» »

Kingdom Come: Deliverance 2

Kingdom Come: Deliverance 2

««
12 / 14
»»

Kurzweil ::

Gregor459 je izjavil:

yayo je izjavil:

https://www.caseking.de/lp/kingdom-come...

Jezus Marija tole je pa videti kar malo grozno :)

Kot neka kletka za ptiče.

Se spomnim, da so imeli za 1. del tudi case, ampak kolikor se spomnim je izgledal precej boljše kot tole... sicer pa so itak vsi ti gaming casi, stoli, slušalke grdi za kozlat. Ko vidim najstnike s tem še razumem, ko pa vidim 40 letnike s to neko plastic in kičasto wannabe gaming opremo ;((

oo7 ::

Ima še kdo težave s grafiko jaz imam neke čudne črte čez ekran.
Prvi dan je bilo dobro potem pa sem potegnil dol zadnji Nvidia driver... danes so se mi pa začele delati te velike debele črte. Ne vem ali je zaradi driverja ali kaj drugega.
Bom jutri spet probal.

Kayzon ::

Didn't have time to make accessible churches but did have time to shoehorn in ahistorical Jews.

It is honestly a parody at this point.

yayo ::

oo7 je izjavil:

Prvi dan je bilo dobro potem pa sem potegnil dol zadnji Nvidia driver... danes so se mi pa začele delati te velike debele črte. Ne vem ali je zaradi driverja ali kaj drugega.
Bom jutri spet probal.

Zbriši zadnje driverje z DDU p inštaliraj predzadnje. Zgleda, da so problemi z zadnjimi.

yayo je izjavil:

oo7 je izjavil:

Bom jutri spet probal.

Zbriši zadnje driverje z DDU p inštaliraj predzadnje. Zgleda, da so problemi z zadnjimi.

Sem šel nazaj na decemberske driverje in je boljše ja. Hvala

D3m ::

Kayzon je izjavil:

Didn't have time to make accessible churches but did have time to shoehorn in ahistorical Jews.

Can't make this shit up. xD
|HP EliteBook|R5 6650U|

Gregor459 ::

Kayzon je izjavil:

Igra je dobra ampak ja imeli so čas za bedarije kot so gej r9manca, sinagogo, židovsko četrt... niso pa imeli časa, da uredijo notranjost ene naibolj pomembne stavbe v tistem času.

Furbo ::

Napačna vera, kar se tiče levih.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Jaz sem si po Stalkerju vzel par dni pavze pa me zanima, če je KKD dizajniran bolj za miškovnico ali za plošček. Za spremembo bi mi pasalo igrati z nogami na mizi ampak prvoosebni pogled in gamepad ravno nista najbolj posrečena kombinacija zame. kaj pravite?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

Predsednik11 ::

yayo je izjavil:

Jaz sem si po Stalkerju vzel par dni pavze pa me zanima, če je KKD dizajniran bolj za miškovnico ali za plošček. Za spremembo bi mi pasalo igrati z nogami na mizi ampak prvoosebni pogled in gamepad ravno nista najbolj posrečena kombinacija zame. kaj pravite?

Pa saj si si že sam odgovoril. Noge dol miš in tipkovnica.

yayo je izjavil:

Vavro je na x nekdo vprašal PC ali PS5 Vavra je rekel PC.

Uff, nič ne kapiram kako kocke igrati. ;((

Kurzweil ::

yayo je izjavil:

O čem ti to?

How to Play the Dice Game Farkle - Kingdom Come Deliverance 2

Zabavna igra s kockami, ko jo enkrat znaš. Sem jo veliko igral v KCD. Sem pa tudi jaz rabil nekaj minut v KCD II, da sem se spomnil kako gre vse skupaj.

Havala za tutorial ampak sem ga pogledal pa vem enako kot prej. To je nič. :))

Te kombinacije na sliki moraš zbirati, da čim prej dosežeš željeno vsoto. Edino paziti moraš, da ti ne zmanjka kombinacij, ker potem si ob vse če imaš srečo pa lahko mečeš tudi večkrat. Npr vržeš 6 kock dobiš 3x1 lahko nehaš metat in prepustiš igro nasprotniku ali pa mečeš naprej ampak ti ne sme zmanjkati kombinacij, ker če ti jih izgubiš tudi npr vsoto tistih treh enic.

Enaplusdva ::

yayo je izjavil:

Men tudi ni preveč jasno.

fiti ::

Igranje je precej enostavno, če pogledate pravila, ki je je postal oo7. Sicer sem začel danes igrati in je res zabavno. #spoiler - sem kockal in priigral prstan :)

Ima tisti prstan potem kak vpliv na zgodbo glede na to, da partijo pokoljejo kmalu za tem?

val46 ::

Ej, meni pa lok tudi z rokavicami ne deluje. Morajo biti kake bolj "specialne" od navadnih hunter rokavic?

yayo je izjavil:

Ima tisti prstan potem kak vpliv na zgodbo glede na to, da partijo pokoljejo kmalu za tem?

Jaz sem komaj dobro začel sedaj sem opravil s prologue in po moje lahko rečem, da tisti prstan nima nobene veze.

Trenutno sem prišel v odprti svet v gatah in 5 grošnov v žepu :)) kaj se priporoča prvo od tu naprej ? :)

ne vem, ker sem včeraj še bil v Boženini kolibi in skušal sekiro iz gat izvleči pa so me tisti banditosi pokončali preden sem jo uspel uporabiti. Naslednjič sem jim le zagrozil pa so spizdili bez boja, jaz pa sem začel ono otročjo alhemijo zganjat. :))

Potem nisi daleč za mano :)

Kako se gibljete naokoli. Imate konja ali pešačite? Bo zgleda treba nekje konja ukrasti :D Jaz sem še v kamp "Nomadov" na trening mečevanja, zdaj pa iščem svojo mrcino.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fiti ()

fiti je izjavil:

Kako se gibljete naokoli. Imate konja ali pešačite? Bo zgleda treba nekje konja ukrasti :D Jaz sem še v kamp "Nomadov" na trening mečevanja, zdaj pa iščem svojo mrcino.

Zaenkrat še v prvi vasi v gatah in s 5 cekini :)
Drugače pa vzdušje in glasba fenomenalna.

Cel čas sem imel obleko v inventoriju pa nisem vedel :))

Lockpickanje je pa živa nočna mora.

Težka igra vsaj zdaj na začetku.

Včeraj sem šel iz Troskoviča v sosednjo vas k kovaču pa sem vmes srečal dva bandita. Sem ju probal ene 10x premagat pa nikakor ni šlo.
Jaz sem si naložil MOD za shranjevaje tako, da ko pritisnem F5 mi shrani pozicijo. Ta isti MOD sem uporabljal že v prvi igri.

val46 ::

fiti je izjavil:

Ko boš prišel do gradu v Semine vasi, prepričaj tistega modela, da ti da Peblesa iz prvega dela. Jst sem tako naredil in sedaj vandram po svetu s svojo staro mrcino iz prvega dela :) Do takrat pa kje kakega ukradi. Problem je sam v tem, ker ukradenega konja ne moreš priklicati kjerkoli, ampak ga moraš tam kjer ga pustiš tudi nazaj pobrat.

Kayzon ::

Europe, 1403

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Zmajc ()

garrv ::

Fu*k off! Saj ne bom upal igrati main queste, da nebi izbral napačen dialog option pa se bosta začela žvalit.
Sam igra pa ne vem no, v enki si bil na koncu badass warrior, zdaj pa hodim peš naokol v raztrgani srajčki, v žepu mam cca 15 grošev
ki sem jih dobil tako da sem nabiral regrat in kamilce in jih prodal nekemu traderju, vsak vaški pijanček me premaga v fightu...
Veretno je treba pametno investirat v perke in si naredit dober build. Aja, pa ko nabiraš kamilce pa arniko, za vsako se upali
animacija kako Henry nežno utrga rožico. Hvala bogu imamo ta mod:
https://www.nexusmods.com/kingdomcomede...

krefi ::

Katere mode kaj uporabljate in čemu so namenjeni?
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

Izi ::

val46 je izjavil:

fiti je izjavil:

Ko boš prišel do gradu v Semine vasi, prepričaj tistega modela, da ti da Peblesa iz prvega dela. Jst sem tako naredil in sedaj vandram po svetu s svojo staro mrcino iz prvega dela :) Do takrat pa kje kakega ukradi. Problem je sam v tem, ker ukradenega konja ne moreš priklicati kjerkoli, ampak ga moraš tam kjer ga pustiš tudi nazaj pobrat.

Pogovori se s Ciganskim konjarjem v Ciganskem kampu. On ti poleg tega da odkupuje ukradene konje, lahko zrihta tudi "registracijo" ukradenega konja, da postane tvoj konj in priteče na žvižg. Tudi on te bo seveda "ociganil" za precej Grošev, je pa vseeno pol ceneje kot uradno kupljeni konj ;)
Kraja konja je en hujših zločinov in v mestu kjer si ga ukradel te iščejo kakšne 3 dni preden pozabijo nate, (na zemljevidu pri napisu mesta imaš znak rešetk), tako da se tisti čas strogo izogibaj tistega mesta če nočeš končati na vislicah.

Pri enem questu je potrebno zmagati cigansko konjsko dirko okoli jezera in tam NUJNO rabiš novega in zelo hitrega konja, ker Pebbles (najpočasnejše kljuse v celi igri) nima za burek v katerikoli dirki, še posebej pa pri Ciganih, ki so super dobri jezdeci in imajo zelo dobre konje.

Zmajc ::

Kayzon je izjavil:

Europe, 1403

Kaj misliš da se leta 1403 v Evropi niso v rit pikali? Že stari Grki so se.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Izi ::

krefi je izjavil:

Nobenega. Pri prvem igranju se ne goljufa, da si ne pokvariš izkušnjo.

Zmajc je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Europe, 1403

A zato so propadli? :D
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zmajc ::

D3m je izjavil:

Zmajc je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Europe, 1403

Verjetno. :D

krefi je izjavil:

Trenutno za quick save.
Razmišljam pa še za MODa katera sem uporabljal v prvi igri se pravi za lockpick in , da imaš na sredi ekrana piko za lokostrelstvo.
In ja MOD za nabiraje rožic, da ni za vsako rožo cutscene kako Henri odtrga rožo.

To je vse.

Zmajc je izjavil:

D3m je izjavil:

Zmajc je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Europe, 1403

Verjetno. :D

Pa Rim tudi.

Zadnji cesar je bil tranny in bolnik na polno. :D
|HP EliteBook|R5 6650U|

Nekateri nasprotniki LGTB+ srpnosti se tukaj tako dobro spoznajo na tematiko, da je to že prekleto sumnjivo. ;)

Zgodovina mi je bil eden ljubših snovi na šoli.

Za razliko od nekaterih, ki ne marajo gledati preveč nazaj.
|HP EliteBook|R5 6650U|

MojsterX ::

na jemtra mi gredo te teme v igrah. Potem pa skoz debata se vleče woke vs antiwoke v vsako igro. Faking politika. Kar nekaj. Še mal pa bodo pedofili zahteval, da lahko otroke posiljujejo v igrah in novodobne pacienti zahtevali, da lahko režejo dojenčke iz trebuha nosečnic za poganska žvrtovanja, kot je bilo včasih.

to zelo preprosto rešimo: ko se tule pojavi uporabnik foruma, ki sploh ne igra igre in je nima namena igrati ampak se oglaša le zato, da vleče svoje frustracije, politične, spolne itd. se ga lepo ignorira. :)

Kaj pa nam še ostane za igrati?

Jaz sem trenutno v lovu na stare PS1, PS2 igre za svojega PS3 fatboya.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Kar težka igra je. Sploh ker ne moreš shranjevati pozicije, razen s šnopsom. Še vedno iščem svoje pseto. Vmes sem naredil nekaj side questov. Mečevanje je dokaj leseno, ampak sem se že navadil. Bo kar dolga učna pot. Sicer pa zabavno.
@Izi, do konjarja sem prišel, ni mi pa še ratalo narediti kupčije. Če konja ukradeš ponoči, nihče ne ve.

Še enega potepuškega psa mi ni uspelo premagat. Me je zgrizu sredi gozda.

Predsednik11 ::

fiti je izjavil:

Kar težka igra je. Sploh ker ne moreš shranjevati pozicije, razen s šnopsom. Še vedno iščem svoje pseto. Vmes sem naredil nekaj side questov. Mečevanje je dokaj leseno, ampak sem se že navadil. Bo kar dolga učna pot. Sicer pa zabavno.
@Izi, do konjarja sem prišel, ni mi pa še ratalo narediti kupčije. Če konja ukradeš ponoči, nihče ne ve.

Kojčka lahko dobiš zastonj gre za kojčka iz prve igre Pebels.
Ampak moraš aktivirati en skill drugače pa plačaš.

Je pa tole izredno počasno, če si že pozabil kako se igrajo oldschool rpgji. Hodim okoli in postajam lačen, utrujen pa še smrdim zraven. Hočem nekaj vprašati enega vaščana pa trenutek predolgo pritiskam E in me obtoži žeparjenja. Pa končam na sramotilnem stebru. Potem grem varit kamilico, pozabim meh uporabiti in zjebem zvarek. Popizdim, grem na novo od sejva in me biriči uhapsijo, ker sem tekel po vasi. Spet na sramotilni steber, lačen, žejen in zaspan...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

Tudi miselnost je potrebno imeti srednjeveško. Ni veliko prostora za moraliziranje, sicer takoj zgubiš ugled. Kruti časi so bili to.
Pebbels sem našel, ampak se mi ni uspelo zmenit. Bom pogledal za skill, hvala.
««
12 / 14
»»