Forum » Loža » Nosilec košare na kolesu
Nosilec košare na kolesu
WarMaker ::
Pozdravljeni,
prosim za pomoč. Na sprednji del kolesa - krmilo (balanco) bi rad namestil košaro, v katerem se bo po potrebi prevažal manjši kuža. Zaradi stabilnosti košare je potrebno le-to pritrditi tudi na spodnjem delu (ne samo zgoraj na krmilu).
Primer takega pritrdilnega nosilca:
Označen del na kolesu, kjer se nahaja nosilec košare:
Nimam težav z naročanjem izdelkov iz tujine, vendar se mi ne zdi smiselno, da za izdelek vreden 5 EUR, plačam 15 EUR PTT.
Kje bi lahko dobil tak nosilec v Sloveniji? Premer krmila je 22mm.
Hvala
prosim za pomoč. Na sprednji del kolesa - krmilo (balanco) bi rad namestil košaro, v katerem se bo po potrebi prevažal manjši kuža. Zaradi stabilnosti košare je potrebno le-to pritrditi tudi na spodnjem delu (ne samo zgoraj na krmilu).
Primer takega pritrdilnega nosilca:
Označen del na kolesu, kjer se nahaja nosilec košare:
Nimam težav z naročanjem izdelkov iz tujine, vendar se mi ne zdi smiselno, da za izdelek vreden 5 EUR, plačam 15 EUR PTT.
Kje bi lahko dobil tak nosilec v Sloveniji? Premer krmila je 22mm.
Hvala
Cange ::
Meni ga ni uspelo dobit. Narediš drugega boljšega, takega ki služi tudi kot amortizer košare .
yayo ::
Tole zgleda, da trenutno nimajo v zalogi, ampak jih lahko kontaktiraš, morda se kaj podobnega najde v trgovini.
WarMaker ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero kolo (strani: 1 2 3 4 … 106 107 108 109 )Oddelek: Šport | 838814 (2381) | Sparkxl |
» | Hvala ... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11683 (8912) | jocoj |
» | Rabljeno cestno kolo - na kaj paziti?Oddelek: Šport | 10072 (8770) | GizmoX |
» | potisna kosilnica - katero kupit?Oddelek: Loža | 13174 (5393) | PrimozR |
» | Mestno koloOddelek: Loža | 14355 (5558) | carota |