» »

Vaša obrestna mera za stanovanjski kredit?

Vaša obrestna mera za stanovanjski kredit?

««
5 / 24
»»

HitraSperma ::

Koliko pa EOM?
fgdsfjk

svecka ::

EOM se razlikuje od stroškov....lahk za isti fiksno obrestno mero 1.8% dobiš na različnih bankah 2.1 ali 2.0 EOM.

urosz ::

Sem v fazi pridobivanja kredita 80k na 15 let.

Glede na to da pričakujem okrog 2% EOM fiksne, ali je smiselno sploh razmišljati o sprejemljivi?

urosz je izjavil:

Glede na to da pričakujem okrog 2% EOM fiksne, ali je smiselno sploh razmišljati o sprejemljivi?

Ti svetuem da gres POD 15 let, kr ravno pod 15 let nekatere banke dajo še nižje obrestne mere. 14.5 let probaj.

Invictus ::

urosz je izjavil:

Spremenljiva za 119 mesecev, če si lahko privoščiš. Bo najceneje...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

OZZY ::

HitraSperma je izjavil:

Koliko pa EOM?

Zame EOM ne pomeni nič pri stanovanjcu. Narediš primerjavo med enim in drugim kreditom glede stroškov (odobritev ter vodenje) pri isti OM. Vidiš razliko. Kar pa se tiče vodenja OR je pa drugo. Za eno in isto stvar boš na eni banki odšetl 5 eur mesečno, na drugi 15. Pol pa upoštevaj to krat npr 120/180/240 pa vidiš razliko. Tako da stroški na začetku kredita niso tolko bistvenai kot ostali stroški, kjer te lupijo.
Go with the flow.

Lonsarg ::

Mja tem avtogeneriranim EOM ni čist za zaupat, raje ročno preračunaš stroške in ročno v EUR primerjaš razliko med bankama glede stroškov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

HitraSperma ::

OZZY je izjavil:

HitraSperma je izjavil:

Koliko pa EOM?

Zame EOM ne pomeni nič pri stanovanjcu. Narediš primerjavo med enim in drugim kreditom glede stroškov (odobritev ter vodenje) pri isti OM. Vidiš razliko. Kar pa se tiče vodenja OR je pa drugo. Za eno in isto stvar boš na eni banki odšetl 5 eur mesečno, na drugi 15. Pol pa upoštevaj to krat npr 120/180/240 pa vidiš razliko. Tako da stroški na začetku kredita niso tolko bistvenai kot ostali stroški, kjer te lupijo.

Tocno to, ni samo obrestna mera, je cel paket. Moras narediti matematiko na xx let, da vidis kaj se ti bolj splaca
fgdsfjk

ProdriveR ::

Kaj novega na tem področju. Mi2 gledava za hipotekarni kredit 200 000€ na 20.let
Sparkasse in NLB sta nama ponudili fix obrestno mero 1,85% kar se mi zdi kar dobra obrestna mera. Sicer so na sparkasse ponudili 1,8%, če bi uzel pri njih življnenjsko zavarovanje. Zdej je tko, sem komitent NLB-ja, pa sem začuda čist zadovoln uporabnik :) Me pa mogoče malce mika sparkasse, ker so nama ponudili večji znesek kredita (če bi ga rabila). Kar se pa pri novogradnji sigurno zna zgoditi.

gruntfürmich ::

mislim da edina unicredit daje fixno na 30 let.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

damyan33 ::

ProdriveR je izjavil:

Kaj novega na tem področju. Mi2 gledava za hipotekarni kredit 200 000€ na 20.let
Sparkasse in NLB sta nama ponudili fix obrestno mero 1,85% kar se mi zdi kar dobra obrestna mera. Sicer so na sparkasse ponudili 1,8%, če bi uzel pri njih življnenjsko zavarovanje. Zdej je tko, sem komitent NLB-ja, pa sem začuda čist zadovoln uporabnik :) Me pa mogoče malce mika sparkasse, ker so nama ponudili večji znesek kredita (če bi ga rabila). Kar se pa pri novogradnji sigurno zna zgoditi.

To je recimo solidna OM. Morda samo nasvet, naredita kako simulacijo 12-ih mesecev, pri čemer dajeta na stran 1.5x predvidenega mesečnega obroka. Papir premnogokrat več prenese kot potem življenje. 20 let je kar dolga doba.

Po več pogajanjih sem prišel na dve bankah na najnižjo obrestno mero 1.75 za 18 let znesek 79.000 pri NKBM in Delavska hranilnica.

1.75% je fiksna z zavarovanjem. NKBM nima stroškov odobritve, kar je prednost.

Za nižjo obrestno mero bi moral znižati dobo na 15 let, kjer bi zelo verjetno lahko prišel na 1.6 fiksno.

energetik ::

ProdriveR je izjavil:

Kaj novega na tem področju. Mi2 gledava za hipotekarni kredit 200 000EUR na 20.let

200k na 20 let se meni zdi precej huda cifra. Premislita, ali bo to šlo res skozi, ali imat res dovolj zihr šihte. Morda bo bolje znižat apetite po bajti ali vsaj lokaciji, da se zniža skupni znesek. Odvisno je tudi, kakšen % nakupa predstavlja kredit.

Ko sem jaz jemal, sem odpisal vse kar je nad 10let kredita, sva pač prilagodila želje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: energetik ()

jabe ::

ProdriveR je izjavil:

Kaj novega na tem področju. Mi2 gledava za hipotekarni kredit 200 000EUR na 20.let

ostale zahteve so pa?
npr:
- sta oba kreditojemalca? Če je samo eden, ali mora biti drugi porok?
- morata oba prenesti plačo na njihov TRR? Ali sta obvezana vzeti kaki (dragi) paket? če ne, koliko je okviren strošek TRR za vsakega, če malo pogledata koliko rabita. ČE morata biti oba na sparkasse pa imata jurja vedno gor, potem plačujeta 0,5EUR za vodenje TRR od maja dalje in pa vsak sepa/trajnik 0,25EUR, to je pa vse. ceneje pri nas ne gre.
- ali je obvezno življenjsko zavarovanje (NLB je sitna s tisto Vito ponavadi). Če da - kolikšen je znesek in kolikšno kritje. Primer za enak znesek je kasko življesnjko zavarovanje za primer smrti zavarovalnica na trgu leta 2013 zaračunala 1950EUR za 100% kritje. BKS je vsiljevala in pogojevala svoje življenjsko zavarovanje za nekih 4000EUR, ki pa bi kril samo 75% kredita. Poleg tega se plača v enkratnem znesku, velja samo za kredit (preneha s kreditom, torej če ga poplačaš prej, izgubiš zavarovanje) in se odbije od glavnice. Torej če hočeš 200kEUR na račun, moraš vzeti 204kEUR krede. in na to 2x dražje zavarovanje, ki ima slabše kritje plačati še obresti 1,6% preko celotne dobe kredita. Če kredit poplačaš prej recimo z nekim drugim kreditom, ker je pač bistveno bolj ugoden npr, potem moraš življenjsko zavarovanje skleniti ponovno in ga še enkrat plačati. malo dražje se ve, ker boš tudi malo starejši in bog ne daj malo manj zdrav.
- ali je obvezno varčevanje - ponavadi je to produkt, ki mora v osnovi imeti odprt TRR. torej četudi se hočeš predjati na drugo banko tekom krede, moraš imeti odprt trr pri trenutni banki in ga plačevati. ali pa so penali hudi. Tale pogoj se trenutno sicer zelo izgubi, ker so obresti 0. in ne morejo groziti, koliko manj obresti boš dobil, če prekineš prej
- kolikšni so stroški odobritve. Prvič se odbijejo od glavnice - toliko manjši kredit. Drugič, pri predčasnem poplačilu so to dodatni stroški, ki jih banka lahko zaračuna. Banka lahko zaračuna polovico stroškov odobritve. če so stroški odobritve 0, je ta strošek. Sparkasse nabije v stroške odobritve še cenilca in ga vodi pod to rubriko (proda pa seveda, kako so oni fajn in skrbni in tebi ni treba za to skrbeti), ampak pri predčasnem poplačilu plačaš še enkrat polovico cenitve v bistvu. poleg tega, ker se odšteje od glavnice... kot pri zavarovanju zgoraj, čeprav razlika tu minorna.

tole odgovori, pa vržemo v tabelo, koliko te bo na koncu stalo in kje bo Sparkasse ujela 0,5% :) Tele fore naredijo tudi pri 200kEUR na 20 let kredit z 0,25% nižjo obrestno mero dražji.

For kot so splošna zavarovanja vs zavarovanje točno samo za ta kredit, ne moreš dati v tabelo. Tudi ne težo tega, ali nekdo mora biti porok ali ne, če ni kreditojemalec. Tole je treba pa na peš ovrednotiti.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: jabe ()

Če kredit poplačaš prej recimo z nekim drugim kreditom, ker je pač bistveno bolj ugoden npr, potem moraš življenjsko zavarovanje skleniti ponovno in ga še enkrat plačati. malo dražje se ve, ker boš tudi malo starejši in bog ne daj malo manj zdrav.

to sem tudi jaz mel isti primer in sem jim lepo zagrozil z sodiščem. Je komisija odločila v moj prid, ko sem napisal pritožbo na komisijo zavarovalnice in se skliceval na ZVPot in nepošteno pogodbeno določilo in da riziko za zavarovalnico od predčasnem poplačilu kredita ne obstaja, zatorej je tak pogodbeni pogoj nepošten in po zakonu ZVPot in EU direktivni ničelen.

Hvala za to info! mislim, da bo marsikomu prav prišel. Se je na veliko na BKS krede jemalo včasih pod takimi pogoji. Jaz sem pa že v štartu obvoz naredila.

Na bankah probajte dobiti zavarovanje življenjsko z padajočo vrednostjo zavarovanja. Je najcenejše zavarovanje, pa vedno glejte pogoje vračila/prekinitve ob predčasnem poplačilu oziroma kritje vrednosti. Druga opcija je pa še zavarovanje, ki ti ob koncu vrnejo 30%, vendar mi tak sistem ne diši, saj vedno računajo neke stroške ob koncu in te ocurijo.

to, ja! Pod to sem mislila kasko življenjsko zavarovanje. temu se po domač tako reče. Zadeva ni draga, razbremeni pa zelo. Psihično, če človek preživi kredo, še boj pa če jo ne. Četudi je samo en kreditojemalec, je smotrno razmisliti, če se lahko plačuje normalno kredo tudi, če kdorkoli umre. Zavarovanje zna biti smiselno za oba v vsakem primeru.

Likalnik ::

Gorenjska banka ima sedaj akcijo...za fiksno OM 1,6% do 20 let....traja do meseca maja oziroma do konca maja...ne vem točno...splača se pogledat

svecka je izjavil:

Na bankah probajte dobiti zavarovanje življenjsko z padajočo vrednostjo zavarovanja. Je najcenejše zavarovanje, pa vedno glejte pogoje vračila/prekinitve ob predčasnem poplačilu oziroma kritje vrednosti. Druga opcija je pa še zavarovanje, ki ti ob koncu vrnejo 30%, vendar mi tak sistem ne diši, saj vedno računajo neke stroške ob koncu in te ocurijo.
Ne samo življenjsko, rabiš tudi zavarovanje ob invalidnosti ali hudi bolezni, ko tudi ne moreš več delat šihta, obrok pa ostane. Midva sva takrat oba vzela življenjska+zavarovanja pri boleznih v višini, ki bi odplačala ves kredit.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: energetik ()

Jaz sm vztrajal da nocem zavarovanja, dobil sem v zameno 0.2% slabso obrestno mero. Ampak ker sem si zavarovanje zrihtal drugje pol ceneje, kot to ki bi mi ga oni uštulili, sem profitiral vec kot 0.2% in bil na plusu.

Mimogrede zivljensko in invalidsko se edino splaca. Zavarovanja za bolezni so pa nateg. Kot prvo imajo goro izjem in imas 50% da ne dobis nic, kot drugo pa ne pokrijejo nobenega primera novega. Ce ti bolezen povzroci smrt ti itak krije ze zivljensko, ce ti bolezen povzroci trajno invalidnost te krije ze invalidsko, ce ti bolezen povzroci zacasno bolnisko si pa krit iz bolniske.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

bolezni so res bolj ali manj elastika in to draga. izjeme, ki so tam...težko zboliš po scenariju, ki ga zahtevajo za izplačilo. Imam pa nezgodno še. Ne vem sicer, kako bi tam bilo kaj obravnavano, ampak nezgodna - družinska varianta, tudi ni tako draga.

Likalnik je izjavil:

Gorenjska banka ima sedaj akcijo...za fiksno OM 1,6% do 20 let....traja do meseca maja oziroma do konca maja...ne vem točno...splača se pogledat

Hvala, sem že dogovorjen danes na banki za informativno ponudbo.

Djole ::

svecka je izjavil:

Likalnik je izjavil:

Hvala, sem že dogovorjen danes na banki za informativno ponudbo.

Pri teh zadevah je treba upostevati vse, zelo verjetno bos imel pogoj za to obrestno omero kak paket vodenja racuna, ki stane npr 13€/mesec, itd. Pri kaki delavski bi npr morda dobil 1.8, 1.75 pa imajo vodenje racuna 2€, ali nkbm 5€ + brez stroskov odobritve, itd. Na koncu je pomembno koliko preplacas in ne kaksno obrestno mero imas.

Evo potrjujem fiksno obrestno mero 1.6% za 18 let, znesek 79.000EUR pri gorenjski banki.

Akcijo imajo do konca maja, fiksna je 1.6% za kredite od 10 do 20 let. Dodatno nižanje ni možno.

Pogoji: zavarovanje življenjsko preko Triglava s padajočo premijo (10,97EUR na mesec)
- njihov TOP (12,99EUR) ali SPECIAL (7,99) bančni paket. Standard paket je 4,99EUR. Dodatnih doplačil ni, kot npr pri drugih bankah, kjer posebej plačuješ še online banko, mastercard kartico ali dodatno plačevati nezgodno zavarovanje kartice.
- stroški odpiranja: 490EUR
- cenilec plačaš sam
- stroški vodenja kredita : 0EUR

Trenutno zame najugodnejša ponudba, napram NLB ki ponuja 1,65% fiksno in zahteva njihov premium račun, ki stane 14,99 EUR na mesec + VITA zavarovanje ali NKBM 1,75% fiksno brez stroškov odpiranja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: svecka ()

moose_man ::

No da veš - premium računa pri NLB se lahko znebiš takoj za tistim, ko odobrijo kredit. To ti povedo že na informativnem razgovoru ... ko začneš vrtat vanje z vprašanji. Preverjeno. Podobno velja tudi za nekatere druge storitve, ki ti jih "vsilijo" v zameno za odobritev/nižjo OM pri nekaterih drugih bankah. Sprašuj svetovalce pod kakimi pogoji se teh storitev lahko znebiš in kdaj.

Življenjsko zavarovanje, ki ga omenjaš (18 let, 11EUR/mesec) se mi na prvo žogo zdi malce drago. Ampak tu ne bi dajal roke v ogenj, ker nisem strokovnjak za to + ker je višina odvisna od tvoje starosti, in od tega kakšna je polica ... Tako da se lahko motim in je ponudba v resnici OK. Vsekakor se splača podrobno preverit kako je s stroški zavarovanja drugje.

Pa srečno. :)

Treba je sam preračunat in razumet vse stroške, pa naj ti kakšen kolega naredi review preden se odločiš. Pa svetovalce na bankah je treba spraševat, dokler ne pojasnijo vsega. Internetne debate so pa bolj entertainment kot pa resen vir informacij o kreditih, ker je veliko nerazumevanja glede teh stvari med ljudmi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: moose_man ()

Super hvala za nasvet, bom še malce vrtal glede odjav kakšnih storitev, vendar zavarovanje ponavadi je napisan v kreditno pogodbo, da v primeru odpovedi si pridružujejo spremembo obrestne mere oziroma prekinitev kreditne pogodbe.

Sem pa začel januarja gledat za kredite, kjer sem dobil najnižjo 1.9% fiksno. Danes pa 1.6%. Brez zavarovanja me pride odobritev kredita 0.2% višja obrestna mera, ker v mojem primeru pomeni dobrih 1900€ izgube na 18 let, Zavarovanje me pride 2300€ oziroma 2000€ če plačam v enkratnem znesku.

Zdaj pa se vprašaj koliko te zavarovanje pride kje drugje. Adriatic, WS ipd in kaj krije vsako. Pa primerjaj potem.

Če je razlika isto kot zavarovanje, potem tudi če je drugje 0 se mu splača vzati komplet. V mojem primeru je bilo 20€/mesec vs 50€/mesec pri zavarovanju in je bila računica mal drugačna.

Apartcik ::

Sem tudi sam poskusil pri Gorenjski banki, ker je obrestna mera res ugodna, 1.6% (fiksna za 20 let).
Potem pa začneš seštevati vse stroške:
- ponovno življensko zavarovanje
- stroški vodenja računa
- ponovno cenilec in notar
- kazen za predčasno plačilo pri sedanji banki in
pridem do zneska, ki je višji kot če ostanem pri sedanji banki, pa je obrestna mera za približno 0,5% nižja!!
Predvsem ponovno življensko zavarovanje je res drago, pa čeprav gre za 'padajoče' zavarovanje. Sem jim omenil, da sem pri sedanjem kreditu že zavarovan, pa niso hoteli niti slišati za to, menda je to pač dela te akcije, drugače pa so obrestne mese precej višje. Velik strošek je tudi vodenje računa ki znese kar dobrih 5 evrov na mesec več kot pri sedanji banki, kjer imam samo osnovni račun, vse pa itak z N26 delam.

Ja meni se pozna, ker prejt sem imel 2.6% fiksno, sedaj pa 1.6% fiksno, kar nanese v 18 letih slabih 10k manj obresti ki jih banki preplačam. Pa zavarovanje se prekine prejšno, tako da ne razumem kaj te zavarovanje moti? Če si plačal v enkratnem znesku pa ti pripada vračilo dela premije.

Apartcik ::

Žal je v sedanji kreditni pogodbi zapisano, da pri predčasnem plačilu kredita nimam pravice zahtevati sorazmernega deleža zavarovanja. In ja, plačilo je bilo izvedeno v enkratnem znesku, ker je bil s tem povezan popust na vrednost zavarovanja. Moja napaka, to sem popolnoma spregledal, vprašanje je tudi ali bi lahko sklenil kredit brez tega dodatka oziroma kakšni bi bilo potem pogoji.

Apartcik je izjavil:

Žal je v sedanji kreditni pogodbi zapisano, da pri predčasnem plačilu kredita nimam pravice zahtevati sorazmernega deleža zavarovanja. In ja, plačilo je bilo izvedeno v enkratnem znesku, ker je bil s tem povezan popust na vrednost zavarovanja. Moja napaka, to sem popolnoma spregledal, vprašanje je tudi ali bi lahko sklenil kredit brez tega dodatka oziroma kakšni bi bilo potem pogoji.

to sem tudi jaz mel isti primer in sem jim lepo zagrozil z sodiščem. Je komisija odločila v moj prid (vračilo enkratno plačane premije), ko sem napisal pritožbo na komisijo zavarovalnice in se skliceval na ZVPot in nepošteno pogodbeno določilo in da riziko za zavarovalnico od predčasnem poplačilu kredita ne obstaja, zatorej je tak pogodbeni pogoj nepošten in po zakonu ZVPot in EU direktivni ničelen.

tomaz_1980 ::

A kdo ve, kako je s sledečim: če bi bila obrestna mera dvakrat višja, kot je zdaj, a bi bil potem tudi skupni znesek obresti dvakrat višji, ali je zadaj kakšna drugačna matematika?

gtx970op ::

Ne čist...

Recimo:
120k kredita
1,7% obrestna mera
20 let

Obresti plačaš: 21,637.86 €

Pri 3,4% obrestni meri pa plačaš obresti: 45,551.89 €

Steinkauz ::

Exponentna funkcija.
Morš raziko tudi potencirat.

Za vse ki imate težave z računanjem kredita priporočam kakulator kredita:

https://www.zps.si/index.php?option=com...

Tuki je boljši, izpiše ti še tabelo odplačil po mesecih itd:
https://www.calculator.net/loan-calcula...

Ascendor ::

energetik je izjavil:

Tuki je boljši, izpiše ti še tabelo odplačil po mesecih itd:
https://www.calculator.net/loan-calcula...

Saj ti jo na tistem drugem tudi?

Drevesna ::

Kaj pa izkušnje z Sberbank kreditom?

Fury ::

Drevesna je izjavil:

Kaj pa izkušnje z Sberbank kreditom?

Precej splošno vprašanje :) Te zanima kaj specificnega?

Tisti, ki imate kredite pri NLB sklenjene v zadnjih mesecih, kaksne imate kaj obrestne mere?
Trenutno imam ponudbo 1.85% fiksno na 20 let, kar ni slabo, je pa res da Gorenjska Banka ponuja 1.6

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Fury ()

fotografka ::

Kolikor sem bila te dni po bankah za stanovanjski kredit 100k eur, 15 let, z nekaj pogajanji 1,65 oz. 1,60. Manj nisem dobila nikjer.

A je kdo uspel na UniCredit v zadnjem času spremeniti obrestno mero kredita z aneksom ali vedno hočejo novi kredit? :O

fotografka je izjavil:

Kolikor sem bila te dni po bankah za stanovanjski kredit 100k eur, 15 let, z nekaj pogajanji 1,65 oz. 1,60. Manj nisem dobila nikjer.

A je kdo uspel na UniCredit v zadnjem času spremeniti obrestno mero kredita z aneksom ali vedno hočejo novi kredit? :O

Unikredit noče, sem poslal več prošenj. SKB banka ima možnost aneksa za spremembo obrestne mere za 100eur.

Najslabša banka Unicredit. Nikoli več.

OZZY ::

Glede aneksa na SKB za nižjo OM ( na euribor). Kolega se je zanimal kako to urediti in so pogojevali aneks z nižjo OM, da sklenejo le tega v obliki notarskega zapisa. Kao politika banke - pri obrazložitvi so mutili ko sto mater in navajali kar ene razloge. Zame nategovanje, ki bi ga stalo cc 600 eur namesto 100 eur, kot je to en drugi naredil. Potem pa se je odločil za drugo banko in so zgubili 2x kredita in 2x stranki.
Go with the flow.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OZZY ()

Meni je UniCredit to naredil 2018. Za 100 evrov. Lansko leto ni več hotel. Hotel penale in vse na novo. Če so pa že hoteli vse na novo... Je pa vseeno, če grem okoli bank spet in izberem najnižjo ponudbo. Potem so ponujali, da mi odpisejo penale. Ampak še vseeno so bili dražji od konkurence. Na koncu so bili pa ti penali vse, kar jim je ostalo.

fotografka je izjavil:

Si dobila se kje razen pri gorenjski 1.6?

Fury, 1,6 ... saj veš kako je, ko morajo pisati glavnemu direktorju banke.... na papir nihče ne da, skb, nova kbm, mogoce celo Unicredit.

Ja meni so tudi pri GB rekli "1.6 ampak ne napisemo nikanor razen na pogodbo" :))))

Ja meni so tudi pri GB rekli "1.6 ampak ne napisemo nikanor razen na pogodbo" :))))

Ko na Maroski medini...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Fury ()

Invictus ::

Sam imam trenutno 1,35%, spremenljivo... Na Unicredit...

Ja, če pač ne bodo hoteli aneksa na obrestno mero, greš pač drugam...

Saj banka ni otrok, da je ne moreš zamenjati...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

... vsekakor, ampak to prinese kar nekaj stroškov za brezveze. :O

Zgodovina sprememb…

««
5 / 24
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stanovanjski kredit (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Loža
2744462970 (4087) Lonsarg
»

Vzeti stanovanjski kredit s fiksno ali spremenljivo obrestno mero? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29473129 (19477) Lonsarg
»

Stanovanjski kredit in katero obresto mero? (strani: 1 2 )

6021720 (13383) gansta
»

Nakup stanovanja howto manual (odločanje, krediti, obrestne mere, zanke, napake)

4714184 (6948) Invictus
»

Stanovanjski kredit kje najugodnejša obrestna mera? (strani: 1 2 )

5912962 (10335) Invictus

Več podobnih tem