» »

Ali smo na precepu padca v totalitarizem?

Ali smo na precepu padca v totalitarizem?

Temo vidijo: vsi

multivac ::

Orbanu ne zaupam. Koliko homotov je še v njegovem kabinetu...ne vemo.
Meni deluje bolj kot infiltrator. Pa še zvest ni samo svojemu plemenu...
Public Health Emergency of International Concern -> PHEIC

gruntfürmich ::

redtech je izjavil:

Na Tucker showu je bil Orban in pravi, da se bo bo vedno več držav obrnilo v konzervativizem kjer je družina v ospredju. Naslednja naj bi bila Italija in, če se bo politika v tej državi obrnila, lahko pričakujemo zasuk v Evropi. Migrantska politika preverjeno ne deluje, zato bo treba delati na svojih državljanih in ohranjanju nacionalnosti...

Totalitarizem pa se razvije iz krize in ne takrat, ko gre vsem dobro.

to je vsem jasno edino zblojenim levičarjem ne... da gredo destabilizirat družbo se lahko sproducira edino v njihovih glavah
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Reycis ::

Da odgovorim na topic. Smo ampak kaj češ. Progresivci radi rečejo "diversity is our greatest strength". Dejansko pa imajo ničelno toleranco do drugačnih. Zato tudi totalitaristični prijemi, da "se nas spravi v red". Sami si kopljejo svoj grob, nekaj časa sem še debatiral in poskušal spremeniti tok dogajanja pa sem videl, da nima smisla. Oni verjamejo, da delajo dobro in pravilno in nič jim ne bo spremenilo tega prepričanja.
Diversity is our greatest strength

LeQuack ::

redtech je izjavil:

Na Tucker showu je bil Orban in pravi, da se bo bo vedno več držav obrnilo v konzervativizem kjer je družina v ospredju. Naslednja naj bi bila Italija in, če se bo politika v tej državi obrnila, lahko pričakujemo zasuk v Evropi. Migrantska politika preverjeno ne deluje, zato bo treba delati na svojih državljanih in ohranjanju nacionalnosti...

Zakaj pa potem vse vlade trenutno zatirajo svoje ljudi? To je ravno obratno od "delati na svojih državljanih".
Quack !

V bistvu je to res redkost...vse vlade od ZDA do Slovenije delajo prekleto usklajeno.
Vsi kar naenkrat zapiramo, uvajamo freedom pasuše itd.

Zadeva ni naključna. Nekdo vleče v to smer.
In vemo kdo. Sem pokazal link kdo zadaj ponuja rešitve.

TESKAn ::

Svetovna pandemija, pa vsi nekako enako reagirajo. Res, kakšna zarota...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

mtosev ::

Saj, če iščeš razloge ali ljudi kateri pravijo, da je tole zarota boš to tudi našo. Od 7 billion ljudi jih je kr nekaj retardiranih.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

TESKAn je izjavil:

Svetovna pandemija ni vzrok, je posledica teh enakih reagiranj.
Quack !

TESKAn je izjavil:

Seveda je.
Nikoli niso vsi enako odreagirali, niti v vojni. Tokrat pa vsi imajo iste sisteme.
Sisteme, ki so jih pred leti reklamirali privatni interesi.

Nekateri prav nočejo vidit očitnega.
Ne razumem zakaj...ali ste preveč investirali v narativo al neki?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: multivac ()

mtosev ::

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

widj3098dj32 ::

multivac je izjavil:

TESKAn je izjavil:

Seveda je.
Nikoli niso vsi enako odreagirali, niti v vojni. Tokrat pa vsi imajo iste sisteme.

Big pharma pogodbe so skupni imenovalec: https://www.opindia.com/2021/07/pfizer-...

V njej so interesi big pharme postavljeni nad zakone drzave.

Zgodovina sprememb…

maldic ::

Na forumu je opazit pritozevanje glede marsicesa, kar je posledica necesa kar sami pritozevalci podpirajo. Ne morete pricakovat, da bo bolje, ce sami podpirate korupcijo. Nekateri tudi sami pocnete stvari za katere ste placani, pa niso v prid drugim ljudem. Celo svetujete drugim, naj kupijo kak gram kokaina? Koga s tem podpirate? Mar mislite, da se to nikjer ne bo poznalo. Pritozujete se na nad priseljevanjem dolocenih narodov, tujcev, pritozujete se, da sistem ni dober. Ne pozabit, da je to v vecji meri odraz nasega drustva. Ce ste vi podkupljivi, zakaj mislite da sosed Joze ne bo podkupljiv in pocel stvari, ki niso v interesu nase druzbe? Ko se boste spremenili, se bo spremenil tudi svet okoli vas.

DostMam ::

multivac je izjavil:

...Ekonomske krize nisem omenjal. Nanašal, sem se na plandemijo...

Nima smisla razpredati. Napisali ste nekaj trditev in vprašali kaj ne razumete. Razložiti sem vam poizkusil zakaj po moje tega ne razumete.

Obskurnih povezav med plandemijo in komunizmom ter Žiškom ne morem komentirati saj menim, da iztočnica (plandemija) ne obstaja. Če je neobstoječe iztočnica za celo temo, se opravičujem, da sem se sploh oglasil v neresni temi. Mea culpa.

eric_cartman ::

multivac je izjavil:

TESKAn je izjavil:

Seveda je.

Normalno, da so enaki odzivi, če pa so vse države približno enako prizadete.

Nima smisla, kot pravijo mnogi. Iskalci in ljubitelji teorij zarot jo boste videli povsod.

Ne vem od kje taka panika.. Večina se počuti svobodno tudi s 5g anteno v rami. /s

Kakšen pa je tvoj idealen svet v katerem razsaja Covid? Brez testov, cepiv in mask? Udri brigu na veselje? Pa kdor crkne pač crkne.. že niso bili dovolj močni.. a ni hitler delal nekaj podobnega? Kdor ni bil dovolj močen, mogoče fizično hendikepiran je šel v sobico iz katere ni več prišel..

Torej kateri scenarij tebi bolj diši? Kaj je svoboda po tvoje @multivac?

Ne pozabi, da če tebi damo tvojo popolno svobodo v roke bo zaradi tebe nastradal nekdo drug.. je pa res, da dokler niso to tvoji bližnji, ni nobene panike..

Zgodovina sprememb…

Po mojem je Hilterjev popoln svet bolj podoben temu kar imamo sedaj kot pa tisti alternativa o kateri pričaš.
Quack !

D3m ::

Naahhhhhh. Prej Marxu. :D

|HP EliteBook|R7 8840U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

LeQuack je izjavil:

Po mojem je Hilterjev popoln svet bolj podoben temu kar imamo sedaj kot pa tisti alternativa o kateri pričaš.

Daj ne pričaj gluposti. Svoboden si kot ptiček na veji. Kaj ti manjka? Pa ne mi spet o cepivih in maski in zaprtju stacun zaradi covida.. to nima veze od veze s svobodo.. Še enkrat.. svoboda ne pomeni, da delaš kar se ti sprdne..

Slopek ::

Svoboden, kot ptiček na veji.
Vem kaj hočeš povedat, ampak predstavljaj si prička na veji. Svoboda? Brezskrbnost? Samo, če je ta ptič ptica, še bolje kak orel, zato ne klobasaj. Svoboda ni to, kar mi ti prodajaš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

widj3098dj32 ::

Slopek je izjavil:

Vem kaj hočeš povedat, ampak predstavljaj si prička na veji. Svoboda? Brezskrbnost? Samo, če je ta ptič ptica, še bolje kak orel, zato ne klobasaj. Svoboda ni to, kar mi ti prodajaš.

Svoboden si koliko ti dopusca Pfizer&co. : https://archive.is/AsP4X

eric_cartman je izjavil:

multivac je izjavil:

TESKAn je izjavil:

Seveda je.

Nima smisla, kot pravijo mnogi. Iskalci in ljubitelji teorij zarot jo boste videli povsod.

Ne vem od kje taka panika.. Večina se počuti svobodno tudi s 5g anteno v rami. /s

Kakšen pa je tvoj idealen svet v katerem razsaja Covid? Brez testov, cepiv in mask? Udri brigu na veselje? Pa kdor crkne pač crkne.. že niso bili dovolj močni.. a ni hitler delal nekaj podobnega? Kdor ni bil dovolj močen, mogoče fizično hendikepiran je šel v sobico iz katere ni več prišel..

Ne pozabi, da če tebi damo tvojo popolno svobodo v roke bo zaradi tebe nastradal nekdo drug.. je pa res, da dokler niso to tvoji bližnji, ni nobene panike..

Ne niso enako prizadete.
In nikoli se niso isto odzvale. Nikoli.
Edino švedska je malo kvarla povprečje. Recimo samo oni so malo po svoje eksperimentirali in zmagali. Pa še tam se sedaj zastirajo črni oblaki in globalisti zahtevajo svoje.

Počutit se svobodno, ne pomeni, da si zares svoboden. Tudi sužnji na plantažah so se počutili bolj svobodno kot sužnji v galejah, a oboji so bili sužnji.

Moj idealen svet? Švedska je v prvem valu recimo najbolj zadela, tam je za gledat.

Ampak kot rečeno, ne gre za špekulacije, imamo dokumentirano, da so "Gates-type" ljudje kot jastrebi krožili okoli politikov, čakali ravno pravi trenutek.

Jaz se sicer strinjam, da niste vsi za svobodo. Nekateri rabite trdo roko, da vas redno maha po glavi, drugače zabredete.
V mojem idealnem svetu tega ne bi bilo. To vseeno ne pomeni, da moram biti cinik/nihilist.

widj3098dj32 je izjavil:

Slopek je izjavil:

To mi je recimo že tovariš pfizer grozil (zmist).
Rekel je, da me bo izselil v kolikor ne naredim profita pohlepnemu Pfizerju in se cepim.

Vem, težko vrjeti, ampak take mamo.

Zgodovina sprememb…

Of all tyrannies, a tyranny sincerely exercised for the good of its victims may be the most oppressive. It would be better to live under robber barons than under omnipotent moral busybodies. The robber baron's cruelty may sometimes sleep, his cupidity may at some point be satiated; but those who torment us for our own good will torment us without end for they do so with the approval of their own conscience.

Ajdov pocitiral to. Se strinjam.

Raje živim pod janšo kot EU. Janša včasih spi, EU pa ima 24/7 oddelke, ki mi zapovedujejo življenje in se pri tem trepljajo po rami, češ kako so moralni.

Oh ffs. Zdaj boš rekel, da so Švedsko prisilili, da poostri nadzor.. itak ..strici iz ozadja press. ..jst bi tako rad spoznal te strice.. ampak to so tako dobro skriti, da jih nikjer ne vidiš.. matr jim pokvarjeno kje se skrivajo..

In ne..ne strinjam se s tabo glede sužnjev in svobode. Tistemu pritiče izraz liberty kar ni enako svoboda.

Švedska je izbrala ko vas hebe plan. In ni se jim izšel, tako kot so pričakovali.. zato so ga morali spremenit.. ker ni delovalo..

Zgodovina sprememb…

Skoda, ker obstaja ta Pfizer.. verjetno si bo proti svojemu abrahamu vsak želel, da obstaja..

Tolko enih blebetanj o svobodi..pa se vedno ni noben povedal kako naj bi uničili človeštvo s cepivom..

Očitno ti živiš v nekem alternativnem svetu kjer ne vidiš kaj se dogaja.
Quack !

Vidim.

In vse flegmatike, teoretike zarot, antivaxerje, flat eartherje in ostale sektaše bi izvozil nekam na en otok, kamor roka zakona ne bi segla.. da bi bli ultra svobodni in da vam nihče ne bi mogel ukazovat..brez pravil, brez omejevanj.. čeprav bi ta poskus trajal ultra malo časa.

Ampak ja..to za vas ni svoboda.. vi bi radi izvažali vašo "dobrohotnost" v vse države tega sveta s totalno brezbrižnostjo za sočloveka..

Mimogrede.. nekje na južni polobli ravno sedaj razglabljajo, če ni omejevanje svobode to, da se ne smeš poročit s 13 letnico in ji naredit otroka.. za ene to bo omejevanje svobode.. mogoče imajo svoj forum, kjer govorijo o kratenju svobode..

Dolpins and whales, dolphins and whales...

eric_cartman je izjavil:

Oh ffs. Zdaj boš rekel, da so Švedsko prisilili, da poostri nadzor.. itak ..strici iz ozadja press. ..jst bi tako rad spoznal te strice.. ampak to so tako dobro skriti, da jih nikjer ne vidiš.. matr jim pokvarjeno kje se skrivajo..

In ne..ne strinjam se s tabo glede sužnjev in svobode. Tistemu pritiče izraz liberty kar ni enako svoboda.

Švedska je izbrala ko vas hebe plan. In ni se jim izšel, tako kot so pričakovali.. zato so ga morali spremenit.. ker ni delovalo..

https://fort-russ.com/2020/09/belarusia...
https://www.imf.org/en/News/Articles/20...

but we sought assurances for steps to contain the pandemic in line with WHO recommendations, which is our standard operating procedure in all countries. So, just the same.

Niso prav nič iz ozadja, kar lepo transparentno.

Kako se jim ni izšel? So komaj imeli statistično signifikantno smrtnost lani, pa prebivalstvo niso preganjali in terorizirali.

Dobro, ni to debata o covidu, ampak želel sem ti pokazati, da so zadeve v ozadju, katere ti nočeš priznat, da obstajajo...ker ne vem zakaj.
Od kdaj je kontroverzno to, da se elite med seboj povezujejo in delajo načrte? A za vestfalsko pogodbo še nisi slišal?

Daj mi zaupaj, kaj točno preprečuje Gatesu, da ne nastavi svoje v EMO?
A janša ne nastavlja svojena policijo, SOVO, luko itd.?

Kaj, a je gates prepošten, da bi spodkopaval naše inštitucije? So naše inštitucije prepoštene, da bi se pustile spodkopavati?
Daj razloži mi od kje ta tvoja skepsa o 10000 letni človeški praksi, da mogočneži nastavljajo svoje na položaje.

Zgodovina sprememb…

https://www.alternativenarrative.net/20...
Tudi malo manj konspiratorni ljudje počasi spoznavajo, da je pandemija nateg, da zaključimo obdobje liberalnih demokracij in uvedemo top down tehnokracijo.

Res ne razumem zakaj vam je to tako nedoumljivo.
Pa saj se konstantno pizdite čez politike...ste kdaj pomislili, da vas imajo poln kurac in bi vas najraje prodali "next highest bidder"?

Kaj točno jim preprečuje? Ustava? Smo videli kako efektivna je bila v teh dveh letih.
Vi in vaše puške? Kdo vi in kake puške?

Zgolj vprašanje časa je bilo, kdaj nas bodo prodali Gatesu in podobnim. S takim cinično apatičnim odnosom kot ga imate do svojih liberalnih domovin, a je to res presenečenje?
"ah, saj ti je fanj, kaj se pizdiš"
"ah, saj imamo volitve, ne morejo nam nič, ker jih ne bomo izvolili"

Fak ej. Ste mnogo bolj naivni kot gledalci Alex Jonesa.

V franciji če te ujamejo v PCT prostoru brez dovoljenja te baje lahko čaka 6 mescev zapora. Lastnika pa 1 leto in 45kEUR.

To ni demokracija.
To je delal Stalin. In vi ga hvalite.

Zgodovina sprememb…

hyuga ::

multivac od kje ti moč da vztrajas ene ljudi, ki se nikoli ne bodo spreobrnili ali spregledali, prepričevat. hvala, da delaš delo namesto mene.
jaz imam burnout od zlobe ze iz drugih tem,eni osebki so res zasrali vse.

Saj ne delam za njih. Pomembni so tisti na ograji.
S tem ko demantiram lažno narativo naivnih mainstreamerjev, računam, da se bodo premislili.

Zaenkrat je uradna narativa na precej trhlih temeljih:

Baje lopove v politiki in visokih položajih tako skrbi naša dobrobit, da nam na vse možne načine želijo vsiliti neko cepivo.
To, da nas vsake 2 leti na grdo opeharijo... prodaja orožja, kramberger, avtoceste, falcon, patria, teš...
Je zgolj majhen "upsi" iz njihove strani. Tokrat v neki komaj opazni virusni okužbi pa nam zagotovo želijo dobro.
Majkemi! JJ ne more it spat v svojo postlo polno denarja, če ni danes vsaj enega ubogega klošarja rešil.

Gatesa tudi močno skrbi za naše zdravje.
Embrace, extend, extinguish?
Embrace%2C extend%2C and extinguish @ Wikipedia
Ah ne...to je pač norost mladih let 1997. Sedaj je v svoji vili je precej bolj benevolenten.

Oh glej
https://www.theguardian.com/society/202...
Našega ljubega Tony Blaira, ki definitivno ni izvajal vojnega kriminala v ilegalni vojni slabih 20 let nazaj, sedaj močno skrbi za naše zdravje in pravi da se moramo ožigosati za svoje dobro.

Ko mi mainstreamerji rečejo, da sem teoretik zarot, se samo krohotam. V resnici nimam za burek proti njihovim teorijam, da nas benevolentni Tony Blairi skušajo rešit pred pogubo :))

https://twitter.com/AlexBerenson/status...

Live poročanje iz Islandije.
Baje se je tam glavni "Krek" odločil, da vakcinacija je bil fail program in bo predlagal naravno prekuževanje. hmm..

https://twitter.com/RandPaul

Senator javno poziva k uporu.
Fantje, odprašite puške, morda jih bomo kmalu potrebovali.

Zgodovina sprememb…

Mr.B ::

multivac je izjavil:

eric_cartman je izjavil:

multivac je izjavil:

TESKAn je izjavil:

Seveda je.

Ne niso enako prizadete.
In nikoli se niso isto odzvale. Nikoli.
Edino švedska je malo kvarla povprečje. Recimo samo oni so malo po svoje eksperimentirali in zmagali. Pa še tam se sedaj zastirajo črni oblaki in globalisti zahtevajo svoje.

Počutit se svobodno, ne pomeni, da si zares svoboden. Tudi sužnji na plantažah so se počutili bolj svobodno kot sužnji v galejah, a oboji so bili sužnji.

Moj idealen svet? Švedska je v prvem valu recimo najbolj zadela, tam je za gledat.

Ampak kot rečeno, ne gre za špekulacije, imamo dokumentirano, da so "Gates-type" ljudje kot jastrebi krožili okoli politikov, čakali ravno pravi trenutek.

Jaz se sicer strinjam, da niste vsi za svobodo. Nekateri rabite trdo roko, da vas redno maha po glavi, drugače zabredete.
V mojem idealnem svetu tega ne bi bilo. To vseeno ne pomeni, da moram biti cinik/nihilist.

widj3098dj32 je izjavil:

Slopek je izjavil:

To mi je recimo že tovariš pfizer grozil (zmist).
Rekel je, da me bo izselil v kolikor ne naredim profita pohlepnemu Pfizerju in se cepim.

Vem, težko vrjeti, ampak take mamo.

Svedska je na severu in med severnimi drzavami kaj dosti ne odstopa. Od tu dalje pa se ze kar nekaj casa smesis.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

FireSnake ::

multivac je izjavil:

V bistvu je to res redkost...vse vlade od ZDA do Slovenije delajo prekleto usklajeno.

Sem vesel, da nisem jaz edini, ki to vidi.

Levaki vidijo le Janšo ... folk pa ne vidi, da se to dogaja po celem svetu.
In živijo v utvari, da bi bilo kaj drugače, če bi bil na oblasti kdo drugi.
Isto bi bilo! Sponzorji so premočni (razlika bi bila le v tem, da bi podkupnine kasirali drugi).

Kot si sam rekel: nemogoče je, da bi cel svet plesal isto (ker nikoli ni). Celo Putin pleše približno isto.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Conini ::

eric_cartman je izjavil:

Toliko enega "intelekta" od multivaca, pa ni sposoben jasno povedati, kako bi po njegovem mnenju
SVOBODNO življenje izgledalo v času pandemije.

Skratka, ignoriramo virus, vsi živimo kot smo, pocrka 10-20x več ljudi in gremo naprej. Super družba ej.

FireSnake je izjavil:

multivac je izjavil:

Sem vesel, da nisem jaz edini, ki to vidi.

Levaki vidijo le Janšo ... folk pa ne vidi, da se to dogaja po celem svetu.
In živijo v utvari, da bi bilo kaj drugače, če bi bil na oblasti kdo drugi.
Isto bi bilo! Sponzorji so premočni (razlika bi bila le v tem, da bi podkupnine kasirali drugi).

Kot si sam rekel: nemogoče je, da bi cel svet plesal isto (ker nikoli ni). Celo Putin pleše približno isto.

Da da, vsi sluzijo s populizmom, ampak prodajanje BS-a pac gre do neke mere potem te pa ujamejo osnove. Florida danes je cisti primer...

feryz ::

Conini je izjavil:

Toliko enega "intelekta" od multivaca, pa ni sposoben jasno povedati, kako bi po njegovem mnenju

Skratka, ignoriramo virus, vsi živimo kot smo, pocrka 10-20x več ljudi in gremo naprej. Super družba ej.
Točno tako.
Tisti, ki se boji zase, pa ima na voljo zmagovite, ultra nadmočne koktajle dobrodelnih organizacij.

fikus_ ::

Gambino: "Dokler nam gre dobro, ne vidim razloga za menjavo vlade do konca mandata, potem pa bo narod povedal kako in kaj! "

Pa ja ne misliš, da gospodarstvo dobro deluje zaradi politike te vlade?!

To da trenutna oblast pumpa denar v zdravstvo in privilegirancem, pomeni, da bomo enkrat še tenko piskali, ko bo potrebno to vračat.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Utk ::

Ne, imejmo ukrepe, ki so smiselni, z ostalim se naučimo živet. Po letu pa pol bi počasi lahko bili v tej fazi.

feryz je izjavil:

Conini je izjavil:

Točno tako.
Tisti, ki se boji zase, pa ima na voljo zmagovite, ultra nadmočne koktajle dobrodelnih organizacij.

To je polseldic da se mladi pridobivate vire in ideje iz FB like medijev ter se pustijo manipulirat s strani teh ruskih/kitajskih/SK virov ter unicujejo lastno prihodnost, starci pa izvajajo osnove demokracije. Cudno.

E? Ok, prav imaš, res sem še mlad.
Če se primerjam s sto let starimi.

feryz je izjavil:

E? Ok, prav imaš, res sem še mlad.
Če se primerjam s sto let starimi.

No si si ze odgovoril. Statistika volilcev je pa jasna.Ce mislis 1 na dest drugace mislecih ima kaksno moznost..

feryz je izjavil:

Conini je izjavil:

Točno tako.

Torej, ti feryz podpiraš depopulacijo. Oukej.

Me prav zanima, kaj misli multivac.

Kakšno depopulacijo? Saj imamo cepiva. Kaj bluziš spet?

D3m ::

Vprašljivo cepivo. :)
|HP EliteBook|R7 8840U|

feryz je izjavil:

Multivac pravi, da so cepiva orodje za depopulacijo. Zmenta se.

V glavnem se ena FB tema socialnih medijev.

Conini je izjavil:

feryz je izjavil:

Kaj te briga za multivaca.
Govorimo o državi, mar ne? Ta ima rešitev, da ne uvede ukrepov s katerimi padamo v totalitarizem. Torej naj se jo drži.

cvalsr ::

Hm, tri strani pričkanja (nimam časa prebrat) ... toda, kaj pa naj bi to sploh pomenilo
"biti na precepu padca"?
Saj vem, kaj je precep, pa kako nekaj ujameš vanj in imaš na njem (ali v njem), ampak tisto se zelo trudi uiti ven (če je živo) in ni govora, da bi kam padlo.

Na splošno je pismenost, znanje slovenščine in popolnoma nepotrebno preseravanje z angleščino na temle forumu :(... Kako so lahko neki kolikor toliko šolani ljudje tako neizobraženi in nerazgledani? Ni nikogar sram, da piše kot da je možgansko omejen?

feryz je izjavil:

Conini je izjavil:

feryz je izjavil:

Kaj te briga za multivaca.
Govorimo o državi, mar ne? Ta ima rešitev, da ne uvede ukrepov s katerimi padamo v totalitarizem. Torej naj se jo drži.

A znas definirat, kaj pomeni karantena.

chrush ::

cvalsr je izjavil:

Na splošno je pismenost, znanje slovenščine in popolnoma nepotrebno preseravanje z angleščino na temle forumu :(...

Se zelo strinjam.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Precepljenosti na COVID ni, kaj sedaj... (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
47783120 (78331) RedDrake

Južnoafriška različica virusa pri nas ! (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
29533327 (26115) sharp126325

Več podobnih tem