Forum » Pomoč in nasveti » WD My Cloud - problem
WD My Cloud - problem
mp5 ::
Pozdravljeni!
Imam težave s WD My Cloud. Nanj ne morem prenesti večjih datotek oz. filmov, lahko pa prenesem fotografije oz. manjše datoteke kot npr. podnapise. Naredil sem HARD in SOFT reset, se na novo prijavil v račun, vendar težava še vedno ostaja. Preko aplikacije Kodi lahko iz WD Clouda stream/gledam filme, serije. Na disku imam dovolj praznega prostora, zadnji firmware, in aplikacija za WD Cloud pa mi tudi kaže, da je z napravo vse OK.
Prosim za nasvete. Hvala
Imam težave s WD My Cloud. Nanj ne morem prenesti večjih datotek oz. filmov, lahko pa prenesem fotografije oz. manjše datoteke kot npr. podnapise. Naredil sem HARD in SOFT reset, se na novo prijavil v račun, vendar težava še vedno ostaja. Preko aplikacije Kodi lahko iz WD Clouda stream/gledam filme, serije. Na disku imam dovolj praznega prostora, zadnji firmware, in aplikacija za WD Cloud pa mi tudi kaže, da je z napravo vse OK.
Prosim za nasvete. Hvala
stroy ::
Upload file limit za video datoteke je 1GB..., več si preberi na povezavi.
https://help.mycloud.ch/hc/en-us/articl...
https://help.mycloud.ch/hc/en-us/articl...
mp5 ::
Se opravičujem, bi moral bolj opisati težavo. Film poskušam na WD Cloud skopirati preko računalnika oz. WD programa WD access, vendar mi to ne uspe, prej pa to lahko počel. Lahko presnamem podnapise, filme pa ne.
harvey ::
Se opravičujem, bi moral bolj opisati težavo. Film poskušam na WD Cloud skopirati preko računalnika oz. WD programa WD access, vendar mi to ne uspe, prej pa to lahko počel. Lahko presnamem podnapise, filme pa ne.
Trik bo verjetno v velikosti datoteke, ker fat32 ne prebavi več kot 4Gb.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi disk - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1707 (734) | Kleemen |
» | Mrežni diskOddelek: Kaj kupiti | 977 (691) | tomy5 |
» | WD My Cloud -> da ali ne ?Oddelek: Strojna oprema | 2432 (2086) | dj_uro |
» | Hitrost prenosa prek mreže -domače okoljeOddelek: Strojna oprema | 1635 (1486) | dj_uro |
» | Žični prenos podatkov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10292 (8813) | joker16_7 |