» »

peki papir

peki papir

janezvalva ::

mene neki zanima, iz česa je peki papir?
ker sem ga večkrat uporabil, pa je začel goreti v pečici, bil je čisto rjav.
ali je papir prepojen z oljem? verjetno ne.
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

mailer ::

Na škatli so navodila za uporabo.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

smacker ::

Voščeni premaz, da se stvari ne primejo nanj. Poskrbi, da ne bo štrlel v zrak, pa bo ok.
https://sl.bccrwp.org/compare/differenc...

IL_DIAVOLO ::

Ja ga je treba obrezati, da je papir samo do visine pekaca.

Horas ::

kako je možno da ti peki papir zagori? olje?
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

borut_p ::

Ima temparaturni razpon. Klasicen mislim da do 220stopinj. Ce zges visje, valda gre papa

;-) ::

borut_p je izjavil:

Ima temparaturni razpon. Klasicen mislim da do 220stopinj. Ce zges visje, valda gre papa

zgleda da res, nad 250 se vžiga sploh če zrak kroži.

strawman ::

Po osebnih izkušnjah na 250 stopinj zdrži peko pice kakih 10-15 minut, je pa že kar precej rjav proti koncu.

Horas ::

pri meni zdrži še 280 stopinj 10min bp
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Magic1 ::

Danes sem žgal za pico na 300°C žar z ventilacijo. Papir se ni vžgal, je le rjav postal in krhek postal na teh štrlečih delih. Tapocen od Špara.
Magic

m0LN4r ::

Kaj pa pravte na peki papir za veckratno uporabo? Meni se zdi zadeva revolucionarna.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

otago ::

Hm... ponavadi je samo za 1x uporabo. Naceloma, ce ga uporabis prvic 180C za 30min (ali manj C za vec min), drugic 15-20min na 220C gre. Obratno ne.

Magic1 ::

Imam eno revolucionarno rešitev. Ne uporabljaš peki papirja, se malo več trudiš in gre za 0EUR.
Opcijski so tudi silikonski modeli, ki so do 250°C in so večni.
Magic

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Magic1 ()

Urbano#Desno ::

Magic1 je izjavil:

Imam eno revolucionarno rešitev. Ne uporabljaš peki papirja, se malo več trudiš in gre za 0EUR.
Opcijski so tudi silikonski modeli, ki so do 250°C in so večni.


Smo preveč kamot in peki papir je smešno poceni.:D

Magic1 ::

Sej tudi meni ni bilo jasno, zakaj bi se šparalo na tem. 1,5€ za 30 listov po redni ceni. Če že rabiš šparat, lahko kupiš rolo in izkoristiš vsak cm2.
Magic

Kvinta ::

Doma pečemo pizze + lepinje na 275 5-10 min rjav sicer postane samo gori pa nikoli vrjetno zato ker ne kupimo tistega za 0,5€
A.C.A.B

DeeJay ::

Sm kupu ženi unga za večkratno uporabo, da bomo mal bl ekološki. Zdej bi ga pa najrajš stran vrgu, ker ga morm na roke prat.

111111111111 ::

Jaz večinoma pečem kar v ponvi. :D

Razen kruha.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

m0LN4r ::

DeeJay je izjavil:

Sm kupu ženi unga za večkratno uporabo, da bomo mal bl ekološki. Zdej bi ga pa najrajš stran vrgu, ker ga morm na roke prat.
Prat? To sam pod mlacno vodo splahnes. Pri nama je bil razlog bolj to, da se navadnega vec ne kupuje in mece v smeti.
No za kaksno torto itn. pa vseeno rabis navadnega, ker ga lahko obrezujes.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

ideep ::

ja kak lepo da ded tut kej speče :|

111111111111 ::

Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Markus386 ::

Jap, za bit moski, moras ponavadi vlozit na tisoce ur in neprespanih noci v specializacijo, in tukaj moski prednjacijo pred zenskami.

Pizza v ponvi, kruh v litozelezni posodi s pokrovom (pizza brez papirja, posoda z kruhom z).

Na 250 se nisem imel problemov z papirjem, je pa res, da ga uporabljam po enkrat.

;-) ::

kateri "silikonski" je ok za večkratno uporabo?

Tody ::

Zakaj pa rabis za kruh peki papir jaz ga dam direkt notr pa se spece carsko

ideep ::

111111111111 je izjavil:

Večinoma moški: https://www.google.com/search?q=best+co...



ja noben nč ni reku (verjetno sem ga posrala s smeškotom, je stavek dobil čist drugo konotacijo), jst bi celo enga takega mela, da men ni treba pred šporhetom stat :D

111111111111 ::

Vsaj po tem forumu sodeč, nas kar precej kuha. Jaz predvsem ne maram pospravljat kuhinje po kuhariji. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Sheteentz ::

Neverjetno, delate doktorate iz peki papirja.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pekač za pizzo (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15145813 (9019) MArkusPrimus
»

DIY PIzza... (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Loža
742138521 (59026) mailer
»

Povezava TV z zvočniki

Oddelek: Zvok in slika
133042 (2284) rogerg
»

Članarina

Oddelek: Loža
232639 (1015) vilicarist
»

Problem z SSD-jem

Oddelek: Pomoč in nasveti
211886 (1285) Pentium

Več podobnih tem