» »

Kingdom Come: Deliverance 2

Kingdom Come: Deliverance 2

««
11 / 11
»
»»

Kurzweil ::

Izi ::

K vragu vse skupaj, sem kar kupil. Z vsemi bodočimi DLCji in Preorder Bonus Questom. :D
Spet me en mesec ne bo na spregled ;)

Predsednik11 ::

Še pol urce :D

aerie ::

Izi je izjavil:

Kupil vsekakor ne bom. Naj izdelovalci vedo, da če nastavijo rito mavričnim naj jih to boli.
Bom počakal da pride zastonj na Epic, če pa ne bo nič pametnega za igrati pa morda travnik.

Izi je izjavil:

K vragu vse skupaj, sem kar kupil. Z vsemi bodočimi DLCji in Preorder Bonus Questom. :D

Ti si pravi politik ;)

oo7 ::

So odklenili pred 17:00 uro. Zaenkrat moram rečt, da igra dela super. Glede na to, da ima skoraj iste zahteve kot Stalker 2 mi je Stalker 2 orng segrel Pc tukaj pa je zaenkrat mlačen moj PC.

svecka ::

Grafika je res čudovita. Men na RTX 3060 TI dela skoraj konstantno na 60 FPS - 1440p na High nastavitvah.

Kingdom Come Deliverance 2 - 10 Things to Do First

Gregor459 ::

Sparing s Hansom. Blokiranje v smeri napada je težko. Perfect blok ni težek.

Kayzon ::

aerie je izjavil:

Izi je izjavil:

Kupil vsekakor ne bom. Naj izdelovalci vedo, da če nastavijo rito mavričnim naj jih to boli.
Bom počakal da pride zastonj na Epic, če pa ne bo nič pametnega za igrati pa morda travnik.

Izi je izjavil:

Ti si pravi politik ;)

haha :))

oo7 je izjavil:

Grafika je res čudovita. Men na RTX 3060 TI dela skoraj konstantno na 60 FPS - 1440p na High nastavitvah.

Kolikor vem uporabljajo CryTek Engine,ki je klasa zase.

Zgodovina sprememb…

««
11 / 11
»
»»