Forum » Loža » Vzmetnica swissbed
Vzmetnica swissbed
d4vid ::
Fantje, ne preveč blatit swissbed, šefe ima vaš IP, da ne boste imeli jutri kakega agenta na vratih
In iskreno, jaz pri njih vzmetnice ne bi vzel niti zastonj. Na FB vsak "influencer" oglašuje to njihovo sranje in me že to odvrača od samega nakupa, ko dodaš še brisanje mnenj, 70€ za vrečo v primeru vračila, par videov in ostalo, pa te sploh mine.
In pa tale javor ima isti agresivni marketing kot swissbed na FBju.
Sej k sreči lepo zalivate tale javor, ki prav lepo drži temo gor pri vrhu, da vidijo drugi te nebuloze.
LP od 11. nicka iz istega IPja.
In iskreno, jaz pri njih vzmetnice ne bi vzel niti zastonj. Na FB vsak "influencer" oglašuje to njihovo sranje in me že to odvrača od samega nakupa, ko dodaš še brisanje mnenj, 70€ za vrečo v primeru vračila, par videov in ostalo, pa te sploh mine.
In pa tale javor ima isti agresivni marketing kot swissbed na FBju.
Sej k sreči lepo zalivate tale javor, ki prav lepo drži temo gor pri vrhu, da vidijo drugi te nebuloze.
LP od 11. nicka iz istega IPja.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
javor33 ::
Lahko konkretno poveš kaj točno ni točnega v tistih dveh filmčkih?
Pustimo namen, motiv, pustimo celo samo kvaliteto teh jogijev, ampak kaj ni točnega v filmčkih?
Za ocene že praviš, da so bile res kupljene. Kaj še ni točno? Ne obstaja originalna švicarska firma z istim imenom? Ni prokurist človek iz zgodbe z vinjetami?
Nič ni točnega v tistem videju, ampak je vse vzeto iz konteksta, za namen nekega blatenja... od tega da se označuje posel kot scam, do tega da se vseh nekaj 100 pozitivnih mnenj označuje kot fake / kupljenih, do tega da vzmetnice označuje nekvalitetne, čeprav sami uporabniki hvalijo kvaliteto, pripombe imajo le nad dobavnimi roki, do tega da se ta posel povezuje z nekimi stvarmi iz preteklosti, čeprav že sam avtor pravi da nevem, ni prepričan, če je to povezano, ipd. Tudi tvoja trditev, da pravim da so ocene kupljene je laž, v obliki obračanja besed in prirejanja relanosti z nečim vzetim iz konteksta, ker jaz pravim da imajo na Google prave ocene in prave uporabnie, in da je Google težko manipulirat, ker sam čisti mnenja, ki niso od strank. In s tem komentarjem tudi zaključujem moje komentiranje, ker je škoda časa se pogovarjat z ljudmi, katerih namen je samo trolat in širit negativo.
Zakaj nisi vsaj konsistenten pri komentiranju, če ti ze tale PR dizaster ne gre od rok
Fak, ne vem če sm kdaj bi toooolk zadovoljen z enim izdelkom da bi se logiral na tehnični forum in "tudi če sm bolan" tipkal tam brez ustavljanja. Iskreno upam da si res lastnik, ker če nisi, potem pa imaš resnejši problem.
Ali pa, je to še en primer ko so vsi ovce in samo ti vidiš resnico in nam samo želiš pomagat?
Ja on je res tako zadovoljen *hint*hint* uporabnik. Čisto slučajno 95% vsej njegovih objav je v tej temi, prav tako čisto slučajno se je pred tem predstavil kot nekdo, ki ima že 10+ let izkušenj v digitalnem marketing.
Čisto slučajno se bo njegovo pisanje po 16:00 umirilo :)
...and you're correct
Tako kot nikjer do sedaj, niti tu ni correct, pa da se ne boš preveč matral na to temo, si kar poglej ure mojih komentarjev v prejšnjih dneh....
Vse ma naštudiran, še celo ni se zajebal in je rekel da so vzmetnice narejene v evropi.
Vsi vemo da je to sinonim za ne-EU države in definitivno ne-Švico.
eni ne rabimo pazit, da bi se zajebali, ker ko ne lažeš, se nimaš kaj zajebat, ... drugače pa niti švica ni v EU, nisem pa pričakoval da bo nekdo s tvojim intelektom na to pomislil, tako da ti je kar oproščeno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: javor33 ()
hojnikb ::
In s tem komentarjem tudi zaključujem moje komentiranje, ker je škoda časa se pogovarjat z ljudmi, katerih namen je samo trolat in širit negativo.
#brezpodpisa
Utk ::
Če bi nekdo kupil generičnega kitajca in ga prodajal pod imenom 0pel, to ne bi bil scam?
Očitno imamo različna merila za to kaj je pošteno in kaj ni.
Ampak, saj to je jasno že od tistega natega z vinjetami dalje...
Očitno imamo različna merila za to kaj je pošteno in kaj ni.
Ampak, saj to je jasno že od tistega natega z vinjetami dalje...
d4vid ::
drugače pa niti švica ni v EU, nisem pa pričakoval da bo nekdo s tvojim intelektom na to pomislil, tako da ti je kar oproščeno.
Tudi to je evropa :) sicer pa če drži da jih delajo v bosni .....
Javor, iz posta v post izkazuješ svoj intelekt.
Kaj zdaj, so vzmetnice iz EU ali iz Evrope?
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
hojnikb ::
verjetno jih iz kitajske uvozijo v bosno, prepakirajo, zmutijo carino in prpeljejo v slovenijo :P
#brezpodpisa
PINki ::
Zna bit, ker na Redditu je nekdo komentiral, da je pred salonom stal šleper z bih tablicami.
8====D~~ ::
Poslal mail na švicarsko firmo glede trademark infringementa, obvestim, ko/če dobim odgovor. Sem za sedmimi proxiji, upam da je to dovolj, da me swiss+hackerji ne izsledijo.
c3p0 ::
Če je res, da so vzmetnice narejene v BIH, bi bilo pošteno to tudi navesti na spletni strani. Tam namreč piše, razvoj, tehnologija in oblikovanje v Švici, Izdelava in surovine: Nemčija, Portugalska, Italija. V glavnem, jaz bi se izognil, sumljivo izgleda vse skupaj.
Če je to res je to kot da bi tehnologijo izdelave embalaže za mleko razvili v Švici in že bi lahko trdili: razvoj tehnologija in oblikovanje v Švici. Ne bi bilo težko na primeru postelje kaj podobnega nardit za to da se lepše sliši.
Lahko bi imeli tud surovine iz Nemčije ( tud če sam en žebelj ) in Portugalske, izdelavo pa kjerkoli v Evropi sam da bi zadnji korak izdelava bodisi na ladji ( mednarodne vode ) pa pripeljan v italjansko luko, bodisi v Italiji direktno. In že bi lahko trdili: Izdelava in surovine: Nemčija, Portugalska in Italija. Kako se lepo sliši kajne?
Ime je pa direkt kot da bi bilo 90% vsega narejenega v Švici, kot da lahko pričakuješ švicarsko kvaliteto švicarskih delavcev in švicarskih strojev. V resnici je pa od tega izdelka samo 5% lahko švicarskega ( kakšna malenkost pri tehnologiji vzmetnice ) in opala že je to SwissBed, čist švicarski po imenu.
Nevem no sej ni problem če je narejen iz Bosne, problem pa je če se zanalaš tako ime izbere da je večina kupcev zavedenih in ne ve da to ni švicarska zadeva.
Let me guess... 0% ni švicarskega. Je pa tu večji problem, namreč že obstaja firma Swissbed in delajo *gasp* madrace. Kraja blagovne znamke / zavajanje, je pa malo trši prekršek.
https://swissbed.ch/Matratzen/ Še plusek imajo v logotipu, Fadile pa "+" med besedama.
m0LN4r ::
Ej ampak res na vsake tolko se spet pojavi neka vzmetnica, ki je oh in sploh, polno reklame, pa je ista kitajska spuzva kot vse ostale, ce jo razrezes, marze so pa od 300-500%
Hujsi scammerji kot tisti za sesalce.
Hujsi scammerji kot tisti za sesalce.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljša vzmetnica - Jogi je? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 119550 (622) | c3p0 |
» | VzmetnicaOddelek: Loža | 1915 (660) | Steinkauz |
» | Nakup (kvalitetne) vzmetnice do cca. 600€? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15195 (13249) | vzmeteno |
» | Nakup vzmetnice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 36251 (12822) | TheHijacker |
» | Katero vzmetnico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 44740 (22338) | matobeli |