» »

Težko je dobiti transparentne podatke o cepivih

Težko je dobiti transparentne podatke o cepivih

Temo vidijo: vsi
««
48 / 57
»»

49106 ::

Pithlit je izjavil:

49106 je izjavil:

V tem prispevku, ki si ga ti citiral, ziher ne.

Aja? Koga točno pa je citiral? Ker nazadnje ko sem pogledala je bil "borci" kar množina.

Mimogrede tko, točno tko, zgleda debata z vaxxerji:

Ti povej, koga je citiral, ker to, da je beseda "borci", množina, nima nič s tem.

zmist ::

Mato989 je izjavil:

Jap konec je, cepiva so praktično posmeh stroki in bodo razlog za nove valove, ker se cepljene ne testira so super prenašalci brez testov...

KABOOM lockdown zaradi cepljenih je tu

Hm, se pravi se bo treba tudi s tabo pogovoriti o tropskem sadju ali bos preprosto sam nehal bullshitirati o stvareh za katere nimas nobenih dokazov?

O, Ananas, spraševal sem se, kje si se izgubil.

Pithlit ::

Mato989 je izjavil:

Jap konec je, cepiva so praktično posmeh stroki in bodo razlog za nove valove, ker se cepljene ne testira so super prenašalci brez testov...

Še kar bruhaš kretenizme? Tvoja verodostojnost je nična. Povej, na koga naj se obrnemo za informacije o cepivih. Budal jedna trolarska.
Life is as complicated as we make it...

Pithlit je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Še kar bruhaš kretenizme? Tvoja verodostojnost je nična. Povej, na koga naj se obrnemo za informacije o cepivih. Budal jedna trolarska.

Tvoja pa še manj, ti:

Pithlit je izjavil:

Budal jedna trolarska.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

inzenir1337 je izjavil:

Cepljeni so torej največji prenašalci virusa ker večina ne razvije simptomov, istočasno pa so dovolj kužni da raznašajo virus? Bi lahko držalo.

Ko bo kdo podal kakšno študijo ki to potrjuje... Bo držalo. Do takrat pa ne. Do takrat so špekulacije. In te špekulacije nimajo kaj počet na forumih in posledično na smrt strašit matote in multivace.

Mato989 ::

zmist in pithlit histerična ker sta cepljena in bi rada še druge v brezno potegnila...

Life is good ko se jim ne daš in širiš naprej pomisleke o neuporabnih cepivih kar se vedno bolj kaže in še slabše bo

Šus vsako leto da bodo možganske celice dokončno umrle in bodo še samo NPC kriki bebčkov

Pithlit je izjavil:

inzenir1337 je izjavil:

Cepljeni so torej največji prenašalci virusa ker večina ne razvije simptomov, istočasno pa so dovolj kužni da raznašajo virus? Bi lahko držalo.

Ko bo kdo podal kakšno študijo ki to potrjuje... Bo držalo. Do takrat pa ne. Do takrat so špekulacije. In te špekulacije nimajo kaj počet na forumih in posledično na smrt strašit matote in multivace.

Ko študija bo, bo že davno prepozno =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Mato989 je izjavil:

zmist in pithlit histerična ker sta cepljena in bi rada še druge v brezno potegnila...

Life is good ko se jim ne daš in širiš naprej pomisleke o neuporabnih cepivih kar se vedno bolj kaže in še slabše bo

Šus vsako leto da bodo možganske celice dokončno umrle in bodo še samo NPC kriki bebčkov

Torej nimaš jajc? Kakšno presenečenje. Fašistek brez jajc... klasika.

49106 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Tvoja pa še manj, ti:

Pithlit je izjavil:

Budal jedna trolarska.

Jaz svoje trditve lahko kadarkoli podkrepim (sem jih že, pejd iskat... ker se mi ne da ponavlja) s Peer reviewed študijami. Če pa ste vi nepismeni oz. preneumni za brat, vam pa ne morem pomagat.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

Briga me kaj si ti misliš jaz prepričujem nevaksirane... za vas je konec, ste možgansko mrtvi ko poslušate "stroko" in jokcate

Mato989 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

inzenir1337 je izjavil:

Ko študija bo, bo že davno prepozno =)

U, zdej si me pa zabil. Čestitke.

Jaz svoje trditve lahko kadarkoli podkrepim (sem jih že, pejd iskat... ker se mi ne da ponavlja) s Peer reviewed študijami

Kje je peer reviewed študija dza tvojo trditev da sem budala

no gremo če VEDNO potrdiš trditve pa da vidimo

Slopek ::

Ni te zabil Mato.
Je bil avtogol.

Mato989 je izjavil:

Briga me kaj si ti misliš jaz prepričujem nevaksirane... za vas je konec, ste možgansko mrtvi ko poslušate "stroko" in jokcate

Že n-tič te sprašujem koga naj vprašam. Da boš ti zadovoljen. Kdo je, po tvoje, stroka ki je verodostojna? Koga ti sprašuješ za informacije na podlagi katerih sprejemaš odločitve o cepljenju?

Ne moreš, a? Ne upaš? Nočeš? Čak, te povabim na dve jajčki na uč... mogoče jih tako pa le pridobiš.

Pithlit je izjavil:

Jaz svoje trditve lahko kadarkoli podkrepim (sem jih že, pejd iskat... ker se mi ne da ponavlja) s Peer reviewed študijami.

Oksimoron. Ali jih lahko kadarkoli podprepiš, ali pa "se ti ne da ponavljat".

Zgodovina sprememb…

Vetrpiha ::

inzenir1337 je izjavil:

Vir?

Mato989 je izjavil:

Vir?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vetrpiha ()

Klonček hoče vir :D

iuiflugiursifokiro@mhzayt.online

Zgodovina sprememb…

Pithlit je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Že n-tič te sprašujem koga naj vprašam. Da boš ti zadovoljen. Kdo je, po tvoje, stroka ki je verodostojna? Koga ti sprašuješ za informacije na podlagi katerih sprejemaš odločitve o cepljenju?

Ne moreš, a? Ne upaš? Nočeš? Čak, te povabim na dve jajčki na uč... mogoče jih tako pa le pridobiš.

Najprej stroka, ki izrazi dvome?
Pa potem vse to preštudirat in naprej. To se ni zgodilo, ampak se je samo posralo na vse te kontra strokovnjake.
Tako in ZATO, pa imamo SAMO "stroko".

Pa nisi junak, ker si se šel cepiti. Prej si tista rima od junaka ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

Pithlit je izjavil:

Mato989 je izjavil:

No pa ti zadnjič odgovorim jaz vprašam za mnenje logiko...

Ko pogledam smrtnost za moj starostno skupino 30-35 let pridem do SKLEPA da se je cepit NEPOTREBNO in NEUMNO dokler ne bodo cepiva zunaj 10+ let in bodo dokumentirani vsi stranski učinki in potrjeno večletno spremljanje cepljenih

Ko dodam tej logiki še dejstvo da delam 90% od DOMA mi to še dodatno potrdi moje prvotno mnenje

Ko dodam tej logiki še logiko da sta se pač moja dva stara cepila ker sta 65, potem glede na dejstva ki jih govorite da cepivo pomaga cepljenemu pri hujšem poteku rečem ok torej sta relativno varna (ČE CEPIVO DELUJE) ampak to jaz ne vem, onadva pa baje veta ker sta se zato cepila...

Torej kje je težava? Katero stroko bi moral še spraševat, saj stroka je izračunala da je smrtnost za mojo starost nižja kot če se vsedem v avto in peljem na šiht

Za konec, pa so me učili da se imunski sistem krepi če se BORI, ne če ga poleniš s cepivi in pomagali
A century ago, British scientists suggested a link between increased hygiene and allergic conditions — the first hint that our immune systems are becoming improperly “trained.”

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

LightBit ::

Mato989 je izjavil:

Ko pogledam smrtnost za moj starostno skupino 30-35 let pridem do SKLEPA da se je cepit NEPOTREBNO in NEUMNO dokler ne bodo cepiva zunaj 10+ let in bodo dokumentirani vsi stranski učinki in potrjeno večletno spremljanje cepljenih

Čez 10 let bo zagotovo "nepotrebno" in "neumno" se cepiti z zastarelim cepivom.

LightBit je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Potem je že v osnovi cepivo neumno... kako staro je cepivo ki ga dobimo ko se rodimo oz v prvih mesecih in letih življenja za one oslovske kašlje in ošpice itd? A misliš da je vsak mesec ali sezono nova verzija?

Cepiva so smiselna samo tam kjer je po cepljenju imunost dolgotrajna (govorim vsaj o desetletju) kajti drugače ne moreš cepiva properly stestirat za resnične učinke... nekaj je da ti 2 dni poješ 2 lekadola pol pa nehaš, ko se cepiš se ne moreš po 3 dneh ODCEPIT ker dobiš stranske učinke kot pri tabletah, zato je potrebno s tem bit previden

Mato989 je izjavil:

Ko dodam tej logiki še logiko da sta se pač moja dva stara cepila ker sta 65, potem glede na dejstva ki jih govorite da cepivo pomaga cepljenemu pri hujšem poteku rečem ok torej sta relativno varna (ČE CEPIVO DELUJE) ampak to jaz ne vem, onadva pa baje veta ker sta se zato cepila...

Hoces reci, da starsev se nisi pobil in jih zakopal na vrtu, ter vlekel njuno penzijo? Saj sta ze 65, to mora pomreti, pa ne, da si nacelen samo pri drugih? Aja se ne cepis, in upas, da ju bos okuzil. Pa se antivaxerstvo propagiras. Premeteno. Da precej konteksta tvojim besedam.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmist ()

feryz ::

Piši janezu, zmist, da nas zapre. Antivakse.

zmist je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Hoces reci, da starsev se nisi pobil in jih zakopal na vrtu, ter vlekel njuno penzijo? Saj sta ze 65, to mora pomreti, pa ne, da si nacelen samo pri drugih? Aja se ne cepis, in upas, da ju bos okuzil. Pa se antivaxerstvo propagiras. Premeteno. Da precej konteksta tvojim besedam.

Ne bluzi, jaz nič ne upam, razen to da sta se ok odločila, posledice nosita sama, kot jaz svoje... če se bosta od mene okužila in umrla pač bosta jebiga, jaz skrbim za svoj lajf in odločitve, drugi naj zavarujejo sebe.

Mato989 je izjavil:

LightBit je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Potem je že v osnovi cepivo neumno... kako staro je cepivo ki ga dobimo ko se rodimo oz v prvih mesecih in letih življenja za one oslovske kašlje in ošpice itd? A misliš da je vsak mesec ali sezono nova verzija?

Cepiva so smiselna samo tam kjer je po cepljenju imunost dolgotrajna (govorim vsaj o desetletju) kajti drugače ne moreš cepiva properly stestirat za resnične učinke... nekaj je da ti 2 dni poješ 2 lekadola pol pa nehaš, ko se cepiš se ne moreš po 3 dneh ODCEPIT ker dobiš stranske učinke kot pri tabletah, zato je potrebno s tem bit previden

Če bi imeli pandemijo ošpic bi verjetno tudi nastalo toliko novih sevov da bi ta cepiva izgubila učinkovitost. Pandemije ošpic pa med drugim ni tudi zaradi precepljenosti.
Tudi če imaš ti raje 10 let star avto, ker je bolj preizkušen, ni treba vpiti da so novi zanič.

kopriwa ::

Mato989 je izjavil:

Ne bluzi, jaz nič ne upam, razen to da sta se ok odločila, posledice nosita sama, kot jaz svoje... če se bosta od mene okužila in umrla pač bosta jebiga, jaz skrbim za svoj lajf in odločitve, drugi naj zavarujejo sebe.

Tole si daj v podpis. Tako se bo lahko vsak ognil diskusije s teboj. Psiho.

Mato989 je izjavil:

zmist je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Tako je, ja, sam skrbis samo za svoj "lajf". Gladko ti dol visi za druge. Psihopat, saj sicer tvojim starsem privoscim takega sina, konec koncev sta sama vzgojila pokveko, po drugi strani pa vprasanje, ce ni kazen vseeno prehuda. Kot receno, to da veliko konteksta tvojemu nabijanju proti cepivom, ki je pravzaprav samo zelja, da bi se ekonomsko okoristil na lastnih starsih.

Mislim, da na tem forumu ne mores nikomur vec reci nicesar. Si dosegel najnizjo mozno tocko primitivizma.

kopriwa je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Zakaj točno? Kaj pa on lahko naredi? Vpiše študij za dohtarja?
Na britof bo šel malo pojokat in to je to.

LightBit je izjavil:

Mato989 je izjavil:

LightBit je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Če bi imeli pandemijo ošpic bi verjetno tudi nastalo toliko novih sevov da bi ta cepiva izgubila učinkovitost. Pandemije ošpic pa med drugim ni tudi zaradi precepljenosti.
Tudi če imaš ti raje 10 let star avto, ker je bolj preizkušen, ni treba vpiti da so novi zanič.

Saj smo meli pandemijo ošpic pa so jo rešli brez 1000k sevov po TVju... špansko gripo so tudi rešli v 2 letih brez cepljenja... pa Kugo tudi, skratka,

LIFE FINDS A WAY tudi brez cepiv... dokazano skozi več tisočletno zgodovino

Bolezni so naraven način kako zreducirat populacijo ko se preveč namnoži... če bomo premagali namesto šli skupaj z pandemijo naprej, bo vsake toliko izbruhnila HUJŠA in HUJŠA in na koncu bo ena prehuda... vse zato ker nismo pustili pot tisti manj močni in smo jo hoteli herojsko nadvladat...

ampak takrat bo pa res prepozno.

feryz je izjavil:

kopriwa je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Zakaj točno? Kaj pa on lahko naredi? Vpiše študij za dohtarja?
Na britof bo šel malo pojokat in to je to.

Ja feryz, razumemo, da tudi ti nic ne razumes. Mislim, se ne cudim, da so antivaxerji polni bullshita, tako razmisljanje jih potem razgalja, da ne - niso samo v antivaxerstvu psihopati. Taki so na vseh podrocjih zivljenja. "Svasta picka rodi..."

Mato989 je izjavil:

Saj smo meli pandemijo ošpic pa so jo rešli brez 1000k sevov po TVju... špansko gripo so tudi rešli v 2 letih brez cepljenja... pa Kugo tudi, skratka,

Se se komu zdi, da se pogovarjamo resne stvari s psihopatskimi pubertetniki starimi 14 let?

Zgodovina sprememb…

Zmist ne more verjeti, da se starši, ali bolje odrasli, odločajo sami. Kaj imam jaz z odločitvijo svojega očeta?

Slopek je izjavil:

Zmist ne more verjeti, da se starši, ali bolje odrasli, odločajo sami. Kaj imam jaz z odločitvijo svojega očeta?

Saj se tudi ti ne odlocas sam. Odlocas se na podlagi bullshita, ki si ga prebral na FBju. Ki ga sirijo taki psihopati kot so tile zgoraj. Seveda zelo verjetno spadas med njih.

Zgodovina sprememb…

zmist je izjavil:

Slopek je izjavil:

Saj se tudi ti ne odlocas sam. Odlocas se na podlagi bullshita, ki si ga prebral na FBju.

Ja ti se pa na podlagi 24ur.
Kaj naj sedaj? Daj mir, pa pusti ljudi na miru.
Pa kdo si ti, da boš sploh govoril kaj kdo lahko in kako je sploh prav. S

Starši so odrasli in se odločajo SAMI. Kaj ti tu ni jasno?

Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO ::

feryz je izjavil:

Čedalje bolj glasno se govori, da je večina zdravnikov, v najboljšem primeru, cepljenih z žegnano vodo. Ali pa zgolj ampulo zlijejo v lijak, toliko da denar zaokroži. To je namreč tudi cilj cepljenja.
Primer kustečke namiguje na take variante. Glede na opis njenega stanja, njene vrhunske kondicije in starosti, je razvoj bolezni točno tak, kot ga pričakuješ pri šibkih, necepljenih osebkih take starosti.

Vrhunska kondicija vprašljiva, mlada tudi ni vec.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

inzenir1337 ::

Pithlit je izjavil:

inzenir1337 je izjavil:

To niso špekulacije, to je zdrava kmečka pamet. Če pogledaš ministrico ki je polno zaščitena in če se ne bi vseeno testirala, držala 2m distance in imela maske bi bil zdaj parlament zaprt. Pamet uporabite ne pa teorije zarote!

Ona ima težji potek, ki ga preboleva doma. Vročina, slabost, bolečine v prsnem košu in sklepih.
A ni bila to ena bolezen, ki je izginila, pa vsi ti simptomi so bili pač normalni? Zdaj pri Koroni, gre za hujši potek.

Mato989 je izjavil:

LightBit je izjavil:

Mato989 je izjavil:

LightBit je izjavil:

Mato989 je izjavil:

LIFE FINDS A WAY tudi brez cepiv... dokazano skozi več tisočletno zgodovino

Bolezni so naraven način kako zreducirat populacijo ko se preveč namnoži... če bomo premagali namesto šli skupaj z pandemijo naprej, bo vsake toliko izbruhnila HUJŠA in HUJŠA in na koncu bo ena prehuda... vse zato ker nismo pustili pot tisti manj močni in smo jo hoteli herojsko nadvladat...

ampak takrat bo pa res prepozno.

Kdaj je bila pandemija ošpic?

Vidim da si Amiš ali nekaj takega. Božji volji se ne smemo upirati! Ukiniti zdravstvo! Nazaj v 13. stoletje ko je bila povprečna življenjska doba 35 let!

;-) ::

inzenir1337 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

inzenir1337 je izjavil:

To niso špekulacije, to je zdrava kmečka pamet. Če pogledaš ministrico ki je polno zaščitena in če se ne bi vseeno testirala, držala 2m distance in imela maske bi bil zdaj parlament zaprt. Pamet uporabite ne pa teorije zarote!

Vseeno je ogrozila življenje predsednika in s tem suvernost republike. Neodgovorno do konca.

Res je. Lahko bi se cepila. Neodgovorno do konca.

feryz je izjavil:

Res je. Lahko bi se cepila. Neodgovorno do konca.

Ne, ne. O takih je govoril PM Izraela ;)

HappyPills ::

Slopek je izjavil:

zmist je izjavil:

Slopek je izjavil:

Saj se tudi ti ne odlocas sam. Odlocas se na podlagi bullshita, ki si ga prebral na FBju.

Zakoni ti govore. Ce krsis zadeve gres v cuzico ali pa fases kazen. Seveda imas pravico da se joces ce ti kaj ni prav
To se vam tudi dopusca na tem forumu da jocete. Lahko pa kovcki pa afganistan. Tam ni ne vrtcev ne cepiv. Srecno.

HappyPills je izjavil:

Slopek je izjavil:

zmist je izjavil:

Slopek je izjavil:

Zakoni ti govore. Ce krsis zadeve gres v cuzico ali pa fases kazen. Seveda imas pravico da se joces ce ti kaj ni prav
To se vam tudi dopusca na tem forumu da jocete. Lahko pa kovcki pa afganistan. Tam ni ne vrtcev ne cepiv. Srecno.

Noben zakon mi ne pravi da se moram cepit, niti testirat itd itd

odlok ni zakon btw

HappyPills je izjavil:

Lahko pa kovcki pa afganistan. Tam ni ne vrtcev ne cepiv. Srecno.
Itak da imajo oboje. Kaj pa je s tabo?
Mater kako so eni vzvišeni. Super pomembni.

Sploh pa ne morem svojih staršev v karkoli prepričevati, kaj šele siliti.
Jure sploh ne ve, na kaj replicira.

Zgodovina sprememb…

Yep, dve možnosti sta.
Ali je že predolgo na cepivih, ali pa je že predolgo brez.

feryz je izjavil:

Yep, dve možnosti sta.
Ali je že predolgo na cepivih, ali pa je že predolgo brez.

feryz je izjavil:

Mater kako so eni vzvišeni. Super pomembni.

;)

kotanyi ::

Mato989 je izjavil:

Pa dejmo še enkrat - tvoj sklep nima podlage v dati. Imaš povsem prav da je tveganje za kakršnekoli hujše dolgotrajnejše posledice zaradi bolezni v tvoji starostni skupini pravzaprav precej majhno. Lahko bi rekli celo zanemarljivo. Do tu ti špila.

Ampak tebi se ustavi pri dejstvu da je tveganje za kakršnekoli hujše dolgotrajnejše posledice zaradi cepiva še par konkretnih velikostnih razredov manjše. Izredno majhno. Še precej precej manjša je možnost da bi se npr. čez pet let pokazali neki hudi dolgotrajni stranski učinki cepiv. Recimo da možno je, ampak biologija pravi da je tako skrajno malo verjetno da boš imel zaradi tega ti težave, da boš najbrž prej zadel na lotu tudi če ne kupiš srečke.

V vse detajle ne bom šel (spet), ampak iz mojega nakladanja in nakladanja stroke sledi, da si statistično najbolj zmanjšaš možnosti za kakršnekoli hujše dolgotrajnejše posledice tako, da se cepiš.

In kar se mene tiče, si ti mirno lahko rečeš, BMK, pri mojih letih in pri mojem stanju mi dol visi za covid pa če ga dobim ali ne. Ta pozicija je kar se mene tiče valid enako kot kajenje pa alkoholizem.

Ampak ko pa po eni strani praviš, da ti je vseeno če dobiš Covid ker ga boš itak zelo verjetno prebolel brez težav, po drugi strani pa se treseš zaradi enega brezzveznega cepiva in špekulativnih stranskih učinkov, no, takrat pa iz sebe delaš konkretno budalo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kotanyi ()

Telbanc ::

kotanyi je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Pa dejmo še enkrat - tvoj sklep nima podlage v dati. Imaš povsem prav da je tveganje za kakršnekoli hujše dolgotrajnejše posledice zaradi bolezni v tvoji starostni skupini pravzaprav precej majhno. Lahko bi rekli celo zanemarljivo. Do tu ti špila.

Ampak tebi se ustavi pri dejstvu da je tveganje za kakršnekoli hujše dolgotrajnejše posledice zaradi cepiva še par konkretnih velikostnih razredov manjše. Izredno majhno. Še precej precej manjša je možnost da bi se npr. čez pet let pokazali neki hudi dolgotrajni stranski učinki cepiv. Recimo da možno je, ampak biologija pravi da je tako skrajno malo verjetno da boš imel zaradi tega ti težave, da boš najbrž prej zadel na lotu tudi če ne kupiš srečke.

V vse detajle ne bom šel (spet), ampak iz mojega nakladanja in nakladanja stroke sledi, da si statistično najbolj zmanjšaš možnosti za kakršnekoli hujše dolgotrajnejše posledice tako, da se cepiš.

In kar se mene tiče, si ti mirno lahko rečeš, BMK, pri mojih letih in pri mojem stanju mi dol visi za covid pa če ga dobim ali ne. Ta pozicija je kar se mene tiče valid enako kot kajenje pa alkoholizem.

Ampak ko pa po eni strani praviš, da ti je vseeno če dobiš Covid ker ga boš itak zelo verjetno prebolel brez težav, po drugi strani pa se treseš zaradi enega brezzveznega cepiva in špekulativnih stranskih učinkov, no, takrat pa iz sebe delaš konkretno budalo.

Za AZ je blo 2-3:10.000 kar je veliko več, kot verjetnost dobitka na lotu. Kiro nabijanje. K nimate pojma o statistiki.

Kire nobuloze. Škoda k ni več foruma menjalnik, k ste lih za taj.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Telbanc je izjavil:

Za AZ je blo 2-3:10.000 kar je veliko več, kot verjetnost dobitka na lotu. Kiro nabijanje. K nimate pojma o statistiki.

2-3 banane na 10.000 opic? 2-3 japke na 10.000 hrušk?

No, sicer pa, kaj naj pričakujem od modela ki se za cepivo odloča na podlagi tega al je župca iz diktatorske države al ne.

eric_cartman ::

kotanyi je izjavil:

Telbanc je izjavil:

2-3 banane na 10.000 opic? 2-3 japke na 10.000 hrušk?

No, sicer pa, kaj naj pričakujem od modela ki se za cepivo odloča na podlagi tega al je župca iz diktatorske države al ne.

Telbanc, upam, da nimaš otroka.

Oz. če ga še nimaš je boljše, da tako tudi ostane. Zakaj?
Pri nosečnosti se dela test nuhalne svetline. In če imaš zelo zelo dober rezultat glede na starost 29+ let, potem je verjetnost, da ima tvoj otrok kakšno prirejeno genetsko okvaro v rangu 1:6000.

Torej veliko več možnosti kot stranski učinki cepiv. Get it? Če je slabša nuhalna svetlina, potem se možnost poveča na 1:400-600. Takrat delaš probleme.

Pri 2-3:10.000 je zdravilo pravzaprav res varno.

Če bi se odločali po statistiki, potem danes ne bi imel noben otrok. Je pa pravi baby boom zunaj.

eric_cartman je izjavil:

Telbanc, upam, da nimaš otroka.

Jah, jaz predvsem upam da če ga ima, da ni on tisti ki ga je učil brat. Ker potem bomo dobili še enega funkcionalno nepismenega butca.
««
48 / 57
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Odgovornost za stranske učinke cepljenja (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
49381941 (69634) zmist

Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

Oddelek: Problemi človeštva
1722246627 (225712) Conini

Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )

10622568 (18761) Mr.B

Kako do visoke precepljenosti? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

60487819 (69321) BigWhale

Več podobnih tem