Forum » Programiranje » SMS Poštar v1.0
SMS Poštar v1.0
DMouse ::
Našel sem nekaj uric prostega časa in ustvaril en lušten in precej uporaben programček za pošiljanje SMS sporočil.
Če program ne deluje, je potrebno inštalirat Microsoftov .NET framework 1.1, dobi se ga na Windows Update ali na Microsoftovi domači strani.
Komentarji zaželjeni...
Če program ne deluje, je potrebno inštalirat Microsoftov .NET framework 1.1, dobi se ga na Windows Update ali na Microsoftovi domači strani.
Komentarji zaželjeni...
- spremenil: DMouse ()
pivmik ::
kako pa ti je to uspelo če so ponudniki onemogočili pošiljanje SMS sporočil preko interneta???
Progam pa bom zdej poskusil in pročal(če deluje).
Progam pa bom zdej poskusil in pročal(če deluje).
LP, Gregor GRE^
pivmik ::
Pgledal in se mi ne da inštalirat Microsoft.NET spyware-a.
Hvala vseeno, čakam verzijo 1.01 ki bo delovala brez .NET.
Hvala vseeno, čakam verzijo 1.01 ki bo delovala brez .NET.
LP, Gregor GRE^
OmegaBlue ::
hm na VEGA omrežje pošlje, drugi pa še nism sprobu.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Na Mobitel tudi pošlje, Simobila pa pri nas nimamo...
Da pa odgovorim PicNiku... operaterji so pošiljanje onemogočili, nato pa ga je Vega zopet omogočila. Upam da ljudje ne bodo tega preveč izkoriščali in uporabljali v ZleNamene™.
Da pa odgovorim PicNiku... operaterji so pošiljanje onemogočili, nato pa ga je Vega zopet omogočila. Upam da ljudje ne bodo tega preveč izkoriščali in uporabljali v ZleNamene™.
alesrosina ::
mhm, cak mal zakaj mi ze ne dela, pa mam vs.net instaliran hudirja.
Aja, v kerem .net jeziku si to delal? A je mozno dobit tud source?
PicNiK: odkod teb ideja, da je .net framework spyware? To je ista zadeva kt recimo java runtime engine al kuko se ze rece, sam da je za programe napise v .net jezikih.
Aja, v kerem .net jeziku si to delal? A je mozno dobit tud source?
PicNiK: odkod teb ideja, da je .net framework spyware? To je ista zadeva kt recimo java runtime engine al kuko se ze rece, sam da je za programe napise v .net jezikih.
rap3r ::
Čakam na verzijo k bi delovala brez .net
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
ASP a maš sedmico? Tista ima framework 1.0, za ta programček potrebuješ verzijo 1.1.
Microsoft sedaj že tretje leto forsira .NET in ni videti da bi se zadeve kaj spreminjale. Počasi se boste morali sprijazniti, da bo programov v .NET vedno več, in boste sami sebi pljuvali v skledo če boste "štrajkal" ... treba it v korak s časom
Microsoft sedaj že tretje leto forsira .NET in ni videti da bi se zadeve kaj spreminjale. Počasi se boste morali sprijazniti, da bo programov v .NET vedno več, in boste sami sebi pljuvali v skledo če boste "štrajkal" ... treba it v korak s časom
alesrosina ::
mhm, se mi je zdel ja .... zgleda da si bom mogu 1.1 snet, jup.
Aja, sej nocem morit, ampak a source bi dal tud online?
Jst lih zacenjam saltat na .net (oz ze skor pol leta saltam, heh), pa se tko se mal ucim ... k je tko "mal" drgac kt vb6, hehe.
PS: dej mi ksno idejo za ksn enostavn programcek, da se neki lotm delat, k ce ne bom saltal na net se naslednjih 5 let
Aja, sej nocem morit, ampak a source bi dal tud online?
Jst lih zacenjam saltat na .net (oz ze skor pol leta saltam, heh), pa se tko se mal ucim ... k je tko "mal" drgac kt vb6, hehe.
PS: dej mi ksno idejo za ksn enostavn programcek, da se neki lotm delat, k ce ne bom saltal na net se naslednjih 5 let
kisser ::
Meni več ne dela. Se mi je zelo dopadel, ga lahko kako popravis? Sporoca mi namrec, da je nekaj narobe z Vego...
Program je sporočila pošiljal preko Vegine storitve, ki so jo po dolgem času pred kakim tednom vklopili, potem pa je bil naval očitno malo prevelik in so jo kaj kmalu spet ukinili. Če imaš kake veze pri Vegi, lahko s tvojo pomočjo še kaj popravim, sicer pa bolj malo
Zgodovina sprememb…
Matek ::
A lahk nardiš takega, ki bi pošiljal prek eklape in bi pač imel še okenček za login?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Poskušam pa ne uspe. Tudi če naredim praktično identičen zahtevek kot je tisti poslan z browserjem, mi noče poslat prave strani za nadaljevanje...grrrr
Včasih imam občutek, kot da so se vse nevidne sile zarotile proti meni
Včasih imam občutek, kot da so se vse nevidne sile zarotile proti meni
Zgodovina sprememb…
boštjan ::
hrabrimisek kako napreduje tvoj sms poštar,bi ga rabo ,tak za enega bedaka,ker me nekaj zeza,drugač pa bi ga uporbljala punca.
boštjan ::
tole prek eklape moraš it na simobil stran,al maš kaki programček da si ga lahko dol povlečem
Registriraš se na http://eklapa.simobil.net, potem pa za pošiljanje sms-jev uporabiš program, ki ga dobiš v linku iz prvega posta.
Zgodovina sprememb…
Dusan_HD ::
a mi lhko kdo pomaga? pozabil sem namrec geslo za e-klapo. Nikjer ne najdem opcije za poizvedbo gesla. Pa v tem trenutku tudi ne morem najti poštenega e-mail naslova od simobila, kam bi se obrnil. Torej kako do gesla?
raY_
raY_
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SMS Poštar v3.0 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 72501 (29096) | DJ Beat |
⊘ | Zdej pa resno-a je sploh se kaka stran na netu za zastonj SMSe posiljat?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2903 (1556) | Tero |
» | Alternativa E-klapi? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 6991 (5318) | CaqKa |
» | Free SMS na PINKPONK UKINJEN! [:'(]Oddelek: Mobilne tehnologije | 3458 (2694) | njok |
» | enak SMS na 50+ GSM stevilk; kako, kje?Oddelek: Omrežja in internet | 2449 (2327) | Bakunin |