» »

Pop TV signal na J strani Boča

Pop TV signal na J strani Boča

Cokolesnik ::

Zadeva mogoče še ni bila izpostavljena v forumu (kako loviti tv signal)... Imam TV sprejemnik, anteno s kablom in to je vse. Če jo vržem denimo na omaro in še malo zavrtim, kaj kmalu ulovim signal za nacionalko, pa a-kanal in mariborska tv se mi tudi posreči, pop tv-ja pa od nikjer.

Zato me zanima, katere podatke in pripomočke (mogoče kaj za ojačitev antenskega sprejema?) za tv signal potrebujem, da bi poskusil sprejemati tudi pop tv. Če ulovim a-kanal, si še toliko bolj želim uloviti pop tv.

Za orientacijo sem lokacijo sprejema že navedel v naslovu teme - konkretno gre za kraj Podplat.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

CaqKa ::

oddajnik, ki oddaja na pohorju je na c59 kanalu. pojma nimam kje je podplat.
si pogledal na poptv strani če imajo slučajno napisano kje oddajajo?

madviper ::

Cokolesnik: Jaz sem iz Slatne. Kar se tiče Pop-tv-je ga en boš dobo, ker oddajnik na boču le tega ne oddaja, oddaja pa signal a-kanala. Oddajnik za Pop-tv je na nam najbližje na Pohorju. Tega signala pa ne loviš, ker živiš pod okriljem Boča. Ta signala ne prepušča in če bi prišlo kaj skozi, pa ga itak zadušijo signali drugih programov.
Edina rešitev ti je satelitska, ali pa kabelska, lahko pa tudi sedaj nabaviš ADSL, ko ste ga dobili in gledaš preko neta. Drugače ne bo nič. Lahko imaš kakršnokoli anteno, signala ne boš dobo.

CaqKa: Poglej si malo bolje karto slovenije pa boš med Bočem in Rogaško Slatino našel Podplat8-) !
I'd like to do something crazy!

Cokolesnik ::

Sem vesel, da slo-tech povezuje in da dobiš odgovor iz prve roke. :) Upam, da bodo tudi pop tv dali na Boč, če je a-kanal že, za a-kanal pa vemo, katerega lastnika ima. :\
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AIR bo le zaživel (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Omrežja in internet
1086194794 (17975) markasaso12
»

DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Zvok in slika
26958639 (35351) Alexius Heristalski
»

TV3 izpuhtel

Oddelek: Zvok in slika
72219 (2008) RejZoR
»

Kaj je DVB-T TV

Oddelek: Pomoč in nasveti
497470 (5297) Tody
»

tv - antena