Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z zmrzovanjem v 3D Igrah(nekaterih)
Problemi z zmrzovanjem v 3D Igrah(nekaterih)
Sale_One0 ::
LP
Mam probleme s Pc-jem.pri določenih 3D igrah mi zamrzne in na ekranu se prikažejo vertikalne črte različnih barv.Menjal sem ze matično pl.(prej sem mel Chaintech Apogee Series 7VJL)-takrat sploh ni delala nobena 3D igra(sumim da moj Radeon ni bil kompaktibilen z njo).drugace pa je blo vse v redu z sistemom in ne3D-e pospešenimi igrami. Potem sem menjal ploščo(Asus A7V8X-X) in se je malo popravilo tako da zdaj delajo probleme samo se nekatere igre.Prosim za pomoč!!!
Sistem: OS:windows 98 second edition
AthlonXP 2000+
Radeon8500LE(Herculesov-ni patchan)
256 333MHz DDR ram
WD 80GB JB 8Mb
Live 5.1 Digital
Monitor LG 19" F900P
..........
Mam probleme s Pc-jem.pri določenih 3D igrah mi zamrzne in na ekranu se prikažejo vertikalne črte različnih barv.Menjal sem ze matično pl.(prej sem mel Chaintech Apogee Series 7VJL)-takrat sploh ni delala nobena 3D igra(sumim da moj Radeon ni bil kompaktibilen z njo).drugace pa je blo vse v redu z sistemom in ne3D-e pospešenimi igrami. Potem sem menjal ploščo(Asus A7V8X-X) in se je malo popravilo tako da zdaj delajo probleme samo se nekatere igre.Prosim za pomoč!!!
Sistem: OS:windows 98 second edition
AthlonXP 2000+
Radeon8500LE(Herculesov-ni patchan)
256 333MHz DDR ram
WD 80GB JB 8Mb
Live 5.1 Digital
Monitor LG 19" F900P
..........
Lith ::
eeeee, ni problem v nekompa(k)tibilnosti kartice z osnovno ploščo, ampak z igrami. Mam tud jaz enako kartico, pa mi Chaser, IGI2 in ne vem še nekaj, kr zablokirajo, kolega ima pa 9600 (navadno), pa nima problema. Ploščo imam jaz Abit-ko BX440 čišset, on pa tud, samo BX133.
Patch sicer ne vem če bi pomagal (mogoče da 9100), ampak nisem pa zasledil da za 9100 kdo jamra za take težave.
Patch sicer ne vem če bi pomagal (mogoče da 9100), ampak nisem pa zasledil da za 9100 kdo jamra za take težave.
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Lith ::
ne, žal imam XPje in kolega tud, pa ni nič izginilo, enostavno zablokira na tak način
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Grafa ni sfukana v to sem siguren!!!Bila je probana na drugem Pc-ju in je z njo vse OK Je pa še ena finta imel sem ot tudi GeForce 4 4200 in takrat je delalo vse OK.Samo kupit GeForca pa ne mislim ker jih sovražim!!!(Slabe izkušnje z dvojko)
Lol! Lol! Lol! kako naj probam z riva tunerjem če mam pa radeona. Drugič malo bolj počasi beri post lol :d
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Predator ()
jest10 ::
Lol lol lol ....
Če slučajno ne veš novejše verzije riva tunerja delujejo tudi z radeoni od 8500 modela dalje.
Če slučajno ne veš novejše verzije riva tunerja delujejo tudi z radeoni od 8500 modela dalje.
mrTwelveTrees ::
inštaliraj windowse na drug disk, inštaliraj VIA gonilnike, direct x 9, in pa radeon gonilnike pa ti bo delal bp - garantiram.
ERGY ::
Eh sej ne pomaga skor nc ce je 8500, v vecini primerov je riva tuner zanimiv ce mas 9500 model al pa bolse.
LP Spet jaz
Upam da nisem preveč zahteven, toda odkril sem še nekaj.Po dolge času sem si naložil spet 3DMark2000 in 2001 in odkril kje mi zablokira.Naredi vse teste razen Fillrating z Multitextures in to pri obek Markih tako da je to problem.Toda na žalost še vedno ne vem kaj ta problem povzroča.
Upam da nisem preveč zahteven, toda odkril sem še nekaj.Po dolge času sem si naložil spet 3DMark2000 in 2001 in odkril kje mi zablokira.Naredi vse teste razen Fillrating z Multitextures in to pri obek Markih tako da je to problem.Toda na žalost še vedno ne vem kaj ta problem povzroča.
Vesoljc ::
IIRC, ti mark dela en error log?
mal prebrskaj, ziher mora pisat kaj ga vrže
mal prebrskaj, ziher mora pisat kaj ga vrže
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
frudi ::
problem je najverjetneje prešvoh napajalnik, vsaj pri meni in še par osebkih z istimi problemi je bilo tako.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
LP
Ne vam če je kriv napajalnik.Imam Enhancovega 300W.Bom pa probal s kakšnim drugim(po možnosti 400W)
Hvala za nasvet!!
Aja še nekaj, enkrat ko se mi je to zgodilo(ko so se pojavile te vertikalne črte) se je monitor obnašal kot da hoče spremenit resolucijo, potem pa je preko svojega menija napisal sporočilo "Lost Synchronization" in refresh rate je bil na nuli!?!
Ne vam če je kriv napajalnik.Imam Enhancovega 300W.Bom pa probal s kakšnim drugim(po možnosti 400W)
Hvala za nasvet!!
Aja še nekaj, enkrat ko se mi je to zgodilo(ko so se pojavile te vertikalne črte) se je monitor obnašal kot da hoče spremenit resolucijo, potem pa je preko svojega menija napisal sporočilo "Lost Synchronization" in refresh rate je bil na nuli!?!
Si vis pacem, para bellum.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radeon 9800se softmod (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4718 (3489) | Tilen |
» | r9500 --> r9700 Utvara ali realnost? (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Navijanje | 42791 (25189) | sharp |
» | GF ti 4200Oddelek: Kaj kupiti | 1403 (1016) | Easx |
» | ASUS 9600XT navijanjeOddelek: Navijanje | 1690 (1050) | mamamia |
» | radeon 9000pro benchmarkingOddelek: Navijanje | 1777 (1351) | _Dejan_ |