Forum » Omrežja in internet » Telemach internet ne deluje
Telemach internet ne deluje
Blaz3 ::
Opazil sem da telemach internet I s tem eon box ne delujeta že kakšne 3 ure na njihovi strani pa ni nič da bi imeli kakšne težave ali pa dela in me zanima če ima še kdo težave
XS!D3 ::
Opazil sem da telemach internet I s tem eon box ne delujeta že kakšne 3 ure na njihovi strani pa ni nič da bi imeli kakšne težave ali pa dela in me zanima če ima še kdo težave
Skoraj sigurno mora biti kakšna bolj lokalna težava, meni internet deluje BP. Tudi moj monitoring kaže zadnji "izpad" pred več kot mesecem dni, ko sem nazadnje rebootal svojo opremo zaradi posodobitev FW.
Highlag ::
Meni tudi zjutraj ni. Reset routerja je pomagal.
Never trust a computer you can't throw out a window
vofra ::
Skoraj sigurno mora biti kakšna bolj lokalna težava, meni internet deluje BP. Tudi moj monitoring kaže zadnji "izpad" pred več kot mesecem dni, ko sem nazadnje rebootal svojo opremo zaradi posodobitev FW.
kaj uporabljas za monitoring?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 148407 (1764) | Oldi |
» | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 54014 (5768) | Ulixes |
» | Telekom proti Telemach (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 48868 (19108) | solatko |
» | Eon, Tvin, Neo in Smart TVOddelek: Zvok in slika | 4157 (4022) | bauci |