» »

Kingdom Come: Deliverance 2

Kingdom Come: Deliverance 2

««
11 / 14
»»

Kurzweil ::

Izi ::

K vragu vse skupaj, sem kar kupil. Z vsemi bodočimi DLCji in Preorder Bonus Questom. :D
Spet me en mesec ne bo na spregled ;)

Predsednik11 ::

Še pol urce :D

aerie ::

Izi je izjavil:

Kupil vsekakor ne bom. Naj izdelovalci vedo, da če nastavijo rito mavričnim naj jih to boli.
Bom počakal da pride zastonj na Epic, če pa ne bo nič pametnega za igrati pa morda travnik.

Izi je izjavil:

K vragu vse skupaj, sem kar kupil. Z vsemi bodočimi DLCji in Preorder Bonus Questom. :D

Ti si pravi politik ;)

oo7 ::

So odklenili pred 17:00 uro. Zaenkrat moram rečt, da igra dela super. Glede na to, da ima skoraj iste zahteve kot Stalker 2 mi je Stalker 2 orng segrel Pc tukaj pa je zaenkrat mlačen moj PC.

svecka ::

Grafika je res čudovita. Men na RTX 3060 TI dela skoraj konstantno na 60 FPS - 1440p na High nastavitvah.

Kingdom Come Deliverance 2 - 10 Things to Do First

Gregor459 ::

Sparing s Hansom. Blokiranje v smeri napada je težko. Perfect blok ni težek.

Kayzon ::

aerie je izjavil:

Izi je izjavil:

Kupil vsekakor ne bom. Naj izdelovalci vedo, da če nastavijo rito mavričnim naj jih to boli.
Bom počakal da pride zastonj na Epic, če pa ne bo nič pametnega za igrati pa morda travnik.

Izi je izjavil:

Ti si pravi politik ;)

haha :))

oo7 je izjavil:

Grafika je res čudovita. Men na RTX 3060 TI dela skoraj konstantno na 60 FPS - 1440p na High nastavitvah.

Kolikor vem uporabljajo CryTek Engine,ki je klasa zase.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kayzon ()

Mmm nomnom

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kayzon ()

D3m ::

LEL
|HP EliteBook|R5 6650U|

Kayzon je izjavil:

Mmm nomnom

Zakaj moraš to kazat tukaj zdaj si mi pokvaril igro in ne bom mogel več teh dveh gledat normalno ;(( čeprav tega ne bom dopustil v igri.

Jaz sem včeraj preživel kar 6 ur v Bohemiji in je super dobra igra. Zaenkrat niti ene najmanjše napakice ali buga, nikjer.
Je kar opazno boljša od 1. dela. Celo bojevanje z meči je tokrat pogojno uporabno.

Kar se tiče zgodbe je zelo v redu. Hans je pa tokrat nadležen ko sam hudič. Velja da prijatelje vedno spoznaš šele ko nastopijo resne težave. In Hans se je izkazal za izredno razvajenega in težaškega mulca, ki bi mu najraje zavil vrat. Upam da ga nekje fentajo sovražniki >:D

yayo ::

D3m je izjavil:

LEL

križanju mečev se v žargonu pravi frottage. So me naučili interneti. :)):)):))

val46 ::

Eno vprašanje. Iz Epic game store sem kupil/downloadal igro in ko jo hočem zagnati, mi napiše to : ERROR: Failed to load the Game DLL 'WHGame.dll'Win error ID: 183

Kaj naj naredim? 60€ dal za zadevo k ne dela???

Zakaj za boga si kupil na epic games igro?

val46 je izjavil:

Eno vprašanje. Iz Epic game store sem kupil/downloadal igro in ko jo hočem zagnati, mi napiše to : ERROR: Failed to load the Game DLL 'WHGame.dll'Win error ID: 183

Sem namesto tebe googlal... link 1, link 2

Hvala Kurzweil, sam to je za prvi del. Sem probal zdej v drugem delu tudi to, pa ne pomaga. Tebi Kayzon pa, ne vem...a ne bi smel tam kupit? Sem že kar nekaj kupil tam, pa še nikdar z nobeno igro do sedaj mel kakega problema.

AJETO2020 ::

Zakaj ne na epic? Zato ne.
Kupil bi na steam kot vsi ostali in bi igral

val46 je izjavil:

Refund in kupi na Steamu.

Jarno ::

Zadeva je igralna na GTX grafičnih karticah. O lepoti grafike bi zaenkrat težko sodil, ampak vseeno je to solidna lastnost za sodobno igro.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!

V 24 urah so prodali 1 miljon kopij.

Če se komu ne bo dalo kuhati šnopca za shranjevanje pozicije je tukaj že prvi MOD za neomejeno sejvanje - https://www.nexusmods.com/kingdomcomede...

dvince ::

ze prvi dan so ga scrackali:)

dvince je izjavil:

ze prvi dan so ga scrackali:)

Dejansko je bil na voljo KCD2 na trackerjih prej, kot je bil release date pri nas (17:00)...

Sicer pa KCD2 je ena od stvari, ki se jo brez dvoma nabavi in podpre...

Kako dolg je prologue ?

WE WAZ KINGZS AND SHEEIIT YOO

Enaplusdva ::

Eneva je moral vrinit v igro. Blackrock.

Eheh hehee

D3m ::

Wtf??
|HP EliteBook|R5 6650U|

The RTX 5090 in Kingdom Come Deliverance 2!

16K :|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

StajercSSS ::

Po parih urah dva buga. Pri misiji, ko moraš nesti Vostateka, ne kaže, kam ga moraš nesti in ga ne moreš več še enkrat vprašati za smer. Na srečo je rešitev na youtube. Druga pa je, da ne deluje lok. Strength in agility za lok sta potrebna 7-7. Oboje imam. Ko hočeš napeti lok, takoj izstreli puščico. Ne moreš ciljati.
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.

Ta Henry pa ni prav pameten, ko se zadere tam v reki.

StajercSSS je izjavil:

Po parih urah dva buga. Pri misiji, ko moraš nesti Vostateka, ne kaže, kam ga moraš nesti in ga ne moreš več še enkrat vprašati za smer. Na srečo je rešitev na youtube. Druga pa je, da ne deluje lok. Strength in agility za lok sta potrebna 7-7. Oboje imam. Ko hočeš napeti lok, takoj izstreli puščico. Ne moreš ciljati.

Se že kaj ve kdaj bo prvi patch ?

Za Queste je pomembno da v journalu izbereš kateri quest delaš in ga slediš, drugače na zemljevidu vidiš samo začetke questov, vmesnih stopenj pa ne.
Lok je še vedno super, medtem ko je samostrel zaradi hude počasnosti napenjanje bolj kot ne neuporaben.
Pri melee bojevanju je bistvo vsega pravočasno blokiranje, takrat ko se na merku pojavi zeleni ščit.

Bistvena razlika v sami igri pa je da ima sedaj vsak skill kar 30 stopenj, v prejšnjem delu je bilo samo 20 stopenj.

Glavna stvar, če hočeš bogatega Henrija je še vedno alkimija.

Cigane pa v igri imenujejo Nomadi. Ne vem ali je to zgodovinsko relevantno ali je to samo za moderno občinstvo.
Še vedno so pravi Cigani, prav nič nomadski, ko se nekje stacionirajo se jih ne znebiš veš. Ljudem povzročajo več problemov kot tuji vojaki in vse bolezni skupaj. So pa ravno zato Cigoti odlični priložnosti prijatelji za našega Henrija, poleg Mlinarjev ;)

yoco ::

Ena stvar mi ni všeč! Ko odpreš inventory in primerjaš npr. orožje ali oklep, je leva stran zaslona "odrezana"! Ne vem zakaj so to tako naredili. :|

MojsterX ::

Izi je izjavil:

Za Queste je pomembno da v journalu izbereš kateri quest delaš in ga slediš, drugače na zemljevidu vidiš samo začetke questov, vmesnih stopenj pa ne.
Lok je še vedno super, medtem ko je samostrel zaradi hude počasnosti napenjanje bolj kot ne neuporaben.
Pri melee bojevanju je bistvo vsega pravočasno blokiranje, takrat ko se na merku pojavi zeleni ščit.

Bistvena razlika v sami igri pa je da ima sedaj vsak skill kar 30 stopenj, v prejšnjem delu je bilo samo 20 stopenj.

Glavna stvar, če hočeš bogatega Henrija je še vedno alkimija.

Cigane pa v igri imenujejo Nomadi. Ne vem ali je to zgodovinsko relevantno ali je to samo za moderno občinstvo.
Še vedno so pravi Cigani, prav nič nomadski, ko se nekje stacionirajo se jih ne znebiš veš. Ljudem povzročajo več problemov kot tuji vojaki in vse bolezni skupaj. So pa ravno zato Cigoti odlični priložnosti prijatelji za našega Henrija, poleg Mlinarjev ;)

Jaz sem cele vasi zradiral. Ena noč in jih več ni bilo :)

yoco je izjavil:

Ena stvar mi ni všeč! Ko odpreš inventory in primerjaš npr. orožje ali oklep, je leva stran zaslona "odrezana"! Ne vem zakaj so to tako naredili. :|

Da veš da se slika vleče čez več zaslonov. Samo z miško greš do konca na levo in klikneš, pa se vse premakne. Ali pa klikaš A in D da se premikaš levo in desno.

Izi je izjavil:

To vse znam. KCD1 veteran. Dejansko je pri quest bug, da ti ne kaže ne poti, niti ne moreš ponovno vprašati za pot. Na srečo je na Youtube prikazana pot. Najbolj pa me živcira bug pri loku. Naredi ga neuporabnega.

EDIT: Pravkar zagnal igro in opazil, da se v nadaljevanju questa, ko moraš poiskati psa, ustvari še en posamezen quest ki je vezan na nadaljevanje prvega. Tega pa res nisem imel vklopljenega. Tu je verjetno pol moja napaka ja. Lok pa res ne dela ok. Je več takih na redditu.

(Ne gre popravit zgornjega posta. Grem dalje igrat.:D)

bemfa ::

Probaj z rokavicami lok ;)

Prodaja igre Kingdom Come Deliverance 2 je v 1 dnevu pokrila vse stroške produkcije ti so znašali 40 miljonov $.

Dokaz, da se, da z dokaj zmernim proračunom narediti dobro AAA igro.

Predsednik11 je izjavil:

val46 je izjavil:

Sem naredil tako...že igram iz Steama :)

yoco ::

Izi je izjavil:

yoco je izjavil:

Da veš da se slika vleče čez več zaslonov. Samo z miško greš do konca na levo in klikneš, pa se vse premakne. Ali pa klikaš A in D da se premikaš levo in desno.

Vem, da se da, sam mi je moteče da so tak način namerno izbrali!

bemfa je izjavil:

Probaj z rokavicami lok ;)

Ne me je*at. Dela. :D

yayo ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

yayo je izjavil:

https://www.caseking.de/lp/kingdom-come...

Jezus Marija tole je pa videti kar malo grozno :)

Kot neka kletka za ptiče.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gregor459 ()

val46 je izjavil:

Predsednik11 je izjavil:

val46 je izjavil:

Sem naredil tako...že igram iz Steama :)

No me veseli.
Epic games je samo za zastonj igre. Če kupuješ potem Steam ali Gog ;)

Ja sej tam sem si kak mesec nazaj dol povleku prvi del, k je bil zastojn, pol sm zdej pa še drugega kupil. S prvim ni blo problema in je delal od prvega dne dokler nism končal igre brez nobenih težav. Sm mislu da bo drugi tudi, pa še v igro nism mogu. Ampak, zdej je vse dobro. Dal refund, denar po enem dnevu dobil nazaj na viso in pol kupil na steamu. Hvala ti.
««
11 / 14
»»