Forum » Pomoč in nasveti » asus m2n-e se ne prižge
asus m2n-e se ne prižge
snezak ::
Imam računalnik sestavljen iz matične plošče Asus m2n-e, procesorja Athlon X2 4400+ in enega rama Patriot ddr2 1Gb 800MHz.
Računalnik je normalno deloval do pred kratkim, ko sem ga ugasnil in vstavil še eno palčko istega rama. Sedaj pa, ko ga poskušam prižgat, se ventilator začne vrtet in se čez kakšni dve sekundi ugasne. Tudi če dam to novo palčko rama ven, se še vedno ugasne po 2eh sekundah.
Mogoče kdo ve, kaj bi bilo narobe?
Sprobal sem tudi še en drug procesor pa se isto ugasne.
Aja pa napajalnik je LC5660G pa konektorji so tudi vsi priklopljeni, tudi 4-pinski za procesor.
Računalnik je normalno deloval do pred kratkim, ko sem ga ugasnil in vstavil še eno palčko istega rama. Sedaj pa, ko ga poskušam prižgat, se ventilator začne vrtet in se čez kakšni dve sekundi ugasne. Tudi če dam to novo palčko rama ven, se še vedno ugasne po 2eh sekundah.
Mogoče kdo ve, kaj bi bilo narobe?
Sprobal sem tudi še en drug procesor pa se isto ugasne.
Aja pa napajalnik je LC5660G pa konektorji so tudi vsi priklopljeni, tudi 4-pinski za procesor.
- spremenil: snezak ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se prižiga in ugašaOddelek: Pomoč in nasveti | 1041 (991) | Cervantes |
» | Namizni računalnik do 150 EUROddelek: Kaj kupiti | 3765 (3104) | lonewolf_ |
» | Računalnik se ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 8955 (8402) | Pšenični |
» | ProblemiOddelek: Strojna oprema | 924 (744) | DeeCoy |
» | Racunalnik se ugasne po 10sOddelek: Pomoč in nasveti | 1618 (1167) | amigo_no1 |