» »

Lenovo P-70a, namestitev alternativnega ROMa

Lenovo P-70a, namestitev alternativnega ROMa

birtija ::

Na telefon Lenovo P-70a, ki ga nisem uporabljal že dve leti, bi rad namestil Lineage OS 15.1. Vsi vodiči na spletu, ki sem jih našel in preizkusil, so se izkazali za nepopolne oz. neuspešne. Na koncu sem komaj rešil nedelujoč telefon nazaj na faktory restore. Sedaj ima Android 5.1 , originalen Rom od Lenova. To delam prvič in seveda , skoraj sigurno, delam kaj narobe.
Ja, telefon je star in naj ga vržem v smeti boste rekli. Saj bom, ampak duša mine da, da ne bi prej poskusil naložiti zgoraj omenjenega Roma, za katerega pravijo, da je delujoč na tem telefonu. Lahko tudi katerega drugega, kjer sigurno vse deluje, in ste ga naložili in preverili vi.
Potrebujem 100% delujoč step by step vodič (za telebane) ali še bolje nekoga , ki to zna. Slednji lahko PM.
Uspelo mi ga je rootat, pri unlockanju bootloaderja pa se je zapletlo in šlo v maloro. Rom, ki je sedaj na telefonu, je 32 biten. Kot zanimivost, vsi vodiči omenjajo, da moraš omogočit USB debugging in OEM unlocking, a slednjega v Developer meniju NI!

Če bo kaka pomoč, hvala že v naprej.

Birt

hojnikb ::

Če ne moreš odklenat bootloaderja, potem pozabi na kakšrn kol custom rom.

sicer pa, za ta telefon ni videt kakšnih pametnih custom romov, vse kar se najde, so kakšne scammy strani, kjer vprašanje kaj je not.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Flashanje Xiaomi naprav (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
496105017 (21433) _ssd_sata
»

Galaxy S6 Android - Odstranitev aplikacij

252912 (2458) r3dkv1c4
»

HTC DESIRE 820 - bricked?

Oddelek: Pomoč in nasveti
231857 (1657) FX6300B
»

Težave s telefonom Xperia Go (strani: 1 2 3 4 )

17439977 (27205) Vajenc
»

Zakaj "root" telefona? (strani: 1 2 3 )

11632214 (27492) CaqKa

Več podobnih tem