Forum » Loža » Gorenjski volk samotar
Gorenjski volk samotar
z0mbie ::
WizzardOfOZ je izjavil:
v bistvu je bil tip član sds-a, ki se mu je skeglal, ker ga je pedofilski župnik zlorabljal.
Govoris o Toninu?
crniangeo ::
Slednje bolj spominja na Žana :)
Btw, hypatia, nekako se mi dozdeva da si v sorodu z Normo, če že nisi kar ona lično ;)
Btw, hypatia, nekako se mi dozdeva da si v sorodu z Normo, če že nisi kar ona lično ;)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: crniangeo ()
Nedasemiveč ::
Torej cerkev je zlorabila še enega mladca, ki se je posledično zatekel k ekstremizmu?
Nič novega.
Nič novega.
koruzax ::
ob 19.00 na poptv posnetek aretacije
"Policisti so po neuradnih podatkih na njegovem domu našli zelo natančen seznam z imeni in lokacijami napada na več deset straneh. V njem naj bi osumljeni opisal tudi, kdo vse in kako ga je prizadel. Med lokacijami načrtovanega napada naj bi bile njegova nekdanja osnovna šola, institucije, v katerih so njegovi nekdanji sošolci sedaj zaposleni, ter tudi bazilika Marije Pomagaj na Brezjah. "
ob 19.00 na poptv posnetek aretacije
"Policisti so po neuradnih podatkih na njegovem domu našli zelo natančen seznam z imeni in lokacijami napada na več deset straneh. V njem naj bi osumljeni opisal tudi, kdo vse in kako ga je prizadel. Med lokacijami načrtovanega napada naj bi bile njegova nekdanja osnovna šola, institucije, v katerih so njegovi nekdanji sošolci sedaj zaposleni, ter tudi bazilika Marije Pomagaj na Brezjah. "
Zgodovina sprememb…
- spremenil: koruzax ()
hipertija ::
Sicer pa kakšen, ki kristjanom piše poslovilne govore na pogrebih, bi mu lahko napisal manifest... seveda ne bi smel dodati, da je sam kristjan... ampak saj zanikati smo vajeni.
Prekle za kurnk
zztop ::
Vsa dejanja imajo posledice. Če slučajno niste vedeli.
Odgovorno se dotikajte in premikajte svet drugih.
Odgovorno se dotikajte in premikajte svet drugih.
Hatchback678 ::
Meni se zdi žalostno da tukaj napadate duševno prizadete(ga), ki jih še sama okolica napada zaradi tega kar pač so.
Politika tukaj sploh nima veze.
Fant je potreboval pomoč, vi pa tukaj nabivate s politiko.
Žalostno.
Žalostno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hatchback678 ()
Hatchback678 je izjavil:
Meni se zdi žalostno da tukaj napadate duševno prizadete(ga), ki jih še sama okolica napada zaradi tega kar pač so.
Žalostno.
Sledil je politikom (levim in desnim), retweetal je politična gesla itd. Torej politika ima tukaj še kako veze.
Takšnim pa težko pomagaš, razen, da ga strpaš v polje.
Še največji krivec je socialna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nedasemiveč ()
dice7 ::
Kako je lahko namajnu za 5 jurjev kovancev, se pomanevriru po toru do nekega silkroada, ni pa uporabljal vsaj 7 proxyjev, da so ga tako enostavno izsledili... Slotek uporabnik?
janezvalva ::
a so našli orožje?
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
PacificBlue je izjavil:
Saj je napisal v enem twittu citiram: fuck the left, honestly!
Hja pa tudi proti Trumpu, delil politično levo usmerjena gesla, pisal, kako je človek ustvaril boga, hkrati pa verjel v Luciferja in hudiča.
Zmešana glava pač.
Edit: Ben Dover, lepo sva istočasno stavek začela z "hja" :D
Zgodovina sprememb…
Ben Dover ::
Hja bullying v OŠ pusti hude posledice, otroci in tudi starši znajo bit zelo pokvarjeni. Mi pa deluje vse skupaj shizofreno s tem satanom in verjetno kakšnimi prisluhi v glavi..
@HypoHypo Hja XD
@HypoHypo Hja XD
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ben Dover ()
Predstavljajte si kakšno prizadetost moraš nositi v sebi, da se pri 20-ih letih še vedno spominjaš in podoživljaš neprijetne dogodke iz osnovne šole. Da še vedno gojiš tako močna čustva do sošolcev in učiteljev. Da še vedno nosiš ta gnoj v sebi in ga nočeš ali ne moreš odstraniti.
To je že prvi znak, da nekaj ne štima s tabo, v duševnem smislu. Da ne boš kar tako pozabil ali odpustil, ampak boš potreboval močnejše sredstvo za lajšanje vseh teh spominov. In najsladkejše, najmočnejše, najprivlačnejše je maščevanje.
Predstavljajte si, da vas cel lajf boli hrbet. Nato končno najdete doktorja, ki vam v sekundi odpravi bolečino, kot bi odtrgal obliž. Verjetno nekaj takega čutijo ti osebki, ko opravijo strelski pohod in je čas za samomor... Pridejo do orgazmičnega notranjega olajšanja. So osebki, ki iščejo pain relief in ne najdejo boljšega načina za odpravo.
To je že prvi znak, da nekaj ne štima s tabo, v duševnem smislu. Da ne boš kar tako pozabil ali odpustil, ampak boš potreboval močnejše sredstvo za lajšanje vseh teh spominov. In najsladkejše, najmočnejše, najprivlačnejše je maščevanje.
Predstavljajte si, da vas cel lajf boli hrbet. Nato končno najdete doktorja, ki vam v sekundi odpravi bolečino, kot bi odtrgal obliž. Verjetno nekaj takega čutijo ti osebki, ko opravijo strelski pohod in je čas za samomor... Pridejo do orgazmičnega notranjega olajšanja. So osebki, ki iščejo pain relief in ne najdejo boljšega načina za odpravo.
Hatchback678 ::
Nedasemiveč je izjavil:
Hatchback678 je izjavil:
Žalostno.
Sledil je politikom (levim in desnim), retweetal je politična gesla itd. Torej politika ima tukaj še kako veze.
Takšnim pa težko pomagaš, razen, da ga strpaš v polje.
Še največji krivec je socialna.
Hja sedaj v tem časih je res težko dobiti nekoga politično nevtralnega.
Ampak ja nekdo bi mu moral pomagati, ponavadi so to bližnji, socialna je ponavadi zadnja bilka.
Nedasemiveč je izjavil:
hkrati pa verjel v Luciferja in hudiča.
Satanisti ne verjamejo v Luciferja/Satana na tak način kot kristjani v Boga. Satanizem je ateizem, Satan je samo simbol.
D3m ::
Kako je lahko namajnu za 5 jurjev kovancev, se pomanevriru po toru do nekega silkroada, ni pa uporabljal vsaj 7 proxyjev, da so ga tako enostavno izsledili... Slotek uporabnik?
Lepo.
Delat je šel, kar je kar napredek za leftija. :D
|HP EliteBook|R5 6650U|
Nedasemiveč je izjavil:
Satanisti ne verjamejo v Luciferja/Satana na tak način kot kristjani v Boga. Satanizem je ateizem, Satan je samo simbol.
Torej kot nek kult? Se ne spoznam na te pravljice :D
Največja napaka, ki jo je naredil, je bila to, da je kupoval na ameriškem trgu.
Nedasemiveč je izjavil:
Nedasemiveč je izjavil:
Torej kot nek kult? Se ne spoznam na te pravljice :D
Kult, ideologija, pripadnost, pogled, karkoli že hočeš. V glavnem, brez razloga se ponavlja in izpostavlja, da je tip bil satanist.
Ne verjamejo v pekel ali rdečega moža, ne želijo si iti v pekel, ne kličejo demonov ali izvajajo črne magije.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zztop ()
meho7 ::
IL_DIAVOLO ::
Predstavljajte si kakšno prizadetost moraš nositi v sebi, da se pri 20-ih letih še vedno spominjaš in podoživljaš neprijetne dogodke iz osnovne šole. Da še vedno gojiš tako močna čustva do sošolcev in učiteljev. Da še vedno nosiš ta gnoj v sebi in ga nočeš ali ne moreš odstraniti.
Dejansko je tezko verjet, kaj folku dogaja v buci.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
kuall ::
Če je imel za tarčo cerkev potem je bil levičar. Ali vam je mogoče logika odpovedala? Podobno kot zmešana Svetlana Makarovič, ki ima toliko za povedati proti cerkvi, včasih pa je izhajala iz verne družine.
Ja, če si neumen. Če si pameten se zlahka vživiš v druge, tako kot jaz in razumeš njihove akcije.
IL_DIAVOLO je izjavil:
Ja, če si neumen. Če si pameten se zlahka vživiš v druge, tako kot jaz in razumeš njihove akcije.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
Torej kako ti razumeš ta primer?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zztop ()
redtech ::
Dobil bo kazen za posest orožja, za kaj drugega je neprišteven, drugega zločina ni bilo... fantazije pač
mtosev ::
A bomo vidli tega tipa ko se bo začelo sojenje?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
koruzax ::
https://www.os-antonajanse.si/galerija-...
obiskoval je tole šolo, trenutno se ve da je bil suh kar pomeni da verjetno tudi visok, ni imel prijateljev kar pomeni, da je na slikah redko oziroma verjetno nekje za sebe. Po možnosti na telefonu tweeta
obiskoval je tole šolo, trenutno se ve da je bil suh kar pomeni da verjetno tudi visok, ni imel prijateljev kar pomeni, da je na slikah redko oziroma verjetno nekje za sebe. Po možnosti na telefonu tweeta
Torej kako ti razumeš ta primer?
Evolucijska psihologija razložit tudi ta primer. Človek ni narejen za osamljenost, hitro se mu zmeša, če je sam.
Če me sprašuješ, ali si znam predstavljat, kako se je počutil pa si seveda znam.
Podobno kot če si na zabavi in se noče noben pogovarjat s teboj oziroma se ne znaš vklopit. Počutiš se bedno. Zato pa avtomatično v kakšni gruči vsi ratajo zgovorni kot hudič, ker se vsi hočejo izognit temu bednemu občutku, da so izločeni iz pogovarjanja, druženja.
Ali pa zadnjič je Larry David izjavil: ko si na zabavi imaš vedno občutek, da ima sosednja druščina bolj zanimivo temo pogovora kot tvoja.
Tudi naš forumski klovn jype je trpel za sindromom trpinčenega sošolca, zato je bil tako zmešan. Tole zafrkavanje v šoli je treba jemat veliko bolj resno. Učitelji so glavni krivec, ne postavijo se na stran unega, ki ga zafrkavajo. Poznamo pa vsi polno primerov, ko je moral starš znoret v šoli, da so nehali zafrkavat njegovega otroka.
Napisal je: Christians suck balls. Torej levičar. :)
Če je imel za tarčo cerkev potem je bil levičar. Ali vam je mogoče logika odpovedala? Podobno kot zmešana Svetlana Makarovič, ki ima toliko za povedati proti cerkvi, včasih pa je izhajala iz verne družine.
IL_DIAVOLO je izjavil:
Pametni se brigamo za sebe in ne poizkušamo razumeti freakov
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
12c0 ::
Morda pa je bil nerazumljen geek :)
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
sbawe64 ::
Lepo.
Delat je šel, kar je kar napredek za leftija. :D
Hojs in Puklasti sta že celo življenje v službi pri državi.
Prava davkoplačevalca.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Ben Dover ::
V SŠ je moj sošolec uletel v šolo s pištolo, tudi malo poseben, vsi so ga jebali.. Ko se danes spomnim na to me kar zmrazi kako blizu je bilo, takrat sem se mu pa smejal..
PacificBlue ::
Napisal je: Christians suck balls. Torej levičar. :)
Napisal je tudi fuck the left, sicer pa karkoli je v glavnem napisal ni plod zdrave pameti in je čisto irelevantno. So pa taki kalibri podobni Breiviku in ostalim right extremistom.
I’m out.
:3
showsover ::
Ja, si predstavljam, to morajo biti precej grozne reči, ni za privoščiti in politično zlorabljati.
Takšne osebe potrebujejo pravo pomoč.
Samo ta covid karantena je marsikoga pripeljala do neke blage psihoze.
Kot vedno, dogodek se spet zlorablja za politično podjebavanje, četudi je opazna razlika v bistvih sporočil.
Takšne osebe potrebujejo pravo pomoč.
Samo ta covid karantena je marsikoga pripeljala do neke blage psihoze.
Kot vedno, dogodek se spet zlorablja za politično podjebavanje, četudi je opazna razlika v bistvih sporočil.
Zmesan 20 letnik in pričakujete logiko oz. politično opredeljenost?
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Normalno, tole (politična opredeljenost) je 99% komunikacije na s-t.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: showsover ()
@kuall
Jaz imam še vedno po 30 letih željo se maščevat glavnemu pezdetu, ki se je spravljal name v 1. razredu. Mogoče pa nekoč. :)
Nimam kakšne želje po ubijanju seveda, če bi pa se mi ponudila priložnost kako drugače ga zajebat pa bi izkoristil. Ampak saj ga življenje samo tepe, sem slišal, da je bil v zaporu zaradi kraje avtomobilov, firma mu je propadla...
Dejstvo je, da kar se nam dogaja v otroštvu si zapomnimo celo življenje. Zadnjič sem se pogovarjal z enim sošolcem po 15 letih: še vedno se je spomnil o meni male detajle (barva puloverja itd), prav presenečen sem bil. Posebej osnovna šola, posebej prvi razredi, so kritični in se nam najbolj vtisnejo v spomin. Mene so zafrkavali kakšno leto, ker sem bil preveč miren (lahka tarča) in preveč pameten za une opice najbrž, ko sem jih zatožil učiteljici se je postavila na stran unih idiotov. In taki so učitelji večinoma, ne branijo žrtev. In po moje so taki zato, ker se učitelji sami preveč bojijo učencev, da ne bi začeli še njih zafrkavat, tudi to se dogaja kar na veliko. Poznam primer, ko so učenci zafrkavali eno učiteljico, zdaj je na antidepresivih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
Zanimivo, da tematiko o politični opredeljenosti na tem forumu vedno najprej načnejo tisti iz SDS pola
Hypatiya je itak glavni v tem pogledu.
Zgodovina sprememb…
matobeli ::
Seveda, njim je v interesu da podpihujejo latentne psihopate. Raznih Kuallov je očitno kar precej po sloveniji, rabijo samo dobro vodstvo.
PacificBlue ::
Nimam kakšne želje po ubijanju seveda, če bi pa se mi ponudila priložnost kako drugače ga zajebat pa bi izkoristil
Morda, če ne bi doživel teh travm, imel bolj razvit socialni čut za človeka in bi te bolj vleklo v komunizem.
Samo ugibam..
I’m out.
dice7 ::
PacificBlue je izjavil:
Nimam kakšne želje po ubijanju seveda, če bi pa se mi ponudila priložnost kako drugače ga zajebat pa bi izkoristil
Morda, če ne bi doživel teh travm, imel bolj razvit socialni čut za človeka in bi te bolj vleklo v komunizem.
Samo ugibam..
Je morda preslabo poslušal župnika o tisem delu "odpuščanje".
Nedasemiveč je izjavil:
Zanimivo, da tematiko o politični opredeljenosti na tem forumu vedno najprej načnejo tisti iz SDS pola
Hypatiya je itak glavni v tem pogledu.
Kdo pa jo zaključi?
Hipatija je moški??
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: showsover ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Posest orožja (strani: 1 2 3 4 … 53 54 55 56 )Oddelek: Problemi človeštva | 532584 (226) | gruntfürmich |
» | Imate orožje (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Loža | 212155 (27470) | gruntfürmich |
» | uporaba strašilne pištole v silobranu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17414 (10608) | kr3ten |