Forum » Omrežja in internet » google maps - način, kako eliminirati neugodno mnenje
google maps - način, kako eliminirati neugodno mnenje
Furbo ::
Nekemu ponudniku storitev sem po slabi izkušnji podal 1* in spoštljiv negativen komentar. Po 3 mesecih me kliče, da naj v roku 7 dni zadevo izbrišem, sicer se obrne na svojega odvetnika in me toži. Vem, da ponavadi samo probajo, vednar gre tu za vplivno osebo z dobrimi povezavami in predvsem velikim egom, za t.i. "nedotakljivega", tako da bo do sodišča zagotovo prišlo in imam občutek, da me lahko "zmaže" kakršna so sodišča pod to vlado. Bi se uklonili in požrli zadevo ali ignorirali njegovo grožnjo in se soočali s posledicami in postopkom?
Jaz bi mu rekel naj pošlje svoje grožnje pismeno in bi potem dopis slikal in objavil na google maps.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 64GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX 5080 AORUS, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX 5080 AORUS, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
dunda ::
Še boljša možnost je, da tukaj objaviš, za koga gre, da oddamo svoje mnenje :-)
https://www.kacnje.eu
klekej ::
Sem takoj pomislil na to, da ga pozovem pisno, ampak mi ni odpisoval že prej in ni tako neumen, da bi to storil sedaj. Ve tako, ker sem mnenje oddal s svojim Google accountom z imenom in priimkom. Me res zanima kaj bi sodišče poreklo na to. Kdo ve, če je pri nas že dejansko dobil tožbo zaradi Google reviewa?
delavec44 ::
Ampak vsak lahko naredi gmail s tvojim imenom. Verjetno tudi nisi edini na svetu.
Če je vse res kar si pisal, naj toži.
Če je vse res kar si pisal, naj toži.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
deskstar ::
Zato pa sam zagovarjam sudo anonimity. Za vsako storitev uporabim drugo partizansko ime.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Vzmetnica swissbed (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 49357 (12819) | Okapi |
| » | Google Street View brez novih posnetkov v Nemčiji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 20095 (4721) | Lonsarg |
| » | Prvi rezultati Googlove dražbe iskalnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Industrijska lastnina | 22531 (19717) | MrStein |
| » | Kako Google gradi svoje zemljevide (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 44056 (37263) | BaToCarx |