Forum » Pomoč in nasveti » Daljinec, ki upravlja z notebookom
Daljinec, ki upravlja z notebookom
Sergio ::
Imam prenosnik Compaq EVO, ki ima IR port. Zdej sm pa prisel na idejo, da bi jaz ta racunalnik upravljal z daljincem. Je to mozno? Imam programabilen remote control. Kaj potrebujem? Obstaja kaksen poseben software?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Sergio ::
... zadeva ne deluje na COM portu, ker je to vgrajen infra red receiver na IRDA.
Kakšna ideja? Poskusil sem bindati IR na COM4, pa me ni j***l :)
Kakšna ideja? Poskusil sem bindati IR na COM4, pa me ni j***l :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
ceeeko ::
da malo obnovim temo.
tudi jaz imam na svojem notebooku ir in ga ne morem usposobit...
Driverji za Visto sicer so a jaz sem dal gor XP-je in driverjev nikjer ne najdem....
kakšna pomoč?
Imam tisti daljinec iz hoferja (ne najdem teme o njemu več). Sprejemnik je sicer zraven in vse dela ampak bi raje usposobil že vgrajeni IR.
tudi jaz imam na svojem notebooku ir in ga ne morem usposobit...
Driverji za Visto sicer so a jaz sem dal gor XP-je in driverjev nikjer ne najdem....
kakšna pomoč?
Imam tisti daljinec iz hoferja (ne najdem teme o njemu več). Sprejemnik je sicer zraven in vse dela ampak bi raje usposobil že vgrajeni IR.
Scuba ::
Kater notebook pa maš?
Probaj dat gor driverje za visto, jaz sem to naredil za čitalec prstnih odtisov in works like a charm!
Probaj dat gor driverje za visto, jaz sem to naredil za čitalec prstnih odtisov in works like a charm!
Guns don't kiil people. Husbands who come home early do.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Toshiba Satellite L500-13T, ima kdo ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12518 (5384) | lopov |
» | USB IR Sprejemnik za amaterje (IgorPlug-USB) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 28278 (11522) | eVro |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267914 (67506) | Seljak |
» | Acer Aspire 5315 wireless driverOddelek: Omrežja in internet | 10623 (4611) | amigo_no1 |
» | Daljinski upravljalnik za PCOddelek: Pomoč in nasveti | 5659 (4320) | Bramac ^^ |