Forum » Loža » Vzmetnica swissbed
Vzmetnica swissbed
Kresh0 ::
Imam,dobre pol leta,zaenkrat mi je ok,bomo pa videli v roku par let. Glede na ceno ne vem, ce bi pricakoval ravno standardnih 10 let zivljenjske dobe, ampak pustimo se presenetit
CyberDuck ::
Hvala. Res sem v dilemi :) Moti me, da kupnino vrnejo kot dobropis, če ti ni ok. Kar sicer nekako razumem ampak kaj naj z dobropisom, če mi že njihov edini jogi, ki je za mene primeren ni ok (hipotetično) :/
novak-t ::
Samo en predlog. Ko smo opremljali hišo mi je mizar, ki je delal posteljo, predlagal tapetništvo v bližini, da naj tam vprašam pa probam vzmetnice preden kupujem nekaj firmiranega. Mal skeptičen sem šel poskusit (imajo manjši salon z različnimi tipi vzmetnice) in se na koncu zmenil za custom vzmetnico. Stala me je manj kot najcenejša od dormeota, zdržala pa je zaenkrat 4 leta brez kakšnih opaznih napak, pa je visoka pa jaz sem tudi težek okoli 120kg, pa ni nekega hudega posedanja.
Tapetništvo, Galin Edvard s.p., Markovo 2H, 1241 Kamnik
Tle sem jaz kupil, mogoče imate tudi v svoji bližini kakšno tapetništvo, ki dela vzmetnice.
Tapetništvo, Galin Edvard s.p., Markovo 2H, 1241 Kamnik
Tle sem jaz kupil, mogoče imate tudi v svoji bližini kakšno tapetništvo, ki dela vzmetnice.
j9419172 ::
Samo stran. Zelo slaba kvaliteta! ogromno lažnih komentarjev. Slabe brišejo.
Še drugo ustrahujejo ljudi!! Preberi si!
https://www.reddit.com/r/Slovenia/comme...
Še drugo ustrahujejo ljudi!! Preberi si!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: j9419172 ()
c3p0 ::
Swiss-bed, made in China verjetno?
Sicer pa, če nekaj kupiš, imaš pravico po pravici povedat svoje mnenje o tem produktu. Grejo spet na to, da se večini ne da zafrkavat s tem in se raje uklonijo.
Sicer pa, če nekaj kupiš, imaš pravico po pravici povedat svoje mnenje o tem produktu. Grejo spet na to, da se večini ne da zafrkavat s tem in se raje uklonijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
javor33 ::
swissbed sami izdelujejo svoje vzmetnice v Evropi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: javor33 ()
[st.citat p8362872]Samo stran. Zelo slaba kvaliteta! ogromno lažnih komentarjev. Slabe brišejo.
j9419172
Mi smo pred poletjem kupili swissbed vzmetnico, smo jo prejeli dejansko naslednji dan, in smo več kot zadovoljni. Tudi ko smo pregledovali mnenja so imeli veliko mnenj s petimi zvezdicami s strani lokalnih vodnikov, uporabnikov ki so slikali vzmetnico doma v svojem stanovanju; ki so podali mnenja večjim podjetjem. A to vas kdo plčuje da pluvate po swissbed, ker iz napisanega se vidi da njihovih vzmetnic niste kupili
j9419172
Mi smo pred poletjem kupili swissbed vzmetnico, smo jo prejeli dejansko naslednji dan, in smo več kot zadovoljni. Tudi ko smo pregledovali mnenja so imeli veliko mnenj s petimi zvezdicami s strani lokalnih vodnikov, uporabnikov ki so slikali vzmetnico doma v svojem stanovanju; ki so podali mnenja večjim podjetjem. A to vas kdo plčuje da pluvate po swissbed, ker iz napisanega se vidi da njihovih vzmetnic niste kupili
__Devil__ ::
Preberite temo na slo reddit o swissbed, če še ni odstranjena, pred kratkim je nekdo objavil.
Preberite temo na slo reddit o swissbed, če še ni odstranjena, pred kratkim je nekdo objavil.
ja en kup bullshita... sej je linkal tudi tukaj...
velikBrokoli je izjavil:
A tebe pa nekdo plačuje, da oglašuješ po forumih in komentiraš slabe ocene?
dobre stvari se same hvalijo... razumem pa a ti nimaš te izkušnje in ne moreš vedet nič o tem
Zgodovina sprememb…
Kako same, če jih pa ti hvališ, šefe?
haters will always gona hate
če bi želel, bi že v prvo razumel....
Zgodovina sprememb…
8====D~~ ::
Tudi to je evropa sicer pa če drži da jih delajo v bosni, gre verjetno za racionalizacijo proizvodnih stroškov... In dokler jaz zato, za ceno pene iz jyska ali ikeje lahko spim na 30 cm visoki dobri žepkast vzmetnici, mi je v bistvu vseeno kje jo delajo. Nam niso izpadli neki šalabajzerji, ampak nekdo ki je vložil nekaj v R&D sestave vzmetnic, in vsaj zaenkrat sva oba s partnerco zadovoljna. Sej imajo salone, greš k njim, probaš in vidiš...
Anney ::
Jogiji so največji nateg, vse je neka pena in poletno, zimski režim, mogoće majo tri fedre. Stanjo pa ko bi zlato prodajali. Strošek proizvodnje pa mal čez palec. Drugače pa tudi mi veliko izvažamo v švico jogije.
No če koga zanima: https://www.ko-si.si/Ponudba, ni reklama, poznam pa zadevo.
No če koga zanima: https://www.ko-si.si/Ponudba, ni reklama, poznam pa zadevo.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
zdej so jogiji kar naenkrat nateg :) haha ... iskreno pojma nemam kako se izdelujejo.... vem pa da na njih preživim 1/4 svojega življenja, in da se nam je yisk spominska pena po cca petih letih sesedala (imam pa dobrih 75 kg), in sem se zadnje leto večkrat zbujal z bolečinami v ramenskem obroču... Več od njih mi je svetovalo, naj si vzamem zepkaste vzmetnice, ne le oni, in dejansko res nimam več teh težav. 20 let naza, sem spal na starih jogijih, pokrit s čimer koli in sem tudi sam za kake stvari razmišljal da so larifari. V zadnjih letih sem na lastni koži videl, da če ni jogi in poušter kot mora biti, ter oddeja iz prave volne merino (mi mora bit optimalne debeline), moj spanec konkretno trpi. Vsekakor pa tako čežišče, kot poušter sploh pa odeja iz volne merino vsaj meni nardi ogromno razliko. A podjetje Odeja tudi zalagate z materiali? Njihove volna merino odeje ravno tako ne morem prehvalit.
matobeli ::
To je od quality materjala, naredi "swiss" ko potegneš z roko. Tko kot švedske trenerke.
predi ::
No če koga zanima: https://www.ko-si.si/Ponudba, ni reklama, poznam pa zadevo.Nobene cene na spletni strani, v Slovenj Gradcu in
Delovni čas salona pohištva Skrivnosti udobja:...
ponedeljek - četrtek
07:00 – 15:00
petek
07:00 – 14:00
sobota
zaprto oz. po predhodnem dogovoru
No, vsaj nategujejo ne s fake review-i in FOMO slogani. Ta eko bio program ne more bit poceni.
fikus_ ::
Uporabniški račun javor33 odprt maj 2024 (na zalogo)
https://slo-tech.com/profili/138574
začel z objavami 24.11.2024
Res kredibilen račun uporabnika, kateri verjetno ima še več računov na zalogi.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Uporabniški račun javor33 odprt maj 2024 (na zalogo)
cela zarota, samo za hvali swiss bed nimaš kaj... 5 uporabnikov iz istega IP ki pljuva pod eno in isto objavo je veliko bolj kredibiolno... :))
HATERS WILL ALWAYS GONA HATE
Zgodovina sprememb…
c3p0 ::
Speči agenti, nikoli ne veš kdaj se bodo aktivirali.
Šefe: napiši še "samo za dobrim konjima diže se prašina!"
Šefe: napiši še "samo za dobrim konjima diže se prašina!"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
Grega3 ::
Že samo ko pogledaš njihove google ocene vidiš da so ocene kupljene in vidiš da gre za navaden nateg. Napisane ocene in zraven slike vzmetnic kar iz njihovega salona. Bog ne daj, da bi kdo poslikal svojo vzmetnico na svoji postelji doma.
Glugy ::
A je to tista fora manufactured in China, assembled in Switzerland? In je zato kao švicarski izdelek? Če je sploh?
Drgač pa sem mal pogledal pa je v kamniškemu koncu tapetništev malo morje. Neverjetno kako da jih je tok. Zanimivo da jih kamniški konc tok prenese. Lepo da toliko malih podjetij ( ki največ zaposlujejo glede na trg ki ga pokrivajo ) lahko preživi.
Drgač pa sem mal pogledal pa je v kamniškemu koncu tapetništev malo morje. Neverjetno kako da jih je tok. Zanimivo da jih kamniški konc tok prenese. Lepo da toliko malih podjetij ( ki največ zaposlujejo glede na trg ki ga pokrivajo ) lahko preživi.
Že samo ko pogledaš njihove google ocene vidiš da so ocene kupljene in vidiš da gre za navaden nateg. Napisane ocene in zraven slike vzmetnic kar iz njihovega salona. Bog ne daj, da bi kdo poslikal svojo vzmetnico na svoji postelji doma.
sej veš, laž tudi če jo 100x ponovoš, je še vedno laž, in bolj kot jo ponavljaš, prej se vidi da je laž...tako da tudi če še s 100 različnimi uporabniki napišeš isto, gre lahko vsak na njihov Google profil, in vidi da imajo večino 5* s strani uporabnikov, ki so slikali svoje vzmetnice v svojem domu, ali salonu (kar pomeni da so fizično bili v salonu - fake mnenja nimajo nobenih slik, in za unih par centov vsekakor ne bodo hodili v salon), s strani lokalnih vodnikov, uporabnikov ki so podali veliko prispevkov na Google maps slovenskim entitetam, uporabnikov s svojo sliko na profilu, Tudi v njihoul salon preizkusit njihover vzmetnicer gle lahko vsak. In vsak lahko vrne kar je naročil preko spleta v 14ih dneh od nakupa...
še en ki bi kar nekaj insinuiral samo da bi prikazal stvarnost v napačni luči...
Imajo 180 dnevno preizkusno obdobje, in možnost podaljšat garancijo na 15 let. Bi pa prav rad slišal kdo so tej preostali, ki imajo 1 letno preizkusno dobo, ker ko sem jaz kupoval vzmetnice, pol leta nazaj, mi ni nihče ponudil (daljše) preizkusne dobe, tako da bom res vesel če jih našteješ in prilepiš vir, kje to piše.
Imajo 180 dnevno preizkusno obdobje, in možnost podaljšat garancijo na 15 let. Bi pa prav rad slišal kdo so tej preostali, ki imajo 1 letno preizkusno dobo, ker ko sem jaz kupoval vzmetnice, pol leta nazaj, mi ni nihče ponudil (daljše) preizkusne dobe, tako da bom res vesel če jih našteješ in prilepiš vir, kje to piše.
Zgodovina sprememb…
velikBrokoli ::
Neverjetno res kaj če bi dejanski swissbed firmi sporočili, da jim kradejo ime in oglašujejo šit bosanske jogije?
iso2000 ::
Nazadnje sem kupil vzmetnico od Slovenske postelje in mi kljub visoki ceni ni žal, ker dobro spim že slabo desetletje. Tale Swiss bed pa ne vem... Če gre verjeti tistemu youtube videu ni vse čisto. Zame je prvi sumljiv znak, da na spletni strani nimajo jasno napisanega podjetja, ki je za to blagovno znamko? Ali je kje na mičkeno in ne najdem? Če je res, da so vzmetnice narejene v BIH, bi bilo pošteno to tudi navesti na spletni strani. Tam namreč piše, razvoj, tehnologija in oblikovanje v Švici, Izdelava in surovine: Nemčija, Portugalska, Italija. V glavnem, jaz bi se izognil, sumljivo izgleda vse skupaj. Če vzamemo v obzir še youtube prispevka, pa sploh ne bi kupil. Verjetno so te vzmetnice res čisto ok, samo pač narejene v BIH. Zakaj se tega jasno ne navede in se zavaja kupce (če je to res), je pa že druga zgodba. Ne vem za druge, meni je važno, da dobim dober izdelek za svoj denar, pa če je narejen v Zurichu ali pa v Mostarju. Če mutijo s poreklom, lahko tudi mutijo z materijali iz katerih so vzmetnice narejene. Kdo pa loči bombaž, pa bambus, pa kokosova vlakna, pa kavčuk in kaj vem kaj vse se uporablja, od raznih poliestrov in takih in drugačnih mešanic, če je to narejeno kot neka tkanina?
velikBrokoli ::
Nazadnje sem kupil vzmetnico od Slovenske postelje in mi kljub visoki ceni ni žal, ker dobro spim že slabo desetletje. Tale Swiss bed pa ne vem... Če gre verjeti tistemu youtube videu ni vse čisto. Zame je prvi sumljiv znak, da na spletni strani nimajo jasno napisanega podjetja, ki je za to blagovno znamko? Ali je kje na mičkeno in ne najdem? Če je res, da so vzmetnice narejene v BIH, bi bilo pošteno to tudi navesti na spletni strani. Tam namreč piše, razvoj, tehnologija in oblikovanje v Švici, Izdelava in surovine: Nemčija, Portugalska, Italija. V glavnem, jaz bi se izognil, sumljivo izgleda vse skupaj. Če vzamemo v obzir še youtube prispevka, pa sploh ne bi kupil. Verjetno so te vzmetnice res čisto ok, samo pač narejene v BIH. Zakaj se tega jasno ne navede in se zavaja kupce (če je to res), je pa že druga zgodba. Ne vem za druge, meni je važno, da dobim dober izdelek za svoj denar, pa če je narejen v Zurichu ali pa v Mostarju. Če mutijo s poreklom, lahko tudi mutijo z materijali iz katerih so vzmetnice narejene. Kdo pa loči bombaž, pa bambus, pa kokosova vlakna, pa kavčuk in kaj vem kaj vse se uporablja, od raznih poliestrov in takih in drugačnih mešanic, če je to narejeno kot neka tkanina?
Se strinjam, več kot očitno gre za zavajanje kupcev.
Tudi sam imam vzmetnice Slovenske postelje in sem zadovoljen, dobri izdelki se hvalijo sami in ne potrebujejo plačancev, ki spamajo po forumih
Seveda mutijo, največji smeh so pa pozitivni 5-zvezdic komentrarji. Imaš ljudi ki niso komentirali nič drugega na svetu kot samo točno to vzmetnico in imaš druge profile ki komentirajo v stilu objave na FB... Zelo lepo črno-beli rezultati.
In greš gledat kaj so nekateri še komentirali pa vidiš da na vse pretege hvalijo zobno ordinacijo... v Bosni
Ampak hitro zadane realnost:
Treba je prebrat pogoje poslovanja da te slučajno ne nategne Švajcerski prodajalec bosanskih vzmetnic... trololo
In greš gledat kaj so nekateri še komentirali pa vidiš da na vse pretege hvalijo zobno ordinacijo... v Bosni
Ampak hitro zadane realnost:
3/5
Kupili vzmetnico scoopi, kljub navodilom o nakupu nam ni ustrezala. To smo po 3 dneh tudi javili preko e-maila. Dobili odgovor, da naj vzmetnico preizkušamo 45 dni. Žal nam tudi po tem roku ni ustrezala. Ko smo jo želeli vrniti, smo dobili odgovor da ne vracajo kupnine (ampak dobropis op.a), kljub temu da na spletni strani pise tako. PREBERITE POGOJE POSLOVANJA! kjer pise da moras vzmetnico vrniti v 14 dneh v kolikor želiš vrnitev kupnine! (ni najbolj enostavno ko je razrolana). Kljub temu so nam vrnili denar in bili prijazni. Aja seveda ne pozabite da placate 79€ za reciklažo vzmetnice. Skratka, malo zavajajočega marketinga, a smo se naučili da je treba prebrati tudi pogoje poslovanja!
Treba je prebrat pogoje poslovanja da te slučajno ne nategne Švajcerski prodajalec bosanskih vzmetnic... trololo
A smo na ST za eno foro? Prijavimo vse komentarje z 5* ki so napisane s strani osebe z enim prispevkom.
nevem, jaz spim na njihovi vzmetnici super, in sem kljub vsemu prebranemu v zadnjih dneh še vedno ful zadovoljen z nakupom... ne razumem pa niti v čem vam BIH predstavlja tak problem (če je sploh res). 90% oblačil in obutve najbolj znanih in najbolj dragih blagovnih znamk je izdelanih v Bangladešu in drugih azijskih državah, cene pa so astronomske. Še vedno raje nekaj iz BiH, sploh če je posledica tega dejansko nižja cena za dobro kvaliteto. Slovensko posteljo sem tudi jaz preizkušal, so sicer malo dražji, pa mi cena ni bila odločilen faktor, samo sem enostavno lepše ležal na njihovih. Ima pa vsak svoje preference in okuse. Mi je pa čisti primitivizem kar nekaj trolat, po nekomu z laganjem in izmišljotinami... očitno človek nima dobre vzmetnice, slabo spi, in se zbuja poln negativizma :)) haha
A smo na ST za eno foro? Prijavimo vse komentarje z 5* ki so napisane s strani osebe z enim prispevkom.
Pol so pa oni tisti, ki kupujejo in objavljajo Fake mnenja Google je zelo težko manipulirat v pozitivno ali negativno smer, in sam puca tako negativne kot pozitivne komentarje, ni Google forum brez nadzora..
Zgodovina sprememb…
ZveeZ ::
MadMen ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljša vzmetnica - Jogi je? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 119550 (622) | c3p0 |
» | VzmetnicaOddelek: Loža | 1915 (660) | Steinkauz |
» | Nakup (kvalitetne) vzmetnice do cca. 600€? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15195 (13249) | vzmeteno |
» | Nakup vzmetnice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 36251 (12822) | TheHijacker |
» | Katero vzmetnico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 44740 (22338) | matobeli |