Forum » Pomoč in nasveti » Samodejni vklop računalnika po ročni zaustavitvi
Samodejni vklop računalnika po ročni zaustavitvi
Croc2018 ::
Pozdravljeni!
Imam naslednji problem na prenosniku HP ProBook 4740s (Windows 10). Ko računalnik zaustavim, se mi vedno cca. 5 sekund po izklopitvi samodejno ponovno zažene. Pomagal sem si z navodili s spletne strani (link pripet na koncu objave), vendar zadeva še vedno ne deluje. Prav tako sem ponastavil sistem (nastavitve -> posodobitev in varnost -> obnovitev -> ponastavite ta računalnik), a ponovno brez uspeha.
Edino kar pomaga je to, da za nekaj sekund pritisnem stikalo za vklop/izklop. Po zaustavitvi se v tem primeru računalnik več ne samodejno prižge.
Ali ima kdo kakšno idejo, kaj bi lahko šlo narobe?
Hvala za pomoč!
LINK
Imam naslednji problem na prenosniku HP ProBook 4740s (Windows 10). Ko računalnik zaustavim, se mi vedno cca. 5 sekund po izklopitvi samodejno ponovno zažene. Pomagal sem si z navodili s spletne strani (link pripet na koncu objave), vendar zadeva še vedno ne deluje. Prav tako sem ponastavil sistem (nastavitve -> posodobitev in varnost -> obnovitev -> ponastavite ta računalnik), a ponovno brez uspeha.
Edino kar pomaga je to, da za nekaj sekund pritisnem stikalo za vklop/izklop. Po zaustavitvi se v tem primeru računalnik več ne samodejno prižge.
Ali ima kdo kakšno idejo, kaj bi lahko šlo narobe?
Hvala za pomoč!
LINK
- spremenilo: Croc2018 ()
forplan ::
Če kaj pomaga pri meni je bila zgleda miška kriva.
nadzorna plošča->naprave->miška->power managment-> allow to wake up
nadzorna plošča->naprave->miška->power managment-> allow to wake up
da se strinjam
Enron x86 ::
Ko klikneš "shutdown", se računalnik v resnici ne izklopi, ampak gre v spanje.
Iz tega ga lahko zbudi premikanje miške ali prejem paketov prek mrežne kartice.
Hkrati ko klikenš gumb za zaustavitev, drži tipko SHIFT.
Samo tako se bo računalnik potem zares "izklopil".
Lp
Iz tega ga lahko zbudi premikanje miške ali prejem paketov prek mrežne kartice.
Hkrati ko klikenš gumb za zaustavitev, drži tipko SHIFT.
Samo tako se bo računalnik potem zares "izklopil".
Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
IL_DIAVOLO ::
Hp-ji tako delujejo. Za ogrevanje stanovanja, brez termostata.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Croc2018 ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Hp-ji tako delujejo. Za ogrevanje stanovanja, brez termostata.
Mogoče ga je kaj zmrdalo tudi precejšnje segrevanje v zadnjem letu. Tudi po obnovitvi sistema se še vedno zelo greje, čeprav je minimalno obremenjen; prah pa je v notranjosti popolnoma očiščen, zato le-ta ni razlog segrevanja.
Za občasno uporabo kot sekundarni računalnik bo še že vredu, ponovno vklapljanje pa bom preprečil s prekinitvijo napajanja iz vtičnice takoj po izklopu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | wifi termostat z regulatorji radiatorjev (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26632 (14932) | JanK |
» | Talno ogrevanje ali radiatorjiOddelek: Loža | 15514 (2393) | Twixz |
» | Nihanje temperature "motorja" (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 41011 (36616) | kuvanasarma |
» | Infrardeče ogrevanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 37548 (22271) | energetik |
» | nenormalno visok račun za elektriko (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 36674 (33553) | Maestral |