Forum » Pomoč in nasveti » Windows 10 napol v ang., napol v slo.
Windows 10 napol v ang., napol v slo.
SoundBlaster ::
Anney ::
Regijo imaš nastavljeno na slo, ali pa vsaj eno slovensko nastavitev nekje.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
starfotr ::
W10 je cel bugast glede tega.
Jaz imam tudi pri začetnem prijavnem zaslonu enkrat napisano sreda, drugič Wednesday.
Skratka, sistem W10 je obupen kar se tega tiče. Ne moreš naredit nič pametnega.
Jaz imam tudi pri začetnem prijavnem zaslonu enkrat napisano sreda, drugič Wednesday.
Skratka, sistem W10 je obupen kar se tega tiče. Ne moreš naredit nič pametnega.
solatko ::
Kdor ne zna nastavit jezika, ima pač probleme, vedno imam jezik, ki si ga želim, celo Kitajec se je začudil, ko sem mu po popravilu naštimal njegov domači klinopis.
Delo krepa človeka
kajetan ::
eh windows..
še dobro da je stabilen.. to je pa tudi vse, jaz tudi imam pol slo pol ang. :D Windows 10 slANG - to je moja verzija
pa imam vse naštelano kot je treba, regije, jezik, valuto, pack-e, voice pakete. karkoli že
še dobro da je stabilen.. to je pa tudi vse, jaz tudi imam pol slo pol ang. :D Windows 10 slANG - to je moja verzija
pa imam vse naštelano kot je treba, regije, jezik, valuto, pack-e, voice pakete. karkoli že
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kajetan ()
Z Windows 7 se ne spominjam takšnih problemov z mešanjem SLO/ANG, tam sem imel vedno vse tako kot sem nastavil (ANG).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 139 140 141 142 )Oddelek: Operacijski sistemi | 1394782 (6609) | tetriandoch |
» | angleščina (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14583 (2181) | Grizzly |
» | MIUI v slovenskem jeziku (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 37045 (20097) | BOCo. |
» | Kako se znebiti forsiranega slovenskega jezika v Win 10?Oddelek: Operacijski sistemi | 4028 (3610) | 111111111111 |
» | Windows 10 je tu! (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 107790 (86573) | MrStein |