Forum » Loža » Facebook prepovedal oglase, ki odvračajo ljudi od cepljenja
Facebook prepovedal oglase, ki odvračajo ljudi od cepljenja
Samael ::
Ja, a sem kaj rekel? Sploh ne vem kaj ti zdaj ni prav, pa zakaj brundaš.
In jasno, da me nekaj na History kanalu ne moti. Nimam History kanala.
In jasno, da me nekaj na History kanalu ne moti. Nimam History kanala.
Samael != Samuel
vostok_1 ::
HappyPills je izjavil:
Ah ta naš vostok. Človek ga mora met rad. Jaz ga jemljem kot vaškega posebneža pač.
Jaz tebe pa kot vaškega psihota.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
HappyPills ::
Jaz upam, da bo enkrat našel založnika za izdajo Nostradam ... erm, Vostokovih prerokb, kot nekakšno zmes znanstvene fantastike, trilerja, domišlijskih prvin.
Saj obstaja kar nekaj knjig ki so v preteklosti zelo dobro napovedale dogajanje za okvir našega časa, kdo, kaj in kako. Amazon, Facebook, Google... jih cenzurira, tukajšni intelektualci pa bi jih napadli da so nevarne ker širijo fejknews. Ancient aliens na History kanalu vas seveda ne moti.
Itak. Teoretiki, jih radi pišejo. To je njihov glavni income poleg talismanov. Un k je izumu reptiljance mislim da ma okol 30 knjig svojih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OstaniZdrav - slovenska aplikacija za sledenje stikom (II) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 52090 (37022) | darkolord |
⊘ | Statistika in COVID-19 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Loža | 123700 (96710) | BigWhale |
⊘ | Omejeno gibanje med regijami zaradi virusa (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Loža | 67025 (55215) | s1m0n |
⊘ | Je vzpodbujanje nenošenja maske v (zaprtih) javnih prostorih kaznjivo? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Problemi človeštva | 59032 (54137) | vostok_1 |