Forum » Na cesti » Namerno hotel povzročiti nesrečo
Namerno hotel povzročiti nesrečo

BorutO ::
In to pokažeš video o enem človeku, ki vozi službeni avto in mu je vseeno v kakšnem stanju je njegov oz. službeni avto. Ja, v takem primeru bi tudi jaz imel čas snemati in se delati lepega. Tako kot tričetrt osebkov tu gor, ki izpadejo, kot edini, ki ne delajo prekrškov in vse vejo.

UganiKdo ::
Vecina tukaj nas nima psihicnih moten in se nimamo namena namerno zaletavat. Najprej mi naslov teme ni bil jasen. Potem sem pa ugotovil da govoris o sebi.

Vecina tukaj nas nima psihicnih moten in se nimamo namena namerno zaletavat. Najprej mi naslov teme ni bil jasen. Potem sem pa ugotovil da govoris o sebi.
Ti in ostali ite nazaj v avtošolo, pa takih primerov, kot je v videu, ne bo, ker se boste takrat vsi ustavili in počakali, da varno zapeljete na drugi pas.

GR2 ::
To bi pa še jaz spustil naprej, pa sem tukaj označen za norca. Bi moral tudi jaz začeti snemati, da se končno vidi kako vozim, ker z besedami me očitno vsak narobe zastopi.
Ne da privoščim, ampak mi je vseeno malo bolje, ko vidim da imajo tudi ostali na cesti probleme. Pa ne mi reči da če bi tega spustil naprej in nasploh vozil lepo, da ne bi prihajalo do problemov, na cesti si odvisen tudi od dejanj ostalih.
Ne da privoščim, ampak mi je vseeno malo bolje, ko vidim da imajo tudi ostali na cesti probleme. Pa ne mi reči da če bi tega spustil naprej in nasploh vozil lepo, da ne bi prihajalo do problemov, na cesti si odvisen tudi od dejanj ostalih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GR2 ()

Uizi ::
V prometu največ šteje PREDVIDEVANJE in ne napisana pravila, ker nismo roboti, daj dojemi to preden boš naredil resno pizdarijo. Pa na svojega otroka na zadnjem sedežu se spomni preden se greš 2fest2furious. Pika konec.

RookY ::
Ti in ostali ite nazaj v avtošolo, pa takih primerov, kot je v videu, ne bo, ker se boste takrat vsi ustavili in počakali, da varno zapeljete na drugi pas.
A se ti kdaj voziš po LJ obvoznici? Če voziš po voznem pasu se ti vsake 2km vključujejo na vozni pas...z različnimi hitrostmi.
Ko si na voznem in se ti vključuje avto z leve in ko je vštric, oceniš njegovo hitrost, če je hitrejši mu pustiš, da gre pred tabo...če je premalo hiter mu lahko pomagaš s spuščanjem gasa.
Če je počasnejši bo šel za tabo...če je premalo počasnejši, mupomagaš rahlim pospeševanjem....simpl, varno in tekoče za promet. Pa to ni tako nujno, ker vključevalni pas se nadaljuje v odstavni.
V tvojem primeru se pa konča v enem pasu.V tem primeru se on MORA vključiti in če vidiš da je nesposoben, mu pač pomagaš, samo problem je ker si tudi ti nesposoben...edino če si mislil da sta dva pasa do Jesenic.
Sem pa prepričan, da spadata oba v tistih 90% voznikov, ki menijo o sebi, da so nadpovprečno dobri.
Pa ko pošiljaš folk v avto šolo. Ta tvoja vožnja, bi bil padec v avtošoli.
Juhu juhu spet bom bruhu

Ti pa v ustanovo zaprtega tipa, pshopatov res ne rabimo na cesti.
Napake se bodo vedno dogajale. Vprasanje je samo kaksna bo reakcija na njih. Ali bomo ljudje in bomo naredili vse da preprecimo nepotrevno skodo, ali pa smo raje psihopati tvojega kova, ki imajo rajsi razbit avto ali celo policijsko kartoteko, kot da spustijo gas.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: UganiKdo ()

floyd1 ::
Če bi bila za mano kolona, bi ga jaz v taki situaciji spustil.
Oba sta vozila agresivno, izsilil pa te je vseeno on.
Moje mnenje.
Oba sta vozila agresivno, izsilil pa te je vseeno on.
Moje mnenje.

Glede na to, da imam na deset tisoče kilometrov, vozil po cestah, kjer nisi vedel ali se voziš po njivi ali magistralki (rusija), brez pomembne prometne signalizacije, po angliji eno leto, 15 let izpit in še nisem naredil nobene prometne, tako da vem, da nisem slab voznik, kot vas večina predvideva tu gor. Vi imejte svoje mnenje, jaz mam svojega. Vsekakor se pa strinjate, da če vas nekdo noče spustiti naprej, da ga je potrebno izriniti iz ceste.

Fritz ::
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
A. Einstein

b3D_950 ::
Tam začetku v prvih 5 sekundah je tud ena čudna situacija (med rumenim in sivim avtomobilom), kjer bi lahko prišlo do nesreče. Zgleda, da je bilo "nekaj v zraku".
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

Glede na to, da imam na deset tisoče kilometrov, vozil po cestah, kjer nisi vedel ali se voziš po njivi ali magistralki (rusija), brez pomembne prometne signalizacije, po angliji eno leto, 15 let izpit in še nisem naredil nobene prometne, tako da vem, da nisem slab voznik, kot vas večina predvideva tu gor. Vi imejte svoje mnenje, jaz mam svojega. Vsekakor se pa strinjate, da če vas nekdo noče spustiti naprej, da ga je potrebno izriniti iz ceste.
Nope, s tem se strinjate samo dusevno moteni psihopati, ki verjameta da lahko nekoga zrinete s s ceste samo zato ker je naredil prekrsek.
Nakladanje o kilometrih pa jasno pove eno stvar. Da je psihopate tvojega kova treba trajno odstranit s ceste, ker ne glede na stevilo prevozenih kilometrov niste sposobni varne voznje
Vec 10.000 kilometrov delamo nekateri letno, tako da se s slabim hvalis.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: UganiKdo ()

Cifix63 ::
Kaj se živcirate? Zato ne bo nič boljše!
Mar ne vidite kje živite in da bo v tej cigo migo jebini tako ostalo; ma ni en promil šanse, da bi se kaj spremenilo na boljše!
Spremljam situacijo že vsaj 2 desetletji in povem vam, stanje duha se od neke časovne točke kontinuirano slabša. V času zadnjih cca 2 let pa dobiva novi strašljivi pospešek.
Tako je na cestah, tako je za 4 zidovi, tako je na delovnih mestih,..kjerkoli že.
Posledice podivjanega slo neokapitalizma, sedaj še dodatno ta vojna spretno všita pod plaščem k. virusa.
Ljudje enostavno odpovedujejo, ne zmorejo več. Ste morda mislili, da smo ljudje iz rostfreia?!
Mar ne vidite kje živite in da bo v tej cigo migo jebini tako ostalo; ma ni en promil šanse, da bi se kaj spremenilo na boljše!
Spremljam situacijo že vsaj 2 desetletji in povem vam, stanje duha se od neke časovne točke kontinuirano slabša. V času zadnjih cca 2 let pa dobiva novi strašljivi pospešek.
Tako je na cestah, tako je za 4 zidovi, tako je na delovnih mestih,..kjerkoli že.
Posledice podivjanega slo neokapitalizma, sedaj še dodatno ta vojna spretno všita pod plaščem k. virusa.
Ljudje enostavno odpovedujejo, ne zmorejo več. Ste morda mislili, da smo ljudje iz rostfreia?!

Kaj je zadnja postavka praktičnega dela "voznik začetnik"?
https://www.amzs.si/cvv/programi/za-avt...
To je praktično nadaljevanja priprave na vozniški izpit. Varnostna razdalja je osnova, ki se je uči vsak voznik in vsi, ki vozimo bi morali vedeti kakšna mora biti, četudi jo ne upoštevamo.
Hočem reči..če dam na stran problematično obnašanje Opa po dogodku, bi tvoje vehementno ponujanje tečajev za varnostno razdaljo in dinamiko vožnje po mestu lahko ravno tako podaljšal na 70-80% voznikov v Sloveniji.
Pa če omenim prej opisano postopanje na AC ob konicah. Mene verjetno zelo radi poskušajo prehitevati po desni, ker imam pred sabo precejšnjo varnostno razdaljo medtem, ko večina voznikov vozi za drugim vozilom na razdalji kot smo jo lahko videli na Opovem videoposnetku, vendar na AC to počnejo pri 100+ km/h. In kadar sam kršim to pravilo, se zavedam tudi kako nevarno je to.
A. Einstein
A. Einstein

IL_DIAVOLO ::
Kje je solatko, pa to je ja njegovo področje.
#solatkoslotechneedyou
#solatkoslotechneedyou
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Kaj se živcirate? Zato ne bo nič boljše!
Se v veliki meri strinjam. Tudi poudarjanje individualizma in pohlepa ne pomaga.
Avtomobil je ena lepa škatla, ki človeku daje občutek neke anonimnosti, da na cesti stresa svoje frustracije na okolico. Sam sem se defenzivne vožnje naučil na motorju, sicer me ne bi bilo več med živimi. Sem pa vseeno z motorjem vred letel čez avto. V naselju, pri 50 km/h. Imel sem prednost a če bi med spektakularnim 8-metrskim poletom zadel prometni znak, verjetno danes ne bi tukaj pametoval. Veliko ljudi si ne predstavlja koliko energije je pri 50 km/h, kaj šele pri višjih hitrostih.
A. Einstein
A. Einstein

shadeX ::
Tam začetku v prvih 5 sekundah je tud ena čudna situacija (med rumenim in sivim avtomobilom), kjer bi lahko prišlo do nesreče. Zgleda, da je bilo "nekaj v zraku".
Res je.
Sicer a "low rider" Focusa v 2-3 sekundi nebo noben komentiral??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()

josephe ::
OP se ne bo pokesal za boga ne.
NIHČE ne trdi, da škoda ni naredila prekrška. Star ata, verjetno zmeden, boh si ga vedi kaj je razmišljal, je pač peljal in se mu je cesta končala. Počasi je zavil na tvoj pas in pri temu naletel na ( vstavi sam ), ki ga je NAMERNO zaprla.
Ali je ata za=bal?
JA JE!!!!
Cesta...napake se dogajao, najbolje da se da ata pred strelski vod in je rešeno.
Da si pa ti NAMERNO rinil v njega in ga VIDEL, pa ni dvoma!!!!
Se vid iz posnetka, da se avto gunca, ker si tapkal po bremzu v upanju, da se bo ata usral ( pa si se nakoncu sam ).
Podobni bedarije kot omenjaš, da ti na autobahnu ven skočijo z 130....pa bravo, predvidevat pa res znaš. Verjetno si en izmed tistih talentov, ki v megli z vidljivostjo 20m vozijo 130 ( primer primorske avtoceste par let nazaj), sej tolk je omejitev ane?
PS: Ali lahko nekdo pošlje ( ali če ve link/mail ) posnetek na policijo, pa naj se tam ubadajo z tem, z 70% prekoračitvijo hitrosti, grozenjem, ....
PSS: in pri temu odpreš temo "namerno hotel povzročiti prometno", pa sam si ta akter.
LP
NIHČE ne trdi, da škoda ni naredila prekrška. Star ata, verjetno zmeden, boh si ga vedi kaj je razmišljal, je pač peljal in se mu je cesta končala. Počasi je zavil na tvoj pas in pri temu naletel na ( vstavi sam ), ki ga je NAMERNO zaprla.
Ali je ata za=bal?
JA JE!!!!
Cesta...napake se dogajao, najbolje da se da ata pred strelski vod in je rešeno.
Se vid iz posnetka, da se avto gunca, ker si tapkal po bremzu v upanju, da se bo ata usral ( pa si se nakoncu sam ).
Podobni bedarije kot omenjaš, da ti na autobahnu ven skočijo z 130....pa bravo, predvidevat pa res znaš. Verjetno si en izmed tistih talentov, ki v megli z vidljivostjo 20m vozijo 130 ( primer primorske avtoceste par let nazaj), sej tolk je omejitev ane?
PS: Ali lahko nekdo pošlje ( ali če ve link/mail ) posnetek na policijo, pa naj se tam ubadajo z tem, z 70% prekoračitvijo hitrosti, grozenjem, ....
PSS: in pri temu odpreš temo "namerno hotel povzročiti prometno", pa sam si ta akter.
LP

FlyingBee ::
Izbriši video, 85kmh si vozil. Pa nehaj 10 m pred avtom šele začeti bremzat iz 35kmh v 15 metrih mogoče.
P200 MMX, 32mb ram, 2gb HDD, s3 virge 2mb, 14" CRT 640x480
New Sphincter Kvartet:
Roko Spestner, Namaž Zlevčar, Daje Heading, Maraje Spetan
New Sphincter Kvartet:
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Uizi ()

kuall ::
Vožnja po Borutovo zgleda tako, da se na avtocesti namerno pelješ direktno vštric voznika, ki se hoče vključit na avtocesto in se potem pizdiš na njega, ker se ni ustavil, ker ni imel prednosti.

FlyingBee ::
Sploh pa je neumno sklepati, da nekdo namerno želi povzočiti nesrečo, če nima prednosti. Le kaj bi pridobil? Namerno bi nekdo, ki želi pol vrednosti avta po eurotax dobiti od zavarovalnice in ga prodati za dele, ampak bi moral biti na glavni cesti.
P200 MMX, 32mb ram, 2gb HDD, s3 virge 2mb, 14" CRT 640x480
New Sphincter Kvartet:
New Sphincter Kvartet:

dexterboy ::
CPP ti pa ne gre ravno dobro. Če bi šlo za Y, bi tudi s tablo bilo označeno, kar v tem primeru ni. Njega ločijo črte na cesti, kar pomeni, da je on tisti, ki bi mogel počakati. V tem primeru bi pa bilo dobro, da se pozanimaš kako je s tem. :)
Lep primer Y, in da v tem primeru nima noben prednosti.
Drugače pa ja, lahko bi, ni pa mi treba, saj je on tisti, ki bi mogel ustaviti.
Ni osebno, ampak, ali moraš zdraviti tvoje komplekse na cesti? Spustil bi ga, ker ni bila gužva in bi bil mir. Če je on psiho, NE RABIŠ biti še ti... Pa še otroka si imel v avtu. Si pomisli, da so ga klicali, ker je nekdo iz njegove družine mogoče imel nesrečo, pa se mu je RES mudilo? Mater si jemljete policajske pravice na cesti...
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Phantomeye ::
Me spominja na ljudi, ki se vozijo po enosmerni cesti (v pravo smer), pa nekdo pride iz napačne strani in so se pripravljeni z njim zaletet. Zato, da bo ta druga oseba razumela, da dela prekršek... mislim ... egoti in ceste...

mirator ::
...Si pomisli, da so ga klicali, ker je nekdo iz njegove družine mogoče imel nesrečo, pa se mu je RES mudilo? Mater si jemljete policajske pravice na cesti...
Ja, to pravico si jemljejo pravičniki. In v svoji skrbi za pravičnost, se ne zavedajo (ali pa se nočejo zavedati) da z objavo takšnih posnetkov, lahko nekomu povzročijo hude probleme. Na videu, ki ga je objavil OP so vsaj tri registrske številke jasno vidne. Mogoče bo imel srečo, da nihče od njih ne pregleduje slo-teh foruma. Čeprav nam je anonimnost zagotovljena, pa se s sodno uredbo lahko hitro ugotovi avtorja nedovoljenega posnetka.
Ironija je, da je OP s posnetkom želel nekoga diskreditirati (res je na prvi pogled šlo za izsiljevanje), pa je posnetek pokazal, da je OP nevaren voznik, saj je za svojo pravico, zavestno kršil cel kup predpisov. Če pa je vozniku škode, ko ga je dohitev, celo grozil pa ne gre samo za prekršek ampak kazensko odgovornost.

Na videu, ki ga je objavil OP so vsaj tri registrske številke jasno vidne. Mogoče bo imel srečo, da nihče od njih ne pregleduje slo-teh foruma. Čeprav nam je anonimnost zagotovljena, pa se s sodno uredbo lahko hitro ugotovi avtorja nedovoljenega posnetka.
A snemanje registrskih tablic je prepovedano, snemanje obraza Kreka od blizu pa ni? Wtf. Slovenistan.

SeMiNeSanja ::
Če bi OP bil le malenkostno obziren voznik, bi desnega voznika spustil pred sebe, po sistemu zadrge, čeprav ta tam ni 'zapovedan'.
Desni voznik se je po moje prestrašil - najprej je videl OP-a da zaostaja, mislil 'lepo, da me bo spustil' in začel brez dodatnega preverjanja (slepi kot!) odvijati na levi pas.
Ko je opazil OP-a, da bi skoraj trčil z njim, je jasno 'nekaj jecljal', ker je bil v rahlem šoku zaradi cele situacije, ki je bila popolnoma nepotrebna, če se OP nebi šel 'ne, pa te ne bom spustil' in pohodil plin.
Že res, da je imel OP vso 'pravico', da izkoristi svojo prednost. Ni pa to tip voznika, na katerega si želiš naleteti v prometu.
Vsi delamo napake, številne pa se ne končajo z zapleti, ker nas pred njimi obvarujejo drugi pozorni vozniki, kateri so pripravljeni nanje. V tem primeru bi OP moral biti pripravljen na to, da ga bo desni voznik spregledal, če bo nenadoma pospešil!
Zapiranje drugega voznika na tak način, se mi ne zdi karakteristika 'dobrega, strpnega voznika'.....
Desni voznik se je po moje prestrašil - najprej je videl OP-a da zaostaja, mislil 'lepo, da me bo spustil' in začel brez dodatnega preverjanja (slepi kot!) odvijati na levi pas.
Ko je opazil OP-a, da bi skoraj trčil z njim, je jasno 'nekaj jecljal', ker je bil v rahlem šoku zaradi cele situacije, ki je bila popolnoma nepotrebna, če se OP nebi šel 'ne, pa te ne bom spustil' in pohodil plin.
Že res, da je imel OP vso 'pravico', da izkoristi svojo prednost. Ni pa to tip voznika, na katerega si želiš naleteti v prometu.
Vsi delamo napake, številne pa se ne končajo z zapleti, ker nas pred njimi obvarujejo drugi pozorni vozniki, kateri so pripravljeni nanje. V tem primeru bi OP moral biti pripravljen na to, da ga bo desni voznik spregledal, če bo nenadoma pospešil!
Zapiranje drugega voznika na tak način, se mi ne zdi karakteristika 'dobrega, strpnega voznika'.....
Pričujoče sporočilo je (lahko) oglasno sporočilo
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)

mirator ::
Na videu, ki ga je objavil OP so vsaj tri registrske številke jasno vidne. Mogoče bo imel srečo, da nihče od njih ne pregleduje slo-teh foruma. Čeprav nam je anonimnost zagotovljena, pa se s sodno uredbo lahko hitro ugotovi avtorja nedovoljenega posnetka.
A snemanje registrskih tablic je prepovedano, snemanje obraza Kreka od blizu pa ni? Wtf. Slovenistan.
Ne snemanje ni prepovedano, je pa kazniva objava brez dovoljenja snemanega.
Čeprav verjamem (ali pa tudi ne, pa to sedaj nima veze)da žene ne varaš ti dam primer, da jo. Tako ji rečeš da greš na službeno pot, potem pa nekdo objavi tvojo registrsko številko avtomobila na povsem drugi lokaciji. In ta posnetek žena vidi. Dvomim, da bi ti to bilo všeč. So pa lahko še hujši vzroki, kjer si lahko z neopravičeno objavo posnetka nakoplješ precej hude težave. Jaz vsekakor takšnih posnetkov ne bi objavljal naraznih forumih.

LukiYo ::
Idiotsko, sploh pa tisti lov na koncu, zarad morebitnega dotika, ki si si ga izmislil, zaradi super glasne muzike.
Že zato, ker si prevažal otroka, bi lahko bolj mirno vozil.
Že zato, ker si prevažal otroka, bi lahko bolj mirno vozil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: LukiYo ()

Uizi ::
Mora bit pa dober audio, da ne slišiš ali čutiš, ko te butne.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Uizi ()

Mora bit pa dober audio, da ne slišiš ali čutiš, ko te butne.![]()
Bolj se nagibam k temu, da ima op šibko zaznavanje okolice z vsemi čutili.
Juhu juhu spet bom bruhu

feryz ::
To je zato, ker še ni bil v avtu, ko butne.
Če se po gozdu pelješ in eno vejico s trnom pobožaš, že tako cvili, da rabiš muziko resnično na glas, da spregledaš.
Ko se pa dva avta malo pobožata, je pa hrupa ogromno. Vsekakor mnogo več, kot je sposoben prenesti hrupa otrok v avtu. Hrupa muzike.
Če se po gozdu pelješ in eno vejico s trnom pobožaš, že tako cvili, da rabiš muziko resnično na glas, da spregledaš.
Ko se pa dva avta malo pobožata, je pa hrupa ogromno. Vsekakor mnogo več, kot je sposoben prenesti hrupa otrok v avtu. Hrupa muzike.

DePalmo ::
Uav! Ko sem videl prvi prispevek, sem nekako pričakoval kaj sledi, ker ste mene isto napadli nekaj časa nazaj. Zanimivo da v očeh večine tukaj gor ni kriv tisti ki dela narobe (prebral sem samo prvo stran, ostalih 6 sklepam da je isti drek), ampak tisti ki dela prav in imate en kup izgovorov. Ni čudno da je na cesti veliko nesreč ko pa opravičujete tistega ki dela narobe in sklepam da tudi tako vi vozite, nato pa iščete moralne razloge zakaj bi moral odnehati tisti ki je delal prav. CPP vam je pa tudi španska vas.
Zato pa tudi ne objavljam več kaj se mi dogaja na cesti. Če oz. ko pride do nesreče, bo pristojna kar policija da razsodi kaj in kako, ne veleumi slo-techa in njihovi moralni razlogi.
Kar se mene tiče je OP naredil prav. Lahko bi odnehal in lahko bi pustil prostor tistemu ki se vključuje, ampak zakaj bi? A je to njegova dolžnost? A ni zakon zelo specifičen v tem primeru? A ni zelo specifično napisano da se tisti ki se vključuje, mora prepričati da to lahko stori varno? Lahko bi ga spustil, to je le njegova dobra volja in ne dolžnost!
Imam poln k***c takih kretenov ki vozijo po svoje, kot da CPP ne obstaja in da je spisan samo zaradi lepšega, pokrov mi pa dvignejo taki ki pravijo da je OP naredil narobe. Ko se srečamo na cesti ob trku, vam bo že policaj razložil kaj in kako ker imam sedaj starejšega terenca in ne bremzam in ne popuščam več. Ali boste vozili po pravilih, ali boste pa plačali škodo in kazen. Odločitev je vaša!
Zato pa tudi ne objavljam več kaj se mi dogaja na cesti. Če oz. ko pride do nesreče, bo pristojna kar policija da razsodi kaj in kako, ne veleumi slo-techa in njihovi moralni razlogi.
Kar se mene tiče je OP naredil prav. Lahko bi odnehal in lahko bi pustil prostor tistemu ki se vključuje, ampak zakaj bi? A je to njegova dolžnost? A ni zakon zelo specifičen v tem primeru? A ni zelo specifično napisano da se tisti ki se vključuje, mora prepričati da to lahko stori varno? Lahko bi ga spustil, to je le njegova dobra volja in ne dolžnost!
Imam poln k***c takih kretenov ki vozijo po svoje, kot da CPP ne obstaja in da je spisan samo zaradi lepšega, pokrov mi pa dvignejo taki ki pravijo da je OP naredil narobe. Ko se srečamo na cesti ob trku, vam bo že policaj razložil kaj in kako ker imam sedaj starejšega terenca in ne bremzam in ne popuščam več. Ali boste vozili po pravilih, ali boste pa plačali škodo in kazen. Odločitev je vaša!

Uav! Ko sem videl prvi prispevek, sem nekako pričakoval kaj sledi, ker ste mene isto napadli nekaj časa nazaj. Zanimivo da v očeh večine tukaj gor ni kriv tisti ki dela narobe (prebral sem samo prvo stran, ostalih 6 sklepam da je isti drek), ampak tisti ki dela prav in imate en kup izgovorov. Ni čudno da je na cesti veliko nesreč ko pa opravičujete tistega ki dela narobe in sklepam da tudi tako vi vozite, nato pa iščete moralne razloge zakaj bi moral odnehati tisti ki je delal prav. CPP vam je pa tudi španska vas.
In veliko sreče pri uveljavljanju svoje CPP prednosti pri kolesarjih, ki se jih večina ne drži nobenih pravil.
Kaj sploh pametuješ, če nisi vsega prebral?
In veliko sreče pri uveljavljanju svoje CPP prednosti pri kolesarjih, ki se jih veliko ne drži nobenih pravil.
Juhu juhu spet bom bruhu
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: RookY ()

Superboyy ::

Kar se mene tiče je OP naredil prav.
Noben ni rekel, da bi bil kriv OP, če bi počilo. Oba pa kršita CPP.
OP ker ni upošteval varnostne razdalje in potem še divjal s 86kmh po naselju.
Voznik škode, ker ni pogledal mrtvega kota in se skoraj zaletel v OP.
Ker je nekdo prelen, da bi vse prebra,l mu moramo zdaj vse ponoviti?
Juhu juhu spet bom bruhu

hipertija ::
In veliko sreče pri uveljavljanju svoje CPP prednosti pri kolesarjih, ki se jih večina ne drži nobenih pravil.
Kaj sploh pametuješ, če nisi vsega prebral?
In veliko sreče pri uveljavljanju svoje CPP prednosti pri kolesarjih, ki se jih veliko ne drži nobenih pravil.
jaz sem prebral in bil vključen in je napisano povsem tako kot je res. Če se kolesar ne drži cpp, bo pač enkrat na haubi - če se pobere, bo drugič previdnejši, če se ne, bo pisal na nagrobniku: imel sem prednost
Prekle za kurnk

jaz sem prebral in bil vključen in je napisano povsem tako kot je res. Če se kolesar ne drži cpp, bo pač enkrat na haubi - če se pobere, bo drugič previdnejši, če se ne, bo pisal na nagrobniku: nisem imel prednosti
Sem ti popravil odebeljeno.
A. Einstein
A. Einstein

Aston_11 ::

b3D_950 ::
Listening to loud music while driving can seriously hamper reaction times and cause accidents.
The tempo of the music impacts the driver, too. One study performed by Warren Brodsky at Ben-Gurion University found that drivers who listened to music with a tempo of 120 beats per minute were more likely to drive recklessly.
They were twice as likely to run a red light compared to those listening to slower tempo songs, and they experienced twice as many accidents than those listening to slower-paced songs. As drivers listened to loud, fast music, their heart rates sped up and they started to drive faster without realizing it.
The tempo of the music impacts the driver, too. One study performed by Warren Brodsky at Ben-Gurion University found that drivers who listened to music with a tempo of 120 beats per minute were more likely to drive recklessly.
They were twice as likely to run a red light compared to those listening to slower tempo songs, and they experienced twice as many accidents than those listening to slower-paced songs. As drivers listened to loud, fast music, their heart rates sped up and they started to drive faster without realizing it.
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

feryz ::
Evo za OP-ja.
Vsak dan grem skozi to križišče najmanj enkrat, lahko pa tudi 5x, 10x.
In skoraj vsak dan, ali pa večkrat na dan, mi nekdo odvzame prednost (jaz rdeča puščica, kršitelj črna).
Če bi bil nevrotik kot OP, bi že davno nekoga kušnil. Ok, z zafiro glih ne, ampak ko sem s kombijem, bi ga komot naguzil.
Pa nisem tak kot OP, hvala kur... Niti za kršitelji se ne poganjam in jih kam pošiljam. Požvižgam si, speljem za njimi in jih stisnem par sekund kasneje.
P.S. v petih letih je zgolj parim užgalo, da so se ustavili in počakali, da speljem jaz s prednostjo. Mogoče petim.
In skoraj vsak dan, ali pa večkrat na dan, mi nekdo odvzame prednost (jaz rdeča puščica, kršitelj črna).
Če bi bil nevrotik kot OP, bi že davno nekoga kušnil. Ok, z zafiro glih ne, ampak ko sem s kombijem, bi ga komot naguzil.
Pa nisem tak kot OP, hvala kur... Niti za kršitelji se ne poganjam in jih kam pošiljam. Požvižgam si, speljem za njimi in jih stisnem par sekund kasneje.
P.S. v petih letih je zgolj parim užgalo, da so se ustavili in počakali, da speljem jaz s prednostjo. Mogoče petim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()

showsover ::
Ja, tole Zapolje je mogoče res neugodno, sta cesti enakovredni, sploh naključnim voznikom v IOC, konkretnega opravičila načeloma sicer res ni.

vnetidebater ::
ti mater, ta debata je še vedno vroča.
OP še vedno trdi da ima prav?
JA, OP, uni te je izsilil, ti pa si se odzval kot največji kreten.
Bravo. Tako se dnevno rešuje bedne prometne situacije in lepo ohrani mirne živce in nepoškodovan pleh.
kapo dol. Če bi se vsi vozniki zavedali okolice bi do nesreč res prišlo le po nesreči in ne zaradi človeškega idiotizma.
OP še vedno trdi da ima prav?
JA, OP, uni te je izsilil, ti pa si se odzval kot največji kreten.
Evo za OP-ja.
Bravo. Tako se dnevno rešuje bedne prometne situacije in lepo ohrani mirne živce in nepoškodovan pleh.
kapo dol. Če bi se vsi vozniki zavedali okolice bi do nesreč res prišlo le po nesreči in ne zaradi človeškega idiotizma.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vnetidebater ()

Mora bit pa dober audio, da ne slišiš ali čutiš, ko te butne.![]()
Najbrž jeftin star avto, ki toliko cuka da itak ne čutiš če te nekdo nežno butne.
Zaradi močno preglasne glasbe je pa itak bil "in the zone" in ni bil pozoren na dogajanje okolice.
Kar je ok...to se dogaja...tudi meni...
Ampak porko dio no, dej se zavedat tudi lastnih napak in priznaj da si zajebal tudi ti.
Ničkolikokrat sem že bil v podobni situaciji, navadno sva si z nasprotnim voznik pomahala v opravičilo in pozdrav in šla naprej vsak svojo pot. Be a fucking man.
Zelo pogosto takšne voznike čisto namerno spuščam pred sabo da bi se izognil neprijetnim živčnim situacijam. Če se želim sproščat grem pač izvajat hudo adrenalinske športe in tam sprostim paro, ne pa na prokleti cesti kjer bi lahko še lastnega otroka ubil samo da bi dokazal svoj prav.
Komot me kdo obsodi ker trdim da je voznik Škode kriv zgolj izsiljevanja (kar se pač...v prometu dogaja, boh pomagej). OP pa je kreten.
To je zato, ker še ni bil v avtu, ko butne.
ma še ptiča čutiš in slišiš če se ti zaleti v vetrobransko šipo pri 30 kmh.
Kaj šele če te avto premakne ko se bočno zaleti vate. Zvok se po karoseriji hudo dobro širi.
Zgodovina sprememb…

CPP ti pa ne gre ravno dobro. Če bi šlo za Y, bi tudi s tablo bilo označeno, kar v tem primeru ni. Njega ločijo črte na cesti, kar pomeni, da je on tisti, ki bi mogel počakati. V tem primeru bi pa bilo dobro, da se pozanimaš kako je s tem. :)
Lep primer Y, in da v tem primeru nima noben prednosti.
Drugače pa ja, lahko bi, ni pa mi treba, saj je on tisti, ki bi mogel ustaviti.
Ni osebno, ampak, ali moraš zdraviti tvoje komplekse na cesti? Spustil bi ga, ker ni bila gužva in bi bil mir. Če je on psiho, NE RABIŠ biti še ti... Pa še otroka si imel v avtu. Si pomisli, da so ga klicali, ker je nekdo iz njegove družine mogoče imel nesrečo, pa se mu je RES mudilo? Mater si jemljete policajske pravice na cesti...
V tem posnetku je OP večji psiho kot voznik Škode, ki je pač zajebal. OP je namerno ogrožal voznika Škode, Sharana in modrega Peugeota, potem pa se je še divje pognal v pregon Škode. Škoda je pač spregledala OPa.
To je kot da te pozimi zadane snežena kepa, ti pa začneš metat kamne vanj in se poženeš v pregon otroka ki je zajebal. Medtem skoraj še 2 druga otroka zadaneš v imenu iskanja pravice!!!
Pač zavedajte se da CPP na cesti služi kot guideline da se ne vsi pobijemo. Voznik mora še vedno biti pripravljen se korektno in kulturno odzvati na dogodke, ki niso v skladu s CPPje. OP se ni.
Zgodovina sprememb…

OP se ne bo pokesal za boga ne.
Ali je ata za=bal?
JA JE!!!!
ja, zato je OP tu, da bi se lahko maščeval vozniku Škode in našel način da ga zjebe. TOčno tako kot se je divje pognal za njim in ga osebno napadel, kričal nanj, se pizdil.
voznik škode je na posnetku vozil lepo (razen tega da je zajebal pri vključevanju na prednostno cesto). OP pa je ves čas vozil kot divji kreten. Pa še otroka je imel v avtu.
OP je road rageal in njegov bes še v 2 dneh še vedno ni polegel.
ŠE vedno drži da voznik Škode ne bi dobil niti 200 EUR kazni, OP bi za vse prekrške, ki jih je v videu naredil dobil vsaj 1500 EUR kazni, grozil bi mu tudi odvzem vozniškega izpita.
edit.: aha ne, po novem je za 85 km/h vožnje po naselju zgolj 9 kazenskih točk.
Zgodovina sprememb…

D3m ::
Zanimivo.
Večina na S-Tju na zna voziti. :D
Kriv je voznik Škode.
Lp.
Kriv je voznik Škode.
Lp.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Zanimivo.
Kriv je voznik Škode.
Lp.
za izsiljevanje.
Za vse ostalo je kriv OP.
Nesposoben voznik, ki ne zna opazovati toka prometa in predvidevati kaj se bo zgodilo. Skratka hudo nevaren udeleženec prometa.
Vozniki kot je OP so krivi za prometne nesreče saj že zaradi najmanjšega zajeba nekoga drugega povzročijo prometno nesrečo ker vztrajajo pri svoji prednosti in jo hočejo izsililti ne glede na rezultat.
Zgodovina sprememb…

Common sense mora imeti prednost pred pravili. Pravila so si izmislili eni butasti po možnosti komunajzarski uradnički. Zdrava pamet je univerzalna stestirana stvar.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prometna nesreča v parkirni hiši BTC city park (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 56178 (48340) | win64 |
⊘ | Prometna nesreča na enosmerni cesti (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16074 (13289) | Mavrik |
» | Prometna nesreča (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Na cesti | 105668 (96436) | St235 |