Forum » Loža » Facebook prepovedal oglase, ki odvračajo ljudi od cepljenja
Facebook prepovedal oglase, ki odvračajo ljudi od cepljenja
111111111111 ::
Pa si ti že razmišljal, da boš krepko potreboval zobozdravnika ko ti bo nekdo z granitno kocko razbil zobe? Kar pripravi se, to se bo vam drekačem kmalu zgodilo.
Ne bo se. Ker ste tako švohotni, da ne morete spipat ven granitne kocke. Tudi tukaj lajate, sedaj boš pa moral biti lepo doma v svoji občini. :D In tudi granitna kocka na tvojem vratu ti ne more pomagat. :D
PersonaRuda je izjavil:
Kolikor sem danes razbral, se gostilne zaenkrat še ne zapirajo... tako, da pivo še bo.
Samo filtrirano, ker ga boš moral pit čez masko.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
suzej ::
111111111111 je izjavil:
Pa si ti že razmišljal, da boš krepko potreboval zobozdravnika ko ti bo nekdo z granitno kocko razbil zobe? Kar pripravi se, to se bo vam drekačem kmalu zgodilo.
Ne bo se. Ker ste tako švohotni, da ne morete spipat ven granitne kocke. Tudi tukaj lajate, sedaj boš pa moral biti lepo doma v svoji občini. :D In tudi granitna kocka na tvojem vratu ti ne more pomagat. :D
Bo, bo, za vse vaše obraze se najde granitna kocka. Za jajca bi se tudi našla, pa ste brez njih.
Pridno umivajte roke, možgani so že oprani
PersonaRuda ::
111111111111 je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
Kolikor sem danes razbral, se gostilne zaenkrat še ne zapirajo... tako, da pivo še bo.
Samo filtrirano, ker ga boš moral pit čez masko.
Tudi to ne drži. V Mariboru bom se jutri lahko sprehajal brez maske na prostem in me noben nebo postrani gledal. Obvezne maske na prostem so le v rdeči coni.
Bo, bo, za vse vaše obraze se najde granitna kocka. Za jajca bi se tudi našla, pa ste brez njih.
Ne razumem. Bi se rad pogovarjal tukaj ali na ZS? Se ne moreš odločit?
Zgodovina sprememb…
imagodei ::
Sem pa mislil, da se boriš za ljudi proti sprevrženi vladi Janeza Janše?
(Ne saj ne, ves čas sem vedel, da je to samo tvoj priročen izgovor za vandalizem in viligantstvo. Tisti, ki jim je zares do sprememb in za dobro ljudstva, se udejstvujejo drugače.)
- Hoc est qui sumus -
PersonaRuda ::
HappyPills je izjavil:
Super. Uzivaj
Ja hvala. Tota 2 ali 3 dni še bom lahko užival, potem smo pa tudi mi v rdečem
PersonaRuda je izjavil:
Ja hvala. Tota 2 ali 3 dni še bom lahko užival, potem smo pa tudi mi v rdečem
Saj včasih zveniš že čisto normalno.
(Ne saj ne, ves čas sem vedel, da je to samo tvoj priročen izgovor za vandalizem in viligantstvo. Tisti, ki jim je zares do sprememb in za dobro ljudstva, se udejstvujejo drugače.)
Ukrepov bo konec na dva načina.
Dovolj ljudi jih začne ignorirat.
Granitne kocke.
Granitne kocke.
Saj te poskušamo ignorirat, pa si preveč zabaven. Klovne imam rad.
Granitne kocke.
Poglej čez planke, kaj se dogaja v Franciji, v UK, na Češkem, na Švedskem... A so povsod na sceni skrajni desničarski politiki s totalitarističnimi težnjami?
Janeza Janše ne zagovarjam, popolnoma nasprotno! Ampak medtem ko impotentno opletaš o njegovih nepoštenih, pretiranih in nedemokratičnih ukrepih zoper koronavirus, ti on za to dimno zaveso demontira pravno državo in temelje demokracije. Bravo! Useful idiot.
- Hoc est qui sumus -
Granitne kocke.
Poglej čez planke, kaj se dogaja v Franciji, v UK, na Češkem, na Švedskem... A so povsod na sceni skrajni desničarski politiki s totalitarističnimi težnjami?
Janeza Janše ne zagovarjam, popolnoma nasprotno! Ampak medtem ko impotentno opletaš o njegovih nepoštenih, pretiranih in nedemokratičnih ukrepih zoper koronavirus, ti on za to dimno zaveso demontira pravno državo in temelje demokracije. Bravo! Useful idiot.
Ukrepi so trenutno večja grožnja kot Janša. Če bi imeli zdaj Šarca in bi nam on uvajal iste bedarije, bi bil pa proti njemu.
Ukrepi so trenutno večja grožnja kot Janša. Če bi imeli zdaj Šarca in bi nam on uvajal iste bedarije, bi bil pa proti njemu.
He, he, he... Dobro ti je opral glavo. He, he, he...
On hoče da ti tako misliš...
111111111111 je izjavil:
He, he, he... Dobro ti je opral glavo. He, he, he...
On hoče da ti tako misliš...
Kdo je ta 'on'? Boga jaz ne priznavam.
Ne, ni res. Janša je definitvno večja grožnja od ukrepov proti širjenju koronavirusa. Zaustavljanja družbe v takšni meri, kot je bilo spomladi, zdaj ne bo. Si tega ne moremo privoščit, pa fertik. Država brez davkov ne more funkcionirat, ljudje pa ne brez kruha. Vse ostalo bi lahko pregurali.
Ampak ne, vi se raje pogovarjate o maskah in o tem, kako nevzdržno se vam krati pravice, ker bi se morali nekaj tednov obnašati družbenoodgovorno, medtem ko si vladajoči polnijo žepe z denarjem od zaščitne opreme, okoriščajo z insajderskimi informacijami in si podrejajo eno inštitucijo za drugo.
- Hoc est qui sumus -
Ampak ne, vi se raje pogovarjate o maskah in o tem, kako nevzdržno se vam krati pravice, ker bi se morali nekaj tednov obnašati družbenoodgovorno, medtem ko si vladajoči polnijo žepe z denarjem od zaščitne opreme, okoriščajo z insajderskimi informacijami in si podrejajo eno inštitucijo za drugo.
Bo moglo biti še ene 5 korona virusov, da bodo dohiteli TEŠ-6. :D
Kdo je ta 'on'? Boga jaz ne priznavam.
Važno da ima bog tebe rad.
Zgodovina sprememb…
Aquafriend ::
Facebook bo ukrepal tudi proti oglasom in objavam glede novega koronavirusa, ki niso točne ali so v nasprotju z informacijami Centra za nadzor nad boleznimi (CDC) in Svetovne zdravstvene organizacije (WHO).
Citat iz rtvslo clanka. Torej kaj je resnica, o tem odlocajo organizacije kot je WHO. Prevec se osredotocate na facebook, ki je le orodje za izvajanje navodil, procedur in uradnih stalisc svetovne zdravstvene organizacije. Tudi nasa vlada in takoimenovana stroka, pa tudi drugod po vsem svetu, vlade in stroka morajo upostevat navodila svetovne zdravstvene organizacije.
V tem primeru svet vodi WHO organizacija, ki na zalost ni neodvisna in ni brez politike. Tudi to, da nekateri pravite, da naj ljudje, ce se ne strinjajo, naj naredijo svojo stran ali druzbeno omrezje in sirijo svojo resnico, zal ne gre tako. Vse strani, ki imajo vec obiskov, so primorani upostevat uradno stalisce svetovne zdravstvene organizacije. Ce kdo kaj pove proti, tudi ce je najbolj cenjen doktor ali strokovnjak, se ga izbrise, kaznuje ali cenzurira na vseh vecjih straneh. Tvoja stran s tvojimi par obiskovalci pa jim verjetno ne predstavlja vecjih tezav.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()
Na youtubu je polno neumnosti. Tam se nič ne cenzurira.
Aquafriend ::
111111111111 je izjavil:
Na youtubu je polno neumnosti. Tam se nič ne cenzurira.
Pa se kako se cenzurira. Ogromno, se posebej ce je v angleskem jeziku. Na zalost ali pa na sreco, pa youtube cenzura ne deluje popolnoma. Tako da vseeno ostane dolocen procent necenzuriranih posnetkov.
Kje pa na youtubiča, lahko naložiš karkoli in deliš tudi s svojo staro mamo če hočeš.
Dobro veš da so maske strawman in da tole ne bo trajalo nekaj tednov. S temi ukrepi se ne bo ustavilo širjenja, zato se bo čez ~10 dni uvedlo nova zapiranja. Ko se enkrat širjenje ustavi, bo pa treba zapiranja obdržat, ker če ne se bo spet začelo širit. Vse kar se doseže z ukrepi je da se stvar prestavi za nekaj tednov. Ne vem kako da tega eni ne vidite.
Ukrepov ne bo konec, dokler jih dovolj ljudi ne neha upoštevat.
Aja, še to. Če ti država prepove opravljat posel, bi ti morala povrnit ves izpad dobička (upoštevalo bi se povprečje zadnjih 3 let za enako časovno obdobje). Če tega ne želi oziroma ne more, nima pravice karkoli zapirat.
darkolord ::
bo pa treba zapiranja obdržat, ker če ne se bo spet začelo širitBullshit. Isto ste trobili marca, pa se je vse nazaj odprlo.
Aja, zdej bo pa drgač. Majkemi?
bo pa treba zapiranja obdržat, ker če ne se bo spet začelo širitBullshit. Isto ste trobili marca, pa se je vse nazaj odprlo.
Aja, zdej bo pa drgač. Majkemi?
Napoved se je uresničila.
Machete ::
Kje po Nirembergu bi bilo primerno naslednje veliko javno obešanje za akterje kovid nategancije?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
Urbano#Desno ::
vostok_1 ::
Hej guys. Našel sem dokaze da covid-19 NI scam!
Celo na forbesovi strani, poglejte:
https://www.forbes.com/2010/02/05/world...
edit: Hmm, nekaj zgleda da ne štima, stran ni več dosegljiva.
Gremo na wayback, par dni nazaj, 11.10.2020:
https://web.archive.org/web/20201011163...
Hmm, piše more than 10 years old, torej pred 2010.
Hmm.
Zgleda da pogrešam pravi naslov. Pisalo je "How the WHO totally didn't fake A pandemic", zgleda pa da je naslov "Why The WHO Faked A Pandemic".
Interesting. Zgleda, da bom moral še iskati.
Celo na forbesovi strani, poglejte:
https://www.forbes.com/2010/02/05/world...
edit: Hmm, nekaj zgleda da ne štima, stran ni več dosegljiva.
Gremo na wayback, par dni nazaj, 11.10.2020:
https://web.archive.org/web/20201011163...
Hmm, piše more than 10 years old, torej pred 2010.
Why The WHO Faked A Pandemic
Hmm.
Zgleda da pogrešam pravi naslov. Pisalo je "How the WHO totally didn't fake A pandemic", zgleda pa da je naslov "Why The WHO Faked A Pandemic".
Interesting. Zgleda, da bom moral še iskati.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Facebook dev ::
Sej to ti je jasno, da na Forbesu lahko piše skoraj vsak drugi?
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.
you don't deserve me at my best.
Saj ti je jasno, da so pred 4 dnevi pobrisali članek star več kot 10 let?
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Imam pa eno vprašanje za vse:
Koliko velik je vaš oblak?
Imagodei in darklord mi ne zaupata velikosti njihovega. Zato pa vprašam še ostale.
Koliko velik je vaš oblak?
Imagodei in darklord mi ne zaupata velikosti njihovega. Zato pa vprašam še ostale.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
Sm dolžen opravičilo Sharpu.
Na event 201 govorijo o 18 mesečnem obdobju.
18 mesecev je bilo tudi obdobje čakanja za cepivo, ki so ga nam predstavljali.
Nisem opazil prej.
I'm sure it's just a coincidence.
Nisem opazil prej.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
HappyPills je izjavil:
Hammer and the dance. Pogooglaj suzej
To je nateg. Prava rešitev je pač spusti virus normalno naprej in je zelo hitro konec.
Mato989 ::
PersonaRuda je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
Postavlja se vprašanje: Koliko ljudi bo dodatno zbolelo zaradi nepravilne uporabe mask?Takih, ki brez maske ne bi zboleli, z masko pa bodo, izredno malo.
Če ne nosim maske in zbolim s korono jo prebolim, ker imam dokaj dober imunski sistem.
Tole je navadna bedarija, ker ti tega nič ne garantira. Podobno kot D vitamin in motoMato.
Jaz sem ze na koncu covida in kaj zdaj brez stroakov za bolnico in nobenega ventilatorja porabil... Ker sem pac dovolj natreniran da to presezem.... Pusici pa pac ne
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Not the mikroinfarkti!!
*insert Nicolas Cage screenshot*
*insert Nicolas Cage screenshot*
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
sharp126325 ::
Sm dolžen opravičilo Sharpu.
Nisem opazil prej.
Ne rabiš se opravičevat 🙂
Vem kaj si mislil v prejšni temi.Jaz sem bil sarkastičen.
HappyPills ::
HappyPills je izjavil:
To je nateg. Prava rešitev je pač spusti virus normalno naprej in je zelo hitro konec.
Evo jo maš. V MB Ukc samo še nujne storitve. Enjoy!
Mato989 ::
HappyPills je izjavil:
HappyPills je izjavil:
Problem je ker je vse bolj nujno kot korona... Tu si ne dajo rect ja.
Korono bi morali kar spremenit in je to to v roku 12 mesecev bo izvenela
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
HappyPills je izjavil:
HappyPills je izjavil:
Zahvale gredo predvsem tebi, ker tako nesramno kršiš vladne ukrepe.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zdaj sem doma ja, jutri pa ne.
Že iščem pajkice. Zgleda, da bom treniral maraton do aprila 2021.
Sicer pa čutim že prek neta, kako imaš trdega ob misli, da me policaji preverjajo zaradi covida.
I can feel it.
Sicer pa čutim že prek neta, kako imaš trdega ob misli, da me policaji preverjajo zaradi covida.
I can feel it.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Zdaj sem doma ja, jutri pa ne.
I can feel it.
Temu se reče projekcija.
- Hoc est qui sumus -
Temu se reče erekcija.
Jo, bro. Si se šel testirat?
Jo, bro. Si se šel testirat?
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Slopek ::
haha...res ne vem, kako vam vostoka ni vsaj za zabavo ok brati, če ga že nihče resno ne jemlje. Ampak lažje je utišati, itak.
Projekcija je, da imam po mnenju, koga že? mmmmmmm, ne vem zdaj. V glavnem moj idol je vostok, pravi ta oseba.... torej imam po njegovi definiciji nekje njegov kip, ali kako že...čista projekcija
Projekcija je, da imam po mnenju, koga že? mmmmmmm, ne vem zdaj. V glavnem moj idol je vostok, pravi ta oseba.... torej imam po njegovi definiciji nekje njegov kip, ali kako že...čista projekcija
Samael ::
HappyPills je izjavil:
Ah ta naš vostok. Človek ga mora met rad. Jaz ga jemljem kot vaškega posebneža pač.
Jaz upam, da bo enkrat našel založnika za izdajo Nostradam ... erm, Vostokovih prerokb, kot nekakšno zmes znanstvene fantastike, trilerja, domišlijskih prvin s pridihom apokalipse.
Sicer pa v samozaložbi. Da ima človek vse na enem kupu.
800 strani, trda vezava.
Samael != Samuel
HulkHogan ::
Jaz upam, da bo enkrat našel založnika za izdajo Nostradam ... erm, Vostokovih prerokb, kot nekakšno zmes znanstvene fantastike, trilerja, domišlijskih prvin.
Saj obstaja kar nekaj knjig ki so v preteklosti zelo dobro napovedale dogajanje za okvir našega časa, kdo, kaj in kako. Amazon, Facebook, Google... jih cenzurira, tukajšni intelektualci pa bi jih napadli da so nevarne ker širijo fejknews. Ancient aliens na History kanalu vas seveda ne moti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OstaniZdrav - slovenska aplikacija za sledenje stikom (II) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 51515 (36447) | darkolord |
⊘ | Statistika in COVID-19 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Loža | 122221 (95231) | BigWhale |
⊘ | Omejeno gibanje med regijami zaradi virusa (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Loža | 65851 (54041) | s1m0n |
⊘ | Je vzpodbujanje nenošenja maske v (zaprtih) javnih prostorih kaznjivo? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Problemi človeštva | 57983 (53088) | vostok_1 |