pri tem občutil, razen tega, da bodo drugi nepoznavalci mislili, da ima 2022 avto - torej nateg.
Naj si kupi novega / novejšega, bog mu požegnaj. :)
Če meriš mene, da sem veliko prišparal se motiš. :) Potem nebi kupil nove toyote z vso opremo :) Oboji so isti bolniki za mene, tisti ki šparajo na vsakem vogalu, kakor tudi tisti, ki zadnji cent zmečejo v avto.
Če meriš mene, da sem veliko prišparal se motiš. :) Potem nebi kupil nove toyote z vso opremo :) Oboji so isti bolniki za mene, tisti ki šparajo na vsakem vogalu, kakor tudi tisti, ki zadnji cent zmečejo v avto.
Nevem kakšno osebno zadovoljstvo bo pri tem občutil
Tudi jaz ne. Ampak zakaj tebe skrbi kakšno zadovoljstvo bo on občutil?
Potem nebi kupil nove toyote z vso opremo :)
Ne gre brez kurčenja z novim avtomobilom?
Mike_Rotch je izjavil:
Ne gre brez kurčenja z novim avtomobilom?
Ne, itak da ne, samo zato sem ga kupil, da malo tipkam po forumih. :)
Fora je, ker bi najprej sprobal kako deluje farbanje avtomobila. Raje na starem, 5 jurjev vrednem, kot da kupim novejšega in potem razmišljam o tem, da ga bom prebarval na metalik modro.
Poleg tega sem razmšljal o modifikacijah že ob nakupu avtomobila pred 8 leti.
Zdej če ti misliš, da kupujem za druge oz da se hočem drugim kazat, je to v redu, če tako razmišljaš. Načeloma bi se vsi lahko vozili s twingoti, lupoti, upi, corsami, ... bi bilo to super za co2, zmanjševanje stroškov itd. Vsi izmed naštetih nas pripeljejo iz točke a v točko b.
Na kaj točno sem jaz ciljal:
Mercedes, BMW in še množica ostalih proizvajalcev (Renault, Peugeot, Hyundai, Kia, ...) je sposobna narediti izjemno lep avto. Ampak izjemno lep avto bo samo tisti z najmočnejšim motorjem, z vsemi dodatki (ala AMG/M-sport/RS,...), vsi ostali z manj močnimi motorji bodo nalašč malo grši od "glavnega modela", osnovni bodo pa že grdi, če ga primerjaš s pošmekanim.
Potem je z avtomobili še tako, da se jih počasi nasitiš, kot se nasitiš pesmi. No in če bi jaz svojega starega malo predelal, bi bil lahko bolj podobnem modernim trendom. Čisto možno, da bi ga z barvanjem in modifikacijami pogrdil/zajebal, ampak avta, ki je vreden 5 jurjev, mi ni škoda, niti mi ni škoda vržti vanj 2 ali 3 jurje za malo zabave.
Zdej če ti misliš, da kupujem za druge oz da se hočem drugim kazat, je to v redu, če tako razmišljaš. Načeloma bi se vsi lahko vozili s twingoti, lupoti, upi, corsami, ... bi bilo to super za co2, zmanjševanje stroškov itd. Vsi izmed naštetih nas pripeljejo iz točke a v točko b.
Mercedes, BMW in še množica ostalih proizvajalcev (Renault, Peugeot, Hyundai, Kia, ...) je sposobna narediti izjemno lep avto. Ampak izjemno lep avto bo samo tisti z najmočnejšim motorjem, z vsemi dodatki (ala AMG/M-sport/RS,...), vsi ostali z manj močnimi motorji bodo nalašč malo grši od "glavnega modela", osnovni bodo pa že grdi, če ga primerjaš s pošmekanim.
Potem je z avtomobili še tako, da se jih počasi nasitiš, kot se nasitiš pesmi. No in če bi jaz svojega starega malo predelal, bi bil lahko bolj podobnem modernim trendom. Čisto možno, da bi ga z barvanjem in modifikacijami pogrdil/zajebal, ampak avta, ki je vreden 5 jurjev, mi ni škoda, niti mi ni škoda vržti vanj 2 ali 3 jurje za malo zabave.
WizzardOfOZ je izjavil:
ponavadi se "čipa" avtomobilski računalnik, "čipira" pa se živali, ampak ok.
Molnar, če bo iz 2009 avta naredi 2022 bo prišla ven samo rižota. Nevem kakšno osebno zadovoljstvo bo pri tem občutil, razen tega, da bodo drugi nepoznavalci mislili, da ima 2022 avto - torej nateg.
Pusti ljudem sanje. Kar on dela z njegovim avtom je njegova briga in njegovo zadovoljstvo.
Jaz tudi predelujem svoj avto stalno, da je primeren za tisto, kar ga rabim - overland in soft off road. Kaj si pa drugi mislijo o tem, mi je pa totalno vseeno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
Ahim ::
Čisto možno, da bi ga z barvanjem in modifikacijami pogrdil/zajebal, ampak avta, ki je vreden 5 jurjev, mi ni škoda, niti mi ni škoda vržti vanj 2 ali 3 jurje za malo zabave.
Privosci si in prilepi slike - ce bo kdo potem kritiziral, bo vsaj na podlagi necesa oprijemljivega, ne kar pavsalo ker bi ga ti pac prebarval Mogoce bo pa super izpadlo in ga bodo vsi pohvalili?
Fora je, ker bi najprej sprobal kako deluje farbanje avtomobila. Raje na starem, 5 jurjev vrednem, kot da kupim novejšega in potem razmišljam o tem, da ga bom prebarval na metalik modro.Ne se sekirat, on pa mece dnar v nekaj drugega, mogoce se bolj brezveze ali pa nekaj kar ga ne veseli zares. Nikol ne mores vedet.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Ni panike, dejstvo je, da je vsaj pri deležu ljudi avtomobil merilo penisa, in da je velikost penisa pomembna pri moških na podoben način, kot je lepota podobna pri ženskah. Pač določena množica ljudi tako gleda. Potem so pa tu še ostali, ki jih načeloma boli kurac za to, kakšen avto kdo vozi, kar je objektivno gledano precej blizu resnice (razen varnostni vidik, udobje vožnje, užitek pri vožnji, .............), ampak na njih vpliva to, da določena skupina ljudi bolj respekta ljudi z "boljšim avtom" in potem tudi sami podzavestno bolj rešpektajo te ljudi, ker "človeška psihologija". Pa se niti ni treba obremenjevati s tem, vsak dan smo na cesti obkroženi z reklamami za avtomobile - z drugimi avtomobili. Proizvajalci kopirajo oblike sprednjega dela tako, da je podobno očem, ker ima to največji vpliv na možgane. Bolj hud je avto, bolj "chad" pogled ima. O tem, kako izgledajo chadi, je pa kar nekaj videov na netu - obrvi ravno prav ravne, ponavadi temne, goste, lepe, ravno prav oddaljene očem, ... Potem gledamo reklame po TV, ki kažejo luksuzno življenje, lepotice, ... Gre pač za hud marketing. Resnica je taka, da imajo ženske ponavadi raje take, ki se ne rabijo posebej kazat in ven metat, po drugi strani se pa rade peljejo v dobrem avtomobilu oz vozijo dober avto (niso vse take, moja bi twingota, ampak itak noče vozit).
No, v glavnem, jaz imam družinsko situacijo tako, da mislim, da bi mi en Mercedes Benz na dvorišču zelo pomagal. Sem danes preveril še en zelo lep avto (bmw 4), ampak je žal malo preveč izstopajoč, čeprav izgleda vrhunsko (evo svojega starega bi lahko kopiral po tem..). Sem ga tudi peljal, super avto, odličen občutek vožnje - ampak .. .....
Avto je za naslednjih 8 let, rabljen, tako da načeloma... ni ravno nekaj ful. Marsikdo si kupi dražjega na elektriko, ampak jaz imam pač druge prioritete in želje. Mislim, da je Mercedes tudi št. 1 v formuli 1, tako da je to to. Sponzorirali so finale League of Legends, tako da.. marketing deluje. :)
No, v glavnem, jaz imam družinsko situacijo tako, da mislim, da bi mi en Mercedes Benz na dvorišču zelo pomagal. Sem danes preveril še en zelo lep avto (bmw 4), ampak je žal malo preveč izstopajoč, čeprav izgleda vrhunsko (evo svojega starega bi lahko kopiral po tem..). Sem ga tudi peljal, super avto, odličen občutek vožnje - ampak .. .....
Avto je za naslednjih 8 let, rabljen, tako da načeloma... ni ravno nekaj ful. Marsikdo si kupi dražjega na elektriko, ampak jaz imam pač druge prioritete in želje. Mislim, da je Mercedes tudi št. 1 v formuli 1, tako da je to to. Sponzorirali so finale League of Legends, tako da.. marketing deluje. :)
Ni panike, dejstvo je, da je vsaj pri deležu ljudi avtomobil merilo penisa,drugi si ga pa merijo z evri na racunu, stevilom shitcoinov, stevilom ciglov na parceli, z kvadratnimi metri, z cevlji, urami, s stevilom svec in roz na grobu, tudi z zbirko knjig ali kaksno drugo bedarijo, na kateri se prah nabira, al pa enostavno s tem, da na glas govorijo, da "imajo" novo toyoto z polno opreme in kolk so prisparali.
Tisti z cigli so se najhujsi, kolk si dal za okna, kaksna oksna, kaksne ploscice, dvojna ali trojna kritina, kok napusca, ni konca taksne debate.
Potem gledamo reklame po TV, ki kažejo luksuzno življenje, lepotice, ...Kaj to na RTV SLO pri reklami za Renault ali Skodo? Kolkokrat pa zavrtijo taksno reklamo oz. kdaj pa zavrtijo kaksno reklamo za kak bolj eksoticen avto na RTV? Jaz se ne spomnim, da bi videl na RTV reklamo o BMW M2 Competition recimo pa zraven neko hudo bejbo iz zahoda.
Spomnim se pa na par srednjih let in reklamo za renault kadjar, ki se je v eni uri zavrtela stirikrat.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
Različni artikli se oglašujejo na različnih kanalih. Se spomniš playboya? Notri ni bila reklama za Dacio ampak bolj za kakšnega AMGja...
Playboy je bil masovni medij v Sloveniji? Ah ja, zato je toliko AMGjev prinas, lol.
Reklame na RTVSLO je gledalo, videlo definitivno veliko vec ljudi, kot pa en mescanski pubertetnik, ki je pod posteljo skrival playboy.
Se pa spomnim reklam za prakticno vse ljudske avte na TV.
Reklame na RTVSLO je gledalo, videlo definitivno veliko vec ljudi, kot pa en mescanski pubertetnik, ki je pod posteljo skrival playboy.
Se spomniš playboya?Ne, se ne. Na nasih koncih sploh ni bil razsirjen. Pa niti se ne spomnim, da bi videl notr kak avto, ko sem ga prvic prelistal.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Playboy je bil masovni medij v Sloveniji? Ah ja, zato je toliko AMGjev prinas, lol.
Se spomniš playboya?Ne, se ne. Na nasih koncih sploh ni bil razsirjen. Pa niti se ne spomnim, da bi videl notr kak avto, ko sem ga prvic prelistal.
Kaj si nadrkan?
Pač oglašuje se tam kjer je ciljna publika.
Oglej si enkrat tisti prospekt na letalu, čisto druge reklame kot v cajtngih. Tudi marža je pri avtu za 200k€ drugačna, tako da če stane reklama 20k€ in proda enega Porša, je isto kot če proda 1000 Cliov.
Hude bejbe z hudimi avti:
Damn prav si mel, za hudo bejbo je bil simbol Reno petka:
Hudi dedki:
Lahko grem se naprej, ampak so reklame z avti prinas ble tako dolgocajtne, da jih se na YT nihce ne nalaga. Brezveze.
Pogovarjali ste se o tem, da si Slovenec meri kurac z avtom, zaradi reklam, ki jih je gledal na TV.
Jaz samo recem, da taksnih reklam, kot jih omenjate, na nasem RTV programu sploh ni bilo. Ampak so taksne:
Bolj mojster miha sorte, kjer se meri kurac z cim vecjim prtljaznikom in kako dolgo lestev lahko das v njega.
Da zakljucim, prinas je kurcenje z avtom nekaj posebnega, ker se kurci bolj v smislu, kdo ima vecjega karavana za kosilnico. Ce pa si nekdo na vasi kupi na videz drugacen avto, ki samo malce izstopa iz povprecja, se pa s prstom kaze na njega in oznacuje za kurcenje pred sosedi. Pa jebela cesta no, ze jebena Corolla stane vec kot en Polo GTI, ampak seveda na tistega s Corollo nihce ne bo kazal s prtom, ker je dolgocasn avto in ne izstopa iz slovenskega stereotipa.
Pustmo zdaj tiste trenirkarje ven iz debate, tej se itak gibajo samo znotraj ene ulice oz. vasi.
Damn prav si mel, za hudo bejbo je bil simbol Reno petka:
Hudi dedki:
Lahko grem se naprej, ampak so reklame z avti prinas ble tako dolgocajtne, da jih se na YT nihce ne nalaga. Brezveze.
Kaj si nadrkan?
Pač oglašuje se tam kjer je ciljna publika.
Oglej si enkrat tisti prospekt na letalu, čisto druge reklame kot v cajtngih. Tudi marža je pri avtu za 200k€ drugačna, tako da če stane reklama 20k€ in proda enega Porša, je isto kot če proda 1000 Cliov.
Pogovarjali ste se o tem, da si Slovenec meri kurac z avtom, zaradi reklam, ki jih je gledal na TV.
Jaz samo recem, da taksnih reklam, kot jih omenjate, na nasem RTV programu sploh ni bilo. Ampak so taksne:
Bolj mojster miha sorte, kjer se meri kurac z cim vecjim prtljaznikom in kako dolgo lestev lahko das v njega.
Pač oglašuje se tam kjer je ciljna publika.No saj, jaz pravim, da taksne ciljne publike prinas ni, zato tudi taksnih reklam ni. Je bolj problem, da je pri sosedu trava bolj zelena in doloceni osebki se zapicijo pac v avto, ker ima sosed bolj "zanimivega" drugi se pa pac zapicijo v to, da ima sosed novo fasado, pa je treba hitr tudi doma narest fasado na novo, ker to pac ne more biti. Pa jaz res nevem v kje ti zivis, ampak nas vozni park je dokaj dolgocasen. Sami neki debeli SUVji za babice in mogoce tu pa tam kak rabljen uvozen GTI oz. chipirani BMWji pa kaksna spimpana alfa in honda, pol se pa ze konca. Pa se to moras it vsaj v MB, CE, LJ, da vidis.
Da zakljucim, prinas je kurcenje z avtom nekaj posebnega, ker se kurci bolj v smislu, kdo ima vecjega karavana za kosilnico. Ce pa si nekdo na vasi kupi na videz drugacen avto, ki samo malce izstopa iz povprecja, se pa s prstom kaze na njega in oznacuje za kurcenje pred sosedi. Pa jebela cesta no, ze jebena Corolla stane vec kot en Polo GTI, ampak seveda na tistega s Corollo nihce ne bo kazal s prtom, ker je dolgocasn avto in ne izstopa iz slovenskega stereotipa.
Pustmo zdaj tiste trenirkarje ven iz debate, tej se itak gibajo samo znotraj ene ulice oz. vasi.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
PS:
Mogoce pa je glih to problem, da imamo premalo taksnih reklam in zato nismo vajeni in nam je tuje, ce sosed sparkira Hondo Type-R na dvorisce je ze cela vas znorela.
Namerno izpuscam visji rang, ker se tu gre za drug point.
Kje so bejbe? Kje so te reklame prinas? No, potem pa ni cudno, ce imas taksno misljenje. Realnost pa je, da niti ne mores organizirati kaksno vecje srecanje, ker jih ni. Niti namenskega kraja ni. Pac samo in le "Žiga žaga poje žaga, rom-pom-pom kladivo" je tapravo.
Mogoce pa je glih to problem, da imamo premalo taksnih reklam in zato nismo vajeni in nam je tuje, ce sosed sparkira Hondo Type-R na dvorisce je ze cela vas znorela.
Namerno izpuscam visji rang, ker se tu gre za drug point.
Kje so bejbe? Kje so te reklame prinas? No, potem pa ni cudno, ce imas taksno misljenje. Realnost pa je, da niti ne mores organizirati kaksno vecje srecanje, ker jih ni. Niti namenskega kraja ni. Pac samo in le "Žiga žaga poje žaga, rom-pom-pom kladivo" je tapravo.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
pi pawr ::
Se strinjam, to zgoraj so fajn reklame
Te spodaj so že kar stare, novešjšše so prav teko fajn.
Tale je mal kruta. Ampak "space behind, life ahead".
Sicer pa ste govorili o tem fenomenu?
Te spodaj so že kar stare, novešjšše so prav teko fajn.
Tale je mal kruta. Ampak "space behind, life ahead".
Sicer pa ste govorili o tem fenomenu?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pi pawr ()
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
Tale Mercedes ni bil napačna izbira. Zračno vzmetenje, luksuzna notranjost, super zvočni sistem, premium ambient lightning,... super je. Ceste se tudi dobro drži, 4matic je super zadeva. :D
Kar se pa egota tiče... Marsikdo mi je že čestital, kolega je bil zelo navdušen, pa povabit kšno punco na vožnjo je čisto legit ideja, ker je vožnja doživetje.
Ne vem pa, kaj si mislijo tisti, ki so ves čas mislili, da "z mano nič ni". Mi pač ni bilo, da bi za avto zapravil preveč "časa", ali prevelik odstotek portfolija, pa tudi stari avto mi je bil všeč. Sem živel bol po jype-vsko. Pašteta, kruh in šparanje, potem se pa po vasi govori vse sorte. Zdaj pa že avto pove dovolj, da se ljudje kar topijo. Sicer nimam S klase,... ampak zgleda je že E dovolj :D
Kar se pa egota tiče... Marsikdo mi je že čestital, kolega je bil zelo navdušen, pa povabit kšno punco na vožnjo je čisto legit ideja, ker je vožnja doživetje.
Ne vem pa, kaj si mislijo tisti, ki so ves čas mislili, da "z mano nič ni". Mi pač ni bilo, da bi za avto zapravil preveč "časa", ali prevelik odstotek portfolija, pa tudi stari avto mi je bil všeč. Sem živel bol po jype-vsko. Pašteta, kruh in šparanje, potem se pa po vasi govori vse sorte. Zdaj pa že avto pove dovolj, da se ljudje kar topijo. Sicer nimam S klase,... ampak zgleda je že E dovolj :D
solatko ::
hamez66 - Če te morajo ocenjevati po avtu, res ni kaj dosti od tebe, vsak drugi cigan ima mečko in je glavni v tropu.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podivjane cene novih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Na cesti | 58119 (20785) | m0LN4r |
» | Nakup novega karavana (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Na cesti | 98857 (61623) | profii |