Forum » Loža » Pentagon je objavil tri video posnetke o NLP-jih
Pentagon je objavil tri video posnetke o NLP-jih

dronyx ::
Nočem nikogar strašit, samo menda se naslednje videnje NLP pričakuje v Ljubljani. Kdaj točno, ne vem. Bo pa vesoljsko plovilo lebdelo na mestu 10 sekund, nakar zapustijo Zemljino atmosfero. Če komu uspe kakšen dober posnetek, se priporočam. Časa pa ne bo veliko. V 10 sekundah jaz ne pridem niti do telefona.

papasmrk ::
Brez skrbi, bomo namesto tebe gledali nonstop v nebo in poskusili ujeti v kamero. A mogoče veš vsaj približno iz katere smeri bo prišel UFO?
Za komentiranje se moraš prijaviti

dronyx ::

globoko grlo ::
Source?
SI mislil saucer, ane
SI mislil saucer, ane

Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

papasmrk ::
Sem gledal intervju med Jake Barber in Ross Coulthart. Tako kot mnogi se ne morem znebit občutka, da je ves ta "psyonic hype" in priklic UFO-tov s pomočjo misli en velik test in scam, da se preveri koliko ljudi je dejansko ovc, ki dejansko verjame v še tako čudne zarote.
Za komentiranje se moraš prijaviti

HitroDihanje ::
Občasno spremljam kaj se kaj dogaja na področju UFO/UAP. Veliko je crapa, je pa tudi nekaj stvari, ki so res čudne. Predvsem mi je padla v oči raziskava Dr. Beatriz Villarroel o tem, da so v dobi pred Sputnikom in ostalimi sateliti bili v zemljini orbiti svetleči objekti, ki jih danes na istem delu neba ni več. Še bolj je zanimivo to, da objekti oddajajo lastno svetlobo in torej ne reflektirajo sončevo svetlobo...

IgorCardanof ::
Mogoče sem diskriminatoren, ampak sej samo pogledaš tole ženo in si najbrž zelo presenečen, če ti ne začne govorit še o temnih energijah in vplivu kart na tvojo usodo.
Popolnoma brez kredibilnosti.
Popolnoma brez kredibilnosti.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.

Strel455 ::
IgorCardanof je izjavil:
ampak sej samo pogledaš tole ženo.
Ne gledaš "tole ženo" temveč gledaš posnetke iz 1952 in primerjaš z današnjimi. Gre za stotine oziroma tisoče različnih objektov v orbiti, ki so pred 70 leti bili, zdaj jih pa ni več.

Scaramouche3 ::
Če bi hotel preusmerit pozornost od izdelave nove tehnologije dronov, je ta fama okol aliens perfektna...

LeQuack ::
Če bi američani imeli kak dokaz o NLP, bi jih Trump zdaj že obelodanil, ker bi bila idealna distrakcija proti Epstein & co. To pomeni, da nimajo nič.
Quack !

c3p0 ::
Torej diskreditirali ste ženo/znanstvenico, nato šli na Trumpa. Nobenega argumenta, teorije pa na predstavljeno.

Zaradi tega ker je ženska in ima mejkap ste jo diskreditirali pa čeprav se na znanstvenem nivoju ukvarja s temi mejnimi zadevami. Je še veliko znanstvenikov, ki se tudi po več kot 50 let ukvarjajo s tem in vsi pravijo, da je zadeva res čudna. Na podlagi vsega kar sem do zdaj slišal od vseh teh ufologov mi je tudi približno jasno zakaj administracije držav ne odprejo javnega diskurza in povedo s čim imamo opravka.

133780 ::
Ne verjamem ničesar od tega, še posebej ne, če bi videl z lastnimi očmi. Ljudem se ekstremno odpili že za bistveno manjša (morebitna!) spoznanja ob ščepcu propagande, ko vam MSM gleda v oči (kamero) in serje :D

muffliato ::
https://www.foxnews.com/politics/hellfi...
A House hearing on unidentified aerial phenomena (UAPs) stunned lawmakers when video evidence showed a U.S. drone firing a Hellfire missile at an orb off Yemen--only for the object to remain intact and keep moving, raising urgent questions about technology beyond known military capabilities.

globoko grlo ::
To je vse psy op, samo da bomo varni se naslednja 2 tedna. O wait, kje smo to ze slisal?
Btw, obstaja hologramska tehnologija, lahko nas pa tut zmanipulirajo direkt v mozganske centre tako, da verjames da se pogovarjas direkt z bogom.
Aja, pa nase misli tut niso varne v nasi cebuli. Signal pride skoraj do glasilk in se da to "vibracijo" ze prebrat.
Itd...
Btw, obstaja hologramska tehnologija, lahko nas pa tut zmanipulirajo direkt v mozganske centre tako, da verjames da se pogovarjas direkt z bogom.
Aja, pa nase misli tut niso varne v nasi cebuli. Signal pride skoraj do glasilk in se da to "vibracijo" ze prebrat.
Itd...
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

blackbfm ::
Ne verjamem ničesar od tega, še posebej ne, če bi videl z lastnimi očmi.
shizofreniki tut marsikaj vidijo, z lastnimi očmi
ne rabiš hologramske tehnologije.. dost je šop gologlavk iz gozda

https://www.foxnews.com/politics/hellfi...
A House hearing on unidentified aerial phenomena (UAPs) stunned lawmakers when video evidence showed a U.S. drone firing a Hellfire missile at an orb off Yemen--only for the object to remain intact and keep moving, raising urgent questions about technology beyond known military capabilities.
Damn, ko metanski mehurček zadaneš s hellfire, pa ga komaj premakneš. /s
Imajo tudi high res posnetke teh objektov, ne le teh FLIR, kjer se komaj kaj vidi. Drip feeding informacij. Je pa vsaj nekaj.

David Mayer ::
HitroDihanje je izjavil:
Ne verjamem ničesar od tega, še posebej ne, če bi videl z lastnimi očmi.
Se pravi hodiš po svetu in ne verjameš v to kar vidiš. A vsaj drugim čutilom zaupaš?
Hmm, če smem, precej dobro vprašanje, ja, v dominantnih medijih res veliko piše, eni se mogoče ne zanašamo povsem na objektivnost interpretacije in podajanja situacije, eni pa, izgleda, zaupajo v celoti brez drobca dvoma. Recimo v primeru NLP, četudi bi se zdelo, da gre za pristen izvenzemeljski dogodek, bi mogoče kdo pomislil na kak bolj verjetnega, od meteorološkeg pojava, eksperimentalnega plovila, optične prevare. Če bi me ugrabili in analno sondirali, ne vem, kako bi tovrsto travmo premlel ali kako bi jo uspel potisniti v podzavest. Imaš pa prav, tudi sluhu ne zaupam v celoti, ko gledam TV ali poslušam radio. Je bilo tako mišljeno? Ali kako drugače?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: David Mayer ()

Sem pogledal tale posnetek in mi je impresivno že to, da hellfire zmožen iz strani zadet nek hitropremikajoči se leteči objekt. Iz posnetka pa mi ni jasno ali je bil objekt dejansko zadet ali pa je ta UAP objekt sposoben zmanevrirat izstrelek in ga malce 'iztirit'... ker tale hellfire izstrelek je kljub 'zadetku' še naprej nadaljeval svojo pot.

Naj bi bila "kinetična" varianta hellifire (brez eksploziva), vsekakor impresivno.
Če ga je dejansko zadel, ali ne, ni dobro vidno. Glede na iztirjeno pot hellfire po trku, bi pa rekel, da ga je.
Če ga je dejansko zadel, ali ne, ni dobro vidno. Glede na iztirjeno pot hellfire po trku, bi pa rekel, da ga je.

David Mayer je izjavil:
Imaš pa prav, tudi sluhu ne zaupam v celoti, ko gledam TV ali poslušam radio. Je bilo tako mišljeno? Ali kako drugače?
Tole je bilo mišljeno na tale stavek Ne verjamem ničesar od tega, še posebej ne, če bi videl z lastnimi očmi.
Če ne verjameš ničemur sploh pa ne lastnim očem potem je res težko živet, ker nikoli nisi prepričan v to kar vidiš ali slišiš. Po avtocesti vozim avto in možgani mi sporočajo da je čez 500 metrov zastoj in zadnji stoji in ima prižgane utripalke. Ampak ne... jaz ne verjamem svojim očem in grem naprej in se zaletim v stoječo kolono. Pa tudi to ne... verjetno se sploh nisem zaletel, ker so se mi možgani zlagali. Vidiš kam to gre...

HitroDihanje je izjavil:
David Mayer je izjavil:
Imaš pa prav, tudi sluhu ne zaupam v celoti, ko gledam TV ali poslušam radio. Je bilo tako mišljeno? Ali kako drugače?
Tole je bilo mišljeno na tale stavek Ne verjamem ničesar od tega, še posebej ne, če bi videl z lastnimi očmi.
Če ne verjameš ničemur sploh pa ne lastnim očem potem je res težko živet, ker nikoli nisi prepričan v to kar vidiš ali slišiš. Po avtocesti vozim avto in možgani mi sporočajo da je čez 500 metrov zastoj in zadnji stoji in ima prižgane utripalke. Ampak ne... jaz ne verjamem svojim očem in grem naprej in se zaletim v stoječo kolono. Pa tudi to ne... verjetno se sploh nisem zaletel, ker so se mi možgani zlagali. Vidiš kam to gre...
Pa res misliš, da ni nikogar, ki dobesedno ne verjame svojim čutom? Res misliš, da to ni bila samo nekakšna metafora?

Ne verjamem ničesar od tega, še posebej ne, če bi videl z lastnimi očmi
V tem stavku ne vidim prostora za metaforo.
Tale brez ekploziva naj bi imela neka rezila. Morda je izstrelek z rezilom samo oplazil ta objekt in nato zaradi velike hitrosti nadaljeval svojo pot...
Naj bi bila "kinetična" varianta hellifire (brez eksploziva), vsekakor impresivno.
Tale brez ekploziva naj bi imela neka rezila. Morda je izstrelek z rezilom samo oplazil ta objekt in nato zaradi velike hitrosti nadaljeval svojo pot...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HitroDihanje ()

HitroDihanje je izjavil:
Ne verjamem ničesar od tega, še posebej ne, če bi videl z lastnimi očmi
Ok, vidim, da so precej dobesedne interpretacije na tem forumu. Kaj pa trolanje? V to verjameš? In kaj sploh pomeni, da ti - Hitro (ne Težko, se opravičujem) Dihanje - v nekem stavku ne vidiš prostora za metaforo? A je to tudi metafora ali samo trolanje?

Zgodovina sprememb…

@David Mayer
lahko da oseba dejansko ne verjame v svet okoli sebe, lahko da je shizofrenik, lahko da gre za trolanje, lahko da se je oseba nerodno izrazila, lahko pa da res živimo v neki simulaciji/matrici in se programer smeje o čem tukaj razpravljamo... Možnosti je veliko...izberi eno
lahko da oseba dejansko ne verjame v svet okoli sebe, lahko da je shizofrenik, lahko da gre za trolanje, lahko da se je oseba nerodno izrazila, lahko pa da res živimo v neki simulaciji/matrici in se programer smeje o čem tukaj razpravljamo... Možnosti je veliko...izberi eno

HitroDihanje je izjavil:
@David Mayer
lahko da oseba dejansko ne verjame v svet okoli sebe, lahko da je shizofrenik, lahko da gre za trolanje, lahko da se je oseba nerodno izrazila, lahko pa da res živimo v neki simulaciji/matrici in se programer smeje o čem tukaj razpravljamo... Možnosti je veliko...izberi eno![]()
Ja, nekdo ne verjame v nič, niti svojemu vidu, sluhu, tipu, okusu, vohu in pač umre, vsi ostali pa ne... Dajva zaključiti s tem, kaj meniš? Jaz ti dam plusek v neko fiktivno beležnico za dobesednost in predvidevanje vseh možnih interpretacij neke izjave.
Še kakšno vprašanje, nekakšno Dihanje, ki bi tako rad verjel medijem in v NLPje, ki nima prostora v svoji interpretaciji za metafore, niti trolanje. Meni je tole neproduktivno, ti pa, kakor hočeš, ravno se mi je 5 urni slot sprostil

Zgodovina sprememb…

Če greš dovolj podrobno v kvantno teorijo, se ti lahko zgodi, da ne moreš niti verjet več da obstajaš.

wajdouc ::
HitroDihanje je izjavil:
Naj mi nekdo razloži, zakaj tisti deli okruškov letijo naprej z UAP.
Najprej se moramo prepričat ali gre res za 'okruške'...
Mogoče pa UAP miruje? Glej spodnji video od 08:00 naprej

Mogoče pa UAP miruje? Glej spodnji video od 08:00
Ja takih debunk videov se tudi najde in seveda je možno da gre za navaden balon. Bi se pa potem vprašal kako to da ameriška vojska z najmodernejšo tehnologijo ne zna oceniti niti hitrosti objekta niti ali je to navaden balon. Pa pričevanja pilotov da so teli objekti zmožni pri veliki hitrosti narediti zavoj 90° brez loka. Tudi preidejo iz zraka v vodo brez zaznanega upora. Možno je tudi da je vseskupaj en hoax, da se ohranja neka fake skrivnost in da s tem preko medijev zabavajo naivno rajo.

muffliato ::
Trenutni point whistleblower-jev in kongresa je disclosure. Zdej a bo to dost za rajo? Seveda ne! Tako kot niso, vse slike, videi, raporti, ali pa pristanek pred sosedovo bajto.
Disclosure je v prvi vrsti to, da če obstaja UAP tehnologija, naj le to dajo raji. Lahko pa enostavno zapreš oči in si rečeš: Ignorance is bliss.
Disclosure je v prvi vrsti to, da če obstaja UAP tehnologija, naj le to dajo raji. Lahko pa enostavno zapreš oči in si rečeš: Ignorance is bliss.

Sem že precej napisal, kako ozko nekateri gledamo na te reči - recimo, da je tole točno s temi NLP? Bi naj bili samo neznanega porekla ali dejansko nezemeljskega? In če so nezemeljskega, ali so remote controlled (ne glede na tehnologijo) ali imajo fizično posadko? In kako bi to karkoli spremenilo in kako, na boljše, na slabše? Bi to naj šlo za fascinacijo glede dejanske izjeme Fermijevega paradoksa (ali kako se reče) ali samo za malo razburljivosti ali še kaj?
Zgodovina sprememb…

Zadnje čase se precej uporablja izraz "intradimensional beings" ali pa "non-human intelligence"
Znanstveniki, ki se ukvarjajo a tem fenomenom niti ne trdijo več, da gre za nekaj izven našega osončja ampak so čedalje bolj prepričani, da je to že od nekdaj tukaj in da za njih ne veljajo zakoni fizike kot za nas, oziroma morda fizike niti ne zastopimo najbolje...
Znanstveniki, ki se ukvarjajo a tem fenomenom niti ne trdijo več, da gre za nekaj izven našega osončja ampak so čedalje bolj prepričani, da je to že od nekdaj tukaj in da za njih ne veljajo zakoni fizike kot za nas, oziroma morda fizike niti ne zastopimo najbolje...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nezemljani in območje 51 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 27231 (23101) | jest10 |
⊘ | Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 29536 (23285) | Ziga Dolhar |
⊘ | Bela hiša zanikala kontakte z nezemljani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19107 (16517) | Ziga Dolhar |
⊘ | Moon, hoax or real? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 22013 (19035) | Loocas |
» | Denarja za iskanje Nezemljanov ni, SETI ustavljen (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 44813 (38255) | jest10 |