Forum » Programiranje » lokalna baza v podjetju ..kako??
lokalna baza v podjetju ..kako??
appz ::
pozdravljeni,
delam v podjetju v katerem imajo hudo pomanjkljiv program (s katerim upravljajo)
zaradi pomanjkljivosti programa ...je potrebna uporaba excela...oz. nasem primeru dokumentov iz openoffice ..ker uporabljamo mesanico linux ter windows
ker pa je vsega skupaj prevec isti podatki se morajo vnasati veckrat na vec razlicnih koncev bi jaz rad to malo poenostavil z eno posten bazo!
tule me pa zanima nekaj?- moja ideja je baza podatkov ter z pomocjo asp-ja ter apache-ija ter netskejpa postimat to zadevo...me pa zanima ce bi se dalo to zadevo kako drugace resit??? ali je mogoce se kako drugace speljati to zadevo na podlagi neke baze???
hvala za vse ideje oz. pomoc
lp vsem
delam v podjetju v katerem imajo hudo pomanjkljiv program (s katerim upravljajo)
zaradi pomanjkljivosti programa ...je potrebna uporaba excela...oz. nasem primeru dokumentov iz openoffice ..ker uporabljamo mesanico linux ter windows
ker pa je vsega skupaj prevec isti podatki se morajo vnasati veckrat na vec razlicnih koncev bi jaz rad to malo poenostavil z eno posten bazo!
tule me pa zanima nekaj?- moja ideja je baza podatkov ter z pomocjo asp-ja ter apache-ija ter netskejpa postimat to zadevo...me pa zanima ce bi se dalo to zadevo kako drugace resit??? ali je mogoce se kako drugace speljati to zadevo na podlagi neke baze???
hvala za vse ideje oz. pomoc
lp vsem
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252889 (27554) | miko22 |
» | [EXCEL] Ogromne količine podatkovOddelek: Programiranje | 3403 (2565) | videc |
» | Slackware LinuX --> Kater Apache+mySQL+php??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1659 (1532) | Henixman |
» | phpBB forumOddelek: Izdelava spletišč | 1146 (1037) | teac |
» | kako usposobim mysqlOddelek: Izdelava spletišč | 2368 (2216) | rc-car |