» »

Izguba maščobe

Izguba maščobe

1
...
3 4
5
»

IL_DIAVOLO ::

__Devil__ je izjavil:

Poglejte si ta celoten video interview ex-vegana, kaj veganizem naredi. Če ne verjamete lahko sami izkusite.

Ni lahko, a se trudimo, saj so nam vsa leta pravili drugače. Najboljši zajtkr je nekaj surovih jajc, kosilo surovo goveje meso, če lahko, sicer pečeni čevapi tudi štejejo, le da je v tem primeru, ko mesu zažgeš vitamine z ognjem (ogenj ubija) potrebno pojesti nekaj več mesa. Za žejo surovo mleko, kefirji, kozji, kravji jogurti, siri, če jih seveda toleriraš. Po prehranjevanjem mesu se ti senzorji lakote avtomatsko izklopijo in ti telo da jasen znak, da si "poln" za tisti čas. Ne rabiš pojesti veliko, da si sit za cel dan.

Ni pa nič narobe, če se vsake toliko prekršiš in predaš skušnjavi, le da ne pride v vsakodevno navado je super. Seveda, če piješ ogromno mleka in jogurtov lahko maščobo zlahka pridobivaš, z mesom pa ne tako, le moč, mišično maso. Vsi kosmiči/graini so sam sladkor in zato je veganizem sugar based/grain diet. Vsak verjame in hvali svoje, jaz verjamem v izkušnjo.


Če ti poznaš kosmiče, ki so tiste lepe mavrične in čokoladne barve in okusa, ne pomeni da ne obstajajo kosmiči, ki so dejansko sugar free.

Si le oseba, katerega znanje o hrani in pripravi le te je omejeno in potem še to omejenost širi na druge.

PS: Vsakodnevna navada na sladke stvari pa sploh ni slaba. Jaz skoraj vsak dan pojem piškot ali dva in potem konec. Zakaj? Ker nisem na dieti, ampak je to moj način življenja in uživam v dobri hrani, zdravi in tisti manj zdravi. Samo čisto malo je dovolj, da potešim potrebo po sladkem. Ne dovolite, da vas neke diete omejujejo pri jedeh, v katerih dejansko uživate in sploh niso škodljive v manjših količinah.

anketar ::

tako je mal strupa ne škod, poglej znane rokerje, pa so še živi, črtica la pa dve na dan očitno ne škodta, spet odvisno kakšna je kvaliteta isto pr cukru, naravni, pridelan, hfcs

m0LN4r ::

Jaz pa sploh ne uzivam v sladkem... Rad imam edino konstanjev med, temno cokolado hmmm, pekovske izdelke pa nasploh sovrazim, verjetno iz otrostva, ko se je na veliko peklo pri babici, teti itd. nonstop... Sadje tako tako, najrajsi imam sadje, ko se ni cisto zrelo, da je se mal kislo in potem sem vsaj zihr, da ni crvov not in se ne lepi.

Samo čisto malo je dovolj, da potešim potrebo po sladkem. Ne dovolite, da vas neke diete omejujejo pri jedeh, v katerih dejansko uživate in sploh niso škodljive v manjših količinah.

Ce pojes pravo prekmursko gibanco, taki kos k ti ga stara mama odreze, imas 2000kcal takoj. Al pa baklave, ki sm enkrat dobil, sm vprasu kuk cukra je not, se mi je sam obrnil zelodec, ena kila cukra na mali pladenj, dodatno pa dve deci olja in pol kile orehov, faaaak. Pol pa gledas kako se debeli ljudje stem nazirajo.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m0LN4r ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj lahko pojem? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14436589 (31034) johan05
»

hujšanje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10617276 (9641) Aquinas
»

Zelo sem suh (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13732117 (24963) metikameti
»

Fitnesiranje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12222458 (20431) egonk
»

Kako se zrediti? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
24773069 (63304) thramos

Več podobnih tem