Forum » Kaj kupiti » Spletna kamera za EON TV
Spletna kamera za EON TV
Rokec ::
Ali je kdo uspešno priklopil spletno kamero na EON TV Android box? Zadeva namreč podpira Google Duo in bi se dalo to uporabiti za poceni video klic sistem.
Moj oče je kupil Manhattan 1080p FHD, kjer piše, da podpira Android, ampak je EON ne zazna. Ima pa neko staro kamero, ki jo zazna, ampak ni zvoka.
Idealno bi bilo, da se jo da kupiti v BigBangu.
Moj oče je kupil Manhattan 1080p FHD, kjer piše, da podpira Android, ampak je EON ne zazna. Ima pa neko staro kamero, ki jo zazna, ampak ni zvoka.
Idealno bi bilo, da se jo da kupiti v BigBangu.
roba3000 ::
Zdravo,
js imam isto željo, zaenkrat še nisem kupil kamere, pa me zanima prav to. Kar sem gledal po YT veliko uporabljajo Logitech kamere C9XX serije. Je tebi uspelo rešit klice?
Lp, Robert
js imam isto željo, zaenkrat še nisem kupil kamere, pa me zanima prav to. Kar sem gledal po YT veliko uporabljajo Logitech kamere C9XX serije. Je tebi uspelo rešit klice?
Lp, Robert
xxx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 148163 (1520) | Oldi |
» | Eon box in Netflix (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 31286 (4651) | FenellaAsh |
» | Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 65958 (7843) | Ulixes |
» | Gledanje Eon tv na televizorju Philips 46PFL5507K/12Oddelek: Zvok in slika | 6925 (6528) | buick |