» »

Prva slovenska nogometna liga

Prva slovenska nogometna liga

1
...
3 4
5
»

xseki ::

Vseh.

NKMB se bo pritožil: https://www.nkmaribor.com/novice/?id=12...

"V nobenem trenutku nismo dobili, niti videli video ali foto materiala, ki bi pomenil dokazno gradivo. Na podlagi domneve, da naj bi bilo odvrženo eksplozivno telo iz sektorja za gostujoče navijače, se je težko otresti občutkov, da je bila >>sodba<< spisana na valovih populizma in poskusu zadoščenja >>zahtevam<< javnosti."

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: xseki ()

mtosev ::

Bedniki tile navijači.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

kamiKaZaA ::

Na eni strani zaradi topovskega udara na gostovanju, kjer ni video posnetka in se še ne ve od kod je priletel dobi NK Maribor za 4 tekme prepoved gledalcev na stadionu, čeprav nimajo dokazov, da je to res priletelo iz smeri Viol, ker je zraven bil tudi sektor Black Gringosov in zmes še predel, kjer ni tribun in je lahko priletelo izven stadiona ta projktil ali pa so Black Gringosi ciljali Viole in je priletelo na igrišče? V glavenem ni dokazov kdo je to storil in že je NK Maribor obsojen.

Na drugi strani pa Green Dragonsi z baklami, palicami, en je še celo imel sekiro, vletijo na igrišče (v Škoflji Loki) in brutalno pretepejo 3 nogometaše Izole in še 1 navijača Ribarov in obstaja video posntek, kjer se so kasenje ugotovili (identificirali par napadalcev), da so to storili Green Dragonsi. Kazen? Je ni. Ker NK Olimpija nima nič z navijači Green Dragons in tako ni bilo kazni za klub niti zaprtje stadiona.

Pa poglejmo kaj se je dogajalo leta 2021:

Policija prosi za pomoč vse, ki bi morebiti prepoznali nasilneže v videu in na fotografijah. Gre za incident, ki se je zgodil na nogometni tekmi 4. septembra 2021 v Škofji Loki. Poškodovana sta bila nogometaša in en udeleženec.

Trideset zamaskiranih in oboroženih huliganov je pred zaključkom tekme vdrlo na igrišče z gorečimi baklami. Nasilje, ki je sledilo, je skoraj nepojmljivo. Poškodovani so bili trije izolski igralci, hudo pa jih je skupil tudi izolski navijač. Ko je nezavesten ležal na tleh, so na njem ugašali bakle, ga brcali v trebuh in s kijem tepli po glavi.

Ob koncu tekme, v 87. minuti, so vdrli na igrišče zamaskirani in oboroženi moški s prižganimi baklami, oblečeni v črno. Nosili naj bi kije, na katerih so bili žeblji, eden naj bi v rokah imel sekiro. In tako oboroženi so napadli skupino izolskih navijačev.

Video na Večer Portal:


Je poročal o tem RTV SLO? Ni. 24ur? Ni. Se je oglasil škof? Ni. Premier? Ni. So skicali krizni sestanek s policijo? Niso. NZS je vse pometla pod preprogo...

kamiKaZaA ::

Poškodovani so bili trije izolski igralci, hudo pa jih je skupil tudi izolski navijač. Ko je nezavesten ležal na tleh, so na njem ugašali bakle, ga brcali v trebuh in s kijem tepli po glavi.









oo7 ::

Zakaj pa ima na predzadnji sliki zakrit obraz ?

xseki ::

Groza na kakšen način so se spravili na nogometaše...8-O:O

Matheus ::

kamiKaZaA

Torej, ker navijaš za Maribor sedaj braniš svoje idiote za ta napad, ki je poškodoval 7 ljudi, med drugim pobiralca žog in se greš nek whataboutism?

Kako veš, da policija nima dokazov, da je priletelo iz strani Viol?

Kako in zakaj naj NZS kaznuje Olimpijo za izbruh huliganov v Škofji Loki, ki se niti niso identificirali kot Green Dragonsi, niti ni šlo za tekmo Olimpije. Na podlagi časa? V tem primeru je šlo izključno za kaznivo dejanje teh posameznikov. Lahko pa ti povem razlog in vzvod (za ta sicer primitiven napad). Ribari (vaši ljubi prijateljčki) so napadli in grozili otrokom na neki mladinski ali celo kadetski tekmi.

Zakaj zavajaš, da se o tem ni poročalo v največjih medijih pri nas?

RTV:

https://www.rtvslo.si/sport/nogomet/v-n...

https://www.rtvslo.si/sport/nogomet/pol...

24 ur:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/m...

https://www.24ur.com/novice/slovenija/o...

https://www.24ur.com/novice/crna-kronik...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Matheus ()

kamiKaZaA ::

Matheus je izjavil:

kamiKaZaA

Torej, ker navijaš za Maribor sedaj braniš svoje idiote za ta napad, ki je poškodoval 7 ljudi, med drugim pobiralca žog.

Poškodovani? A vsi so 6 dni pozneje igrali (eni za člane, eni za mladince, tudi pobiralec žog) in to vsak celih 90 min.
Mediji pa so pisali, da bodo odsotni najmanj 6 tednov zaradi brutalnih poškodb.

Matheus je izjavil:

Kako in zakaj naj NZS kaznuje Olimpijo za izbruh huliganov v Škofji Loki, ki se niti niso identificirali kot Green Dragonsi, niti ni šlo za tekmo Olimpije. Na podlagi časa?

Ker so jih identificirali kot navijače Green Dragonsov. Še citat:

Štirje navijači iz ljubljanske navijaške skupine so osumljeni storitve kaznivega dejanja nasilništva, motenja javne prireditve in uporabe pirotehničnih in nevarnih predmetov na javni prireditvi.

Torej za tebe lahko 30 huliganov pride na naključno tekmo s sekirami, koli in baklami, pa se klub na kaznuje. Ko se pa vrže topovski udar, pa se klub za 4 tekme brez navijačev kaznuje. Res so pravila za vse enaka... ;((

In takrat ni bilo pol takšnega pogroma kot se danes dela proti NK Maribor zaradi topovskega udara, kjer še vedno NK Maribor kot klub ni dobil dokaza s strani policije (videoposnetek ali slike), da je to bilo odvrženo s strani Viol.

kamiKaZaA ::

Evo dokaza, da so bili to Green Dragonsi:

Sedem posameznikov iz ljubljanske skupine je bilo z zbiranjem obvestil prepoznanih.

Matheus ::

Če se tebi zdi normalno, da nekdo utrpi poškodbe sluha (pa četudi le za nekaj ur) na nogometni tekmi in mora na urgenco, potem sem očitno jaz idiot. Zate je bilo verjetno povsem normalno tudi streljanje raket v Celju iz tribune Viol na drugo stran stadiona. Kdo je tu kriv? Veter iz juga? Pa, da se je gospodu 70 let staremu na tribuni ukradlo zastavo. To se tebi zdi normalno? Očitno si eden teh debilov. Zanimivo tudi ne komentiraš napada Ribarov nad otroci ;)

Identificirala jih je policija. Niso pa zastopali na tisti tekmi nobenih barv. In še enkrat, če ti ne gre bralno razumevanje, na podlagi česa naj nogometna zveza Slovenije kaznuje Olimpijo kot športni klub, če se je to zgodilo na tekmi med Škofjo Loko in Izolo v Škofji Loki s strani neznancev? To je kot, da bi UEFA kaznovala Dinamo Zagreb, ker so se njihovi navijači stepli večer prej z navijači AEKa. To je stvar izključno policije. Še, če bi bili oblečeni v G.D majice, ti primerjaš jabolka in hruške. Dva povsem različna primera. Ti moram res razlagati, zakaj je to povsem debilna izjava?

Dogodek, kjer so bile udeležene Viole se je zgodil na TEKMI MARIBORA, počilo je tam, kjer so bile nastanjene VIOLE. Nehaj se sprenevedat. Bi rekel, da zaslužena kazen, pa žal še prenizka. Zaradi teh vaših idiotov, pa bodo zdaj še poostrili zakon o navijačih, da res še srat ne boš moral iti na športnem dogodku.

"Torej za tebe lahko 30 huliganov pride na naključno tekmo s sekirami, koli in baklami, pa se klub na kaznuje."

Če bi Viole prišle na tekmo Radomlje - Beltinci in uprizorili tak napad na navijače Radomelj, Maribor nebi bil kaznovan. Ker ne more biti, ker nebi imel klub popolnoma nič pri tem. Stvar policije, še petnajstič. V tem primeru pa bo pač kazen vzgojna tudi za klub, ker se debilizmi Viol na tekmah Maribora pojavljajo na vsake štiri kroge.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Matheus ()

kamiKaZaA ::

Bil sem na tekmi Maribor:Olimpija ko so tvoji ljubljenčki začeli metati baklje v družinski sektor z otroci. Kakšno kazen so dobili? Da pri poročilih se sploh ni tega omenilo, niti pokazalo. Toliko samo kako se ščiti Green Dragonse. Medijsko in še s tvoje strani. Pa naj bo dovolj, naj dalje koljejo, pretepajo in mečejo baklje v otroke Green Dragonsi, ker njim je kot kaže dovoljeno in imajo močno podporo (tudi tvojo).

Me pa zanima, ko bo olimpija naslednjič vrgla topovski udar (pa jih je vrgla že preko 100 do sedaj), če bodo tudi za 4 tekme zaprli stadion?

Matheus ::

Itak, ker interes medijskih hiš v Sloveniji je ščititi ene huligane iz Ljubljane kajne :))

Tudi incidenta na tekmi otrok, kjer so Ribari grozili in talali focne ni bilo v medijih. Your point?

kamiKaZaA ::

Matheus je izjavil:

Itak, ker interes medijskih hiš v Sloveniji je ščititi ene huligane iz Ljubljane kajne :))

Tudi incidenta na tekmi otrok, kjer so Ribari grozili in talali focne ni bilo v medijih. Your point?

Moj point je, da se to morda ni niti zgodilo oz. ne vemo nič o tem. Še mediji pišejo "naj bi":

Ribari naj bi nedavno na domačem terenu fizično obračunali prav z mladoletnimi igralci Olimpije.

Ne vemo za kakšen obračun je šlo? Če je šlo za fizičen napad, bi bil policijski zapisnik in ker ga ni, ni nujno, da se je to zgodilo? Ker potem bi tudi mediji o tem nasilju poročali. Verjemi, da bi. Torej ne vemo nič o tem. Lahko je šlo tudi za skandiranje "ubi, žabara", pa se je to za njih štelo kot fizičen obračun? Ne vem.

Vem pa, da nogometaši Izole niso napadli teh otrok. In Green Dragonsi so 3 nogometaše sredi ligaške tekme (3. SNL) razbili med tekmo sredi igrišča. To se tebi zdi normalno? Kaj so tukaj nogometaši krivi, če imajo 2 navijaške skupine medsebojne zamere? Zakaj odobravaš napad s strani Green Dragonsov na nogometaše in da so 3 nogometaše s palicami nalomili.

Matheus ::

Kje sem napisal, da se mi to zdi normalno? Še več, obsodil sem to kot sprevrženo dejanje.

Lahko pa ti povem razlog in vzvod (za ta sicer primitiven napad).


Omenil si ta incident in jaz sem ti napisal, da je to povsem neprimerljiv dogodek in da NZS ni imel absolutno nobene podlage za kaznovati NK Olimpijo. Če ti to ni jasno, težko sploh karkoli debatirava.

In prenehaj pretvarjati moje besede, ker nikakor nisem zagovarjal, niti opravičeval teh bebcev (nimam absolutno nobene potrebe po tem) Napisal sem ti le vzvod, zakaj je do tega prišlo.

Ti pa še naprej poizkušaj Viole na tem forumu predstaviti kot svetnike in povsem neškodljive fantičke. #NikoliKrivi

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Matheus ()

Matheus ::

Lahko mi pa pojasniš, kaj bi imeli mediji in NZS od tega, da tlačijo v drek klub kot je NK Maribor, ki v tem trenutku ni absolutno noben faktor v našem nogometu?

Da se ne bo nakoncu izkazalo, da je bilo z vaše strani kaj zrežirano, za vrnitev določene osebe...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Matheus ()

fur80 ::

Da se bo videla dvoličnost naših medijev:

24ur!:

Poslastica enega največjih mestnih derbijev in vse, kar spada zraven:
24. krog je v srbskem prvenstvu postregel z večnim derbijem med večnima rivaloma iz Beograda. Crvena Zvezda in Partizan sta se na razprodanem stadionu Rajka Mitića na izredno gledljivi ter napeti tekmi razšla z remijem (2:2). Dogodek je v prestolnici Srbije pričaral pravi nogometni praznik.
Med tekmo je bila aktivirana tudi ogromna količina pirotehničnih sredstev, med drugim tudi topovski udar, ki je počil v neposredni bližini domačega nogometaša Osmana Bukarija, zaradi česar je bila tekma za nekaj sekund prekinjena.

https://www.24ur.com/sport/nogomet/posl...


in pa ko gre za naš nogomet, tudi 24 ur:
Klubi se morajo odpovedati navijačem, ki ne navijajo športno
https://www.24ur.com/sport/nogomet/klub...
Huliganom desetletna prepoved udeležbe in približevanja športnemu objektu?
https://www.24ur.com/novice/slovenija/h...
'Temu bomo naredili konec': sledi zaostritev kazni za huligane
Policija išče storilca, ki je na igrišče vrgel močan pirotehnični izdelek
https://www.24ur.com/novice/slovenija/P...
https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...
https://www.24ur.com/video/63194098/iz-...
https://www.24ur.com/sport/nogomet/mari...
https://www.24ur.com/novice/slovenija/r...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: fur80 ()

c3p0 ::

Gamad. Prepoved približevanja je dobra rešitev + celotnemu klubu za vsak incident kazen v stilu "vsi boste trpeli zaradi posameznikov", da se malo porihtajo še od znotraj.
1
...
3 4
5
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Evropska superliga v nogometu (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Šport
38955130 (5095) perci
»

Prva liga Telemach (2021-2022) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šport
10612594 (5123) oo7
»

HIT Gorica ne gre naprej!

Oddelek: Loža
352114 (1493) Mati
»

Naš fuzbal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
44525058 (20955) boštjan

Več podobnih tem