Forum » Igre » Mercedez benz-world racing demo
Mercedez benz-world racing demo
VuLc4n0 ::
Jaz mam celo igro in vam povem da igra sux! če koga zanima lahko postam screenshote...
http://christinalake.cjb.net
VuLc4n0 ::
Da ti tak povem! V igri sem se ful čudno počutil, meniji so isto/še bolj bedasti kot pri midnight club 2, če naštimaš na 100% simulacijo pa se kam zaletiš ti sploh nič ni; npr. sem se odpeljal v prepad in mi pokaže 1% poškodbe, voziš se lahko skozi drevesa, ljudi. Če za tisočinko sekunde odpelješ z steze ti avto takoj upočasnijo (kao en black flag kakor pri grand prix 4) Igra je totalna beda, izguba časa. Avtomobili pa se tudi ne obnašajo realistično. Predvsem grafika je zelo zelo čudno. vse izgleda tako BERI: plastično...
A koga mika da postam screenshote?
A koga mika da postam screenshote?
http://christinalake.cjb.net
Sunna ::
men pa sploh ni tok slab spil. give it time, meni je vedno bolj vsec. ce ne druzga je prakticno najlepsi spil trenutno uzun
[edit] primerjava z Midnight 2 ni niti priblino vmesna. Kolicina za prevozit(ogromne pokrajine) , grafika(!) , fizika(!). Niti blizu ni Midnight.Pa sploh ne pravim da je MBWR kaj posebnega.
za zaletavanje pa tko. Zdej ne vem ce so odkupili licenco ampak kukr se spomnim imajo vedno probleme z proizvajalci avtomobilo zaradi (ne)objektivnosti oz. realizmom poskodbenega modela. Men bi bilo tudi bolj vredu da bi se pac cist razsu pri 150kmh v zid
[edit] primerjava z Midnight 2 ni niti priblino vmesna. Kolicina za prevozit(ogromne pokrajine) , grafika(!) , fizika(!). Niti blizu ni Midnight.Pa sploh ne pravim da je MBWR kaj posebnega.
za zaletavanje pa tko. Zdej ne vem ce so odkupili licenco ampak kukr se spomnim imajo vedno probleme z proizvajalci avtomobilo zaradi (ne)objektivnosti oz. realizmom poskodbenega modela. Men bi bilo tudi bolj vredu da bi se pac cist razsu pri 150kmh v zid
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sunna ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need For Speed: Most Wanted (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 57436 (3629) | mtosev |
» | Colin mcrae DIRT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 17767 (8874) | Klemzz |
» | Painkiller (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8870 (4215) | Outsajder |
» | Richard Burns Rally je med nami (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 11191 (6220) | mzidy |
» | Need For Speed Underground 2 (demo) (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6273 (4546) | WarMaker |