Forum » Pomoč in nasveti » Astra 1220S skener-problem
Astra 1220S skener-problem
VuLc4n0 ::
Danes sem iz kota privlekel tale skener. Pa na cd-ju ki sem ga dobil zraven so le drajverji za windows 95. Pa sem šel na uradno stran ki se nahaja tukaj! Vendar drajverjev za win xp ne morem downloadati, lahko jih le kupim (sux, i know).
A pozna kdo kako stran z drajverji kjer bi si jih lahko downloadal?
A pozna kdo kako stran z drajverji kjer bi si jih lahko downloadal?
http://christinalake.cjb.net
KuhaR ::
Če hočeš mi pošlji naslov pa ti jih bom zapeku na CD. So pa za 1220U upam da so isti Visatascan 3.55 se mi zdi.
VuLc4n0 ::
Okej bom pogledu Mam zopet en problem (seveda s skenerjem)
Acer 620P se imenuje! Vštekam vse kable, adapter. Vključim skener ki seveda dela. Znova zaženem windowse pa mi skenerja ne prepozna. Pa grem pod ''dodaj nove komponente'' in dam naj pogleda če mam priključene nove komponente pol me pa vpraša če sem napravo že priključil?! Pa mu odgovorim z da, vstavim cd z drajverji pa drajverje inštaliram. Sledi ponovni zagon.
Skener ne dela. Kaj naj naredim? Priključil sem sigurno dobro saj drugam kabel itak ne paše.
Lučka na skenerju mi sveti. V čem je problem?
Ponavadi če sem priključil kako novo napravo (npr volan) mi je takoj ob zagonu javil da je le to našel. Zdej pa nič. Kot da ne bi ničesar priključil. POMAGAJTE!
Acer 620P se imenuje! Vštekam vse kable, adapter. Vključim skener ki seveda dela. Znova zaženem windowse pa mi skenerja ne prepozna. Pa grem pod ''dodaj nove komponente'' in dam naj pogleda če mam priključene nove komponente pol me pa vpraša če sem napravo že priključil?! Pa mu odgovorim z da, vstavim cd z drajverji pa drajverje inštaliram. Sledi ponovni zagon.
Skener ne dela. Kaj naj naredim? Priključil sem sigurno dobro saj drugam kabel itak ne paše.
Lučka na skenerju mi sveti. V čem je problem?
Ponavadi če sem priključil kako novo napravo (npr volan) mi je takoj ob zagonu javil da je le to našel. Zdej pa nič. Kot da ne bi ničesar priključil. POMAGAJTE!
http://christinalake.cjb.net
Han ::
Pravi naslov za Umax je tale. Nemci nič ne komplicirajo in imajo vse potrebno za Windows XP...
Če ima tale Acer vzporedni priključek (LPT), ga boš pripravil do delovanja le s pravim gonilnikom za Windows XP.
Če ima tale Acer vzporedni priključek (LPT), ga boš pripravil do delovanja le s pravim gonilnikom za Windows XP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30001 (13435) | darkolord |
» | Best buy skenerOddelek: Kaj kupiti | 1852 (1481) | Dr_M |
» | UMAX ASTRA @ winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1073 (962) | rc-car |
» | Win XP + Astra 3400Oddelek: Pomoč in nasveti | 2247 (2056) | andrej |
» | Windows ME (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5274 (4393) | Simko |