» »

Elden Ring [Great Rune] (FromSoftware)

Elden Ring [Great Rune] (FromSoftware)

««
24 / 38
»»

oo7 ::

Badwolff je izjavil:

oo7 je izjavil:

V teoriji bi moral biti najbolj overpoered Radagon/Elden beast pa je vseeno bil tepen.

Po loru kokr se spomnim Miquella. The next gen.

A ni Miquella pol bog in Radagon bog ? Že po tem bi moral biti Radagon nad Miquello ?

Itak pa je radagon oče od Miquelle in Melanie.

Sem nazaj posnel Elden Ring, da probam Colloseum DLC. Je kdo igral ?

jaz na žalost skoraj, da ne dobim soigralca, ker imam zgleda previsok level 301. Menda je tam okoli level 150 največ igralcev.

jijetelu ::

oo7 je izjavil:

jaz na žalost skoraj, da ne dobim soigralca, ker imam zgleda previsok level 301. Menda je tam okoli level 150 največ igralcev.

nisem še, iščem če ma kdo za posodit PS4 verzijo igre, drugač pa če hočeš MP, moreš ostat na meta levelu, to je pa tam od 125-150 cca

jijetelu je izjavil:

oo7 je izjavil:

nisem še, iščem če ma kdo za posodit PS4 verzijo igre, drugač pa če hočeš MP, moreš ostat na meta levelu, to je pa tam od 125-150 cca

Kaj si prodal konzolo ?

Ja ampak ne grem še enkrat od začetka samo zaradi arene. Bom počasi igral journey 3 tako, da, ko izide Shadow Of The Erdtree, da bom pripravljen.

oo7 je izjavil:

jijetelu je izjavil:

oo7 je izjavil:

Kaj si prodal konzolo ?

Ja ampak ne grem še enkrat od začetka samo zaradi arene. Bom počasi igral journey 3 tako, da, ko izide Shadow Of The Erdtree, da bom pripravljen.

pa nisem, sam bi šel še enkrat špil preigrat pa dobit še vse trofeje za PS4 verzijo, k so trofeje ločene za vsako posebej

jijetelu je izjavil:

oo7 je izjavil:

jijetelu je izjavil:

oo7 je izjavil:

Kaj si prodal konzolo ?

pa nisem, sam bi šel še enkrat špil preigrat pa dobit še vse trofeje za PS4 verzijo, k so trofeje ločene za vsako posebej

Vidim, da igra po enem letu še še kar drži skoraj polno ceno.

Five Lore Threads Elden Ring: Shadow of the Erdtree Needs to Explore Further

https://hardcoregamer.com/features/topl...

Jaz samo upam, da bo Elden Ring Shadow of the Erdtree res zelo velik DLC.

Lonsarg ::

Meni je pa velikost igre dejansko največji minus Elden Ring. Pač tako velik je da se prehitro overlevelaš za vse razen čisto zadnje regije in tudi wow efekt mine še predno končaš. V bistvu je tako velik da bi moral preskakovati content da bi imel normalen progres brez overlevla, ampak to ni v mojem stilu, sem pač completionist.

Pa pri manjših igrah tudi si bolj vtisneš v spomin lokacije. Skratja definitivno je rpevelik in ne vem zakaj vsi tako preferirajo to velikost iger marketinško.

Lonsarg je izjavil:

Meni je pa velikost igre dejansko največji minus Elden Ring. Pač tako velik je da se prehitro overlevelaš za vse razen čisto zadnje regije in tudi wow efekt mine še predno končaš. V bistvu je tako velik da bi moral preskakovati content da bi imel normalen progres brez overlevla, ampak to ni v mojem stilu, sem pač completionist.

Pa pri manjših igrah tudi si bolj vtisneš v spomin lokacije. Skratja definitivno je rpevelik in ne vem zakaj vsi tako preferirajo to velikost iger marketinško.

ja, sej tudi jaz s tem strinjam, mam občutek, da je veliko tovrstnih iger to dejansko skopiralo od Skyrima... Skyrim je po določenih merilih ena izmed najbolj uspešnih tovrstnih iger in pol dobiva takšne in drugačne kopije.

Men pa je mapa v Elden ring zelo všeč sploh, ker je vsaka regija drugačna in zanimiva za raziskovati. Edino katakombe mi niso všeč in šefi v katakombah kjer se preveč ponavljajo.

From software je delil Elden ring statistiko

Elden Ring - Patch Notes Version 1.09
https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring...

po ponovnem preigravanju po letu dni, mam močen občutek, da je igra precej bolj igralna, beri: lažja, praktično vse nadnadležne sovrage so popravili v takšni meri, da so povsem obvladljivi, znižal agresivnost, zmanjšal spammanje napadov ipd...

jijetelu je izjavil:

po ponovnem preigravanju po letu dni, mam močen občutek, da je igra precej bolj igralna, beri: lažja, praktično vse nadnadležne sovrage so popravili v takšni meri, da so povsem obvladljivi, znižal agresivnost, zmanjšal spammanje napadov ipd...

Kot kaže so z 1.09 vsa orožja močnejša.

The NEW Elden Ring 1.09 UPDATE is MASSIVE // ALL WEAPONS BUFFED!!! // Elden Ring Patch 1.09

ne vem, sicer sem začel igrat že pred 1.09, igram kr z Reduvia orožjem, k ga dobiš kr na začetku, pa ni prav nobene težave, ubistvu prav OP orožje

jijetelu je izjavil:

ne vem, sicer sem začel igrat že pred 1.09, igram kr z Reduvia orožjem, k ga dobiš kr na začetku, pa ni prav nobene težave, ubistvu prav OP orožje

Ali igraš od začetka iz nič ali NG+ ?

Magic1 ::

Če narediš dober build v prvo, je NG+ a breeze. Sem v prvo naredil skoraj vse in v NG+ sek kar z lahkoto šel čez glavne šefe.
Magic

Zdaj igram v tretjič. Ko semi gral v drugo so se mi šefi proti koncu še vedno zdeli težki. Elden beasta brez pomoči še nisem premagal.

oo7 je izjavil:

jijetelu je izjavil:

NG+ sem igral že lansko leto, tole je čist sveže igranje, brez kakršnih koli "goljufij" PS4 verzija igre, originalno sem igral PS5.

jijetelu je izjavil:

oo7 je izjavil:

jijetelu je izjavil:

NG+ sem igral že lansko leto, tole je čist sveže igranje, brez kakršnih koli "goljufij" PS4 verzija igre, originalno sem igral PS5.

Goljufije ?

Trenutno mi dela težave Mohg blood lord. Sem probal ene 10x pa brez uspeha.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

oo7 je izjavil:

jijetelu je izjavil:

oo7 je izjavil:

jijetelu je izjavil:

Goljufije ?

a maš taprav Tear za Phy flask, pa mislim da tud MOGH shackle deluje pri njemu, načelno ne bi smel bit pol problem

maš cel kup raznoraznih exploitov, med drugim ti lahko kdo dropne orožja, talismane, oklep, rune, dejansko si lahko v 5 minutah END game opremljen

jijetelu je izjavil:

oo7 je izjavil:

jijetelu je izjavil:

oo7 je izjavil:

jijetelu je izjavil:

Goljufije ?

a maš taprav Tear za Phy flask, pa mislim da tud MOGH shackle deluje pri njemu, načelno ne bi smel bit pol problem

maš cel kup raznoraznih exploitov, med drugim ti lahko kdo dropne orožja, talismane, oklep, rune, dejansko si lahko v 5 minutah END game opremljen

MOGh shackle deluje samo v prvi fazi boja. Druga faza je problem. Imam za pomočnika Black knife tiche 10 stopnja pa ne gre. Mogoče bi moral probati z mimikom.

Ne tear za Phy pa nisem probal. Sem pogledal na internet in ja Purifying Crystal Tear pomaga pri tem šefu. Bom sprobal :)

ja, brez Teara zna bit pa kr jeba ja, k tista njegova bood magija je kr neki

jijetelu je izjavil:

ja, brez Teara zna bit pa kr jeba ja, k tista njegova bood magija je kr neki

Ja tam kjer ti jemlje kri naredi veliko škode. Drugače je bolj počasen ampak ima dolg doseg in udarja zelo močno.

na evo MOGH čist na easy, tale Reduvia je kr OP orožje

jijetelu je izjavil:

Kater level pa si, da si ga tako z lahkoto uničil ? :)

oo7 je izjavil:

jijetelu je izjavil:

Kater level pa si, da si ga tako z lahkoto uničil ? :)

sej maš na koncu podatke o buildu, tle je bil level 149, sam tud pri 130 ne bi bilo kej drugače

Potem pa moram probati to Reduvijo. Jaz sicer trenutno veliko uporabljam black knife.

No mi je končno uspelo premagati Blood lorda. Black knife Tiche je odlična pomočnica ampak v tem boju mi ni prišla prav vedno je umrla na sredi boja. Tako, da sem probal z mimikom in sem blood lorda premagal v prvo. Mimik je zdržal celotno borbo in Blood lord se je ukvarjal samo z njim jaz pa sem ga skoraj nemoteno tepel iz vseh strani :)

Elden Ring MOD za FPS način

ELDEN RING [FPS] - Mod Release Trailer

MOD - https://www.nexusmods.com/eldenring/mod...

Zmajc ::

oo7 je izjavil:

Zdaj igram v tretjič. Ko semi gral v drugo so se mi šefi proti koncu še vedno zdeli težki. Elden beasta brez pomoči še nisem premagal.

Jaz sem ga solo premagal v 4. playu, ko pri svojem lvlu nisem našel nobenega summona. Je bla kar svinjska jeba, samo dober feeling.

Zmajc je izjavil:

oo7 je izjavil:

Jaz sem ga solo premagal v 4. playu, ko pri svojem lvlu nisem našel nobenega summona. Je bla kar svinjska jeba, samo dober feeling.

Katero orožje si pa uporabljal ?

Hudiča je težko zadet, ker skos skače iz enega konca mape na drugega...

A new hot fix patch has dropped for Elden Ring, making some changes and fixes to gameplay. Here's everything that's been updated in the version 1.09.1 patch.

https://apptrigger.com/2023/04/18/elden...

Elden Ring: Shadow Of The Erdtree je v izdelavi od aprila 2022. Na DLCju so začeli delati dva meseca po izidu igre Elden Ring.

Elden Ring's Demigods Explained!

Če koga zanimajo pol bogovi bolj podrobno in njihova zgodba.

Reduvia je pa res OP orožje. Sploh pri meni, ker imam arcane na 80.
Drugače pa popolnoma nezahtevno orožje, ker ne zahteva veliko arc, dex in str.

oo7 je izjavil:

Reduvia je pa res OP orožje. Sploh pri meni, ker imam arcane na 80.
Drugače pa popolnoma nezahtevno orožje, ker ne zahteva veliko arc, dex in str.

jop, dejansko lahko tudi prvo orožje, ki ga dobiš takoj na začetku in ga lahko uporabljaš do konca, brez problemov, pač klasičen bleed build, veliko opreme ki boosta dmg, dual wield še en dager za power stance, pa si zmagal

Badwolff ::

Bloodhounds fang zame

Kaj pa magija in faith ? Katere uroke najraje uporabljata ?

Jaz osebno magije zelo zelo malo zato pa toliko več incantations.

Največ uporabljam

Blessing of the Erdtree - zelo uporaben urok, ker te v času delovanja non stop zdravi. Sploh uporabno kjer te napadajo s strupom ali scarlet rot...

Fortissax's Lightning Spear - bolj počasen a dela veliko škode.

Frenzied Burst - hiter laser

Frozen Lightning Spear - dvojni efekt

Golden Vow - že poznano iz iger Dark Souls :)

Stone of Gurranq - dokaj hitro lahko mečeš te kamne in tudi škoda je kar velika.

uporabnost inkantacij se je skoz patche kr spreminjala, trenutno niti ne vem kako je stanje, kaj je dejansko uporabno PVE in PVP

pri bleed buildu je verjetno ena najbolj uporabnih, sploh PVP, Swarm of Flies, pri uporabi orožjih k majo Fire dmg, ala Rivers, skoraj obvezno še Flame Grant Me Strenght ... drugače tudi Dragon Breaths so kr uporabni, pa Flame Cleanse me za poison/rot

Swarm of flies je bil dost overpowering, še Malenijo je ustavil od začetka. So ga pa zelo znerfali s časom.

Dragon breths so kar močni ja ampak so tudi počasni.

Potem pa moram sprobati še Flame Grant Me Strenght. Imam ampak nisem nikoli uporabil.

Šele zdaj, ko igram v tretje sem našel šefa Mogh the Omen tam spodaj v kanalizaciji pod glavnim mestom. Ampak, da prideš, do njega je tudi pravi labirint.
Potem pa, ko premagaš Mogha the Omen je naprej še skrvni predor in nova lokacija...

oo7 je izjavil:

Šele zdaj, ko igram v tretje sem našel šefa Mogh the Omen tam spodaj v kanalizaciji pod glavnim mestom. Ampak, da prideš, do njega je tudi pravi labirint.
Potem pa, ko premagaš Mogha the Omen je naprej še skrvni predor in nova lokacija...

a nisi naredil platinum trofeje oz. karkol se že dela, k rabiš tist predor pa novo lokacijo za enega izmed koncev, plus ona slepa ženička te čaka dol, če si vse prej naredil tko kot je treba

jijetelu je izjavil:

oo7 je izjavil:

a nisi naredil platinum trofeje oz. karkol se že dela, k rabiš tist predor pa novo lokacijo za enega izmed koncev, plus ona slepa ženička te čaka dol, če si vse prej naredil tko kot je treba

Na Steamu mi piše,da sem odkril 37 od 42 achivments.
Ne šele zdaj v tretje sem odkril to lokacijo kjer potem dobiš skrivni konec.

Zmajc ::

Mogha sem jaz ubil v 1. playthrouju ni kaj extra da ga najdeš. Ona del kjer unlockaš Frenzied Flame konec pa so tak težko za najti da vmes jumping puzzle sploh ne omenjam, da je bolano. Sem se res namučil da pridem tja dol in to z video guidom.

Lonsarg ::

Elden Ring jaz pač igram z wiki (wiki je precej boljša zadeva kot video guide mimogrede, ker je res dobro spisan). Jaz Alt-tabam med wiki in igro kar naprej, 10-20% igranja igre je v mojem primeru na wiki, pač wiki postane del izkušnje. Mal se moraš navadi da si ne spoilaš, da bereš pač za tiste stvari kjer si že bil pa iščeš pozabljene zadeve, oziroma za fight specifike, gre pač za malo posebno izkušnjo. Se jo da tudi klasično brez wiki igrat, ampak v moje primeru to ne gre, sem pač completionist in Elden Ring niti 50% questov brez wiki ne obrneš. Pa preko Wiki tudi zgodbo potem celo izveš, ker samo preko ingame je to bolj tak-tak.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Zmajc je izjavil:

Mogha sem jaz ubil v 1. playthrouju ni kaj extra da ga najdeš. Ona del kjer unlockaš Frenzied Flame konec pa so tak težko za najti da vmes jumping puzzle sploh ne omenjam, da je bolano. Sem se res namučil da pridem tja dol in to z video guidom.

Tudi jaz sem Mogha the Omen ubil v prvem poiskusu. Več problemov sem imel s Mogh Lord of Blod.

Tam kjer skačeš dol tam sem umrl vsaj 20x. Tudi jaz semn pogledal video, ker nisem bil prepričan če je sploh kaj spodaj... potem sem videl v videu,d a se tla vdrejo...

Še najbl hecn je, da je to en sploh našu

Lonsarg je izjavil:

Elden Ring jaz pač igram z wiki (wiki je precej boljša zadeva kot video guide mimogrede, ker je res dobro spisan). Jaz Alt-tabam med wiki in igro kar naprej, 10-20% igranja igre je v mojem primeru na wiki, pač wiki postane del izkušnje. Mal se moraš navadi da si ne spoilaš, da bereš pač za tiste stvari kjer si že bil pa iščeš pozabljene zadeve, oziroma za fight specifike, gre pač za malo posebno izkušnjo. Se jo da tudi klasično brez wiki igrat, ampak v moje primeru to ne gre, sem pač completionist in Elden Ring niti 50% questov brez wiki ne obrneš. Pa preko Wiki tudi zgodbo potem celo izveš, ker samo preko ingame je to bolj tak-tak.

Brez wiki ne bi naredil več kot pol questov :)
««
24 / 38
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Igre (brez lastne teme) (strani: 1 2 3 426 27 28 29 )

Oddelek: Igre
1424191096 (304) oo7
»

Lords of the Fallen 2 (strani: 1 2 )

7910260 (262) oo7
»

Tomb Raider 4 (strani: 1 2 )

867187 (391) oo7
»

God of War Ragnarök [God of War 5] (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26035942 (2207) oo7
»

Horizon Forbidden West [Horizon Zero Dawn 2] (strani: 1 2 )

9912782 (1584) yayo

Več podobnih tem