Forum » Sedem umetnosti » The Last of Us - TV serija
The Last of Us - TV serija
Temo vidijo: vsi

oo7 ::
Dolžina epizod v drugi sezoni
Episode 1 titled "Future Days" - 59 minutes
Episode 2 titled "Through the Valley" - 56 minutes
Episode 3 - 56 minutes
Episode 4 - 53 minutes
Episode 5 - 45 minutes
Episode 6 - 60 minutes
Episode 7 - 50 minutes
Episode 1 titled "Future Days" - 59 minutes
Episode 2 titled "Through the Valley" - 56 minutes
Episode 3 - 56 minutes
Episode 4 - 53 minutes
Episode 5 - 45 minutes
Episode 6 - 60 minutes
Episode 7 - 50 minutes

Gregor459 ::
Ellie je orng annoying. Bom kar za Abby navijal je tokrat vsaj luštna.
Prva epizoda bolj počasna.
Prva epizoda bolj počasna.

BT52 ::
Ma jaz tole pravim že od prve sezone, da je Bella meeh. Igralsko seveda. O lepoti ne bom, ker niti nima veze pri oceni igralke.

Predsednik11 ::
Zakaj je Ellie sploh tako jezna na Joela ? Saj ne ve menda, da se je zlagal na koncu prve sezone ?

Predsednik11 je izjavil:
Zakaj je Ellie sploh tako jezna na Joela ? Saj ne ve menda, da se je zlagal na koncu prve sezone ?
Ve. oz vsaj sumi. Btw pri oceni upošteval samo sezono 1.

Predsednik11 je izjavil:
Ve. oz vsaj sumi. Btw pri oceni upošteval samo sezono 1.
Pa je zaradi tega tako jezna ?
Lahko je tudi kaj drugega, ker je minilo kar nekaj časa od konca prve in začetka druge sezone.

Enaplusdva je izjavil:
So za tv serijo ustvarili smart infected ? Igram drugo igro pa jih še nisem opazil.
Ti se kličejo Stalkerji.
Stalkers are the second stage of the infected in The Last of Us, The Last of Us Part II and Left Behind. They take between two weeks and one year to reach this stage after exposure to the Cordyceps brain infection.

yayo ::
Meni se zdi, da je igralka, ki igra Ellie enostavno slaba. Seveda primerjam z igrami, katere sem igral in mi je zanimivo kako so v enem takem risankastem mediu kot je videoigra uspeli liku vdahniti več emocij kot jih premore igralka v tv seriji.

IL_DIAVOLO ::
Verjetno so zeleli obdrzati identiteto avtistične persone, kar tudi je irl.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

MojsterX ::
Najbolj smešno mi je da so šli namesto trans mačo Abby iz igre TLOU2 izbrat za ta karakter eno suho sexy igralko. Čisto nič si nista podobni. Katastrofa.

Meni se zdi, da je igralka, ki igra Ellie enostavno slaba. Seveda primerjam z igrami, katere sem igral in mi je zanimivo kako so v enem takem risankastem mediu kot je videoigra uspeli liku vdahniti več emocij kot jih premore igralka v tv seriji.
Ja ni ona prava za Ellie. Čeprav v Igri prestolov je bila pa odlična.

Sem prej mislil napisati pa sem skrajšal, ker nisem znal artikuirano izraziti: V GOT je bila otrok, njena vloga je bila nekako pisana zanjo, v smislu njene fizične prezence. Tudi v prvi sezoni TLOU je kot otrok bila kar kredibilna. Sedaj pa kot devetnajstletnica nekako ne deluje več. Je pa precej krivo pisanje, scenarij je sodeč po prvi epizodi precej, precej slab. Upam, da so različni pisci, ker tole ne bo delovalo tako kot je trenutno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()

Sem prej mislil napisati pa sem skrajšal, ker nisem znal artikuirano izraziti: V GOT je bila otrok, njena vloga je bila nekako pisana zanjo, v smislu njene fizične prezence. Tudi v prvi sezoni TLOU je kot otrok bila kar kredibilna. Sedaj pa kot devetnajstletnica nekako ne deluje več. Je pa precej krivo pisanje, scenarij je sodeč po prvi epizodi precej, precej slab. Upam, da so različni pisci, ker tole ne bo delovalo tako kot je trenutno.
Craig Mazin napisal 1,2,3,4 in 5 epizodo.
Neil Druckmann , Halley Gross, Craig Mazin napisali 6 in 7 epizodo.
Druga sezona ima samo 7 epizod.

Outcast ::
Se strinjam z napisanim; kot fan-a obeh iger mi gre cel izbor igralcev precej nekam; še Joela bi lahko boljšega našli, pa ne da Pedro ni dober igralec. Se mi zdi da so fizično v tej sezoni še najbolje zadeli Dino...Ellie obup, prav tako Abby wtf?!?
Pač če nisi igral iger ti je pomoje kul izbor igralcev ker pa je serija narejena po igri, je pa izbor zame zelo slab in nepremišljen. Po ameriško kot vse ostalo :D
Pač če nisi igral iger ti je pomoje kul izbor igralcev ker pa je serija narejena po igri, je pa izbor zame zelo slab in nepremišljen. Po ameriško kot vse ostalo :D

Najboljša epizoda, do zdaj v tej seriji. Psi so bili hudi škoda, ker niso imeli še medvedov

Druckmann je še pred snemanjem druge sezone trolal, da Joela *mogoče* ne bodo ubili. Efekt je dosežen.

Ma to je da ne izgubi gledalcev. Preverjena taktika. Še posebi ko gre za take narcisioidne pisce, kot gospod Neil.

Moram priznat, da si nisem mislil, da bodo šli direktno po igri ali pa, da bo to za konec sezone ne že v drugi epizodi.

Se pa mi zdi, da je igralka, ki igra Abby v tej epizodi naredila odlično delo, ker je vse na robu patetike pa se je vseeno nekako izšlo. Njena interpretacija toliko bolj pokaže kako je Ellie lesena.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()

Polda ::
Ko je tisti debeli tank od zombija prebil ograjo mesta so potem kar vsi tekli mimo Joelovega brata kot, da je kužen. Ta scena me je spomnila na film World War Z

Hollywoodski plot armor, ki pride in zgine po potrebi. Pa tisti strelci na balkonih, ki so pozabili vrata zakleniti in zabarikadirati za seboj, da bi lahko režiser dramatične scene posnel? Napad zombijev na mesto je precej spominjal na Game Of Thrones.

Na koncu druge epizode poje originalna glasovna igralka Ashley Johnson katera posodi glas Ellie.
S tem videom so na E3 2018 prvič najavili igro The last of us 2.
Seveda takrat se ni vedelo čemu ta pesem dokler niso prišli leaki pred samim izidom igre...
S tem videom so na E3 2018 prvič najavili igro The last of us 2.
Seveda takrat se ni vedelo čemu ta pesem dokler niso prišli leaki pred samim izidom igre...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

Sem gledal nekaj reakcij na you tube in nekateri pravijo, da je Abby nori psiho in ima očetovske težave kljub temu, da razloži zakaj to dela. V igri dolgo časa sploh nisi vedel zakaj to naredi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Walking Dead (Daryl & Carol) spinoff (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 7546 (1065) | oo7 |
» | The Last of Us 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 7520 (1847) | oo7 |
» | The Last of Us (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 125139 (14890) | oo7 |