» »

Referendum 11. 7. 2021

Referendum 11. 7. 2021

Temo vidijo: vsi
««
15 / 27
»»

LeQuack ::

Utk je izjavil:

Nekdo je tu napisal, da namerava Vizjak zgradit nek lunapark. Karkoli namerava, lahko po starem zakonu naredi lažje. Samo vlada mu mora dovolit.

Se pravi zaradi enega lunaparka so se šli osramotit in pisati nov zakon?
Quack !

zmaugy ::

#000000 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

#000000 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Sem pa prepričana, da to ni zadnji referendum v tem mandatu. Levakom so danes zrasla krila do Triglava in bodo v prihodnje skušali zrušiti vse po vrsti, demografski sklad, debirokratizacijo, dolgotrajno oskrbo... ampak vsak dan pač ni nedelja.

Jaz sem šel na referendum in brez da bi se seznanil z vsebino obkrožil PROTI. Priznam. Šel bom na vsak referendum do konca mandata in obkrožil varianto, ki bo nasprotna temu Neronu čelavemu.

Pa kdo ti to brani ?

Volilci imamo dovolj teh norosti s strani Glanzkopfa, model leti na smetišče zgodovine.

To ni demokratično, the rule of law in podobno, ne morš kr tko, zato so volitve, ne prehitevaj.

To je bilo demokratično, da bolj ne bi moglo biti. In kult SDS je pogrnil na celi črti. Čas za posledice.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

#000000 ::

zmaugy je izjavil:

#000000 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

#000000 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Sem pa prepričana, da to ni zadnji referendum v tem mandatu. Levakom so danes zrasla krila do Triglava in bodo v prihodnje skušali zrušiti vse po vrsti, demografski sklad, debirokratizacijo, dolgotrajno oskrbo... ampak vsak dan pač ni nedelja.

Jaz sem šel na referendum in brez da bi se seznanil z vsebino obkrožil PROTI. Priznam. Šel bom na vsak referendum do konca mandata in obkrožil varianto, ki bo nasprotna temu Neronu čelavemu.

Pa kdo ti to brani ?

Volilci imamo dovolj teh norosti s strani Glanzkopfa, model leti na smetišče zgodovine.

To ni demokratično, the rule of law in podobno, ne morš kr tko, zato so volitve, ne prehitevaj.

To je bilo demokratično, da bolj ne bi moglo biti. In kult SDS je pogrnil na celi črti. Čas za posledice.

ČAKI mal al sem neinformiran, bil je referendum, ne pa državnozborske volitve. Je tle nekaj razlike, če je ne poznaš, ti jest nisem kriv, tko pač je, in temu se reče Demokracija. Zmagaj na državnoszborskih in si car, do takrat pa lahko samo čakaš kdaj bo kaka puška letela v kuruzo.

Nedasemiveč ::

Pa saj je Vizjak sam dejal, da je danes glas proti pomenil glas proti vladi. In ljudje so glasovali... 86% proti LOL.

Zmente se zdaj med sabo koprive.

Zgodovina sprememb…

Massacra ::

Na koncu se je izkazalo, da je bil Šarec celo "master mind" s to puško in koruzo (pa ne trdim, da mi je všeč in bi zsnj volil).

Nedasemiveč je izjavil:

Pa saj je Vizjak sam dejal, da je danes glas proti pomenil glas proti vladi. In ljudje so glasovali... 86% proti LOL.

Ja IN, opozicija še vedno nima 46 glasov, torej WH00T ?

esel ::

Utk je izjavil:

Ne drugih objektov, ker stari zakon dovoljuje postavljanje KATERIHKOLI objektov.
Sej si nek inženir madona, imaš množico OBJEKTOV, enostavni objekti in objekti javne rabe so podmnožica ali nadmnožica VSEH objektov?
Če postaviš priobalni pas na 0 m, potem ne rabiš izjem v 37. členu, ker itak ne pride več v poštev.

To kar trdiš je zavajanje.

Star zakon dovoljuje izključno posege na obstoječem stavbnem zemljišču znotraj obstoječega naselja.
https://sdzv-drustvo.si/novice/nevarne-...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: esel ()

#000000 je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:

Kar se ob odstopu vlade in predcadnih volitvah takoj spremeni. Celo ustavna večina (66%) se lahko zgodi!

Hypathia ::

Telbanc je izjavil:

Na drugi strani pa zagon celotne mašinerije, mass mediji so prali možgane ljudem, na koncu, pa so šli razumljivo v največjem številu volit mladi. In to ne zaradi vode, marveč zaradi tega ker so zaprti že več ko celo leto. Ker so na nek najbolj prizadeti z temi ukrepi.

Nič niso najbolj prizadeti, so celo korono hengali in žurali, od kod pa misliš, da smo imeli tako slabe številke? Mašinerija bi se pa prej ali slej zagnala, če bodo sprožili še veliko referendumov, bodo morda do volitev že utrujeni od glasovanja.

Telbanc je izjavil:

Torej zaj je vprašanje za milijon evrov, kdo bo zaj ta mladi tok spravil na svojo stran, v svoj glasovalni stroj. Pri tem je treba povedat, da zaradi korona ukrepov tle SDS stoji na tankem ledu.

No, jaz ti zastonj povem, da bo večina mladine glasovala za Levico, zato bo naslednji mandatar, če ga bo izbiral levi pol, Luka Mesec, kar je edino pravilno, ker je že skrajni čas, da dobijo priložnost, da svoje utopične ideje skušajo uveljaviti v praksi in potem izginejo na smetišče zgodovine.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Massacra je izjavil:

#000000 je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:

Kar se ob odstopu vlade in predcadnih volitvah takoj spremeni. Celo ustavna večina (66%) se lahko zgodi!

Vidiš ti kje kako vlado v odstopu slučajno ?

Kaj bluziš o kakih procentih govoriš, bil je samo referendum, ki pa po zakonu sedanje opozicije (v času vladanja) ni noben obvezujoč ??

Nedasemiveč ::

#000000 je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:

Koalicija očitno tudi ne, če se Zorčič še vedno smehlja s kladivcem v roki >:D

floyd1 ::

Kako lahko prepoznaš človeka, ki ob pingo soku in sendviču klofa po tastaturi?

Nima pojma o referendumu, pa vendar pametuje o puški v koruzi in brezupnici. Pri zorčičevi nezaupnici pa ga zgrabi selektivna demenca.

floyd1 je izjavil:

Kako lahko prepoznaš človeka, ki ob pingo soku in sendviču klofa po tastaturi?

Nima pojma o referendumu, pa vendar pametuje o puški v koruzi in brezupnici. Pri zorčičevi nezaupnici pa ga zgrabi selektivna demenca.

edit; in kaj sanjariš da se ne ve kaj je referendum, kakšnega smo imeli sedaj ZAKONODAJNEGA, obstajata še dva, noben pa ne prsega moči VOLITEV V DRŽAVNI ZBOR.

KAKA selektivna nezaupnica, o tem ni bilo na referendumu ene besede, in sploh ne paše poleg, si pa ti tako predstavljaš in želiš, ampak bo premalo.

Kdo pa je Zorčić ? ampak še vedno ni 46 glasov, pa da ga ujebeš

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

Utk ::

esel je izjavil:

Utk je izjavil:

Ne drugih objektov, ker stari zakon dovoljuje postavljanje KATERIHKOLI objektov.
Sej si nek inženir madona, imaš množico OBJEKTOV, enostavni objekti in objekti javne rabe so podmnožica ali nadmnožica VSEH objektov?
Če postaviš priobalni pas na 0 m, potem ne rabiš izjem v 37. členu, ker itak ne pride več v poštev.

To kar trdiš je zavajanje.

Star zakon dovoljuje izključno posege na obstoječem stavbnem zemljišču znotraj obstoječega naselja.
https://sdzv-drustvo.si/novice/nevarne-...

Zavajanje je, da je to neka varovalka. Normalno da lahko zidaš samo na zazidljivi parceli. Obstoječe naselje pa pomeni to:
Območja naselij morajo biti oblikovana tako, da pokrivajo območje celotne občine.
To je iz Zakona o določanju območij ter o imenovanju in označevanju naselij, ulic in stavb.

Se pravi, zidaš v vsakem primeru na zazidljivem, naselje je pa vse. Razlika je samo ali je to v enem ali drugem naselju, ne more bit pa izven.

Kako lepo je videti to mladino.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/o...

Ne pa osamosvojiteljskega prebarvanega komunista, ki že 30 let teži z osamosvojitvijo in komunisti! Fuj...

#000000 je izjavil:

ČAKI mal al sem neinformiran, bil je referendum, ne pa državnozborske volitve. Je tle nekaj razlike, če je ne poznaš, ti jest nisem kriv, tko pač je, in temu se reče Demokracija. Zmagaj na državnoszborskih in si car, do takrat pa lahko samo čakaš kdaj bo kaka puška letela v kuruzo.

Ja, malo si morda res neinformiran. Referendum je pokazal, da ima vlada v celoti dobrih 13 % podpore.
Recimo, da nisem žleht in bom teh dobrih 13 % pripisal SDS kultu v celoti. Pomeni, da se jim je podpora prepolovila od zadnjih volitev. Se pravi, da jih ima ljudstvo (razen 13 % opranoglavcev) poln kurac. Kar pomeni zelo slabe novice za NSi, SMC in poslansko skupino DESUX. Če omenjeni niso popolni kreteni, je zdaj čas, da zamenjajo stran in v parlamentu pomagajo izglasovati nezaupnico Neronu, ki nima več osnove da bi še vodil vlado s tako piškavo podporo ljudstva. Nakar sledijo predčasne volitve.

Nedasemiveč je izjavil:

Vizjak je meni osebno kar ok, po mojem ima poln k. Jajota in je to zanalašč rekel - sem tudi sam malce debelo pogledal, ko sem prebral to izjavo.
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

evo @floyd1 se je nametal poli salame in spil en pingo za malco ter malo zadremuckal :)

zdej je opozicija resnično, moram jim to priznat, spravila na okope večinoma mladino in kar je pač njihovih pristašev, z pretvezo ZA VODO SE GRE, naute mel kaj pit, JJ bo nastavil avtomate in plastenke po 2 eura vodo pa mal da ne zaprl.

Je uspelo ste dobili referendum, nič ne rečem, ne pa tega zdaj enačiti z VOLITVAMI v Državni Zbor, kamor ne bo prišel ne SAB, ne SMC, ne DESUS, še SNS bo težka, za ostale bomo pa še videli po volitvah.

Tako da današnje in prejšnje cifre se bodo drastično premešale.

Šlo se je za vodo kao, ko se bo šlo za državo, bo rezultat drugačen, garantirano.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

D3m ::

Italija zmagala. :DDDDDDDDDDd
|HP EliteBook|R5 6650U|

kuall ::

jaz niti noben pri nas ni šel na referendum, bomo šli pa volit za SDS. tak da ni to glih realen pokazatelj.
saj pravim, levi fanatiki so bolj zagnani za politiko in volitve. to je problem desnice, bolj nas zanimajo druge stvari. jaz politike nič ne spremljam, edino kolikor se ukvarjam z njo je pisanje ne tem forumu pa še to se mi zdi brezveze,samo toliko, da podjebavam slo tech budale. :)

PrimoZ_ ::

kuall je izjavil:

jaz niti noben pri nas ni šel na referendum, bomo šli pa volit za SDS. tak da ni to glih realen pokazatelj.
saj pravim, levi fanatiki so bolj zagnani za politiko in volitve. to je problem desnice, bolj nas zanimajo druge stvari. jaz politike nič ne spremljam, edino kolikor se ukvarjam z njo je pisanje ne tem forumu pa še to se mi zdi brezveze,samo toliko, da podjebavam slo tech budale. :)

Ahaha, kako slepenje...

Ko mali otroci, ko tekmujejo kdo hitreje teče, potem pa vsak k ni prvi reče da on sploh ni zares tekel...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PrimoZ_ ()

kuall ::

A mi ne verjameš, da nisem šel volit, da se ne ukvarjam s politiko ali s čim?
Sem zunanji opazovalec vsega skupaj. Če se kdo hoče z menoj pogovarjat o politiki spremenim temo, ker je tema idiotska in me samo spravlja v slabo voljo. Kle na tem forumu se pa itak ne moreš o nobeni drugi stvari pogovarjat kot o politki in še par neumnostih. Zabijanje časa pač.

floyd1 ::

evo @floyd1 se je nametal poli salame in spil en pingo za malco ter malo zadremuckal :)

Ne še, se pa krohotam tipičnemu, "šolskemu" primeru kislega grozdja in sladke limone.
Prav vam je, kaj ste pa bili malomarni in pol svoje volilne baze po DSO-jih likvidirali. Naciji pa pri mlajših pač niso priljubljeni.

Raptor F16 ::

kuall je izjavil:

A mi ne verjameš, da nisem šel volit, da se ne ukvarjam s politiko ali s čim?
Sem zunanji opazovalec vsega skupaj. Če se kdo hoče z menoj pogovarjat o politiki spremenim temo, ker je tema idiotska in me samo spravlja v slabo voljo. Kle na tem forumu se pa itak ne moreš o nobeni drugi stvari pogovarjat kot o politki in še par neumnostih. Zabijanje časa pač.

Kdor ni šel volit se nima kaj o tem sploh pogovarjat. Ni te bilo zraven in bodi tiho.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

Hren1 ::

Zafrustrian poba tale raptor, ni kaj.

Hren1 je izjavil:

Zafrustrian poba tale raptor, ni kaj.

Pikec, kaj si hud ? :))

Veš kaj je še slabš kot bit drogeraš ? Podpirat SDS :))

Zgodovina sprememb…

Kam ste speljali to temo? Nehajta, saj se ne razumeta

Miško, nisem hud. SDS ne podpiraj, ni dobro.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hren1 ()

Hren1 je izjavil:

Miško, nisem hud. SDS ne podpiraj, ni dobro.

Pikec vse dobro. Ti se nič ne sekiraj in teme ne uzurpiraj.8-)

No, potem jih pa podpiraj.

Zgodovina sprememb…

Hren1 je izjavil:

Škoda ka te v šoli niso naučili brat.

Raptor F16 je izjavil:

Hren1 je izjavil:

Škoda, da te v šoli niso naučili pisat.

Hren1 je izjavil:

Raptor F16 je izjavil:

Hren1 je izjavil:

Škoda, da te v šoli niso naučili pisat.

Zate je to itak brezpredmetno :)

Saj ne znaš prebrat ;)

Če bi ti znal pisat, bi jaz lahko prebral.

Zgodovina sprememb…

Hren1 je izjavil:

Če bi ti znal pisat, bi jaz lahko prebral.

No, U

Pikec, ne se razburjat.

Hren1 je izjavil:

Pikec, ne se razburjat.

No, U

No, U

Hren1 je izjavil:

No, U

Ok, U 1-st

Zgodovina sprememb…

No, U

Truga ::

D3m je izjavil:

Italija zmagala. :DDDDDDDDDDd

mr_chai ::

Raptor F16 je izjavil:

Potem pa zarad mene plačuj še zrak, ki ga dihaš.

Ga itak že plačujem, s svojim zdravjem, ko se ti v dizlu mimo pelješ.

janezvalva ::

jaz sem glasoval ZA
hahahA, samo zato ker so vsi navijali proti.
drugače pa nimam pojma zakaj se gre. :|
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

c3p0 ::

Hypathia je izjavil:

floyd1 je izjavil:

Za razliko od janezkove sekte je ostalim dovoljeno razmišljanje.

Dovoljeno je, ni pa videti, da je večina to možnost izkoristila. Če kaj, potem je ta referendum še enkrat več dokazal, da so leve ovce še bolj neumne od desnih, in jih je še lažje peljati žejne čez vodo.

Vaš propagandni "stroj" SDS je pogrnil na celi črti. Mislim, da bo zdaj šiba pela (izjava je sicer metaforična, a nikoli ne veš).

c3p0 ::

Hypathia je izjavil:

Ne pitna voda, ne fotkanje ob slovenskih jezerih in rekah v nobenem trenutku ni bilo ogroženo, kar je zaskrbljujoče je to, da več kot 600.000 glava množica tega očitno ni bila sposobna doumet. Kot sem že večkrat napisala, Slovenci so dokazano eden najbolj butastih narodov v Evropi, in današnji rezultat je samo še en dokaz več za to.

Vaš Gargi nam je tako dojadil, da smo šli PROTI volit tudi tisti, ki sicer ne prenesemo Levice, SD in ostalih nesposobnežev. Zamisli se.

Bwaze6 ::

Ob rezultatu se mi je kar kamen odvalil od srca. Pri Slovencih nikoli ne veš, kdaj se jim nekaj ne zdi dovolj pomembno, in ostanejo doma...

Govoriti zdaj, da je prek 600.000 volivcev zavedenih (skupaj s praktično celotno stroko), da niso niti vedeli, za kaj in proti čemu so glasovali, je pač posipanje soli na rano in le še nadaljevanje dokazovanja, da Janša nima pojma, kako prepričati kogarkoli, razen regularnih vernikov.

Kar pač pomeni, da Janša rezultata prihajajočih parlamentarnih volitev ne bo mogel prepustiti le moči svoje karizme (ha, ha) ter izvrstnim rezultatom katastrofalnega soočenja s pandemijo covida in rezultatom katastrofalnega polletnega poskusa vsiljevanja "madžarsko poljskega" vlaka celotni Evropi.

Torej, sledili bodo odločilni napadi na svobodbe medije pri nas. STA bo od Ukoma dobil zahteve, ki so fizično neizvedljive. Njihov problem, če jih ne morejo izpolniti. Ostali mediji bodo podvrženi poskusom sovražnih prevzemov.

Stranko Levica so neuspešno poskušali sodno razglasiti za protiustavno, in tako protizakonito. Ko Janša nekaj poskuša, se potem tudi vede, da mu je to uspelo, poglejte samo npr. naš "Irangate". Stari Irangate, domnevno nelegalno pranje iranskega denarja v NLB, ne novi z obtoževanjem Irana. Zato pričakujem, da bo policija dejansko začela delati probleme Levici, in ostalim v opoziciji.

Pa še kakšno večjo krizo, domačo ali mednarodno, bo Janša poskušal zanetiti pred volitvami. Ker on je vodja za krizne razmere. Njemu na čast letajo vojaška letala in se vozijo tankovske parade. Le on nas lahko reši pred... Invazijo mišje mrzlice? Nekaj bo že našel.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bwaze6 ()

Smrekar1 ::

Hypathia je izjavil:

V bistvu ne vem zakaj bi te to motilo.

Hypathia je izjavil:

Ne pitna voda, ne fotkanje ob slovenskih jezerih in rekah v nobenem trenutku ni bilo ogroženo, kar je zaskrbljujoče je to, da več kot 600.000 glava množica tega očitno ni bila sposobna doumet. Kot sem že večkrat napisala, Slovenci so dokazano eden najbolj butastih narodov v Evropi, in današnji rezultat je samo še en dokaz več za to.

1. Ti torej nisi Slovenka?
2. A bi bilo treba narod zamenjat? To smo zelo radi vprašali komuniste v času Jugoslavije, ko so se pritoževali, da narod ne razume napredne komunistične ideje in je zato bivši sistem tako neuspešen...
>:D
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

Smrekar1 ::

Hypathia je izjavil:

at]
Aha, tudi obstoječi zakon ima pomanjkljivosti in omogoča zlorabe, ampak to ni nikogar motilo, dokler ta vlada ni predlagala sprememb. Alles klar.

Jup. Dejansko je 55-80 tako slaba stranka in PTTM tako slab vodja, da mobilizira celo državo proti svojim glupim predlogom.
Nadalje, dileme nikoli ni bilo, novi zakon je bil bistveno slabši od starega. Če ima stari zakon pomanjkljivosti in je novi zakon še bistveno slabši je argument "tudi stari zakon ima napake!" rahlo vprašljiv. Najbrž ne boš razumelo.

Drugače so de desničarski skrajneži strinjali s tabo in je šlo v prvi vrsti za Plebiscit. Tudi takrat smo zavrnili Miloševića, včeraj smo zavrnili njegovega naslednika.

https://www.domovina.je/poznavalci-poli...

HappyPills ::

Janez je končno uspel združiti narod.

Hypathia je izjavil:

Kot sem že večkrat napisala, Slovenci so dokazano eden najbolj butastih narodov v Evropi, in današnji rezultat je samo še en dokaz več za to.

Slovenci "SO" ?

Torej si bosanka.
««
15 / 27
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novi Zakon o arhivih (?!) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10914107 (10764) GregiB
»

Vzroki za propad referendumov (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32045037 (37954) Karaya 52
»

Sprememba zakona o RTV SLO (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

35363351 (56588) noraguta

Več podobnih tem