Forum » Loža » Zdravniki- 1 obrok na dan
Zdravniki- 1 obrok na dan

GenZNPC ::
Meni je vseeno, kdor ima voljo 5x na dan prebavljat in nekaj v usta devat, naj to dela, ampak meni je to najbolj tecno, kot ce grem na pocitnice, komaj si pojedel en obrok, cez dve uri spet "kaj bomo jedli" WTF?
skibidi

Horas ::
molnar mal pretiravaš. 4-5 obrokov na dan je težko? zajtrk ala jajca ali french toast pride 10min, ovseni+whey 2minutke, kosilo hamburgerji tortilje, ali mes riž...15min, malca kak skyr al protein bar, večerja kakšne ribe ala tuna v lastnem soku+zelenjava... to vse skup lahk pride SAMO 2000kcal. o kakih 4-5000kcal govoriš? in pa kako čez dve uri spet obrok? obroki na 4h in je problem rešen. zato pa nizkokalorična hrana ki te nasiti! a spiš 12 ur na dan? 7-8h je vrh glave.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Horas ()

zztop ::

potem vam pa upade mišična masa, namesto par obrokov žrete pa alko. pametno ni kaj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Horas ()

zztop ::

IL_DIAVOLO ::
Influencerji pa nevzdržne diete. Kaj je zdaj slabse? :)
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

molnar mal pretiravaš. 4-5 obrokov na dan je težko? zajtrk ala jajca ali french toast pride 10min, ovseni+whey 2minutke, kosilo hamburgerji tortilje, ali mes riž...15min, malca kak skyr al protein bar, večerja kakšne ribe ala tuna v lastnem soku+zelenjava... to vse skup lahk pride SAMO 2000kcal. o kakih 4-5000kcal govoriš? in pa kako čez dve uri spet obrok? obroki na 4h in je problem rešen. zato pa nizkokalorična hrana ki te nasiti! a spiš 12 ur na dan? 7-8h je vrh glave.
Ze pri prvem si zajebal, ker je posodo treba spucat za sabo in ze to je 10 minut. Hamburgerji? Tortilje? sploh ne bom komentiral.
Si si ze kdaj skuhal kak golaz, segedin, obaro ? Kaj dal v pecico? Spucal kak pladenj, ponve, lonce? Al prizigas pomivalc 2x na dan al kako?
Vglavnem ti jes pretezno hrano iz ali kartonaze ali plasticnega loncka ali konzerve. Super, uzivaj. Men se pa ne da hipstersko prckat nonstop.
Niti lacen nisem, da bi me mikalo.
Jaz samo recem, ce si lacen jej. Ne pa se delat, da si res 5x lacen, ker to je razvada. Pa nisi hrcek al?
skibidi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GenZNPC ()

Gagatronix ::
> 4-5 obrokov na dan je optimalno. lahko tudi 3+2 malici
Ja ja, tako kot je zajtrk najbolj pomemben obrok dneva, nebuloza ki so se jo izmislili marketingarji zato da bi prodali vec breakfast cereal zadev v ZDA.
Normalen clovek se ne bo podrejal nekim debilnim idejam ampak bo jedel takrat, ko cuti, da to potrebuje. Ce pa ste tako neusklajeni z lastnim telesom, da rabite urnik kdaj se prehranjevat je pa vas problem.
Ja ja, tako kot je zajtrk najbolj pomemben obrok dneva, nebuloza ki so se jo izmislili marketingarji zato da bi prodali vec breakfast cereal zadev v ZDA.
Normalen clovek se ne bo podrejal nekim debilnim idejam ampak bo jedel takrat, ko cuti, da to potrebuje. Ce pa ste tako neusklajeni z lastnim telesom, da rabite urnik kdaj se prehranjevat je pa vas problem.

Zjutraj sem lacen, ob 10:00 sem lacen, ko pridem domov itak sestradan, popoldan normalno da spet nekaj malega pojes, zvečer po treningu pa itak da nekaj spet das v usta.
Kaj je tukaj hipsterskega, pa bo vedel samo molner, ki v vsaki temi kontira.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

molner hrana ki si jo naštel ti pa res nabije mišične mase
ni čudn da si videt tak ko si ko si lani limal neke svoje videe kk delaš štemanja pa podobno
kk je hudo pomivat en taler, eno ponev, eno pribor. joj no, pa dandnes ko ima vsako gospodinjstvo pomivalca
no mi ga nimamo, kar lepo na roke ker sploh ni težko in je prav fajn pomivat. pa še tamala dva se že cufata kdo bo pomil 

kaj pa je kruh? tortilje? en in isti šmorn. pa riž. kaka kartonaža :D ti pa kao domače meso pa golaž ja najbrž, skor vsak kmet ti že fila krave pa bike pa pujse s marsičim.
sj sm napisu 3 glavni obroki + 2 malice. a slabo bereš? in to nizko kalorična hrana, ki jo lahk poješ tolk da boš sit 4-5h ali tolk da boš čez 2-3h lačen. sj vete uno piščanc riž brokoli

kk je hudo pomivat en taler, eno ponev, eno pribor. joj no, pa dandnes ko ima vsako gospodinjstvo pomivalca

kaj pa je kruh? tortilje? en in isti šmorn. pa riž. kaka kartonaža :D ti pa kao domače meso pa golaž ja najbrž, skor vsak kmet ti že fila krave pa bike pa pujse s marsičim.
sj sm napisu 3 glavni obroki + 2 malice. a slabo bereš? in to nizko kalorična hrana, ki jo lahk poješ tolk da boš sit 4-5h ali tolk da boš čez 2-3h lačen. sj vete uno piščanc riž brokoli

IL_DIAVOLO je izjavil:
Zjutraj sem lacen, ob 10:00 sem lacen, ko pridem domov itak sestradan, popoldan normalno da spet nekaj malega pojes, zvečer po treningu pa itak da nekaj spet das v usta.Eni imajo 5 obrokov, pa ne delajo nic, sedijo v pisarni 8 ur.
Predvideva, da ti tega ne pocnes, ampak da se kaj pomigas zraven.
NY raziskava pravi, da tipicno neaktivni middle aged Office People porabljajo med 1000-1500kcal, moski vec, zenske manj in jih porabljajo tako pocasi, da kljub temu, da jejo 5x "nizkokaloricno" na dan, se v povprecju redijo.
molner hrana ki si jo naštel ti pa res nabije mišične maseKdo govori o Bodybuildingu?ni čudn da si videt tak ko si ko si lani limal neke svoje videe kk delaš štemanja pa podobno
kk je hudo pomivat en taler, eno ponev, eno pribor. joj no, pa dandnes ko ima vsako gospodinjstvo pomivalcano mi ga nimamo, kar lepo na roke ker sploh ni težko in je prav fajn pomivat. pa še tamala dva se že cufata kdo bo pomil
sj sm napisu 3 glavni obroki + 2 malice. a slabo bereš? in to nizko kalorična hrana, ki jo lahk poješ tolk da boš sit 4-5h ali tolk da boš čez 2-3h lačen. sj vete uno piščanc riž brokoli![]()
Aja ti, ker jaz ne. Si ti tut en izmed unih, za katere je rekreacija == bodibilding?
PS: Otroci se v Sloveniji redijo, futrajo jih starsi, navade imajo od starsev.
skibidi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GenZNPC ()

feryz ::
Človeško telo največ energije porabi za regeneracijo, menjavo celic. Ko enkrat ostariš in se ta proces upočasnjuje, rabiš vse manj in manj.
Enkrat je bil intervju z enim kmetom, mislim da je bil star 85 let, imel je mini kmetijo, par krav, kokoši...sam je rihtal vse, na roke. Novinarka ga je vprašala, če živali vse sam poje, ali jih ima za prodajo. Pa jo gleda in pravi, popolnoma nič od tega jaz ne pojem, vse prodam in si kupim druge dobrine, obleko, štrom..
In ga zenšče vpraša, kaj pa potem je.
In je rekel možakar, popolnoma vsak dan enako. Zjutraj kos črnega kruha in šalco proje z mlekom. Popoldan pa še en kozarec vina. Drugega popolnoma nič. Že 30 let.
Sam zase vem, da zadnjih 30 let nisem še niti enkrat jedel zato, ker bi bil lačen. Sploh ne vem, kaj je to, lačen. Jem zato, ker sem požrten. Zato jem samo hrano, ki je meni okusna. In hkrati noro škodljiva po vseh sodobnih uzancah.
Enkrat je bil intervju z enim kmetom, mislim da je bil star 85 let, imel je mini kmetijo, par krav, kokoši...sam je rihtal vse, na roke. Novinarka ga je vprašala, če živali vse sam poje, ali jih ima za prodajo. Pa jo gleda in pravi, popolnoma nič od tega jaz ne pojem, vse prodam in si kupim druge dobrine, obleko, štrom..
In je rekel možakar, popolnoma vsak dan enako. Zjutraj kos črnega kruha in šalco proje z mlekom. Popoldan pa še en kozarec vina. Drugega popolnoma nič. Že 30 let.
Sam zase vem, da zadnjih 30 let nisem še niti enkrat jedel zato, ker bi bil lačen. Sploh ne vem, kaj je to, lačen. Jem zato, ker sem požrten. Zato jem samo hrano, ki je meni okusna. In hkrati noro škodljiva po vseh sodobnih uzancah.

Pinturicchio ::
Človeško telo največ energije porabi za regeneracijo, menjavo celic. Ko enkrat ostariš in se ta proces upočasnjuje, rabiš vse manj in manj.
To pa zato ker mamo polne riti vsega. Jaz osebno če se najem okoli 9 ure zjutraj, nerabim cel dan nič jesti, mogoče me zvečer okoli 7,8, začne loviti lakota. Čudim se tistim, ki jedo 4 ali večkrat na dan (pa tudi če majhne obroke).

Matke ne bom več izzival...promise

Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

GabrieLeo ::
Horas očitno ni prebolel maminih nasvetov ter svojega študentskega jedilnika ter si zakriva oči pred dejstvom, da s hrano fila neko drugo, duševno luknjo, ter si stiska oči na wc-ju, 3 krat na dan.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zajtrk (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 81989 (33490) | xyz248 |
» | Raziskava: zmanjšan energijski vnos koristi zdravju (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 16002 (12452) | Semafor |
» | Hujšanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17423 (15647) | goldenratio |
» | Zajtrk-najpomembnejši obrok dneva (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26114 (23781) | Bananovec |