Forum » Zvok in slika » peka cd-ja
peka cd-ja
woods ::
imam .wav datoteko in me zanima kako bi jo lahko spekel na cd, da bi jo lahko poslušal na domačem stolpu
Z nerotom sem že poskusil, pa mi na hi-fi ne dela
Ali moram datoteko pretvorit v kakšen drugi format?
hvala za pomoč
Z nerotom sem že poskusil, pa mi na hi-fi ne dela
Ali moram datoteko pretvorit v kakšen drugi format?
hvala za pomoč
macplus ::
meni ravno tako dela probleme. convertiram z musicmatch konverterjem, specem z nerotom pa mi na enem hi fi dela na drugem pa ne... kako si resil problem?
simonchelo ::
hm, zanimivo, si poskušal, da bi dal v ta hi-fi že kak drug piratski cd? Mogoče ti pa glasbeni stolp ne podpira cd-r, v kar dvomim, bolj mogoče je, če si dal na CD-rw, starejši radii tega ne podpirajo.
CaqKa ::
rwji imajo manjšo odbojnost, zato se tud slabše berejo...
mmore rwji ki jih imajo v bigbangu za 200 sit pa so me zelo presenetili ker špilajo boljše kot pa kakšen smartbuy cdr ali pa kakšen drug cdr.
mmore rwji ki jih imajo v bigbangu za 200 sit pa so me zelo presenetili ker špilajo boljše kot pa kakšen smartbuy cdr ali pa kakšen drug cdr.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Hi-Fi] - Debata: original CD vs CD-R (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 11253 (8649) | Quikee |
» | tezave s pekacem liteonOddelek: Pomoč in nasveti | 1459 (1054) | jurre |
» | Kopija CDja slabša od originala (AUDIO cd) (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6079 (4885) | Trancedeejay |
» | S kakšno hitrostjo pečti audio CDje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7039 (5953) | City |
» | Nero Burning in glazbaOddelek: Pomoč in nasveti | 1345 (1182) | cekr |