» »

Ali smo na precepu padca v totalitarizem?

Ali smo na precepu padca v totalitarizem?

Temo vidijo: vsi
««
6 / 6
»
»»

Poldi112 ::

Nobeni patroni niso moji, karantena pa s totalitarizmom nima nič skupnega.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

49106 ::

Lockdown zaradi samcatega pozitivnega je defacto primer totalitarizma pod pretvezo, da gre za zdravje. A velikokrat ponucani "za otroke gre" več ne zagrabi?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

111111111111 ::

feryz je izjavil:

Samo da ni janša.
Večini Slovencev to zadošča.

Po zadnjih volitvah, večini slovencev visi dol za Janšo in preostali del politike. :)

Od tistih, ki so volili pa jih je bilo največ za Janšo. Tako da ne bluzi. Trenutno nobena od opcij ne zgleda ravno volilno.

Šarči s svojimi 3 točkami in JJ s svojim sikanjem na vse in vsakega.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

FilipF ::

https://nova24tv.si/svet/v-sydneyju-so-...
Sem pravkar govoril s sorodniki, ki živijo v Sydneju. Tam so 8 ur pred nami. Najmanj dvakrat na teden jim ponoči vdrejo v hišo policaji in preverijo prisotnost prijavljenih, ter prekontrolirajo vse prostore, da ni mogoče kdo neprijavljen. Danes 14.08.so jim policisti udrli ob 1h po njihovem času, pregled opravili v cca. 20 minutah, vedno jim pred odhodom svetujejo, da se cepijo in nadaljujejo k sosedom. En mesec in pol so zaprti v hiše, ne morejo niti na vrt ker pride dron, ki jih podi v hišo. Izhod imaš dovoljen samo do najbližje lekarne in dvakrat na teden do najbližje trgovine v svoji soseski.
Pravijo, da so se problemi pričeli že 2019, ko je njihova vlada pričela trgovinsko vojno s Kitajsko. Letos je izvoz in uvoz iz kitajske nič. Podjetja, ki so izvažala tja in uvažala od tam so propadla ali so pred propadom. Ocenjujejo, da je 20% ljudi že brez hrane, ker ni denarja. Oni imajo spakirane kovčke za dokončni odhod že en mesec, vendar je vlada prepovedala vsak izhod iz države. Njihovi prihranki naj bi zadoščali za dve leti takšnega stanja. Mislijo, da je kovid ključavnica namenjena preprečevanju socialnih nemirov, zaradi napačnih trgovinskih odločitev.

Crimson_Shadow je izjavil:

Resno?

Evo vam bombo!

https://worlddoctorsalliance.com/blog/c...

https://www.drrobertyoung.com/post/cdc-...

Ko je celotna industrija deluje na "napačni osnovni predpostavki" lahko pričakujete katastrofo!

Ne verjamete? Začelo se je že "zdavnaj"
https://www.amazon.de/-/en/Ethel-D-Hume...

Kratek opis zadeve
https://www.reddit.com/r/conspiracy/com...

Uvid v resnico glede cepljenja
https://www.ichnfm.org/antiviral8

Kaj naj rečem. Za realno situacijo v sloveniji beri samo Nova24. :) Nekje na tem nivoju so tvoji linki.

TESKAn ::

Sej maš dva načina, al računaš, da bodo ljudje mel pamet pa sami upoštevali neke ukrepe in se samoomejili, al pa (predvsem, če kot v našem primeru nimaš zaupanja ljudi v vlado) poskušaš ljudem vsilit neke osnovne ukrepe.
Če vprašaš mene, je čas za lockdown mimo, vsak se lahko cepi in tako (z veliko verjetnostjo) izogne bolnici in težjemu poteku, pa naj se ljudje sami odločijo, kaj bodo. Smo pokazali v prvem valu, ko nas je samo malo opljusknik, da se znamo držat. V drugem pa, da nam dol visi, če nas komandira klika, ki se 'gre mal hecat'.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

digitalcek je izjavil:

111111111111 je izjavil:

Znanost deluje na poskusih in napakah in se uči in nadgrajuje.

Samo toliko: Znanost bi morala biti 100%-na, tako kot mora biti kururg, strojevodja lokomotive, ali pilot.

Ne pa se zgovarjat neko kolateralno škodo, "utrujenost", nerazpoloženost....

Za take, neuspešne znanstvenike bi morala biti predvidena - borza dela. Dosmrtna borza, brez možnosti ponovne zaposlitve!

Ali še bolje: dosmrtna čuza (zapor)... Se ni za hecat, če dobivaš 15.000 dolarjev mesečno.

Resno. Eno stvar povej, ki jo je naredil človek in je 100%. Nič ni 100%. Upam da tudi od sebe pričakuješ isto kot od ostalih.

TESKAn je izjavil:

Sej maš dva načina, al računaš, da bodo ljudje mel pamet pa sami upoštevali neke ukrepe in se samoomejili, al pa (predvsem, če kot v našem primeru nimaš zaupanja ljudi v vlado) poskušaš ljudem vsilit neke osnovne ukrepe.
Če vprašaš mene, je čas za lockdown mimo, vsak se lahko cepi in tako (z veliko verjetnostjo) izogne bolnici in težjemu poteku, pa naj se ljudje sami odločijo, kaj bodo. Smo pokazali v prvem valu, ko nas je samo malo opljusknik, da se znamo držat. V drugem pa, da nam dol visi, če nas komandira klika, ki se 'gre mal hecat'.

Se strinjam. Nobenega lockdowna več, zaostriti ukrepe proti ne cepljenim, a pustiti možnost, da greš povsod tudi brez obveznega cepljenja, ampak z več težavami.

Zgodovina sprememb…

multivac ::

FilipF je izjavil:

Sem pravkar govoril s sorodniki, ki živijo v Sydneju. Tam so 8 ur pred nami. Najmanj dvakrat na teden jim ponoči vdrejo v hišo policaji in preverijo prisotnost prijavljenih, ter prekontrolirajo vse prostore, da ni mogoče kdo neprijavljen. Danes 14.08.so jim policisti udrli ob 1h po njihovem času, pregled opravili v cca. 20 minutah, vedno jim pred odhodom svetujejo, da se cepijo in nadaljujejo k sosedom. En mesec in pol so zaprti v hiše, ne morejo niti na vrt ker pride dron, ki jih podi v hišo. Izhod imaš dovoljen samo do najbližje lekarne in dvakrat na teden do najbližje trgovine v svoji soseski.
Pravijo, da so se problemi pričeli že 2019, ko je njihova vlada pričela trgovinsko vojno s Kitajsko. Letos je izvoz in uvoz iz kitajske nič. Podjetja, ki so izvažala tja in uvažala od tam so propadla ali so pred propadom. Ocenjujejo, da je 20% ljudi že brez hrane, ker ni denarja. Oni imajo spakirane kovčke za dokončni odhod že en mesec, vendar je vlada prepovedala vsak izhod iz države. Njihovi prihranki naj bi zadoščali za dve leti takšnega stanja. Mislijo, da je kovid ključavnica namenjena preprečevanju socialnih nemirov, zaradi napačnih trgovinskih odločitev.

Pripravljajo ljudi na ukinitev liberalnih držav.
To nima nobene veze z virusem. Virus niti slučajno ni tako nevaren, da bi ti nekdo ob 1 zjutraj moral vdirat v stanovanje in 20minut pregledovat.

To prihaja tudi k nam. Prepričan sem, da bodo covidianci zelo navdušeni, ko se jim bo to zgodilo.

TESKAn je izjavil:

Ti konkretno faliraš nekje.

Ljudje imajo izjemen čut za samoohranitev. Niti v enem valu niso se zares počutili ogrožene, zato smo packi. Virus ni terjal pretirane skrbi.
Če bi okoli nas ljudje padali bi se takoj streznili. Ker pa je epidemija zgledala takole, da smo spraševali če kdo sploh pozna koga resno bolanega...ni bilo razloga za strah.

111111111111 je izjavil:

Se strinjam. Nobenega lockdowna več, zaostriti ukrepe proti ne cepljenim, a pustiti možnost, da greš povsod tudi brez obveznega cepljenja, ampak z več težavami.

Si sposoben argumentirati zakaj?
Public Health Emergency of International Concern -> PHEIC

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: multivac ()

Conini ::

FilipF je izjavil:

Kako je mogoče, da ti padaš na te neumnosti?? Tako enostavno preverljivi podatki, pa ne. Ne pa ne preverit.

China-Australia relations: trading relationship still strong with growing divide between ‘rhetoric and reality’

China’s total imports from Australia in May rose more than 55 per cent from the previous month to US$13.6 billion, while exports rose just over 1 per cent

The Australian Chamber of Commerce and Industry says political posturing between the two countries does not reflect the actual appetite for trade

Utk ::

Jaz zaenkrat nimam nič proti PCt, naj traja ta mesec ali dva, bomo že preživeli, tudi plačali teste. Ampak ko se bo, in se bo, to izkazalo kot fail, naj to priznajo in nehajo nakladat, da imajo najmanjšega pojma kaj delajo. Politika in "stroka" in vi tu.
Če se bo fašizem še stopnjeval, bo pa počilo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

feryz ::

Za vsakega se bo kakšna prepoved našla, ni hudič da ne.
V razmislek tistim, ki podpirate take, ki se vas trenutno ne tičejo.

Pravijo, da so se problemi pričeli že 2019, ko je njihova vlada pričela trgovinsko vojno s Kitajsko. Letos je izvoz in uvoz iz kitajske nič. Podjetja, ki so izvažala tja in uvažala od tam so propadla ali so pred propadom. Ocenjujejo, da je 20% ljudi že brez hrane, ker ni denarja.

Kako je mogoče, da ti padaš na te neumnosti?? Tako enostavno preverljivi podatki, pa ne. Ne pa ne preverit.

Oprosti, zapisal sem mnenje avstralskih državljanov, ki so sicer moji sorodniki in to doživljajo v živo. Se opravičujem, ker sem zaj... Rekli so mi da kitajci kupujejo samo še železovo rudo. Ekonomskih analiz trgovine med 19 in 21 za AU-CN pa ne bom delal. Lepo prosim, če jo pripraviš, da jim, ko jih naslednjič zbudijo ponoči, povem, da nimajo pojma, kaj se jim dogaja.

FilipF je izjavil:

Oprosti, zapisal sem mnenje avstralskih državljanov, ki so sicer moji sorodniki in to doživljajo v živo. Se opravičujem, ker sem zaj... Rekli so mi da kitajci kupujejo samo še železovo rudo. Ekonomskih analiz trgovine med 19 in 21 za AU-CN pa ne bom delal. Lepo prosim, če jo pripraviš, da jim, ko jih naslednjič zbudijo ponoči, povem, da nimajo pojma, kaj se jim dogaja.

Čas prve prijave 31.07.2021 21:23:06 (pa jasno ane)

1. nobenih avstralskih sorodnikov nimaš
2. pišeš stvari, ki so enostavno preverljiva bedarija
3. ekonomskih analiz jasno ne boš delal, ker so zate pretežke

avstralski izvoz na Kitajsko je dobesedno eksplodiral v tem letu in je daleč najvišji v zadnjih petih letih

struktura izvoza na Kitajsko:

Direktno te bom vprašal. Zakaj to počneš? Zakaj tako evidentno lažeš?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Conini ()

HappyPills ::

Aha vsak teden jim 2x vdrejo v hišo in jih preštevajo? Torej vsako hišo 2x na teden?

Torej v Avstraliji je 10 milijonov stanovanjskih nepremičnin. Torej morajo opravit 20 milijonov pregledov tedensko.
Če vsak tak pregled kot praviš temeljit traja vsaj 10 minut pomeni da ena ekipa vsak dan lahko opravi (brez da spi gre srat ali jest) 144 pregledov pa dobr zaokrožmo na 150. Torej ekipa opravi 1050 pregledov na teden. Torej rabiš 20.000 ekpi ki prevereja 24 ur na dan samo to.
če je v ekipi jih vsaj ene 3je no (menda ne dela to eden?) je to 60.000 policistov ki 24ur na dan 7 dni na teden dela samo to. Ker to ni realno vemo da rabimo vsaj 3 ekipe na dan je to 180.000 policistov. Ker tudi policiaji rabijo vsaj en dan pavze rabiš še dodatnih nekaj pa recimo da jih je 200.000 da to shendlajo. Se pravi počno samo to in nič drugega.

Zdaj mal je jeba ker avstralci imajo samo 65.000 policistov overall, tako da so to tukaj precej short. Ok Vojska praviš. Teh je še 60.000 vseh skupaj kar je še vedno precej premalo.

Jah neki se ne izide fant moj. Antivaxx ma kratke noge ponavadi al je to laž? :D.
It was fun though vsaj vem koliko ima policije avstralija zdaj.

gozdar1 ::

Poldi112 je izjavil:

Nobeni patroni niso moji, karantena pa s totalitarizmom nima nič skupnega.

Dokler so v karanteni bolni in okuženi z lockdowni za vse in covid pasuši, pa že hodimo po zelo tankem ledu.

TESKAn ::

Ah dejte no, vir da nova24, to je kot ključnik #sledikupizmišljotin. Nekako kot bi vsakokrat, ko SDS drugim kaj očita, morali dat #topamidelamo.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Natančno tako in tudi jasno!

Če ti tako praviš bo držalo. Sicer so bili prvič pri meni doma na obisku 1984, jaz pa pri njih prvič v Sydneju 1996.
Pišem, kar so mi povedali sorodniki, ki to doživljajo v živo.
Ekonomske analize mi delajo ekonomisti, nisem iz stroke. Hvala za analizo. jim povem, da se motijo.

Direktno bom povedal, ker sem hotel povedati kaj mislijo prizadeti, ki to doživljajo v živo. Jih obvestim, da lažejo in se jim to ne dogaja.

HappyPills je izjavil:

Aha vsak teden jim 2x vdrejo v hišo in jih preštevajo? Torej vsako hišo 2x na teden?

Torej v Avstraliji je 10 milijonov stanovanjskih nepremičnin. Torej morajo opravit 20 milijonov pregledov tedensko.
Če vsak tak pregled kot praviš temeljit traja vsaj 10 minut pomeni da ena ekipa vsak dan lahko opravi (brez da spi gre srat ali jest) 144 pregledov pa dobr zaokrožmo na 150. Torej ekipa opravi 1050 pregledov na teden. Torej rabiš 20.000 ekpi ki prevereja 24 ur na dan samo to.
če je v ekipi jih vsaj ene 3je no (menda ne dela to eden?) je to 60.000 policistov ki 24ur na dan 7 dni na teden dela samo to. Ker to ni realno vemo da rabimo vsaj 3 ekipe na dan je to 180.000 policistov. Ker tudi policiaji rabijo vsaj en dan pavze rabiš še dodatnih nekaj pa recimo da jih je 200.000 da to shendlajo. Se pravi počno samo to in nič drugega.

Zdaj mal je jeba ker avstralci imajo samo 65.000 policistov overall, tako da so to tukaj precej short. Ok Vojska praviš. Teh je še 60.000 vseh skupaj kar je še vedno precej premalo.

Jah neki se ne izide fant moj. Antivaxx ma kratke noge ponavadi al je to laž? :D.
It was fun though vsaj vem koliko ima policije avstralija zdaj.

Vojaka niso videli še nobenega, vsaj tako pravijo sorodniki. Pozabil sem povedati, da jim ob vsakem pregledu preverijo orožje in strelivo.
Pravzaprav nisem niti antivax niti vax. Glede covida imam drug problem, ki ga bodo reševali na sodišču.

bluefish ::

Samo mimogrede, ko se je nekje omenjalo Švedsko: https://www.delo.si/novice/svet/hladnok...

Sproščeno, a vendar pomembna razlika glede na Balkan, kjer je potrebna palica:

A ni dvoma, da bodo prebivalci Stockholma takoj, ko bo in če bo vlada zaostrila ukrepe, te tudi dosledno upoštevali. Na Švedskem je zaupanje v strokovne institucije namreč zelo visoko in vlada ne potrebuje groženj in kazni, ampak so vedno dovolj priporočila.

LeQuack ::

A hočeš reči da so boljše ovce kot mi?
Quack !

multivac ::

bluefish je izjavil:

Samo mimogrede, ko se je nekje omenjalo Švedsko: https://www.delo.si/novice/svet/hladnok...

A ni dvoma, da bodo prebivalci Stockholma takoj, ko bo in če bo vlada zaostrila ukrepe, te tudi dosledno upoštevali. Na Švedskem je zaupanje v strokovne institucije namreč zelo visoko in vlada ne potrebuje groženj in kazni, ampak so vedno dovolj priporočila.

Stockholm je videti, kot da pandemije covida-19 ne bi bilo in turist – z masko – se tam počuti rahlo nelagodno.

Saj pandemije ni.
Imamo zgolj neke številke dvomljive zanesljivosti.
To je vse kar počnemo že eno leto in pol. Zgolj preigravanje številk, da se dokaže pandemija. V resničnem življenju pa komaj kaj dogaja.
Koliko so švedi ovce sicer ne vem, ampak vsaj v nekem trenutku so se odgovorni odločili pravilno. Torej pretežno ignoriramo pandemijo.
Public Health Emergency of International Concern -> PHEIC

bluefish je izjavil:

Ja, če vprašaš 5 ljudi, ti bo vsaj en priznal, da se je testiral ali celo cepil na daljavo. In to ne bi bilo možno brez sodelovanja "zdravstva". Nekateri vsaj rečemo, da se zaenkrat pač ne bomo...
Kaj šele goljufanje pri drugih ukrepih.

Zgodovina sprememb…

pirat ::

Fantje, Lojze Slak bi vam danes takole zapel namesto V dolini tihi:

V državi mali nam korona hara,
kdor je cepljen mirno tiho spava,
le en forum še aktiven je
na njem so online razburjeni fantje.
Vse že spava samo Nodi v kleti,
išče linke, želi si razumeti,
sprašuje zakaj maske, testi so,
če pa vse je že precepljeno.

Stroka vse bolj odmika se od nas,
antivaxx taji jo vsebolj na glas,
nekoč korona spomin bo le bledal
ko kak strdek v žilah bo ostal.
Takrat admin zaklene temo nam
spet bo mir, spet za kak dan.

Spajky ::

"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Nedasemiveč ::

Spajky je izjavil:

https://www.24ur.com/novice/tujina/avst...
https://www.casnik.si/moc-medijev-je-sp...
http://alturl.com/vqakj in meantime New Zeland http://alturl.com/bfjnj
Lokdauni ustvarjajo alkoholike http://alturl.com/2zmae

Nikoli nisem pil alkohola doma (izključimo seveda razne piknike in druženja). Ob prvem lockdownu pa sem dejansko začel piti pivo na teden, pa potem dve pivi na teden. Na srečo sem se kmalu tega odvadil.

Pa se pivo ali dve na teden ne slišita veliko, vendar, če tako hitro mene pogoltne, ko res spijem zgolj kakšno pivce v druzbi v petek ali soboto, kaj mora to storiti šele tistim, ki so blizu meje alkoholizma ali pa redno pijejo doma alkohol.

FilipF je izjavil:

Če ti tako praviš bo držalo. Sicer so bili prvič pri meni doma na obisku 1984, jaz pa pri njih prvič v Sydneju 1996.
Ekonomske analize mi delajo ekonomisti, nisem iz stroke. Hvala za analizo. jim povem, da se motijo.

Direktno bom povedal, ker sem hotel povedati kaj mislijo prizadeti, ki to doživljajo v živo. Jih obvestim, da lažejo in se jim to ne dogaja.

Še ene evidentni trol, ki ni sposoben niti osnovih stvari preverit. Pa prodaja svoje zgodbice.

V živo doživljajo naravnost eksplozijo povpraševanja s strani Kitajcev, kot še nikoli do zdaj.
TO KAŽEJO PODATKI.

bluefish je izjavil:

Švedska ima Švede + višjo precepljenost. Mi imamo pa ta najbolj pametne in glasne balkance s končano OŠ.

Zgodovina sprememb…

D3m ::

Mi imamo pa ta najbolj pametne in glasne balkance s končano OŠ.

Jeba, ko ugotoviš, da je človek z OŠ bolj pameten, kot pa ti s črno na belim potrdilom. :D
|HP EliteBook|R7 8840U|

Tudi med zdravniki so necepljeni, tudi oni se delijo na "znanstvenike" in antivaxerje (čeprav niso, samo proti covid cepljenju so). Je pa tako, da nek direktor bolnice, če hoče ostat direktor, ali celo postat nekega dne minister, se ve komu mora lezt v rit, in mora pač pritisnit v svoji bolnici, da se treba cepit. In tako navzdol po verigi. Kaj naj pol reče tvoj osebni zdravnik, se naj upre celemu vodstvu do ministra?
Kolk tega cepiva je v resnici končalo v lijaku pa ne bomo nikoli zvedeli...

Zgodovina sprememb…

D3m je izjavil:

Mi imamo pa ta najbolj pametne in glasne balkance s končano OŠ.

Jeba, ko ugotoviš, da je človek z OŠ bolj pameten, kot pa ti s črno na belim potrdilom. :D

Ne ugotoviš tega.

Utk je izjavil:

Tudi med zdravniki so necepljeni, tudi oni se delijo na "znanstvenike" in antivaxerje (čeprav niso, samo proti covid cepljenju so). Je pa tako, da nek direktor bolnice, če hoče ostat direktor, ali celo postat nekega dne minister, se ve komu mora lezt v rit, in mora pač pritisnit v svoji bolnici, da se treba cepit. In tako navzdol po verigi. Kaj naj pol reče tvoj osebni zdravnik, se naj upre celemu vodstvu do ministra?
Kolk tega cepiva je v resnici končalo v lijaku pa ne bomo nikoli zvedeli...

Precepljenost pri slovenskih zdravnikih je bila par mesecev nazaj 90%+. To nekaj verjetno pomeni?

Zgodovina sprememb…

Še enkrat preberi kaj sem napisal, pa boš razumel kaj pomeni. Če ne boš, še enkrat. In ponavljaj dokler ne boš razumel.

Še ene evidentni trol, ki ni sposoben niti osnovih stvari preverit. Pa prodaja svoje zgodbice.

V živo doživljajo naravnost eksplozijo povpraševanja s strani Kitajcev, kot še nikoli do zdaj.
TO KAŽEJO PODATKI.

Bom poizkusil še zadnjič, čeprav sem prepričan, da verjetno ne boš dojel, ker si strokovnjak za preverjanje podatkov.
Napisal sem, kaj doživljajo in mislijo ljudje ki se jim to dogaja.
Za domačo nalogo pa te prosim, da preveriš, kje je največji rudnik bakra na svetu, kdo so njegovi lastniki, zakaj rudarji stavkajo in zakaj so odpustili 15% zaposlenih v Avstraliji, kljub naraščajočim dobičkom in povečani proizvodnji. Sorodnik je še vedno zaposlen pri tem podjetju, rudnik ni v AU. Ker si strokovnjak za preverjanje podatkov boš morda iz teh podatkov, kaj dojel. Upanje umre zadnje.
p.s.
Če je naloga pretežka, opravi preizkus, ki sem ga opisal v tej temi, boš prvi: Lokalni Rekuperator

FilipF je izjavil:

Bom poizkusil še zadnjič, čeprav sem prepričan, da verjetno ne boš dojel, ker si strokovnjak za preverjanje podatkov.
Za domačo nalogo pa te prosim, da preveriš, kje je največji rudnik bakra na svetu, kdo so njegovi lastniki, zakaj rudarji stavkajo in zakaj so odpustili 15% zaposlenih v Avstraliji, kljub naraščajočim dobičkom in povečani proizvodnji. Sorodnik je še vedno zaposlen pri tem podjetju, rudnik ni v AU. Ker si strokovnjak za preverjanje podatkov boš morda iz teh podatkov, kaj dojel. Upanje umre zadnje.
p.s.
Če je naloga pretežka, opravi preizkus, ki sem ga opisal v tej temi, boš prvi: Lokalni Rekuperator

Napisal si:

FilipF je izjavil:

Letos je izvoz in uvoz iz kitajske nič. Podjetja, ki so izvažala tja in uvažala od tam so propadla ali so pred propadom.

Sedaj si napisal:
v Avstraliji, kljub naraščajočim dobičkom in povečani proizvodnji.

A vidiš kako eklatantno zavajaš in lažeš?

Utk je izjavil:

Še enkrat preberi kaj sem napisal, pa boš razumel kaj pomeni. Če ne boš, še enkrat. In ponavljaj dokler ne boš razumel.

Antivaxerjem procenti delajo hude hude probleme. Če ni 100%, potem je brez veze. Poznamo. Ničesar novega nisi napisal, samo eno zgodbico si si zraven izmislil.

Zgodovina sprememb…

Slopek ::

Conini se že za dobro jutro smeši.
Folk praktično pametuje tistim, katerim se dogaja, ali pa se spušča v nepomembne detajle. Strawman? Bedno.

Slopek ::

Conini tudi sam poznam ljudi, ki so v Avstraliji. Stanje down under je katastrofalno.

PacificBlue ::

Amm..some facts:

Under the Health Act 1956, police can do anything reasonably necessary, including the use of force, to prevent people from obstructing or hindering public health lockdown measures. This includes entering any land or building.

https://www.legislation.govt.nz/act/pub...

gozdar1 ::

Evo sedaj gremo pa res nazaj v (novo)normalo.

widj3098dj32 ::

Tale je za tu not:

Spoštovani gospod, vidim da imate hude probleme pri branju.
FilipF je danes ob 09:08:02 izjavil:

p.s.

Napisal si:
FilipF je včeraj ob 19:28:40 izjavil:

Letos je izvoz in uvoz iz kitajske nič. Podjetja, ki so izvažala tja in uvažala od tam so propadla ali so pred propadom.

Sedaj si napisal:

Napisal sem
Za domačo nalogo pa te prosim, da preveriš, kje je največji rudnik bakra na svetu, kdo so njegovi lastniki, zakaj rudarji stavkajo in zakaj so odpustili 15% zaposlenih v Avstraliji, kljub naraščajočim dobičkom in povečani proizvodnji.
Poskusi prebrati 10 krat napisano in pojasni, kako si uspel priti do takšnega zaključka:

Ne zavajam niti lažem, mislim pa, da ne razumeš napisanega.
Naj ti pomagam, največji rudnik bakra na svetu ni v AU, preveri. Obstaja možnost, da so lastniki iz AU? Mogoče se proizvodnja povečuje v rudniku ki ni v AU? Rudarji, ki stavkajo in delajo v rudniku ki je v J Ameriki, niso v AU? Obstaja možnost, da gre povečana trgovina AU-CN na račun izvoza ki gre samo preko AU podjetij? Mogoče AU lastniki, v AU odpustijo 15% zaposlenih v AU samo zaradi povečanja dobička?
Imaš možnost, da dokažeš, da imaš glavo še za kaj drugega, kot samo za obiske pri frizerju in zdravljenje svojih frustracij na forumu. Poizkusi, mogoče bo šlo. Pa počasi in previdno.

sbawe64 ::

PacificBlue je izjavil:

Amm..some facts:

Under the Health Act 1956, police can do anything reasonably necessary, including the use of force, to prevent people from obstructing or hindering public health lockdown measures. This includes entering any land or building.

https://www.legislation.govt.nz/act/pub...

In v Au imajo kak podobnega ?

gozdar1 je izjavil:

Evo sedaj gremo pa res nazaj v (novo)normalo.

Super, v četrto bo delovalo 100%.

Čez kak mesec bodo začeli jambrati napičeni, da jih je vlada nategnila.

widj3098dj32 je izjavil:

Tale je za tu not:

https://www.infowars.com/posts/why-do-s...
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Ker hard-waks ne smem motit, ko delajo domačo nalogo, sem pripravil kosilo za ostale:
https://www.linkedin.com/pulse/message-...

widj3098dj32 ::

FilipF je izjavil:

Je to Nodi?
https://nova24tv.si/svet/video-srbski-j...

Ta je ze v rangu slike spodaj:

Ne znaš niti citirat navedkov?
A ti lahko kaki 90-letni ata pomaga, ker sam nisi sposoben tega pogruntat (pa še marsičesa).

Še enkrat in zelo počasi (meni je popolnoma jasno, da na tem forumu samo provociraš in dobro veš, da ni nič res, kar si napisal):

1.

Kako je lahko izvoz in uvoz iz Kitajske NIČ (NULA, NADA), če se je v resnici povečal za 50+%? A si vprašal svoje kolege iz Avstralije, zakaj ti lažejo? Ne mi pisat, da oni to doživljajo, KER TEGA NE MOREJO DOŽIVLJAT.

2.
Ocenjujejo, da je 20% ljudi že brez hrane, ker ni denarja.

Skratka. 20% Avstralcev je brez hrane, ker nimajo denarja?? TO JE TO?? 8-O
Pa 20% folka brez hrane ni v Severni Koreji, kamoli v eni najbolj bogatih držav na svetu. Kako zabit moraš bit, da lahko kaj takega misliš?

3.
Mislijo, da je kovid ključavnica namenjena preprečevanju socialnih nemirov, zaradi napačnih trgovinskih odločitev.

Itak zaključek za stand out ovacije. ;(

4.
Rekli so mi da kitajci kupujejo samo še železovo rudo.

Iz uradnih evidencm vidimo, da so
"Metal Ores & Minerals" na tretjem mestu po izvozu Avstralije na Kitajsko.

To kar so ti rekli, je kompletna kozlarija. Vprašaj jih, zakaj ti lažejo.

5.

Za domačo nalogo pa te prosim, da preveriš, kje je največji rudnik bakra na svetu, kdo so njegovi lastniki, zakaj rudarji stavkajo in zakaj so odpustili 15% zaposlenih v Avstraliji, kljub naraščajočim dobičkom in povečani proizvodnji.

Firme se odpirajo in zapirajo. Statistika pa beleži podatke. Na podlagi tega je avstralski izvoz na Kitajsko za preko 50% višji od lani.

6.

Naj ti pomagam, največji rudnik bakra na svetu ni v AU, preveri.

Namesto, da se igraš svoje igrce, napiši za kateri rudnik gre. Brez veze zavlačuješ.

Obstaja možnost, da so lastniki iz AU?

A je zdaj 20% lačnih v Avstraliji ali tam, kjer je rudnik?
LOL, ti pa si ena muta zmutana.

Rudarji, ki stavkajo in delajo v rudniku ki je v J Ameriki, niso v AU?

Aha, torej lačni so rudarji v J Ameriki, ne oni v Avstraliji. Koga ti jebeš u glavo, ejejej.

Obstaja možnost, da gre povečana trgovina AU-CN na račun izvoza ki gre samo preko AU podjetij?

NE. Kitajci ne bi uvažali od Avstralcev ampak direktno iz lokaciji proizvajalca. Zakaj bi Kitajci komplicirali z Avstralci?? Dovolj velik kupec so in najboljšo ceno dobijo direktno.

7.
Imaš možnost, da dokažeš, da imaš glavo še za kaj drugega, kot samo za obiske pri frizerju in zdravljenje svojih frustracij na forumu. Poizkusi, mogoče bo šlo. Pa počasi in previdno.

Dokazovat karkoli lažnivcu?? Raje napiši, kaj je bil tvoj prejšni NICK na tem forumu. Naj te ne bo sram.

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

bluefish je izjavil:

Ukrepi so, ko so ukrepi smiselni, zato jih trenutno tam praktično ni (iz prve roke). In zato tam raja ima zaupanje v svojo (neskorumpirano in nehlapčevsko) oblast.

Conini je izjavil:

Švedska ima Švede + višjo precepljenost. Mi imamo pa ta najbolj pametne in glasne balkance s končano OŠ.

Malo višjo, ja. Cepci/fašistki (pick one or both) v tej temi pravite, da ukrepi gredo stran, ko bomo cepljeni nad 90%, ali celo 100%. Tako, da se zdaj ne šlepat na Švede, ki delajo tako, kot mi "antivaxx" pravimo, da bi morali tudi pri nas.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

c3p0 je izjavil:

Malo višjo, ja.

Slovenija:
1. doza 45%, 2. doza 40.3%
Švedska:
1. doza 64,9% 2. doza 46.8%

A to se ti zdi, da je "malo" višja?
Čez tri tedne bodo na 65% precepljenosti, mi pa na 45%. Očitno imaš probleme s številkami.

Cepci/fašistki (pick one or both) v tej temi pravite, da ukrepi gredo stran, ko bomo cepljeni nad 90%, ali celo 100%.

Kdo je to rekel? Zakaj lažeš? 60-70% je največkrat omenjeno število v medijih, pa še to je odvisno PREDVSEM od precepljenosti starejših (ki se pa nočejo cepit, ker ste jih vi antivaxerji prestrašili s tem, da so cepiva narejena za depopulacijo - čekiraj Multivaca izpred dveh mesecev. kaj je pisal na tem forumu).

Tako, da se zdaj ne šlepat na Švede, ki delajo tako, kot mi "antivaxx" pravimo, da bi morali tudi pri nas.

Skratka, napisal si dve laži in tvoj zaključek je lahko samo laž.

FireSnack ::

Treba met 95% precepljenost nad 50 let, tako kot v Izraelu. Takrat bo virus izkoreninjen kot v Izraelu.
««
6 / 6
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Precepljenosti na COVID ni, kaj sedaj... (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
47781062 (76273) RedDrake

Južnoafriška različica virusa pri nas ! (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
29532747 (25535) sharp126325

Več podobnih tem