Forum » Igre » Kingdom Come: Deliverance 2
Kingdom Come: Deliverance 2

oo7 ::
Kot kaže je Henry zaključil s snemanjem vseh DLC jev.
Actor playing Henry in Kingdom Come: Deliverance is saying goodbye to KCD 2 fans
https://www.gamepressure.com/newsroom/a...
Actor playing Henry in Kingdom Come: Deliverance is saying goodbye to KCD 2 fans
https://www.gamepressure.com/newsroom/a...

Enaplusdva ::
Koliko puščic potrebujete za enega bandita ? Je možno ga počit v enem šusu ? Meni še ni uspelo.

KCD 2 igra 7 najbolj vplivna igra vseh časov ?
Here's the full list of the top 21 most influential games of all time, as voted by the public:
1. Shenmue (1999)
2. Doom (1993)
3. Super Mario Bros. (1985)
4. Half-Life (1998)
5. The Legend of Zelda: Ocarina of Time (1998)
6. Minecraft (2011)
7. Kingdom Come: Deliverance 2 (2025)
8. Super Mario 64 (1996)
9. Half-Life 2 (2004)
10. The Sims (2000)
11. Tetris (1984)
12. Tomb Raider (1996)
13. Pong (1972)
14. Metal Gear Solid (1998)
15. World of Warcraft (2004)
16. Baldur's Gate 3 (2023)
17. Final Fantasy VII (1997)
18. Dark Souls (2011)
19. Grand Theft Auto 3 (2001)
20. Skyrim (2011)
21. Grand Theft Auto (1997)
https://www.bafta.org/stories/the-most-...
Here's the full list of the top 21 most influential games of all time, as voted by the public:
1. Shenmue (1999)
2. Doom (1993)
3. Super Mario Bros. (1985)
4. Half-Life (1998)
5. The Legend of Zelda: Ocarina of Time (1998)
6. Minecraft (2011)
7. Kingdom Come: Deliverance 2 (2025)
8. Super Mario 64 (1996)
9. Half-Life 2 (2004)
10. The Sims (2000)
11. Tetris (1984)
12. Tomb Raider (1996)
13. Pong (1972)
14. Metal Gear Solid (1998)
15. World of Warcraft (2004)
16. Baldur's Gate 3 (2023)
17. Final Fantasy VII (1997)
18. Dark Souls (2011)
19. Grand Theft Auto 3 (2001)
20. Skyrim (2011)
21. Grand Theft Auto (1997)
https://www.bafta.org/stories/the-most-...

yayo ::
se pa stvari kar zakomplicirajo, ko začneš delati bolj resne main queste. Najprej poroka, potem Za koga bijejo zvonovi - v obeh lahko hitro prideš do zaključka ali se posvetiš vsem raznim malenkostim. Je kar škoda, če ti zbežijo zanimivi pogovori z npcji.

se pa stvari kar zakomplicirajo, ko začneš delati bolj resne main queste. Najprej poroka, potem Za koga bijejo zvonovi - v obeh lahko hitro prideš do zaključka ali se posvetiš vsem raznim malenkostim. Je kar škoda, če ti zbežijo zanimivi pogovori z npcji.
Si že prišel v Kutenberg ? :)

ne, sem ravno rešil Hansa pred obešanjem v gradu Trosky. 114 ur imam v igri. V tistih dvanajstih urah sem skušal čim več stvari postoriti. Na žalost sem pozabil sam zvariti zdravilo za onega ranjenega kapetana. V sobo z alhemičnimi pomagali sem prišel prej in sem pokradel tisti kovček v katerem je že bilo zdravilo. Potem pa mi igra ni hotela spawnati priročnika z receptom. Sem uspel precej stvari narediti in pokrasti
vendar prav vsega mislim, da ni mogoče.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()

Gregor459 ::

Izi ::
Kdor pravi da je Nikvarda našel sam od sebe laže 
Tako so ga skrili da tja ponesreči zaide morda en na deset tisoč igralcev. Vsi ostali Googlajo

Tako so ga skrili da tja ponesreči zaide morda en na deset tisoč igralcev. Vsi ostali Googlajo

Furbo ::
Potem sem jaz eden od 10k.
Še preden sem imel dostop do gradu sem celega oblezel (upal sem, da je kaka pot noter) in opazil kam leti sranje.
Kasneje sem se spomnil na to, tudi po zaslugi kovača, ki je omenjal smrdljive lokacije.
Še preden sem imel dostop do gradu sem celega oblezel (upal sem, da je kaka pot noter) in opazil kam leti sranje.
Kasneje sem se spomnil na to, tudi po zaslugi kovača, ki je omenjal smrdljive lokacije.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Furbo ()

Sem ga ravnokar tudi sam našel. Slučajno sem se nagnil čez obzidje in videl enega stražarja, ki nekaj komentira o smradu. Nakar sem šel pogledat o čemu se gre.

Gregor459 ::
Dvoboji po vaseh s pestmi. Prvi je vedno lahek drugi je najtežji tretji pa nekaj seednjega. Jst imam vedno težave s drugim sploh tisti pijanček me je velikokrat premagal tako, da sem se zbudil na gnoju in kar nekaj denarja so mi ukradli.

Hardcore pride že naslednji teden.
https://x.com/KingdomComeRPG/status/190...
Mogoče se ga lotim še enkrat na Hardcore z vsemi vključenimi negativnimi perki.

Bom vsekakor probal hardoce, ker je igra že postala lahka. Ampak moram prvo preigrati, do konca v prvič :)

Hardcore pride že naslednji teden.
Koliko perkov pa boš lahko izbral ?
Bodo ti perki čez celo igro negativni ?

Enaplusdva je izjavil:
Koliko perkov pa boš lahko izbral ?
Bodo ti perki čez celo igro negativni ?
10 Perkov je in seveda veljajo skozi celo igro. Pravi moški izbere vseh 10

1. Bad Luck - Imaš poškodovan hrbet, kar pomeni da lahko nosiš manj in vsakič ko se skloniš obstaja možnost da te štihne heksenšus in potem nekaj časa šepaš.
2. Heavy-Footed - Si precej neroden pri hoji, zato se ti čevlji hitro izrabijo in med hojo povzročaš precej hrupa.
3. Numbskull - Si bolj neumne sorte in ves XP v igri se nabira 20% počasneje.
4. Somnambulant - Med spanjem včasih hodiš naokoli in se lahko zbudiš čisto na drugem koncu zemljevida, za povrh se ti Energija porablja precej hitreje in je treba več spati.
5. Hangry Henry - Ko te zagrabi lakota si praktično neuporaben dokler se ne naješ.
6. Sweaty - Hitro se umažeš in hitro začneš smrdeti. Ko smrdiš se te zavoha še enkrat dlje kot običajno. Parfumi ne pomagajo.
7. Picky Eater – Hrana se kvari 25% hitreje in pri odiranju živali dobiš pol manj stvari kot običajno.
8. Bashful - Henry bo slab govorec, Speech bo napredoval zelo počasi, Henry ne bo znal nikogar vprašati za smer pa še močno sramežljiv bo in si v javnih kopalnicah ne bo upal naročiti vseh možnih uslug.
9. Punchable Face - Bojevanje bo težje, sovražnikov bo več, bodo bolj nevarni in se nikoli ne predajo.
10. Menace - Ves kriminalni sistem bo imel našega Henrija posebej na piki. Vse kazni so precej hujše. Če te enkrat označijo za kriminalca si označen za vedno in zelo hitro končaš na vislicah.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()

Collector quest.
Sem šel v kamp banditov tam onesposobim Mathewa. Mu vzamem knjigo in vse druge stvari. Ga nesem nazaj v vas k Bailifu.
Tam se bandit zbudi in ga cela vas pretepe. Dam bailifu knjigo, mi plača potem pa me vpraša po banditu katerega ima pred nogami.
Bailifu se potem lahko zlažeš, da je mrtev ali pa ga zakolješ.
Je pa pametno prej se naučiti vseh veščin od tega bandita.
Sem šel v kamp banditov tam onesposobim Mathewa. Mu vzamem knjigo in vse druge stvari. Ga nesem nazaj v vas k Bailifu.
Tam se bandit zbudi in ga cela vas pretepe. Dam bailifu knjigo, mi plača potem pa me vpraša po banditu katerega ima pred nogami.
Bailifu se potem lahko zlažeš, da je mrtev ali pa ga zakolješ.
Je pa pametno prej se naučiti vseh veščin od tega bandita.

Tisti, ki ste že končali, ste zašpecali Oldo Semina? Meni se ne zdi prav glede na to kako se razvijejo dogodki in, ker je Von Bergow daleč od svetnika (lovski čuvaj se mi je izpovedal) z druge strani pa imam občutek, da bom izgubil kos igre. Napada na Semine oziroma na tisto drugo utrdbo se izključujeta, je tako? Ne moreš obeh narediti?

Tisti, ki ste že končali, ste zašpecali Oldo Semina? Meni se ne zdi prav glede na to kako se razvijejo dogodki in, ker je Von Bergow daleč od svetnika (lovski čuvaj se mi je izpovedal) z druge strani pa imam občutek, da bom izgubil kos igre. Napada na Semine oziroma na tisto drugo utrdbo se izključujeta, je tako? Ne moreš obeh narediti?
Ne povej. To je pravilna pot za katero dobiš tudi achievement.
Če boš povedal se boš kasneje kesal, tvoje roke bodo hudo krvave in na vesti boš imel kup nedolžnih življenj.
Kasneje bo bolj jasno, ko boš ugotovil da je Von Bergow v bistvu en glavnih nagativcev v igri. Napad na drugo utrdbo pa se zgodi ne glede kaj izbereš. Nič ne izgubiš.

Brez spoilerja se ne da razložiti. Sem si rekel, da si ti verjetno en najpočasnejših igralcev in drugim ne bom spoilal ker so verjetno že vsi precej naprej v zgodbi 
Je pa smiselno, da si shraniš pozicijo in potem probaš obe poti. Tako sem naredil jaz.
Najprej zatoži Semina in poglej kaj se bo zgodilo. Je zanimivo. Potem pa naloži staro shranjeno pozicijo, ne povej in igraj naprej...

Je pa smiselno, da si shraniš pozicijo in potem probaš obe poti. Tako sem naredil jaz.
Najprej zatoži Semina in poglej kaj se bo zgodilo. Je zanimivo. Potem pa naloži staro shranjeno pozicijo, ne povej in igraj naprej...

Jaz ga nisem zašpecal.
Po moje je napad na utrdbo v obeh primerih nisem pa siguren.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Igre | 426867 (622) | oo7 |
» | The Witcher 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 36607 (905) | oo7 |
» | The Odyssey (Cristopher Nolan) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 3659 (578) | Kayzon |
» | Kingdom Come: Deliverance (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Igre | 139454 (9984) | oo7 |
⊘ | Kingdom Come: Deliverance 2Oddelek: Igre | 585 (430) | BigWhale |