» »

Router Linksys WRT1900ACS in wifi tiskanje

Router Linksys WRT1900ACS in wifi tiskanje

rose2288 ::

Zdravo, printam neko večjo stvar na Canon MB5050, povezan je prek wifi, pa mi je router že 2x vmes crknil. V čem je težava? Router imam par mesecev.

SeMiNeSanja ::

Ni ravno najbolj logično, da router crkne, ker nekaj preko njega printaš. Pravzaprav za router nima veze, kaj preko njega transportiraš.

Pa si prepričan, da crkne router, ne pa da se 'zabije' tiskalnik?
No, mogoče se kaj čudno zacikla, če imaš ogromnen printjob, pa printer neprestano sporoča 'pošlji podatke....stop....pošlji....stop....'.

Če je to izjemoma, da printaš tako reč, poveži printer na USB na računalniku in printaj direktno. Škoda zezat se.

Če je to bolj pogosto....pa preveri, če so kje kakšne posodobitve - tako za router, za printer in nenazadnje tudi za gonilnike na PC.
Če tudi potem še nagaja.... probaj kakšen drug AP ali router, ali AdHoc WiFi povezavo Printer-PC brez routerja vmes - če to printer podpira.

Potem mi pa počasi že zmanjkuje idej. Na mojem bi še LPR/LPD printanje probal, samo dvomim, da tale Canon to podpira.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Omrežja in internet
61983589 (15350) brez-imenko
»

Kako povezati wifi tiskalnik canon

Oddelek: Pomoč in nasveti
163909 (3498) tiltech
»

Kako dati tiskalnik v skupno rabo preko routerja.Router Asus rt n16 + tiskalnik Canon (strani: 1 2 3 )

11020011 (18583) novuporabnik
»

Kako nastavit WLAN ASUS WL500g (strani: 1 2 )

697907 (5651) DixieFlatline
»

sesuvanje mreže (router)

Oddelek: Pomoč in nasveti
352887 (1872) motorist

Več podobnih tem