» »

Mercedez benz-world racing demo

Mercedez benz-world racing demo

marko321 ::

Je že zunaj če koga zanima!
DEMO

VuLc4n0 ::

Jaz mam celo igro in vam povem da igra sux! če koga zanima lahko postam screenshote...
http://christinalake.cjb.net

Matri[X] ::

Se strinjam z VuLc4n0m, igra ni nič posebnega.

flipflop ::

Kako se pa obnašajo avti? Je v čem podobna mercedes benz-truck racing?

VuLc4n0 ::

Da ti tak povem! V igri sem se ful čudno počutil, meniji so isto/še bolj bedasti kot pri midnight club 2, če naštimaš na 100% simulacijo pa se kam zaletiš ti sploh nič ni; npr. sem se odpeljal v prepad in mi pokaže 1% poškodbe, voziš se lahko skozi drevesa, ljudi. Če za tisočinko sekunde odpelješ z steze ti avto takoj upočasnijo (kao en black flag kakor pri grand prix 4:))) Igra je totalna beda, izguba časa. Avtomobili pa se tudi ne obnašajo realistično. Predvsem grafika je zelo zelo čudno. vse izgleda tako BERI: plastično...

A koga mika da postam screenshote?>:D
http://christinalake.cjb.net

Jok3r ::

No prilimi screenshote da vidmo :D !

l-note ::

Sej jih mate na TEJ strani več kot dovolj.

Sunna ::

men pa sploh ni tok slab spil. give it time, meni je vedno bolj vsec. ce ne druzga je prakticno najlepsi spil trenutno uzun

[edit] primerjava z Midnight 2 ni niti priblino vmesna. Kolicina za prevozit(ogromne pokrajine) , grafika(!) , fizika(!). Niti blizu ni Midnight.Pa sploh ne pravim da je MBWR kaj posebnega.

za zaletavanje pa tko. Zdej ne vem ce so odkupili licenco ampak kukr se spomnim imajo vedno probleme z proizvajalci avtomobilo zaradi (ne)objektivnosti oz. realizmom poskodbenega modela. Men bi bilo tudi bolj vredu da bi se pac cist razsu pri 150kmh v zid

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Sunna ()

slo-man ::

a ma kdo kaksno kodo za odklep vseh vozil pa stez???

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Need For Speed: Most Wanted (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
68457436 (3629) mtosev
»

Colin mcrae DIRT (strani: 1 2 3 4 )

16117767 (8874) Klemzz
»

Painkiller (strani: 1 2 3 )

1078870 (4215) Outsajder
»

Richard Burns Rally je med nami (strani: 1 2 3 )

13311191 (6220) mzidy
»

Need For Speed Underground 2 (demo) (strani: 1 2 )

576273 (4546) WarMaker

Več podobnih tem