» »

Elden Ring [Great Rune] (FromSoftware)

Elden Ring [Great Rune] (FromSoftware)

««
23 / 38
»»

Badwolff ::

svecka je izjavil:

Zasluženo. GoW Ragnorak razočaranje na polno (kot da bi igral expansion za GoW1, torej nič posebnega).

res, ker hvalijo na polno?

Zmajc ::

Bravo, zasluženo popolnoma.

oo7 ::

100% je sla nagrada v prave roke.

Na podelitvi GOTY nagrad se je zgodil manjši incident :))

Ko so razglasili zmagovalca za najboljšo igro leta Elden Ring so šli na oder Hidetaka Miyazaki in njegova ekipa. Ampak zdraven se je vrinil še neki trol.

Ko je Hidetaka Miyazaki povedal svoje in, ko je njegov prevajalec končal je trol povedal - I want to nominate this award to my reformed orthodox rabbi, Bill Clinton :)) seveda ni bilo nikomur nič jasno. Kasneje je voditelj game awards na twitterju zapisal, da je bil ta fant aretiran.

Elden Ring če bi izšel v času PS1 :)

ELDEN RING - PS1 EDITION

MALENIA DEFEATED BY A DANCE PAD - Elden Ring Challenge Run

scipascapa ::

dobro služijo streamerji....

Elden Ring won more than a hundred GOTY awards this year

https://www.xfire.com/elden-ring-hundre...

25 julija izideta dve Elden Ring ART knjigi.

The first volume weighs in at 432 pages and contains art from Elden Ring's opening movie, plus scenes from the open world of the Lands Between, including the dungeons. You'll also get to see images and artwork of many of the game's characters and armor designs.

Volume two is 384 pages long and focuses more on the enemies, of which there are many great and small in the game. You'll also find art and lists of the weapons and items found in the game in this volume.

Elden Ring je prehitel The Last of US II in je sedaj igra z največ GOTY nagradami.

Leto 2022 GOTY nagrade so pobrale tri igre

Elden Ring - 331
God of War: Ragnarok - 78
Immortality - 6

Ericssony ::

oo7 je izjavil:

25 julija izideta dve Elden Ring ART knjigi.

The first volume weighs in at 432 pages and contains art from Elden Ring's opening movie, plus scenes from the open world of the Lands Between, including the dungeons. You'll also get to see images and artwork of many of the game's characters and armor designs.

Volume two is 384 pages long and focuses more on the enemies, of which there are many great and small in the game. You'll also find art and lists of the weapons and items found in the game in this volume.

Pred novim letom naročen original iz Japonske:

Edino vezava ni najbolj posrečena zaradi slik čez obe strani, drugače pa vredno nakupa.

Zgodovina sprememb…

Ericssony je izjavil:

Pred novim letom naročen original iz Japonske:

Edino vezava ni najbolj posrečena zaradi slik čez obe strani, drugače pa vredno nakupa.

V Japonskem jeziku ?

Tako je, original je v japonskem jeziku. S tem, da razen naslovov pod slikami ni drugega besedila.

Čakam še na drugi del Elden Ring - Books of Knowledge:

Ericssony je izjavil:

Tako je, original je v japonskem jeziku. S tem, da razen naslovov pod slikami ni drugega besedila.

Se pravi so tri knjige ? Ena slikanica in Books of Knowledge part 1 in part 2 ?

Istočasno je Melanijo premagala dvakrat z rokami in nogami :)

2x MALENIA Defeated AT ONCE in the ULTIMATE Elden Ring Challenge Run

oo7 je izjavil:

Ericssony je izjavil:

2x Art Book (zaenkrat samo original iz Japonske), 2x Guide Book (Elden Ring - Books of Knowledge, založba Future Press, Nemčija).

Ericssony je izjavil:

oo7 je izjavil:

Ericssony je izjavil:

2x Art Book (zaenkrat samo original iz Japonske), 2x Guide Book (Elden Ring - Books of Knowledge, založba Future Press, Nemčija).

Books of Knowledge bom verjetno tudi jaz naročil :)

The ULTIMATE Elden Ring DLC is here! (The Garden of Eyes Mod All Weapons Showcase)

Več kot 20 novih orožij in več kot 30 novih oklepov.

Da ne bo pomote to je MOD in ne uradni DLC.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Nova GOTY nagrada za Elden Ring :)

Elden Ring Wins GOTY Honors at New York Game Awards

https://gamerant.com/elden-ring-goty-ne...

Pa tud GOTY za Zgornji kašelj.

Daj ne bluzi, če nimaš kaj konstruktivnega za napisat se raje vzdrži neumnih komentarjev.

Elden Ring je GOTY prejšnjega leta brez konkurence, like it or not.

m0LN4r ::

Decki kako se uporabi top na stolpu za streljat puscice ali pa tisti top za ogenj?
Vse tipke sem sprobal pa ne gre
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

m0LN4r je izjavil:

Decki kako se uporabi top na stolpu za streljat puscice ali pa tisti top za ogenj?
Vse tipke sem sprobal pa ne gre

A ni isto kot bi streljal z lokom ?
Imaš municijo ?

dronyx ::

Take igre kot je Elden Ring bo nekoč AI sam generiral. Ampak AI bo vedel da ne more biti ogromen šef v neki jami, do katere vodi par ozkih hodnikov.

V bistvu ja, ce na grobo povzamem, razen pobijanja "bosov" na razlicne nacine ni tam nicesar za videt/delat.
Its your job as a player to discover what the game has to offer.
Itak. Placam, pol pa je moja naloga, da ugotovim zakaj je stvar dobra. Haha. Dober, ce ne najboljsi marketing vseh casov. Na tu mas kebab, zdaj pa isci med listi solate, zakaj je dober.
Z temi Darksoulovci, pa se itak ne mores normalno pogovarjat, ne sprejemajo nobene kritike.
Trade Republic 38MVDVXM

Lonsarg ::

Ljudje uživajo ob različnih stvareh, eni hočejo vse servirano in samo klikat za hitro sproščanje, drugi hočejo težke izzive in veliko učenja ob igranju, da potem pride zadovoljstvo ko premagaš izzive in se naučiš zadevo. Imaš igre na eni skrajnosti in drugi, imaš tudi igre ki so vmes. "Souls" igre spadajo na skrajni rob ekstrema, med igre ki ti da težke izzive, jaz pogovorno vsakomur povem da moraš bit malo mazohista za te souls igre in torej nikakor niso za vsakogar.

Z Elden Ring so sicer uspeli se malce bolj približati obični publiki, ampak v svojem "core" še vedno ostajajo igra ki zahteva da se marsikaj naučiš in da prideš do užitka šele ko z matranjem postaneš dovolj dober. To je mimogrede globoko v japonski kulturi zato od tam največ takih iger.

Skratka @m0LN4r kritika da je igra preveč mazohistična ni objektivna kritika, ker to da ne maraš mazohizma je zgolj tvoje subjektivno mnenje ;)

Za vse Elden Ring fane, ki hočejo še težji izziv kot Elden ring pa priporočam Sekiro, samo za norce seveda.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Mnenje je subjektivno, ampak pravim, ce nimas glih 5 ur na dan da drkas ta spil, ni za nikamor.

Razumem kaj hoces povedat, ampak jaz spil igram po malem, ca. 1 uro na dan pa se zdaj po nekaj mescih se mi zdi, da se vse ponavlja cel cas. Vedno bolj mi je jasno, da je spil narejen zanalasc tako, da investiras stotine ur, da nekaj dosezes ali pa ti dokurci in uporabljas bliznjice.

Seveda imamo razlicno definicijo in prag, da nekemu vzorcu recemo ponavljanje.

Dont be offended anje.

Tut pri treniranju in lovljenju pokemonov se ucis ? da premagas mocnejse nasprotnike.
Trade Republic 38MVDVXM

Kayzon ::

Zakaj si kupil igro ce ne maras Dark Souls tip iger,kjer je vse trial and error? Svasta res.

Me vem, se vam elden ring zdi tako ekstremno težka?

Glede tistga gor . Tudi meni je goty, al pa vsaj co z GOW, ki pa je vsaj zame 2023. Pa zarad tega ni treba objavlja vaje vaške procesije, kjer je zmagala. Teh nagrad je na stotine.

Še najbolj me je od velikih naslovov razočarala HZD. Zelo hitro postane repetitivna , same shit v vsaki nalogi.

Kayzon je izjavil:

Zakaj si kupil igro ce ne maras Dark Souls tip iger,kjer je vse trial and error? Svasta res.

Katere igre pa niso trial and error, resno?
Kaksno vprasanje je to.
Kako pa ves, da je nek film nezanimiv? Zato ker je nekdo tako rekel ali si ga bos pogledal in ustvaril svoje mnenje?

Nono ds3 je bil vseeno drugacen spil tudi, ce je isti zanr.
Tut vsak nfs ni nfsu2 ane.

Badwolff je izjavil:

Me vem, se vam elden ring zdi tako ekstremno težka?

Glede tistga gor . Tudi meni je goty, al pa vsaj co z GOW, ki pa je vsaj zame 2023. Pa zarad tega ni treba objavlja vaje vaške procesije, kjer je zmagala. Teh nagrad je na stotine.

Še najbolj me je od velikih naslovov razočarala HZD. Zelo hitro postane repetitivna , same shit v vsaki nalogi.

Ja HZD tut ni bas neki kot celota.
Ima pa sirsi spekter ciljne publike, kar bi moral GOTY nenazadnje bit, da je spil vsec cim bolj sirsi publiki ne pa cim vecim znotraj istega.
Vrjamem, da je ogromno ljudi kupilo igro zaradi hypa v socialnih medijih, a je hkrati pa ne bodo nikoli preigrali.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Dobro ne filozofiraj v prazno,FromSoftware je najbolj znan po tem da se njim jebe za dostopnost in furajo svoj "hardcore" stil iger, kjer prednjaci ponavljanje enih in istih bojev in sefov. Glede na to da ocitno poznas stil njihovih iger,me cudi zakaj si kr slepo kupil igro..Vsej spiratiziral bi lahko pa sprobal uro dve ce ti sploh sede.

Elden ring je na začetku zelo težka potem s časom pa postane lažja predvsem zaradi Spirit Ashes. No ja saj jih lahko ne uporabljaš ampak če so že tam zakaj pa ne :)

Ja nekateri bi verjetno raje videli, da bi Ubisoft naredil Elden ring potem bi vse skupaj zgledalo nekako takole

007@ Povej mi ti raje ludi gamerju,kaksno mnenje imas o Sekiro igri? Meni je trenutno top3 vseh casov 8-)

Kayzon je izjavil:

007@ Povej mi ti raje ludi gamerju,kaksno mnenje imas o Sekiro igri? Meni je trenutno top3 vseh casov 8-)

Sekiro je vsekakor dobra a zelo zelo težka igra verjetno najtežja od From software. Od From software imam najraje Dark souls serijo tam mi najbolj odgovarja tempo in srednjeveška tematika :)

Gregex ::

Po souls igrah pizdijo tisti, ki jih že prvi boss nategne po dolgem in počez. Še dobro, da ni Malenia prvi boss v Elden Ring. :))

yayo ::

Malenia Trump?

Malenia

Ma ne vem no.

Meni so souls igre nekoč predstavljale nekaj neizmerno težkega, dandanes pa grem in enostavno "guram" dokler jih ne končam in se ne sekiram za vsakega bossa ki me parkrat ubije. To me samo še bolj motivira.

Sekiro po drugi strani pa je tako drugačen, tako fast paced, in tako punishing da se mi res ni dalo s njim ubadati. Cel poise sistem brez stamine z verižnim parryjajem in neki dragon rottom, ki te kaznuje če umiraš je kar nekaj. Igre sploh nebi imenoval souls like ker je čisto neka svoja liga. Še kaznuje te če jo skušaš igrati kot souls igre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Tidule ::

Elder Ring je od vseh souls games daleč najbolj dostopna. Predvsem zato, ker je open world in je ogromno stvari dosegljiv brez resnega boja. Z ustrezno OP opremo potem veliko stvari postane smešno lahkih.

Sekiro gre v drugo smero in je absolutno bistveno težji. Predvsem pa ne moreš nič, če ne moreš mimo določene ovire, ker igre v bistvu povsem linearna.

dronyx ::

Tidule je izjavil:

Sekiro gre v drugo smero in je absolutno bistveno težji. Predvsem pa ne moreš nič, če ne moreš mimo določene ovire, ker igre v bistvu povsem linearna.

Meni je bil Sekiro všeč ne zaradi linearnosti ampak zato, ker ni imel milijon nekih orožji, ščitov, statistik itd., da moraš biti skoraj doktor iz matematike če hočeš razumet, kaj vse te številke pomenijo. Na koncu pa večina gre pogledat na internet, kaj se najbolj obnese in s tem potem igra.

25 februarja obletnica igre Elden Ring

Mogoče napovejo nov DLC ?

Danes na SteamDB je bil update

Tista dva 440408 in 440410 bi lahko bila nenapovedana DLC-ja ? >:D

20 mio igralcev

Še trije dnevi pa bo 1 leto odkar je izšla igra. Verjetno bodo napovedali kaj novega :)

dronyx je izjavil:

Tidule je izjavil:

Meni je bil Sekiro všeč ne zaradi linearnosti ampak zato, ker ni imel milijon nekih orožji, ščitov, statistik itd., da moraš biti skoraj doktor iz matematike če hočeš razumet, kaj vse te številke pomenijo. Na koncu pa večina gre pogledat na internet, kaj se najbolj obnese in s tem potem igra.

Tocno to,imo Sekiro/Bloodborne najbolsi igri ki je naredil FromSoftware. Sekiro mi je trenutno 1# igra ki sem jo preigral v zivljenju,in ima posebno mesto v mojem srcu.

Elden Ring dobiva dodatek Shadow of the Erdtree :D

https://hop.si/2023/02/28/elden-ring-do...

Glede na govorice naj bi igra Armored Core VI od From Software izšla septembra 2023 se pravi pred DLCjem Elden Ring Shadow of the Erdtree.

Čedalje več je teorij in ugibanj, da naj bi se Elden Ring's Shadow of the Erdtree DLc dogajal okoli Miquelle.

Miquella je brat od Melanije.

To že od nekdaj vsi domnevajo.
Edin mal je overpowered, v teoriji.

V teoriji bi moral biti najbolj overpoered Radagon/Elden beast pa je vseeno bil tepen.

oo7 je izjavil:

V teoriji bi moral biti najbolj overpoered Radagon/Elden beast pa je vseeno bil tepen.

Po loru kokr se spomnim Miquella. The next gen.
««
23 / 38
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Igre (brez lastne teme) (strani: 1 2 3 426 27 28 29 )

Oddelek: Igre
1424191096 (304) oo7
»

Lords of the Fallen 2 (strani: 1 2 )

7910260 (262) oo7
»

Tomb Raider 4 (strani: 1 2 )

867187 (391) oo7
»

God of War Ragnarök [God of War 5] (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26035942 (2207) oo7
»

Horizon Forbidden West [Horizon Zero Dawn 2] (strani: 1 2 )

9912782 (1584) yayo

Več podobnih tem