Forum » Pomoč in nasveti » Amazon preklic naročila
Amazon preklic naročila
kajjedx ::
Živjo.
Včeraj zvečer sem na amazon.de naročil 3 izdelke. Danes zjutraj sem želel naročilo preklicati in spletna stran mi je to opcijo ponudila. Kliknil sem cancel order in dobil mail, da so uspeli preklicati samo prvi izdelek, druga dva pa ne (čeprav na spletni strani je pisalo da vsi trije izdelki še niso dispatched). Druga dva izdelka sta čez kaksno uro bila dispathana.
Refunda nisem dobil, niti za prvi izdelek, tako da sumim, da bom plačal ceno vseh treh izdelkov samo za zadnja dva, tega pa nebi rad.
Preiskal sem celo spletno stran kaj narediti, pa nisem dobil pametnega odgovora. Ena možnost naj bi sicer bila (ni mi pa ravno všeč), da počakam, da mi paket pripeljejo, vendar ga zavrnem (ne želim prevzeti), in nato bi mi vrnili denar za vse.
Ima kdo kakšne podobne izkušnje ali ideje, kaj narediti?
Hvala za odgovore :)
Včeraj zvečer sem na amazon.de naročil 3 izdelke. Danes zjutraj sem želel naročilo preklicati in spletna stran mi je to opcijo ponudila. Kliknil sem cancel order in dobil mail, da so uspeli preklicati samo prvi izdelek, druga dva pa ne (čeprav na spletni strani je pisalo da vsi trije izdelki še niso dispatched). Druga dva izdelka sta čez kaksno uro bila dispathana.
Refunda nisem dobil, niti za prvi izdelek, tako da sumim, da bom plačal ceno vseh treh izdelkov samo za zadnja dva, tega pa nebi rad.
Preiskal sem celo spletno stran kaj narediti, pa nisem dobil pametnega odgovora. Ena možnost naj bi sicer bila (ni mi pa ravno všeč), da počakam, da mi paket pripeljejo, vendar ga zavrnem (ne želim prevzeti), in nato bi mi vrnili denar za vse.
Ima kdo kakšne podobne izkušnje ali ideje, kaj narediti?
Hvala za odgovore :)
aerie ::
https://www.amazon.de/-/en/gp/help/cust... -> klik na Contact Us
Ponavadi od tu dalje uporabim chat in se zmenim kako in kaj.
Ponavadi od tu dalje uporabim chat in se zmenim kako in kaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mimovrste (strani: 1 2 3 4 … 88 89 90 91 )Oddelek: Kaj kupiti | 909957 (1841) | _Denny_ |
» | Mimovrste oddano naročilo/spreminjanje cene (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12582 (10307) | Mare2 |
⊘ | T2 :)Oddelek: Omrežja in internet | 3028 (2342) | Mavrik |
» | Nateg, blef, neumnost...? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4594 (3204) | JOKER |