Forum » Loža » Next Gen EU
Next Gen EU
matobeli ::
https://europa.eu/next-generation-eu/in...
Sem dobil nekaj reklam na YT in mal pogledal stran, nič zelo konkretnega na prvi pogled.
Ve kdo kaj več o tem, je zadeva "resna" ali je zgolj mal papirplogije in nekaj sredstev da se pokaže da ne gledajo samo v zrak?
Sem imel pa prvi vtis malo mešan, ne vem zakaj, ampak vsi "new, next gen" in podobni marektinški izrazi me sam spomnejo na enega in edinega, new world order
Ampak če bi res speljali digitalno in zeleno evropo pa ne bi imel nič proti.
Sem dobil nekaj reklam na YT in mal pogledal stran, nič zelo konkretnega na prvi pogled.
Ve kdo kaj več o tem, je zadeva "resna" ali je zgolj mal papirplogije in nekaj sredstev da se pokaže da ne gledajo samo v zrak?
Sem imel pa prvi vtis malo mešan, ne vem zakaj, ampak vsi "new, next gen" in podobni marektinški izrazi me sam spomnejo na enega in edinega, new world order
Ampak če bi res speljali digitalno in zeleno evropo pa ne bi imel nič proti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KLM: Letite odgovorno, letite manj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14483 (11547) | zmaugy |
» | Hekerji udarili po nemških politikih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 14126 (11196) | jype |
» | Kaj smo videli na CES-u (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 18104 (14506) | MrStein |
» | Celostna grafična podoba države ali "Kaj je to natečaj?" (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 5827 (5021) | JayKay |
» | Narava vs Tehnologija (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 7170 (5427) | Tear_DR0P |